Hogy mik vannak?!

Zsókuci

Állandó Tag
Állandó Tag



Gyermekét veszélyeztette a krokodildoktor?

Index
2004. január 3., szombat 18:11


Dühödt ausztrálok tucatjai jelentették fel a queenslandi gyámügyi hivatalnál Steve Irwin krokodildoktort. A Discoveryről ismert Steve Irwin kisded gyermekével a karján etetett krokodilokat. Irwin szerint legfeljebb egy meteor és egy földrengés együtt sodorhatta volna veszélybe gyermekét.

Hivatalos feddésben részesítette a queenslandi családügyi minisztérium Steve Irwint, a Discoveryről ismert krokodildoktort - írja az Age című ausztrál napilap. Irwin pénteken kisded lányával a karján etette meg az Australia Zoo egyik krokodilját.

A felvételeket lejátszották az esti hírműsorokban, ezek után számos néző felháborodottan telefonált a gyámügyi osztályra.

"Fájdalmat okoztak nekem" - utasította el a gyermekkel szembeni gondatlanság vádját sajtótájékoztatóján Irwin. A felesége, gyermeke és apja társaságában megnyilatkozó sztárdoktor szerint kislánya a legjobban gondozott gyermek, ráadásul rengeteget tud a krokodilokról.

"Bindi nagyon krokodil-tudatos, mi pedig egy krokodilok lakta területen élünk" - indokolta a sokak számára veszélyesnek tűnő mutatványt.

Irwin bár újra nem biztos, hogy megcsinálná a trükköt, nem hajlandó elismerni, hogy lánya veszélyben lett volna. "Azt kérdezik, mi lett volna, ha elesek. Hát ahhoz legalábbis egy meteornak kellett volna Ausztráliára zuhannia, és egy Richter-skála szerinti 6,6 földrengést kellett volna okoznia" - nyilatkozta magabiztosan.

A rendőrség nem kíván vádakat emelni a krokodildoktor ellen - írja az Age.

 

K.O.rnél

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát ez jó.. Arról hallottatok ami itthon történt? A 18 éves lány a kazánba dobta újszülött gyermekét.. Miért?? Senki sem segített volna neki? Állítólag senki nem vette észre, hogy terhes.. :,,: :66:
 

pieter

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy mik vannak! Az szuperantiszemita Vadim Tudor , a Nagy Romania Part elnoke felavatott egy partja altal rendelt Itzak Rabin mellszobrot Brassoban, kozteruleten. Az akciorol senki sem tudott, a nagy politikus felesege meglepve hallotta. Magyarazatok?
 

Zsókuci

Állandó Tag
Állandó Tag
Rabin, egykori izraeli kormányfö gyermekei máris tiltakoznak!
Vadim Tudor, a nacionalista, antiszemita Nagy-Románia Párt elnöke politikai céljaira használja fel édesapjuk emlékét, szobrot állítva nekik!
Ez ugyanis - mint írták - egy "pálfordulási bohózat" része. (MTI)
 

Zsókuci

Állandó Tag
Állandó Tag
Megdöbbentő hírek!
Ma, csütörtök reggel egy nő felgyújtotta magát Budapesten a Köztársaság téren! Az ok egyelőre ismeretlen. :(

Az MSZP.székházát bombariadó miatt kiürítették.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Életveszélyes helyzetbe került Kubában Gombos Edina és az Aktív stábja - adta hírül a Blikk. A lap értesülései szerint a műsorvezető egy hófehér Cadillacben autózott Havanna felvonulási terén, miközben előttük a stáb autója gurult, ugyanis épp forgatni készültek.
Nem is sejtették, hogy Fidel Castro felségterületére érkeztek: a diktátor ugyanis itt szokta tartani beszédeit. Utóbb kiderült, hogy a területen tilos a forgatás, viszont erről senki sem tájékoztatta az Aktív stábját. Fegyveres rendőrök fogták le és vitték el a csapatot, majd letartóztatták és több órán át fogva tartották őket. Mint kiderült, ha Castro emberei épp akkor járnak ott, amikor a stáb forgat, minden további nélkül tüzet nyitnak rájuk.

A stáb több ezer dollár pénzbírságot volt kénytelen kifizetni a malőrért.
 

Laci

Állandó Tag
Állandó Tag
BMW-s ámokfutót hajkurász a magyar rendőrség.
Ma délelőtt Rajkánál egy belga rendszámú,sötét színű BMW nagy sebességgel -az útlevélkezelőtt majdnem elgázolva-Szlovákia felől behajtott az országba. A férfit Csehországban egy autópályán megállította a járőr és erőszakossága miatt éppen megakarták bilincselni.Egyik kezén bilinccsel úgy megverte a két rendőrt,hogy kórházban kötöttek ki.Azóta menekülőben van. Szlovákiában sem tudták elfogni.A déli órákban Tatabánya környékén tankolt egy benzinkútnál,de fizetés nélkül elhajtott.Az autópályákat golyóállómellényes rendőrök zárták le a ki,-és behajtó szakaszoknál.A Készenléti Rendőrség helikopterrel figyeli az utakat és készenlétbe helyezték a terrorelhárítókat is a feltehetően szerb származású elkövető kézrekerítésére.
 

Laci

Állandó Tag
Állandó Tag
Vége a futamnak ! Ma a budapesti ' Korona ' szállóban elfogták a fickót.
A személyzet egyik tagja telefonált a 'Népszabadság ' c.lapnak,hogy már háromszor hívta a rendőrséget és jelezte ,náluk van a körözött pasi,de nem jönnek érte.
Délután négy rendőrt kitüntettek,aki résztvettek az elfogásban.... :roll:
 

sincomi

Állandó Tag
Állandó Tag
Eröszak mégis szabadlábon

Sédben 4 vagy több fiú megeröszakoltak egy lányt (35- éves) - több órán át. A lányt megfenyegették úgyhogy most védett a személye és a tartózkodási helye.
Amikor történt ittasak voltak mindannyian de a lányt leitatták.

A fiúk azt állítják hogy a lány akarta hogy ez történjen vele. A bíróság úgy látta hogy a fiúk nemtudták megítélni helyesen a dolgot és ezért szabadlábra helyezte öket a bíróság. A lány olyan ittas álapotban volt hogy nemtudott védekezni.

acsai
 

obsitos

Állandó Tag
Állandó Tag
a szaporodó nemi erőszakos esetekkel kapcsolatban azt gondolom, hogy egyrészt következik a filmek, TV, sajtó, közbeszéd (és izlés) stb. ilyen irányú elfogadásából, másrészt vannak szituk, amikor nem igen lehet beszerezni az előzetes írásbeli beleegyezést.
 

Zsókuci

Állandó Tag
Állandó Tag
A spam e-mailek többsége Kínából érkezik
2004. május 25. 12:15
MNO
Egyre több kéretlen elektronikus levél önti el a felhasználók postaládáit, amelyből a legtöbb Kínából érkezik.

A spam e-mailek száma az év eleje óta ismét 30-40 százalékkal nőtt. Gideon Mantel, a Commtouch szóvivője a Business Week Online-nak elmondta, hogy a kéretlen elektronikus levelek által jelentett probléma egyre komolyabb, ma már például átlagosan naponta 300-400 ezer spam-támadást regisztrálnak. Ezeknek az e-maileknek általában legalább 50 ezer - valódi vagy hamis - feladója van.

Gideon Mantel hozzátette, éppen a tapasztalataik miatt kezdték el kutatni a vállalat szakemberei arra a kérdésre a választ, hogy honnan is jön ez a rengeteg e-mail. A kérdésre a választ úgy próbálták megkapni, hogy átvizsgáltak 300 ezer kéretlen elektronikus reklámlevelet a feladócímek után. A meglepetés ekkor érte a szakembereket: a felhasznált IP-címek 71 százaléka Kínából származik. (Supergamez)

Én mindig mondtam Gyerekek!
Ezeknek a kínaiaknak még a nézésük is furcsa 8) ....... :!: :roll:
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Aki még nem tudja.....

A mobiltelefonokat kb.3-4 éve, és azóta is úgy gyártják, hogy egy olyan mikrochip van beleépítve, ami még kikapcsolt állapotban is lehallgatókészülékként viselkedik.

Tehát ha olyan mondandód van, ami érdekelheti a rendőrséget, a VPOP-t, az APEH -ot, vedd ki az aksit és a SIM kártyát is !!!

Az infó túl "magasról" származik, nincs okom rá, hogy ne higgyem el.
Tehát vigyázz kedves olvasó, poloska van a lakásodban, sőt még a táskádnak is füle van.

Az a borzasztó az egészben, hogy ez nem vicc.
 

mammut

Állandó Tag
Állandó Tag
Miután a kikapcsolt készülékről is megállapítható, hogy helyileg hol van, egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek :confused:
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, kedves Mammut!

Így találják meg a lopott telcsiket is.Eddig még etikus is a dolog...
 

gabi bácsi

Állandó Tag
Állandó Tag
swenson!talán már nagyon meg se lepődök.a nagy tesó mindenre kíváncsi...a legjobb az egészben, hogy az eladó nem köti az orrunkra hogy mit is teszünk a zsebünkbe....az biztos hogy a digitális jeleket a legegyszerűbb"rendszerezni"
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Sokan használják az MSN-t. Sajnos azon sem biztonságos a telefonálás- bemérik a szerveren keresztül a gépet:((
 

zsotza

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem nem zavar,hogy ha tudja a "Nagy testvér"hogy hol vagyok....(-a beazonosítható mobiltelefon miatt.-)Ha nem "sántikálok rosszban"-attól nagy bajom talán nem lehet.Tudom,emberi jogok,szabadságjogok....nem egyszerű téma-de ha a közbiztonságon lehet javítani-én akkor keserűség nélkül lenyelem ezt a "békát"
 

Spanky

Állandó Tag
Állandó Tag
A mobiltelefonokat kb.3-4 éve, és azóta is úgy gyártják, hogy egy olyan mikrochip van beleépítve, ami még kikapcsolt állapotban is lehallgatókészülékként viselkedik.

Tehát ha olyan mondandód van, ami érdekelheti a rendőrséget, a VPOP-t, az APEH -ot, vedd ki az aksit és a SIM kártyát is !!!

Az infó túl "magasról" származik, nincs okom rá, hogy ne higgyem el.
Tehát vigyázz kedves olvasó, poloska van a lakásodban, sőt még a táskádnak is füle van.

Az a borzasztó az egészben, hogy ez nem vicc.


Egen,:rolleyes:
es amerikaban olyan nagyok a gyarak, hogy az uzemi konyhan motorcsonakokal keverik a levest. :rolleyes:
 

davered

Új tag
Nemrég jártam egy bizonyos közelkeleti országban,ahol a megbeszélést azzal kellett kezdeni hogy eltávolítjuk az aksit a telcsiből.(én nem vagyok bűnöző de ez azért erős)
 

b.p.

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma ilyen világban élünk. Ha bankkártyával fizetsz, nyomonkövethető, merre jártál aznap, tudható, hogy milyen boltokban milyen összegért vásároltál, és nem tudom, hogy a vonalkódleolvasós pénztárgép nem tájékoztatja-e Nagy Testvért a mai vacsorámról. A fórum beírásaimat a gugli referálja, a méljeimet talán érdektelenség okán nem olvassák...
Miért pont, auszgetippelt a mobil okoz gondot?
 
Oldal tetejére