N
Reakciók pontszáma
8,683

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Kedves ilyvo!

    Nagyon szívesen nézegetem a tündéres képeket, melengetik az ember lelkét.Várom a következőket is, és köszönöm mindegyiket.

    napsugár7127
    Köszönöm a jókívánságokat!
    Én is szeretetteljes Karácsonyt és boldog új évet kívánok!
    kiss
    Kedves Napsugár!

    Én Szűcs Csaba vagyok és egy kéréssel fordulnék hozzád. Az édesanyám szintén horgol. Csinált egy olyan bakit, hogy az ez évi első Diana Filéhorgolást kidobta véletlenü. Onnan sikerül beazonosítani, hogy van benne egy madaras teritő horgolása is. Ha esetleg ez az újság meglenne neked, megkérnélek, hogy lefényképeznéd, és elküldenéd nekem email címre. Igazából van még benne pár dolog ami kellene, de erről a madaras részről lehet beazonosítani. Már próbálkoztam ezen az oldalon, ezzel a kérdéssel, Nikolettot kértem meg de nem tudtak segíteni. Az ujságot sikerült beazonosítani, de nem talált embert aki beszkenneli, és elküldi nekem. Próbáltam után rendelni, de a cég aki behozza ezeket, azt mondta, hogy ami nem fogy el azt bezuzzák. Pár tagnak elküldtem ezt a levelet. Nem szórakozok, csak egyszerűen nem tud segíteni senki.
    Előre is köszönöm a segítségedet.
    Szia, hát teljesen odavagyok, ennyi sok minta, és letölthető!!! Eddig csak letöltöttem, de van nekem is pár olasz lapom, szeretnék én is feltölteni, te már töltöttél fel valamit, hogy kell?
    Üdv: Zsike
    Szia, azt hiszem sikerült a barát bejelölés, de még mindig hiba üzenetet ír ki, ha valamit meg akarok nézni. (mérges szmájli).
    Azért rendületlenül próbálkozom minden nap, hátha egyszer sikerül.
    Üdv: Zsike
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére