Kitombolom magam :)

Domcsi29

Állandó Tag
Állandó Tag
:$ ti is nekem. de azért van itt az msn-en, hogy tudunk beszélni. :) majd nemsoká megcsinálom az összevégott képet:):):)
 

Arc987

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello!
Csatlakoztam volna az egyik hozzászólás gazdájához a sérelmében, hogy ha rákattintok az "utolsó" oldal gombra, akkor az első hozzászólások jönnek ki,tehát nem tudom, hogy melyik az utolsó oldal, DE most rákkattintottam és az utolsó jött ki, tehát így azt sérelmezem, hogy általában akkor javulnak meg a dolgok, amikor ki akarjuk tombolni magunkat!!! Ja, azért egy válasz tök jó lenne a "nem kérdésemre", hátha más topic-oknál, még mindig össze-vissza ugrálok majd a lapok között.

Üdv!
 

Arc987

Állandó Tag
Állandó Tag
18 Nagymutter felhívott, hogy boldog szülinapot kívánjon: - Gyermekem, hát egyszer vagy 18 éves! Boldog szülinapot!
Én most is először és utoljára lettem 20 éves.....üzenem Mama, nem értelek
 

Koroknay bela

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy az a........... ............. meg azt a .............!
Menjen a ............. az a .............................:fac:.................!
.....%!!++"+%%//!%!++/%/%ÓÜÖ9%%!/!+!++.......!
:,,::9:

:111::!::3::555::66:
Na ez jól esett! Most aztán kitomboltam magam:)
 

Koroknay bela

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát lehet, hogy lenne ennek másutt is helye, de nem akarok ebből témát indítani, csak tényleg ki kell hogy tomboljam magam:
Ma egy műszaki boltban vásároltam, és a szemem láttára egy max.30 éves etnikumhoz tartozó fiatal ember vásárolt hitelre. Bemutatta a nyugdíjas papírját, ami szerint a nyugdíja 80000 Ft!!!! És még panaszkodott is mondván:" Le vágyok százalékóva, mer' lúdtálpám ván"
Hogy működik ez? Hogy valaki ilyen nyögdíjjal huszonévesen egy lúdtalppal ennyi nyugdíjért el van, ugyanakkor van olyan ismerősöm aki a belét húzza, mégsem százalékolják le. Ja azt el is felejtettem leírni, hogy azt is mondta, hogy 6 osztálya van. Dehát akkor mit dolgozott, ami alapján ekkora nyugdíj illeti meg??? Persze most megkapom biztosan valakitöl, hogy rohadt rasszista vagyok, de biz' isten nem erről van szó. csak tényleg furcsa ez az egész.
 

KRISTÁLYLÁNY

Állandó Tag
Állandó Tag
"Amikor örömöd (most bosszúságod) attól függ, hogy más mit mond, vagy mit tesz, akkor csapdába kerülsz, mert mások tetteit és gondolatait nem tudod írányítani. Felfedezheted a legnagyöbb örömöt és a legvadabb álmaidat is felülmúló szabadságot, ha felfedezed, hogy az örömöd (bosszúságod) nem függ senkitől!

Az örömöd (boszúságod) csak attól függ - hogy te mit választasz figyelmed forrásának!!!!"kiss
 

afca

Kitiltott (BANned)

Nekem is az olyanokból mint ,,nyergesi gyerek,,.Aki idejön tönkreteszi a Zene II topicot a semmirevaló beirkálásaival.Csak azért,hogy letölthessen.vajon adott már valamit a CanadaHun-nak vagy csak gondolta letöltöget.a szemtelenség határtalan.
 
Oldal tetejére