angel1208
Reakciók pontszáma
2,993

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Kedves Angel,
    Először is köszönet a rengeteg értékes megosztásért!
    A Romhányi József – Rímhányó feltöltésednél a második CD eősen hiányos.
    üdvözlettel,
    VB
    Szia! BÚÉK! Letöltöttem Alex Haley: Gyökerek-ét, és mintha hiányozna az eleje. Alex_Haley_-_Gykerek_-_Komls_rbert.part2.rar-al indul, és hiányzik az első 13 rész. Valahogy tudnál segíteni, hogy ezt is letölthessem? Nagyon köszönöm, előre is.
    B
    hi-)

    Nem tudom, hogy olvastad-e már E. E. Knight - A Leigázott Föld sorozatának 1. ( A Farkas útja ) és 2. ( A Macska választása ) részét. Ide ebook formátumban rakták fel, az alapanyagot egy zárt oldalról nyúlták le-)
    Ha olvastad és tetszett, akkor nem tetszett-e annyira, hogy a további 5 kötetet lefordítanád, nekem meg van mind az 5 epub formátumban. Sajna hivatalos fordítása nem lesz-(
    üdv: Bird
    angel1208
    angel1208
    Szia! Nem olvastam..és be kell valljam a google nélkül nem fordítanék, mivel nem is tudok angolul :) Csak a Frankenstein sorozat megtetszett és sehol nem találtam fordítást, ezért vállalkoztam az elsőre majdnem lehetetlen feladatra. Ismerősöm elolvasta, tetszett neki, csak utána mertem itt megosztani...
    • Tetszik
    Reagált: Trepie
    Kedves angel 1208! Kérlek segíts abban, hogy tölthetem le az általad felrakott könyveket. Előre is köszönöm és a sok munkádat is!
    angel1208
    angel1208
    Szia! A tetszik gombra kell kattintani és akkor megjelenik a link, de ez minden feltöltésnél így van. Írj ha gond van, napjában egyszer idenézek :)
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére