Mankó turistáknak

GIGI

Állandó Tag
Állandó Tag
az indiait lattuk, megtalaltuk, de a marokkoi nincs ott a piacnal, sot azon a cimen sem amin a telefonkonyvben szerepel (a recepcios kereste ki, valami C-betus utca 42) ott az indiai van, meg egy japan, meg mexicoi...
na mindegy, Ottawa nekem tetszett ;) kepek a Keptarban :D
 

lalpapa

Állandó Tag
Állandó Tag
HOL KEL FEL A NAP????

Szerintem:

Ottawában az ottani kedves honfitársaimnak,
Veresegyházon pedig nekem.
lal.
 

Janika911

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem kicsi, de asszem nemnagyon interneteznek az Ottawai magyarok. Legtobbje idos, es nemert a szamitogep kezelesehez, vagy csak email-re hasznalja, es kesz..
Ha valakinek szuksege van Ottawa infora, irhat nyugodttan nekem.




Tenyleg ilyen kicsi a magyar tarsasag Ottawaba?
 

Tamás(Ottawa)

Állandó Tag
Állandó Tag
Muszáj pont áprilisban jönnöd? A tavasz még csak nyomokban észlelhető, ha egyáltalán. Szerintem június és augusztus-október a legideálisabb túrista időszak, amikor már/még meleg van, és sok a természetbeli látnivaló. Ha a tél érdekel, akkor februárt ajánlhatnám, főleg a Winterlude miatt. Amennyiben intellektuális szomjadat is oltani szeretnéd, számos múzeum, kiállítás, színház, koncert, és könyvtár az egész év során rendelkezésedre áll.

Ha időben szólsz, akkor további tájékoztatásra térj be ide megint.

üdv...
 

johan

Új tag
nem tudom milyenfele turistaknak kell manko, en nehany ev ota teleszkopikus botokat hasznalok, ambar megelnem nelkuluk is. Szakember szerint 30%-at menti a lab munkajanak. Igy erosodik a mellem is.
 

johan

Új tag
A regisztralas utan kaptam a hirt, hogy csak 20 hozzaszolas utan leszek fix tag. Nincs mas, ugy kell csinalni mint az olasz parlamentben, dumalni es dumalni.
 
Oldal tetejére