666666-hatos
Reakciók pontszáma
6,647

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Tisztelt zenésztársak! Nem tudom mi lett ezzel az oldallal,de sehol nem találok mp3 alapokat. Szükségem lenne Kowalski meg a vega-amilyen hülye vagy c.mp3 karaoke változatára. Ha valaki tud kéres segítsen. Köszönöm!
    • Tetszik
    Reagált: BrokenBird
    B
    BrokenBird
    Sajnálom!:-( Szeretném én is tudni! Korábban sokszor benéztem ide és jó volt látni a sok csereberét, egymásnak nyújtott segítséget :-( Mire ideértem és szeretnék egy alapot nem találok sem midi sem mp3 alapot. Hová tűntek a Zenei fórumok? Biztosan változott sokat az oldal mióta nem voltam.
    szia. egyetlen szám miatt regisztráltam kb 2 órája fel, és az Sárdi Katitól a Lehet hogy túlságosan szerettelek című dal. ha megkérlek elküldenéd nekem? és ha van a dalból több verzió akkor azokat is szeretném. köszi :)
    Üdv !Mindenek előtt köszönet a segítségért ! Sikerült meg szerezni néhány dal előadóját és címét .Samba :J Balvin-Tranquila ,Cha-cha-cha:Counting Stars,Rumba :Leona Lewis Bleeding Love, Jive :Olly Murs: Dance With Me Tonight . Ha esetleg meg volna valamelyik meg köszönném .Tisztelettel Fehér József .
    Szia,

    nagyon keresem Fehér Adrienn Nem tagadom című slágerének alapját mp3 vagy wav formátumban , amire rá tudnék énekelni. Ez volna a meglepetés ajándékom a leendő férjemnek az augusztusi esküvőnkön :) . Tudsz ebben esetleg segíteni ? Az általad feltöltött alapot letöltöttem, de csak a dob alap szólal meg nekem :-( . El tudod esetleg küldeni a teljes alapot ?

    Nagyon köszönöm,
    NÓri
    P
    Szia! Szeretném kérni, hogy a Nashville Teens Little Bird...midijét elküldenéd nekem. Sajnos egy korábbi fetöltésed nem elérhető számomra.

    Köszönböm előre is.
    Kedves Zenésztársam !

    Szépen kérlek, hogy küld el nekem Máté Péter egy régi szép számát. Még néhány perc és éjfélt üt az óra c. A listádban 4432-469 Lesli Mandoki előadásában szerepel.
    Bármit kérhetsz érte. Előre is köszönöm.
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére