Gyermek és ifjúsági könyvek IV.

cirmoscirmi2

Állandó Tag
Állandó Tag
Google Chrome-mal simán lejön, pár mp-et várni kell. Rögtön lejön, nem kell várni, hogy a fekete helyén bejöjjön a könyv.
A Samsung webböngészön sikerült de nem engedi a google chrom nem tudom miért ott fél napot szerencsétlenkedtem a semmiért. Köszönöm szépen a tippet.
 

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Berkes Péter - Utánam, srácok!

1653338825809.png


A lelátók népe reménykedve felüvöltött. Nem volt nagy nép, öt-hatszáz lelket ha számlált – annak is mintegy harmada felnõtt –, ám hangja kétakkora tábornak is becsületére vált volna. Tojásnak növögetni kezdtek tõle a szárnyai, mind gyorsabb és határozottabb mozdulatokkal terelte a focit Mezõhogyishívjákék kapuja felé…”
Az idézetben említett srácról – legalábbis ebbõl a pár sorból – nem lehet tudni, hogy jól focizik vagy rosszul. Annak az olvasónak lesz igaza, aki gyanakvással figyeli hõsünket, Tojás ugyanis cserbenhagyja csapatát…
A regény mégsem a sportról szól, hanem egy vidéki város kamaszainak szórakozásairól, kitervelt és véletlen kalandjairól, egymás közti nézeteltéréseikrõl.
2005
 

Csatolások

  • Berkes Péter - Utánam, ​srácok!.epub
    356.1 KB · Olvasás: 185

Mircella

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, az alábbi könyvek megvannak valakinek:
Mackenzi Lee: Loki - A csínytevő sorsa
Rick Riordan - Apollón próbái - 2. A sötét prófécia
Monny Witcher - Morga, a szél mágusa
Monny Witcher - Alfasia sivataga
Monny Witcher - A prófécia beteljesül

Előre is köszönöm!
 

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Bear Grylls - Vissza a dzsungelbe

1653609425218.png

Nyolc hónappal az őserdőbeli nagy kalandja után Mak visszatér a Wainganga folyóhoz, ahol egy természetvédelmi programban vesz részt: favágók és orvvadászok által veszélyeztetett elefántokat követnek. Amikor az egyik fiatal elefántot foglyul ejti egy gátlástalan kereskedő, Mak és barátja, Diya a nyomukba szegődnek, hogy kiszabadítsák az állatot. Mak hamarosan újra a dzsungel legmélyén találja magát, és ráébred, hogy minden bátorságára és ügyességére szüksége lesz, mert ismét halálos veszélyek leselkednek rá.
A Rudyard Kipling klasszikusa ihlette Új kalandok a dzsungel könyvéből-sorozat második része izgalmasnál izgalmasabb fordulatokban bővelkedő történet a világ legnépszerűbb kalandorától, Bear Gryllstől.
2018
 

Csatolások

  • Bear Grylls - Vissza a dzsungelbe.epub
    1.1 MB · Olvasás: 167

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Bear Grylls - A dzsungel szelleme

1653610368206.png


Te mihez kezdenél egyedül a dzsungelben?
A Wainganga folyón szökőár söpör végig, és elsodorja Makot, aki magára marad a dzsungel közepén.
A sűrű erdő számtalan veszélyt rejteget: mérges kígyók, ravasz makákók meg gonosz orvvadászok lesnek a benne tévelygőre, és Mak sosem lehet benne biztos, hogy túl tud-e járni az eszükön.
Szerencsére vannak az erdőnek olyan lakói, akik segítséget és barátságot kínálnak neki. Mégis minden ügyességére és ravaszságára szüksége van ahhoz, hogy életben maradjon, és végül talán hazajusson.
A lélegzetelállítóan feszült, fordulatos mai kalandot Rudyard Kipling klasszikus regénye, A dzsungel könyve ihlette, és egy igazi nagy kalandor, Bear Grylls tette még izgalmasabbá.
2017
 

Csatolások

  • Bear Grylls - A dzsungel szelleme.epub
    1.4 MB · Olvasás: 172

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Bear Grylls - A raptor küldetés

1653610847119.png


Beck hirtelen kétszáz kilométerrel az északi sarkkörön túl találja magát,
és éppen közeleg a zord tél… Beck Granger szabadidejében a Green Force nevű környezetvédő csoportnak dolgozik, amikor egy véletlen találkozás egy régi ismerőssel mindent megváltoztat. Hősünk egy bűnbandába botlik, amelynek tagjai semmitől sem riadnak vissza, hogy megőrizzék sötét titkukat – egy titkot, amely, ha napvilágra kerül, örökre megváltoztathatja Beck életét…


Kezdetét veszi a hajsza, melyben nemcsak a bűnbandával kell felvennie a harcot, hanem a rideg, kegyetlen sarkvidéki körülményekkel is. Üldözői kiléte továbbra is ismeretlen, de a céljuk világos: holtan akarják látni a fiút.
Képes lesz Beck mindig egy lépéssel előttük járni, vagy végül utoléri a titokzatos ellenség? Bear Grylls kalandregény-sorozatának tizenegyedik részében Becknek minden ügyességét és szakértelmét latba kell vetnie, hogy ép bőrrel megússza a menekülést a sarkvidéki vadonban. A könyvben különleges túlélési tippeket is találsz a legveszélyesebb helyzetekhez!

2020
 

Csatolások

  • A raptor küldetés.epub
    1.5 MB · Olvasás: 171

Zasztava

Állandó Tag
Állandó Tag
J. K. Rowling

A karácsonyi malac

WgYXEku.png
Megjelenés: 2021. november 26.
A hétéves Jack mindennél jobban szereti a plüssmalacát. Aztán egyszer – épp szenteste napján – az undok mostohanővére kidobja Püsmacot az autóból! Hiába kap helyette a fiú egy sokkal szebb plüsst, imádott kedvencét nem pótolhatja. Ám karácsony éjjele a csodák ideje, amikor minden életre kelhet… Így aztán Jack és bosszantó új játéka, a karácsonyi malac kockázatos utazásra indul az Elveszettek Birodalmába, hogy kimentsék a fiú legjobb barátját a szörnyűséges, játékpusztító Veszejtő markából. A veszélyes kalandban segítségükre van egy beszélő uzsonnásdoboz, egy bátor iránytű és egy Remény nevű szárnyas lény, de igyekezniük kell, mert ha nem találják meg Püsmacot még éjfél előtt, soha nem jutnak haza! Szívet melengető, izgalmas történet arról, mit jelentenek a gyerekeknek a játékok. J.K. Rowling legújabb könyvének, amelyhez a méltán népszerű Jim Field készített kedves illusztrációkat, vitathatatlanul ott a helye a klasszikus családi kedvencek között.
 

Csatolások

  • J K Rowling - A karacsonyi malac.epub
    1.8 MB · Olvasás: 306
  • J K Rowling - A karacsonyi malac.pdf
    2.9 MB · Olvasás: 335

Zasztava

Állandó Tag
Állandó Tag
Eino Leino

Mackó; Morzsi

iXtjEli.png
Q1jPn9p.png

Eino Leino három állatokról szóló története: Mackó (1914), Morzsi (1916) és A sügér és az aranyhal (1918) késői fénykorából származik, és önéletrajzi sorozatot alkot, bár mindegyik önálló mű. Leino mindezekben az állattörténetekben metaforikusan foglalkozik az élettel, és különösen a saját életével. Morzsi és a Mackó a boldogság és a szabadság kérdéseiről elmélkedik.
 

Csatolások

  • Eino Leino - Macko.epub
    467.3 KB · Olvasás: 83
  • Eino Leino - Macko.pdf
    429.8 KB · Olvasás: 97
  • Eino Leino - Morzsi.epub
    556.1 KB · Olvasás: 84
  • Eino Leino - Morzsi.pdf
    406.3 KB · Olvasás: 90

aksek

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

Keresem Berg Judit - Rumini sorozatából:
~ az eddig angolul megjelent részeket:
- Rumini
- Rumini and the Four Sceptres
- Rumini in Hoarfrost Colony
~ valamint a Rumini - Iskolaelőkészítő játékos füzetet.

Előre is nagyon köszönöm!
 

Csatolások

  • 3916109_4.jpg
    3916109_4.jpg
    34.4 KB · Olvasás: 35
  • 1516081.jpg
    1516081.jpg
    127.4 KB · Olvasás: 20
  • 1782853.jpg
    1782853.jpg
    92.3 KB · Olvasás: 26
  • Berg-Judit_Rumini-Iskolaelkszt-jtkos-fzet-j-kiads.jpg
    Berg-Judit_Rumini-Iskolaelkszt-jtkos-fzet-j-kiads.jpg
    84.2 KB · Olvasás: 25
Utoljára módosítva:

Álmos Derzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. A következő könyveket keresem. Ha valaki fel tudná tölteni, nagyon hálás lennék.

Richard Roberts

Légyszi, ne mondd el a szüleimnek, hogy Szupergonosz lettem!

Richárd Roberts

Légyszi, ne mondd el a szüleimnek, hogy felrobbantottam a holdat

Stuart hill

jégvár csatája I.

Stuart hill

jégvár csatája II.
 

Beka Holt

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Sziasztok!

Keresném:
Rangáné Lovas Ágnes - Babország meséskönyve ( Egy éve valaki megígérte, hogy felteszi, de biztosan elfelejtette.)
Brunella Gasperini - Én és Ők, Mi és ők könyveit (Ha valakit érdekel az Ő és mi Scribden megtalálható.)
Astril Lindgren - Lármafalva sorozatát

Előre is köszönöm.

Köszönöm a segítséget, de online könyvekért nem adok pénzt. Ha könyves boltban látnám őket, az természetesen más lenne.
Honnan vetted, hogy az állandó tagságért és a letöltését fizetned kell?
 

sropi

Állandó Tag
Állandó Tag
Előszőr is sajnálom, hogy az előbbi üzenetem nem törlödött, úgy ahogy szerettem volna. Nem szeretek vitákba bonyolódni online.
Nem vettem sehonnan. Úgy tudom, hogy Scribden akár könyvért cserébe is lehetséges könyvet letölteni. Regisztrálni nem regisztráltam fel rá, tehát én kérek elnézést, ha az oldal teljesen ingyenes.
A dokumentumok közt szoktam keresgélni, ahonnan külső letöltökkel lehetséges macera nélkül letölteni. Gondoltam, ha erről másnak is van tudomása, segítség, ha megemlítem nekik, hogy ott rátalálnak a könyvre.
Magyarul nem láttam fent az említett Brunella Gasperini könyveket, azért kerestem őket itt. Nekem angolul is megfelelne, de a családban van, aki még el szeretné olvasni őket.
Használd a keresőt, mind a kettő fent van.;)
 

Beka Holt

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
https://www.scribd.com/search?query=brunella gasperini

Áruld már el, hogy mit látsz itt fennt amit én nem? Pont az a két köny van fennt, amire nincs szükségem.
De nem akarom más elől elvenni a helyet. A részemről a könykérés itt véglegesen be lett fejezve. Köszönöm mindenkinek, aki a múltban ténylegesen segített is.
Elárulom neked mit lát amit te nem! Állandó tag, és így mindent lát, olyan feltöltéseket is amiket te nem. Ráadásul a CH keresőjéről ír és nem a scibdről, a kettőnek semmi köze egymáshoz!

Brunella Gasperini magyarul több formátumban - https://www.canadahun.com/kereses/1426322/?q=Brunella+Gasperini&o=relevance
Astril Lindgren-t ne keress, helyette Astrid Lindgren nevét írd be az itteni keresőbe - https://www.canadahun.com/kereses/1426340/?q=Astrid+Lindgren&o=relevance
 
Utoljára módosítva:

JuneAn

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon sajnálom, ha bunkó voltam, de hát nem ebből a forumból áll az internet és ha én előtte egy más oldalról beszéltem a válasz eléggé félreérthető volt. Ha elsőre így leírja nekem eztvalaki, nem gabalyodom bele. Jelezném továbbá, hogy az oldalon idősebbek is vannak, tehát a kereső állandó felemlegetésénél célszerűbb lenne, ha ezt így másoknak is elmagyaráznátok.
 
Oldal tetejére