P
Reakciók pontszáma
323

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • A három gyermekről természetesen már az óvodában készült szakvélemény.A kislány enyhén fogyatékos,tavaly még csak rejtett autizmust állapítottak meg nála,vele nincs különösebb baj ,csak ha kontaktust szeretnénk létesíteni vele.Akkor bizony jön a sikítás,fej falba verése és a többi jellegzetes tünet.
    A két fiúnál van mutizmus,kóros hyperkinetikus és kóros aktivitászavar.
    ezenkívül "a három grácia"/dyslexia és ts./Egész nyáron tanulmányoztam és terveket válogattam ,készítettem a Szakértői és Rehabilitációs Bizottság szakvéleménye alapján.
    Hidd el ,hogy a megkapott BNO-kódok alapján mindent megpróbáltam,de mégis, amint elkezdtük az évet ,azóta egyre jobban tudom,hogy mi ehhez a harchoz kicsik vagyunk.Viszont a manócskáimat veszélyeztetem a két fiú jelenlétével.A szülők megkeseredett,elgyötört emberek,akik felvették azt a / csak azért is ide fognak járni -/védekező magatartást ami a többi szülőt megdöbbenti,felingerli.
    Kedves Parapoli!
    Köszönöm kedves hangvételű leveledet,nagyon örültem neki.Ma napköziztetek,mivel a kolléganőm délután továbbképzésen vesz részt,így mindjárt válaszolok is.
    Nagyon büszkén mondhatom,hogy én valóban csak egy egyszerű,mezei tanítónéni vagyok.Nem írtam tudományos művet,nem kísérleteztem új módszerekkel,csak tettem a dolgomat.Mégis megkaptam 1998-ban az Apáczai Csere János-díjat,utána nemsokára az Oktatási Miniszteri Elismerő Oklevelet ,majd a Karácsony Sándor -díjat.Nemrégen pedig a kerületünk polgármesteri Díját is.
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére