Családunk kedvence - háziállataink

TEXAS

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy gyönyörű kutyám van. Egy német juhász. Olyan mint a TV-ben a REX felügyelő, de nagyon el van kényeztetve.
Ha már itt tartok.....
Van valakinek valami jó tippje, hogy hogyan lehet szeretni is (nagyon) egy állatot ugyanakkor nem elkényeztetni??
 

Kijuma

Állandó Tag
Állandó Tag
Kutya, macska, papagáj. Nálunk ez a felhozatal. Ja, és a szomszéd macskája...:D
Ők feltétel nélkül szeretnek, nem úgy, mint az emberek...
Én most olvasom a könyvet:) Jól szórakozom:)
 

Macskosz19

Új tag
Nekünk dzsungáriai törpehörcsögünk volt, fél év alatt lett vagy két tucat. Gyorsan szaporodnak, de sajnos gyorsan is halnak, kb két év az életük. Épp ezért nem ajánlom annak, aki tartós állatbarátságot szeretne kötni.
 

icepuck

Állandó Tag
Állandó Tag
Tengerimalacom volt - csak ajánlani tudom mindenkinek! Hálás kis állat, nincsen vele sok gond és annyira aranyosak! :)
 

ujvilageva

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk van két kutyánk. Tavaly a meglévő kan macskánk mellé gyerkeim beszerváltak még két tuti fiú macskát. Sajnos nem voltam elég elővigyázatos,így a tuti macskák megellettek. Most úgy tünik macskafarmot nyitunk
 

dreamy22

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem cicám van, a neve Cilu
Autumn_Cat_avatar_by_dreamy22.jpg
 

panda21

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy gyönyörű kutyám van. Egy német juhász. Olyan mint a TV-ben a REX felügyelő, de nagyon el van kényeztetve.
Ha már itt tartok.....
Van valakinek valami jó tippje, hogy hogyan lehet szeretni is (nagyon) egy állatot ugyanakkor nem elkényeztetni??

Szerintem ha szereted sehogy nem úszod meg a kényeztetést. Meg tudnád állni, hogy ne vedd ölbe, mikor kicsi? Mit csinálsz amikor beteg? Mert ha addig nem, hát akkor biztosan elkényezteted.
De mi ezzel a probléma? Annyi szeretetet adnak, hogy ezerszer annyi kényeztetést is megérdemelnének!!!
Egyébként nekem kutyusom van.
 

MAKAJU

Állandó Tag
Állandó Tag
A szomszédunknak van egy Bernáthegyi és egy spániel kutyusa öket szoktuk szeretgetni a kerítésen keresztül. :)
 

tengelice

Állandó Tag
Állandó Tag
5 cica települt be hozzám Nem tudom, ide számíthatom-e a naponta belátogató (értsd, be a szobába) súniket, a macskakaján fiókát nevelő rigókat és a környék összes egyéb állatát. :)))
 

lill88

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy palotapincsim van, akit nagyon-nagyon imádok:D Van még a háznál egy másik kutya is, meg egy teknős. Plussz legyek, méhecskék, madárkák, macskák amik átfutnak az udvarunkon.. Ja, a hangyákról el ne feledkezzek, és persze a krumplibogarak, amik a paradicsomot próbálják dézsmálni. Elnézést kérek a többi háziállatunkról, akiket elfelejtettem volna megemlíteni.
 

annika48

Új tag
nekem egy okos szofogado cicusom van most vannak kiscicai ,ketto ,es egy hatalmas jatekos nemetjuhasz lusta hazorzonk,aki tobbet alszik mint felvan pedig meg csak 4 eves.
 

annika48

Új tag
lassatok a legfontosabat elfelejtettem a cicam Mircike,okos kedves felperzsa, a lusti hazorzonk neve nemillik hozza mert Haramianak hivjak.Kiskoraban meg ugy nezett ki olyan is lesz.Sziasztok
 

bkata

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv!

Ő pedig az én "kiskedvencem" magyar vizslák "legszebbike"!!! Bogi aki már 10 éve osztja számunkra a kifogyhatatlan szeretetét!!!!!!!!!!
 
I

ionon

Vendég
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Pókjaim vannak, szeretem a pókhálókat minden felé olyan szépek, és a por úgy belepi, hogy az, na.
 
Oldal tetejére