fehérhaju
Reakciók pontszáma
1

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Jaj az a baj, hogy akkor amikor ide jöttem blogot írni, lelkileg padlót fogtam, s nem tudom melyik téma volt az amit fejtegettem. Sok mindenféle volt mostanság az életemben. Ha bármi bántót írtam volna valakire az minden bizonnyal nem idevalósi, mert nekem nem igazán vannak itt még barátaim. Hébe,- hóba jövök, sokszor találtam elveszettnek magam a rendszerben.
    Már nem érdekel.......hogy törölt, lelke rajta.
    Legfeljebb Őt nagy ívben elkerülöm. Amikor első ízben jártam itt véletlenül, tettszett, hogy ki volt írva valami hasonló, nem kritizálni az újakat....
    Én alapból a videógyártók közé sorolhatnám magam, de időnként rám tör, hogy írni kell!
    Na nem hosszút, csak éppen a gondolatokat, vagy keresem, hogy ki tudhatja egy- egy elfelejtett vers, mese töredékéből miről is van szó.
    Biztosan privát üzenetben közölte, hogy mit, miért tett. Tehát nyisd meg a privát üzeneteidet. Tag semmiképpen nem törölhetett. Legalábbis szerintem. Amúgy Én is elég új vagyok, tehát még nekem is van mit tanulnom.Nem lehet, hogy valami sértőt írtál és azért törölt az adminisztrátor? Sajnálom,de más ötletem most nincs. Fel a fejjel! Üdv!
    Nem tudom mi lehetett az oka. Mindent jól csináltál? Szerintem kérdezd meg privát üzenetben az adminisztrátort. Szép napot!
    Ez nagyon jó kérdés. Azért írtam ezt le, mert azóta sem tudtam megbocsátani azt a viselkedést. Jó éjt!
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére