Ajuda67
Reakciók pontszáma
6,850

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Keresem Thea Harrison Ősi fajok sorozatát
  mimi10
  mimi10
  Nekem csak ez a3 rész van meg.

  Csatolások

  • Thea Harrison - Ősi Fajok 01 - Sárkányhoz Kötve.pdf
   1.9 MB · Olvasás: 6
  • Thea-Harrison-Ősi-fajok-2-A-vihar-szíve.pdf
   1.9 MB · Olvasás: 7
  • Thea Harrison - Ősi fajok 3 - A kígyó csókja.pdf
   1.7 MB · Olvasás: 5
  C
  Csilinkóné Lulács Éva
  Köszönöm. Ezek vannak nekem is. Jó lenne ha valaki a többit is lefordítaná.
  Sziasztok! Tud vki Ajudáról mi van vele? Beteg lett? Nem baj ( de ) ha abbahagyja a fordítást, csak ne legyen semmi baja. Rémisztő ez a csönd!!
  Beka Holt
  Beka Holt
  Szia!
  Utoljára itt: Tegnap 21:14-kor
  • Tetszik
  Reagált: ktbarna
  Kedves Ajuda ! Én is köszönöm a fordításokat ! Épp a Halhatatlan Őrzők sorozatot olvasom és valami eszméletlen :) Köszönöm !
  Kedves Ajuda! Nagyon szépen köszönöm a munkásságodat! Még új vagyok ezen az oldalon, kizárólag miattad regisztráltam!
  Kedves Ajuda!
  Nagyon köszönöm az általad fordított könyveket, nagyon sok örömet szereztél vele!
  Nagyon hálás vagyok a rengeteg munkáért és azért hogy lehetővé teszitek számunkra ezeknek a könyveknek az olvasását.
  (Láttam az amazonon, hogy Diana Duvallnak pár hete megjelent a IG 11.kötete, remélem egyszer majd az is sorra kerül! :)
  Nagyon szép nyarat neked!!!
  B.
  Szia, én is szeretném megköszönni a munkádat! Szuper vagy! Amióta az eszemet tudom ezeket a könyveket olvasom, jó végre olyanokkal 'lenni' akik értik miért vigyorgok olvasás közben folyamatosan :D
  Szia! Most fejeztem be D.Duvall az Aldebari Szövetség II. részét. Köszönöm szépen Szilvinek a fordítást ez is fantasztikus élmény volt. És nagyon köszönöm a Halhatatlan Őrzők 10. részét is, melyet szintén nagyon jó kikapcsolódás volt elolvasni.
  Nagyon várom, hogy tudjam olvasni a fordításaidat. Úgy látom a hozzászólásokból, hogy te leszel az új legjobb barátom köszönet a munkádért.
  Szia!
  Nagyon szépen köszönöm az időt, munkát amit azzal töltesz, hogy nekünk forditod a jobbnál jobb könyveket.
  Legyen szép napod!
  Szia Ajuda67!
  Szeretném megköszönni a munkádat és hogy lehetővé teszed általa, hogy ilyen szuper könyveket olvassunk! Épp most végeztem a Dianne Duvall - Halhatatlan Őrzök sorozat 9. részével. Imádom őket! További jó munkát kívánok!
  Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nemrég elkezdtem olvasni Dianne Duvall - Hallhatatalan Őrzők - rajongói fordítását és ennek köszönhetően találtam rá Ajuda fordításaira. Még nagyon friss nekem ez az oldal, így egy kis útmutatást szeretnék kérni, hogy mit hol/hogyan tudok megtalálni az oldalon. Előre is nagyon köszönöm!
  Beka Holt
  Beka Holt
  Szia Zsuzsu!
  Regisztrálásnál elolvastad a szabályzatot?
  Húsz hozzászólást kellene produkálnod ahhoz hogy állandó tag legyél. Ha sikerül tanulmányozd a fórum főoldalát, és mindent megtalálsz amit keresel.
  Z
  Zsuzsu97
  Köszi a segítséget!
  Helló, megint. Keresem J R Ward Örökség sorozatának fordítását. Ha valaki tudja hol találom, légyszi árulja el. Előre is köszönöm.
  Ajuda67
  Ajuda67
  Olyat speciel még a moly sem ismer. Esetleg egy cím belőle?
  K
  Kicsichi
  Blood Kiss, Paradise és Craeg, sztorija és a fiatalabb generációs testvériségé akik most lépnek be a kiképző programba. :)
  K
  Kicsichi
  Ez a Fekete tőr testvériség sorozat része , csak nem tudom,hogy fordította -e valaki. Ha esetleg tudtok róla ,lécci szóljatok.
  Helló, engem a Thea Harrison- Ősi fajok , sorozat érdekelne . A Született gonosz volt az utolsó amit el tudtam olvasni és nagyon érdekelne a folytatás. Előre is köszi a segítséget. :)
  Szia! Először is szeretném megköszönni azt a sok munkát, amit a fordításokra fordítottál! Soha nem olvashattam volna ezeket a könyveket.... Most éppen újraolvasom a Kárpátok vámpírjai sorozatot. Az utolsó kötet amihez hozzájutottam az a Sötét illúzió, de nem tudom, hogy azóta lefordítottál-e újabb könyveket a sorozatból. Ha igen elmondanád hogyan juthatnék hozzájuk vagy esetleg megosztanál velem? Nagyon örülnék neki!
  A Halhatatlan őrzőkből ,nekem ,mindig is Darnell volt ,a személyes kedvencem. Tudom, hogy szigorúan véve ,nem főszereplő, de olyan mint egy " pillér" ... talán nem ez a legjobb jellemző, de elég titokzatos és sok gondolkodni valót ad az embernek. : )
  • Tetszik
  Reagált: a_hajnalka
  L
  Laham Jamileh
  Szia. Igen, vannak karakterek akiknek kéne egy saját rész. Szerintem a "kisebb" szereplők max. novellát kapnak (bár az is szuper lenne) nem egy egész könyvet. Habár Darnell történetét elolvasnám, ahogy Davidét is. Nálam a kedvenc Zach. Egyszerűen imádtam a könyvét. Örülnék neki ha később betekinthetnénk az életükbe az előző könyvek karaktereinek, akár kisebb novellák formájában. Addig meg újraolvasom a könyveket.
  Ajuda67
  Ajuda67
  Valóban, Darnell megérdemelne egy misét, hátha a Gershom által átváltoztatott Tehetséges csaj közül választ neki egyet Duvall. :) (Nem tudom, csak remélem)
  Én egyébként Jared sztoriját is várom, nagyon rá volt kattanva a szerelemre, mindent tudni akart róla, kényes kérdésekkel zaklatta az őrzőket. :D
  Helló, frissen regisztráltam és csak el akarom mondani,hogy imádom a fordításaidat. Sajnos nem találom a legfrissebbeket és nagyon tudnék örülni egy kis segítségnek. Addig is ,nem tudom letenni az Ősi fajokat. XD
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia!
  Remélem már sikerült elég hozzászólást szerezni :) Köszönöm, hogy írtál, nagyon örülök, ha örömet tudok szerezni a fordításokkal.
  F
  Flört
  Én is új vagyok. A halhatatlan őrzők 10 keresése dobott ide. Úgy látom több ponton is hasonló olvasói ízlésem van. Már csak a kötelező hozzászólások választanak el a könyvekről.
  N
  nikiwolf
  Én szintén új vagyok és szintén így kerültem ide XD még csak a 8. kötetnél járok, de nagyon megtetszettek ezek a Halhatatlan Őrzős könyvek, ígyekszem a hozzászólásokkal, hogy mire a 9. végére érek folytathassam is :) addig is köszönöm !
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére