Hírek A “Szent Ferenc Box Akadémia” dickensi világa: Böjte Csaba arra használja az árvákat, hogy bokszolókat neveljenek Orbánnak

Lassan a XIX. századi angol árvaházak dickensi világa tárul fel Böjte Csaba dévai árvaházhálózata körül. Böjte a Transindexnek adott interjújában úgy adta elő, hogy nevelési célzattal küldött 150 gyereket bokszolni. Mint mondta: “Azért teszem, mert az élet ilyen. Küzdeni kell. A ringben nincs fejlesztő pedagógus meg pszichológus, ott te vagy a két öklöddel. Vagy megvéded magad, vagy kiütnek.” Ez is szörnyen hangzik, de a valóság ennél sokkal sötétebb. A gyerekeket azért bokszoltatják, hogy “10 éven belül világversenyeken” fellépő bokszolókat neveljenek belőlük.

Kizárt, hogy 150 gyerek bokszolni akarjon, vagy alkalmas legyen a bokszolásra Böjte árvái közül. Hány bokszoló vagy bokszolni vágyó van ezer ember között? Kiszolgáltatott helyzetükkel visszaélve rendelik őket a ringbe, mint a gladiátorokat, hogy egymás fejét verjék, és Orbánnak szerezzenek majd dicsőséget. Böjte azért fogdossa össze az árvákat, hogy bokszolót csináljanak belőlük az Orbán által alapított bokszoló akadémián. Az árvagyerekeket arra szemelték ki, hogy bokszolók legyenek. Mire alkalmas egy utcagyerek, ha nem verekedésre?

Ez a filozófia áll a “Szent Ferenc Box Akadémia” koncepciója mögött. Önmagában ez a név is blaszfémia, tragikomédia, hogy “Szent Ferenc Boksz Akadémia”. A madarakkal beszélő, szelíd Szent Ferencről elnevezett Box Akadémia. A bokszról bebizonyították, hogy agykárosodást okoz. Ezeket a szülő és gondviselő nélküli árvákat kicsi koruktól arra tréningezik, hogy egymás fejét verjék, ami agylágyulást okoz. De ezek a gyerekek azok, akikért nem kár, akikért senki nem fog szót emelni. Akinek vannak szülei, az menjen focizni, akinek nincs, az legyen bokszoló. Ennyit érnek.

Ennek a szorítóba kényszerített szőke kisfiúnak biztos bokszolónak kell lennie? Nem félelem van a szemében? Ha lennének szülei engednék ezt? Ha kikap, ha kiütik, Böjte neki is elmondja, hogy gyenge, selejt, “fonnyadt alma, amiből pálinkát főznek”? Nem szakad meg az ember szíve?

Az fel sem merül, hogy ezek között a gyerekek között a jövő könyvtárosai is meglapulhatnak. Az árvaságukat arra használják fel, hogy bokszolókat neveljenek belőlük, és pénzt termeljenek Orbán rendszerének és embereinek. Lesz egy csomó gyerek, akiből nem lesz világbajnok, csak éveken át szétverik a fejét, és vadállatot nevelnek belőle. A képlet tökéletesen megfelel azoknak a filmeknek, amelyekben az ilyen kiszolgáltatott gyerekekből janicsárokat, gladiátorokat, cirkuszi mutatványosokat csinálnak, és pénzt keresnek velük. Eszközökké silányítják, tárgyiasítják őket.


bojte-okolvivas.jpg



Orbán a futballakadémiák mintájára szeretne kitenyészteni bokszolókat is, erre hozták létre Gyergyószentmiklóson a boxoló központot, amelyhez Orbán 452 millió forintot adott az adófizetők pénzéből. Böjte Csaba “testvér” nemcsak az árvákkal foglalkozó Dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője, hanem az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportközpont tiszteletbeli elnöke is. Orbán adja hozzá a csarnokot, Böjte szállítja le az emberanyagot, az árva gyerekeket. Az alapkövet Bajkai István Fidesz-képviselő, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke fektette le, aki az Orbán család ügyvédje is.

Amerikai Nepszava



bojte-boksz-gyerekek-e1629427522611.jpg


Böjte ezt úgy adja elő, hogy ez a “kitörési lehetőség” a gyerekeknek, valójában visszaélnek a helyzetükkel. A legjobb kitörési lehetőség az lenne, ha tanulnának, de ehelyett a bokszot ajánlják nekik. “Erdély bokszbajnokait” akarják kinevelni belőlük, akik világversenyeken is bokszolhatnak majd. A bokszcsarnok elkészült, a megnyitóra az orbáni nagyzolás szellemében Mike Tysont akarták meghívni. Böjte pedagógiai elvei, miszerint meg kell tanulni győzni, és az erősebb életben marad, a gyenge elpusztul, csak egy irányt jelöl ki Déván egy árva gyereknek: a szorítót.


Azt nem tudjuk, hogy Erdei Zsolt, aki magyar részről az erdélyi bokszolás egyik mozgatója, mit tud arról, hogy Böjte árvái milyen presszió, pszichikai ráhatás, kiszolgáltatott helyzet következtében mennek bokszolni. Vajon maguktól is akarnának-e bokszolni? Van-e választási lehetőségük, milyen más alternatíva létezik számukra? Milyen életfilozófiát hallanak, ami a kötelek közé viszik őket? Böjte azt állítja, hogy ezzel “embert nevelnek” belőlük, de ez vajon csak boksszal lehetséges? Aki nem bokszolt, abból nem lett “ember”?


Ennél súlyosabb, megalázóbb visszaélést nehéz elképzelni árvákkal szemben. Megrázó, mit művelnek ezekkel a gyerekekkel. Ennél még az is jobb lenne, ha zsebtolvajlásra tanítanák őket, mert az legalább nem okoz maradandó sérülést. Böjte, ez az ember az “árvák jótevője”, a “szent”, aki Orbán fasiszta rendszerének átadja az árvákat, hogy a kötelek közt verjék szét a fejüket. Azért, hogy a NER fasiszta szellemének megfelelően, kineveljenek a többszáz gyerekből egy bajnokot Orbán dicsőségére, és majd megfejjék őket, ha pénzt is keresnek velük. Szent Ferenc nevében.
 
Brutális gyermekbántalmazások a böjte csaba-féle alapítványnál...
Több böjte-házról kaptunk panaszt szülőktől, hozzátartozóktól, önkéntes munkatársaktól, vendégektől, gyerekektől is, hogy brutálisan verik a gyerekeket büntetés címén a nevelők, böjte csaba házaiban.
Én magam is tapasztaltam borzalmas eseteket, amikor a nevelő rendszeresen fakanállal ütötte-verte a legkisebb 6 éveset és a szekrénybe zárta büntetés képpen, majd az egyik kisfiúnak a kezét is eltörte.
Többször szóltam böjtének is és a dévai ház vezetőjének is, de nem tettek semmit a gyerekbántalmazás megakadályozása és a bűnösök felelősségre vonása érdekében! Csak ígétek, hogy majd beszélnek vele, de ez sem történt meg.
Egy hozzátartozó arról panaszkodott, hogy a fiát úgy megverték az egyik háznál, hogy koponyasérülést szenvedett, dőlt a fejéből a vér, de orvoshoz sem vitték el a gyereket!
Déván több gyereknek tört már csontja verések miatt, látható, maradandó sérülések vannak rajtuk, a fejükön, koponyájukon vágások, zúzódások a testükön...
A fizikai bántalmazás mellett a lelki terror is rendszeres. Egy ott dolgozó beszámolója szerint az egyik lányt, aki a stressz és a lelki okok miatt rendszeresen bepisil éjszaka, este ráültették a WC-re, reggelig nem állhatott onnan fel, így kellett reggel iskolába mennie.
Egy másik kislány rendszeresen vérzik mindenhol, mert úgy vezeti le a feszültséget, hogy vagdossa magát.
Az egyik kislánynak több ezret kellet guggolnia büntetésből állandóan, aminek következtében tönkrement a térde és azóta is fáj neki és sántít.
Illetve rendszeres az is, hogy az étel megvonásával büntetik a gyerekeket.
Azt már többször említettem, hogy az egyik Déván dolgozó férfi, rengeteg tanú szeme láttára úgy megvert egy gyereket, a fejét a csempébe vágva, hogy szintén komoly sérüléseket szenvedett a kisfiú.
Van olyan ház is, ahol maga a pszichológus bántalmazza brutálisan a gyerekeket.
Az egyik önkéntes munkatárs is próbált beszélni a vezetőséggel, hogy azoknak a gyerekeknek akik vagdossák magukat, vagy hasonló súlyos lelki problémájuk van, pszichológus segítségére lenne szükségük, de böjte és a vezetőség leteremtette, hogy mit képzel, el van tévedve, ez nem az a hely, ahol ilyeneket csinálnak, hogy pszichológust hívnak a gyerekekhez (holott kötelező lenne), ne menjen mégegyszer oda hozzájuk ilyesmivel, plusz még a panaszkodó gyerekeket is leszidták.
Ezeken kívül sajnos haláleset is történt Déván. Régebben történt, hogy az egyik kicsi gyerek kizuhant az emeletről és meghalt. böjtéék valahogy elérték a szülőknél, hogy ne tegyenek feljelentést a rendőrségen, így ennek a szörnyű halálesetnek semmiféle következménye nem lett!
Felelősségre vonás helyett mit tesz böjte a gyerekbántalmazókkal? Kapaszkodj: megdicséri őket!
Az egyik gyerekverő asszonyról pl. megjelentetett egy cikket egy magazinban, aminek az volt a címe, hogy "az isten is nevelőnek teremtette!", a férfit (aki amúgy full alkoholista) pedig többször kiemelte, mondva, hogy "ő a mi büszkeségünk!"
És, hogy miért nem viszik orvoshoz sem a bántalmazást elszenvedett sérült gyerekeket? Azt hiszem erre mindenki rájött! Ha orvoshoz visznek egy gyereket, akinek mondjuk dől a vér a fejéből, akkor még véletlenül elmondaná a gyerek, hogy ennyire megverték a nevelőnek mondott xarháziak, és akkor az orvosnak hivatali kötelessége lenne jelenteni az esetet a hatóságoknak....
Nyilván ezt ott böjtééknél senki sem akarja, így zavartalanul űzhetik a brutális gyermekbántalmazásokat, amikért soha senki nem lett felelősségre vonva!
És akkor itt még a több háznál előforduló, gyerekek ellen elkövetett szexuális bűncselekményekről nem is beszéltem....
Ez a valóság böjte csaba háza táján, és nem az ami pl. a Facebookján látszik, hogy mindig virágok mögé állítja a gyerekeket, hogy úgy fotózgassa őket, hogy a kép látványától az emberek el legyen ájulva a gyönyörtől.
Csak figyeljétek meg! Mindig virágok mögé állítja őket! Nagyon tudja, hogyan kell hatni és félreveztni a hamis látszattal!
Vajon hány megnyomorított gyerek kell még, illetve hány halálesetnek kell ahhoz történnie még böjtééknél, hogy a hatóságok komolyan elkezdjenek vizsgálódni és az elkövetők felelősségre legyenek vonva??

Krisztina Balogh

 
Vajon hány megnyomorított gyerek kell még, illetve hány halálesetnek kell ahhoz történnie még böjtééknél, hogy a hatóságok komolyan elkezdjenek vizsgálódni és az elkövetők felelősségre legyenek vonva??
Ez valami borzalom.
Remélem hogy az aki ezt látja és biztosan tudja megtette a feljelentést.
 
Nemi erőszak és bántalmazás – 30 év börtönt kapott első fokon Böjte Csaba otthonainak volt nevelője

Egy szerdai, elsőfokú ítéletében a Csíkszeredai Bíróság minden vádpontban bűnösnek találta Böjte Csaba erdélyi gyermekotthonainak egyik volt nevelőjét, és a maximálisan kiszabható harminc éves szabadságvesztésre büntette – írja az Azonnali. A 35 éves K. Sz.-t a bíróság eltiltotta a köztisztviseléstől, és megtiltja, hogy kapcsolatba lépjen áldozataival, vagy részt vegyen bármilyen olyan eseményen, amelyet a gyerekvédelmi otthonok vagy a Dévai Szent Ferenc Alapítvány szerveznek.

A portál birtokába jutott vádirat szerint

a gondozó majdnem tíz éven keresztül, 2007 és 2017 között mintegy tucatnyi, gondjaira bízott gyerekkel követett el kegyetlenségeket két olyan gyerekotthonban, amelyekben dolgozott, és amelyeket a Böjte Csaba-féle Dévai Szent Ferenc Alapítvány tart fenn.

A Transtelex azt emeli ki, hogy a vádiratban 36 bűncselekmény szerepel, a legsúlyosabb a többrendbéli nemi erőszak. A sértettek száma tizenöt, mindannyian fiúk, és mindegyikük kiskorú volt (a legkisebb 8 évesnél kisebb, a legnagyobb 16 éves) az elszenvedett szexuális és fizikai abúzusok idején. Az ügyészek szerint a vádlott két gyermeket megerőszakolt, tizenegyet szexuálisan bántalmazott, tízet „megrontott”, tizenhármat fizikailag bántalmazott, egynek pedig veszélyeztette a testi épségét abban az időszakban, amikor a Szent Ferenc Alapítvány alkalmazottja volt.

K. Sz. 2007 és 2011 között a tusnádfürdői Szent László Gyermekvédelmi Központban, 2011-2017 között pedig a kászonaltízi Szent Katalin Otthonban dolgozott, az utóbbi intézménynek 2014-ig a helyettes vezetője is volt. A vádirat szerint az első bizonyítható bűncselekményt a tusnádfürdői otthonban követte el: orális szexre kényszerített egy „4 és 8 év közötti” gondozottat.

Az ügyről további részletek a Transtelex és az Azonnali cikkében olvashatók.
 
Nemi erőszak és bántalmazás – 30 év börtönt kapott első fokon Böjte Csaba otthonainak volt nevelője

Egy szerdai, elsőfokú ítéletében a Csíkszeredai Bíróság minden vádpontban bűnösnek találta Böjte Csaba erdélyi gyermekotthonainak egyik volt nevelőjét, és a maximálisan kiszabható harminc éves szabadságvesztésre büntette – írja az Azonnali. A 35 éves K. Sz.-t a bíróság eltiltotta a köztisztviseléstől, és megtiltja, hogy kapcsolatba lépjen áldozataival, vagy részt vegyen bármilyen olyan eseményen, amelyet a gyerekvédelmi otthonok vagy a Dévai Szent Ferenc Alapítvány szerveznek.

A portál birtokába jutott vádirat szerint

a gondozó majdnem tíz éven keresztül, 2007 és 2017 között mintegy tucatnyi, gondjaira bízott gyerekkel követett el kegyetlenségeket két olyan gyerekotthonban, amelyekben dolgozott, és amelyeket a Böjte Csaba-féle Dévai Szent Ferenc Alapítvány tart fenn.

A Transtelex azt emeli ki, hogy a vádiratban 36 bűncselekmény szerepel, a legsúlyosabb a többrendbéli nemi erőszak. A sértettek száma tizenöt, mindannyian fiúk, és mindegyikük kiskorú volt (a legkisebb 8 évesnél kisebb, a legnagyobb 16 éves) az elszenvedett szexuális és fizikai abúzusok idején. Az ügyészek szerint a vádlott két gyermeket megerőszakolt, tizenegyet szexuálisan bántalmazott, tízet „megrontott”, tizenhármat fizikailag bántalmazott, egynek pedig veszélyeztette a testi épségét abban az időszakban, amikor a Szent Ferenc Alapítvány alkalmazottja volt.

K. Sz. 2007 és 2011 között a tusnádfürdői Szent László Gyermekvédelmi Központban, 2011-2017 között pedig a kászonaltízi Szent Katalin Otthonban dolgozott, az utóbbi intézménynek 2014-ig a helyettes vezetője is volt. A vádirat szerint az első bizonyítható bűncselekményt a tusnádfürdői otthonban követte el: orális szexre kényszerített egy „4 és 8 év közötti” gondozottat.

Az ügyről további részletek a Transtelex és az Azonnali cikkében olvashatók.
Ez egy ocsmányság.
A rábízott a benne bízó gyerekeket megerőszakolni.
 
Böjte Csaba elismerte az alapítványa felelősségét a gyermekbántalmazási ügyben
Mi Isten nevében fogadjuk be és neveljük a gyerekeket. Hatezer gyermeket neveltünk fel, a most napvilágot látott ügy pedig példa nélküli. A történtekben nekünk is van felelősségünk, azon vagyunk, hogy ilyesmi ne történhessen meg még egyszer
– idézi a Magyar Hang Böjte Csabát, akit azután sikerült elérniük, hogy az Azonnali és a Transtelex szerdán megírta: a Csíkszeredai Bíróság első fokon harminc év szabadságvesztésre ítélte azt a gondozót, aki majdnem tíz éven keresztül, 2007 és 2017 között mintegy tucatnyi, gondjaira bízott gyerekkel követett el kegyetlenségeket két olyan gyerekotthonban, amelyekben dolgozott, és amelyeket a Böjte Csaba-féle Dévai Szent Ferenc Alapítvány tart fenn.

A szerzetes arról is beszélt a lapnak, hogy amint tudomást szerezett a visszaélésekről, egyből a hatóságokhoz fordult. Böjte Csaba hozzátette, a gyermekbántalmazásért elítélt munkatársa rendszeresen részt vett képzéseken, szavai szerint

semmi jele nem volt annak, hogy ilyeneket csinál, de a gyerekeken sem vettünk észre semmit.
 
A szerzetes arról is beszélt a lapnak, hogy amint tudomást szerezett a visszaélésekről, egyből a hatóságokhoz fordult. Böjte Csaba hozzátette, a gyermekbántalmazásért elítélt munkatársa rendszeresen részt vett képzéseken, szavai szerint semmi jele nem volt annak, hogy ilyeneket csinál, de a gyerekeken sem vettünk észre semmit.
Biztos hogy érteni is kell(ene) a gyerekekhez hogy észre is vehetők legyenek ha megváltozik a viselkedésük.
Habár nem tudom milyen viselkedést kellett volna mutatni az elkövetőnek???
Aki szakember annak észre kellene venni a gyerekeken a változást vagy elég lenne ha megnyíltak volna előtte....de, az hogy nem vettek észre semmit az sokat elárul az egész intézményről.
 
Biztos hogy érteni is kell(ene) a gyerekekhez hogy észre is vehetők legyenek ha megváltozik a viselkedésük.
Habár nem tudom milyen viselkedést kellett volna mutatni az elkövetőnek???
Aki szakember annak észre kellene venni a gyerekeken a változást vagy elég lenne ha megnyíltak volna előtte....de, az hogy nem vettek észre semmit az sokat elárul az egész intézményről.
Egy árva gyerek megfélemlítve bármire rávehető,bármit meg lehet tenni vele,hiszen nincs senki hozzátartozó aki számon kérje ,hogy mit tettek a gyerekkel.
Gárdonyi Géza írja a Tanítónő c.regényében,hogy minden faluban van egy lámpás aki a fényt viszi,az a tanító és aki kioltja az a pap.
 
A gyerekek koldulásra kényszerítése a böjte csaba-féle alapítványnál.
Ismét a dévai központban járunk... A szomorú történet (súlyos bűncselekmény) főszereplője, kieszelője egy 5 gyermekes anya, akit az alapítvány befogadott Dévára a gyermekeivel együtt, kapott ott egy lakást, ruhát, ételt, műfogsort a szájába és mindent ami csak kell, a saját gyermekei mellé még kapott egy párat, és bármiféle végzettség, képesítés nélkül, így lett Déván nevelő, mint ahogyan kb. az összes többi ott...
Ez az asszony gondolt egyet mert elfogyott a pénze, fogta az egyik saját lányát és annak nagykorú fiúját, elővettek két nevelt kislányt, levetkőztették őket pucérra, lefotózták, levideózták őket, a videón tisztán látszik, ahogyan a férfi irányítja a lányokat, hogy mutassák az intim testrészeiket és ne takargassák magukat, majd ezt a két gyereket arra kényszerítették, hogy kimenjenek a városba és kolduljanak nekik pénzt...
Megzsarolták a gyerekeket, hogy ha nem koldulnak nekik pénzt, akkor a meztelen felvételeket felrakják mindenhová a netre, így a két kislány ment és koldult nekik.
Ezek a pucér felvételek a kiskorú lányokról körbejártak ott Déván számos felnőtt és gyermek telefonján, a gyerekek szégyellték magukat, nem mertek szólni senkinek a vezetőségből, de végül egy jószándékú nevelő és az egyik társuk segítségével rávették magukat, hogy felkeressék böjte csabát és elpanaszolják neki, hogy mit tettek velük.
Az egyik mise után felkeresték böjtét, akinek mindezt hallva szokásához híven elgurult a gyógyszere és leüvöltötte a két kislány fejét, őket leqrvázva...
A vezetőség kitalálta, hogy a két gyerek csak úgy saját magától vetkőzött le és fotózkodtak, mert hát ilyenek ezek a lányok...
Az összes képet, felvételt megpróbálták begyűjteni, volt akinek a telefonját is elvették, mindent bevetettek, hogy a bizonyítékokat megsemmisítsék, ám ez nem sikerült nekik...
Bizonyos emberek a gyermekek védelme érdekében, hogy lebuktassák az elkövetőket, megszerezték a felvételeket, ha a rendőség kérné egy esetleges eljáráshoz bizonyítékként...
A nevelőt, aki mindezt kitalálta a lányoknak, úgy volt, hogy elküldik, de mivel elkezdett könyörögni, hogy nem tud hová menni, így végül maradt úgy, hogy semmiféle következménye nem lett ennek a bűncselekménynek sem! A mai napig ott "neveli" a gyerekeket büntetlenül.
A bűncselekmény egyértelmű ennél az ügynél is. Súlyos bántalmazás történt, bűncselekmény a kényszerítés, a zsarolás, bűncselekmény a felvételeket elkészíteni, megosztani, de bűncselekmény még tárolni is őket (lásd, kaleta). Bármikor a jövőben is vissza lehet élni az ilyen megalázó felvételekkel.
Ez egy újabb súlyos bűncselekmény a böjte-féle alapítványnál, ami teljesen el lett sikálva, senki felelősségre nem lett vonva, semmiféle következménye nem lett az elkövetőkre nézve, csak az elszenvedő gyerekeket bántották, hazudtolták meg, rájuk fogva, hogy ők csinálták ezt az egészet magukkal csak úgy brahiból.
Amiért ezt a történetet is megosztom a nyilvánossággal az az, hogy remélem ezzel kapnak a gyerekek egy biztonságot, hogy ne merjenek többet ilyesmi dolgokat tenni velük, illetve szeretnék nyomást gyakorolni a gyermekvédelemre és a hatóságokra, hogy nagyon komoly vizsgálatot kell indítani Déván ezen ügyekkel kapcsolatban!
Amíg azt látom, hogy böjte csaba együtt vigyorog a bukaresti hatóságokkal a Facebookján, addig azt hiszem kénytelen vagyok a nyilvánossághoz fordulni!
A következő történet amiről részletesen be fogok itt számolni, az a Déván 10 éven át működő pedofil nevelő lesz, aki pár éve már felmondott az alapítványnál, de magával vitt onnan egy kisfiút, akit a vezetőség szó nélkül odaadott neki, és a férfi a mai napig együtt él ezzel a gyerekkel kettesben.
Nagyon sok ember tudott róla, hogy ez az aberrált mit művel ott gyerekekkel, de senki egy szót nem szólt ellene. A kisfiút is úgy adták neki oda, hogy mindenki tudta, hogy szexuálisan molesztálta a gyerekeket.

1656680217022.png






 
A gyerekek koldulásra kényszerítése a böjte csaba-féle alapítványnál.
Ismét a dévai központban járunk... A szomorú történet (súlyos bűncselekmény) főszereplője, kieszelője egy 5 gyermekes anya, akit az alapítvány befogadott Dévára a gyermekeivel együtt, kapott ott egy lakást, ruhát, ételt, műfogsort a szájába és mindent ami csak kell, a saját gyermekei mellé még kapott egy párat, és bármiféle végzettség, képesítés nélkül, így lett Déván nevelő, mint ahogyan kb. az összes többi ott...
Ez az asszony gondolt egyet mert elfogyott a pénze, fogta az egyik saját lányát és annak nagykorú fiúját, elővettek két nevelt kislányt, levetkőztették őket pucérra, lefotózták, levideózták őket, a videón tisztán látszik, ahogyan a férfi irányítja a lányokat, hogy mutassák az intim testrészeiket és ne takargassák magukat, majd ezt a két gyereket arra kényszerítették, hogy kimenjenek a városba és kolduljanak nekik pénzt...
Megzsarolták a gyerekeket, hogy ha nem koldulnak nekik pénzt, akkor a meztelen felvételeket felrakják mindenhová a netre, így a két kislány ment és koldult nekik.
Ezek a pucér felvételek a kiskorú lányokról körbejártak ott Déván számos felnőtt és gyermek telefonján, a gyerekek szégyellték magukat, nem mertek szólni senkinek a vezetőségből, de végül egy jószándékú nevelő és az egyik társuk segítségével rávették magukat, hogy felkeressék böjte csabát és elpanaszolják neki, hogy mit tettek velük.
Az egyik mise után felkeresték böjtét, akinek mindezt hallva szokásához híven elgurult a gyógyszere és leüvöltötte a két kislány fejét, őket leqrvázva...
A vezetőség kitalálta, hogy a két gyerek csak úgy saját magától vetkőzött le és fotózkodtak, mert hát ilyenek ezek a lányok...
Az összes képet, felvételt megpróbálták begyűjteni, volt akinek a telefonját is elvették, mindent bevetettek, hogy a bizonyítékokat megsemmisítsék, ám ez nem sikerült nekik...
Bizonyos emberek a gyermekek védelme érdekében, hogy lebuktassák az elkövetőket, megszerezték a felvételeket, ha a rendőség kérné egy esetleges eljáráshoz bizonyítékként...
A nevelőt, aki mindezt kitalálta a lányoknak, úgy volt, hogy elküldik, de mivel elkezdett könyörögni, hogy nem tud hová menni, így végül maradt úgy, hogy semmiféle következménye nem lett ennek a bűncselekménynek sem! A mai napig ott "neveli" a gyerekeket büntetlenül.
A bűncselekmény egyértelmű ennél az ügynél is. Súlyos bántalmazás történt, bűncselekmény a kényszerítés, a zsarolás, bűncselekmény a felvételeket elkészíteni, megosztani, de bűncselekmény még tárolni is őket (lásd, kaleta). Bármikor a jövőben is vissza lehet élni az ilyen megalázó felvételekkel.
Ez egy újabb súlyos bűncselekmény a böjte-féle alapítványnál, ami teljesen el lett sikálva, senki felelősségre nem lett vonva, semmiféle következménye nem lett az elkövetőkre nézve, csak az elszenvedő gyerekeket bántották, hazudtolták meg, rájuk fogva, hogy ők csinálták ezt az egészet magukkal csak úgy brahiból.
Amiért ezt a történetet is megosztom a nyilvánossággal az az, hogy remélem ezzel kapnak a gyerekek egy biztonságot, hogy ne merjenek többet ilyesmi dolgokat tenni velük, illetve szeretnék nyomást gyakorolni a gyermekvédelemre és a hatóságokra, hogy nagyon komoly vizsgálatot kell indítani Déván ezen ügyekkel kapcsolatban!
Amíg azt látom, hogy böjte csaba együtt vigyorog a bukaresti hatóságokkal a Facebookján, addig azt hiszem kénytelen vagyok a nyilvánossághoz fordulni!
A következő történet amiről részletesen be fogok itt számolni, az a Déván 10 éven át működő pedofil nevelő lesz, aki pár éve már felmondott az alapítványnál, de magával vitt onnan egy kisfiút, akit a vezetőség szó nélkül odaadott neki, és a férfi a mai napig együtt él ezzel a gyerekkel kettesben.
Nagyon sok ember tudott róla, hogy ez az aberrált mit művel ott gyerekekkel, de senki egy szót nem szólt ellene. A kisfiút is úgy adták neki oda, hogy mindenki tudta, hogy szexuálisan molesztálta a gyerekeket.

Csatolás megtekintése 1868200





Undorító!!!!
 
Ez az ember nem isten szolgája ahogy mondja hanem egy sátánfajzat.....
Micsoda fertő az egész böjte-bagázs,el kellenne venni tőle az összes gyereket és normális körülmények között nevelni,hogy kiheverjék a sok traumát.
 
Utoljára módosítva:
Arról posztolt ki videót Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, hogy kisgyerekeknek - konkrétan öt kislánynak - arról tart előadást, hogy a börtönben ülő Budaházy György és társai ártatlanok, majd együtt imádkoznak a terrorizmusért elítélt férfi szabadulásáért.
magyarázta Böjte a kicsinyeknek, majd kifejtette nekik, hogy Budaházy “bácsi” és “az ő baráti köre” ártatlanul ülnek.
Ki is ez az ember? :

A tizenhárom éve indult eljárásban Budaházy Györgyöt és tizenhat társát azzal vádolták meg, hogy 2007-ben és 2008-ban támadásokat intéztek politikusok ellen.​

Az alapeljárás után az elsőfokú eljárást megismételték, Budaházy György akkor tizenhét év fegyházat kapott, ahonnan feltételesen sem szabadulhat.
Csütörtökön hirdetett másodfokú ítéletet a bíróság a Hunnia-perben. Budaházy György büntetését hat év fegyházbüntetésre mérsékelték, és öt évre eltiltották a közügyektől.
A többi vádlottnál szintén enyhítettek a büntetésen – írja a Mandiner.
 
Arról posztolt ki videót Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, hogy kisgyerekeknek - konkrétan öt kislánynak - arról tart előadást, hogy a börtönben ülő Budaházy György és társai ártatlanok, majd együtt imádkoznak a terrorizmusért elítélt férfi szabadulásáért.
magyarázta Böjte a kicsinyeknek, majd kifejtette nekik, hogy Budaházy “bácsi” és “az ő baráti köre” ártatlanul ülnek.
Ki is ez az ember? :

A tizenhárom éve indult eljárásban Budaházy Györgyöt és tizenhat társát azzal vádolták meg, hogy 2007-ben és 2008-ban támadásokat intéztek politikusok ellen.​

Az alapeljárás után az elsőfokú eljárást megismételték, Budaházy György akkor tizenhét év fegyházat kapott, ahonnan feltételesen sem szabadulhat.
Csütörtökön hirdetett másodfokú ítéletet a bíróság a Hunnia-perben. Budaházy György büntetését hat év fegyházbüntetésre mérsékelték, és öt évre eltiltották a közügyektől.
A többi vádlottnál szintén enyhítettek a büntetésen – írja a Mandiner.

Novák Katalin kegyelmet adott Budaházy Györgynek​

„A pápalátogatás hete különleges alkalom arra, hogy az államfő kegyelmezési jogkörével éljen. Ezért a köztársasági elnök arról döntött, hogy ebből az alkalomból széles körben ad kegyelmet.
 

Novák Katalin kegyelmet adott Budaházy Györgynek​

„A pápalátogatás hete különleges alkalom arra, hogy az államfő kegyelmezési jogkörével éljen. Ezért a köztársasági elnök arról döntött, hogy ebből az alkalomból széles körben ad kegyelmet.
....és már a börtön előtt lóra pattant....
1682668022729.png
 
Felhaborito! vascsovekkel felholtra vernek egy embert, politikusok hazait molotov koktellal dobaljak meg es szabadlabra kerul?
Nem kell csodalkozni az Eu hogy nem tudja elfogadni a magyar birosagi eljarasokat de az elnok asszony kegyelme se magyarazhato.
 
Felhaborito! vascsovekkel felholtra vernek egy embert, politikusok hazait molotov koktellal dobaljak meg es szabadlabra kerul?
Nem kell csodalkozni az Eu hogy nem tudja elfogadni a magyar birosagi eljarasokat de az elnok asszony kegyelme se magyarazhato.
Csak egy párt-káder, aki magasra mászott az uborkafán.

Ez a típus törleszkedett a hatalomba mindig, teljesen mindegy melyik korszakba megyünk vissza.
Az egyik részük agresszív, mindenkin átlépő, a másik a puha gerincű, hajbókoló.
Novák ez utóbbi.
 
Ami az egészben megdöbbentő hogy egy terrorizmusért elítélt embernek kegyelmezett meg!
Már a pert is pártcélúnak tartom, mint a megkegyelmezést is.
Volt egy példa statuálás, mikor már nem kellett, a kormány ellen hangolni.(korszak lezárása)
A megkegyelmezés, talán a zavaros korszak jelképes lezárása.
És jelezheti az elporlasztott szélsőjobbot.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,572
Tagok
615,325
Legújabb tagunk
Handmade
Oldal tetejére