Ajuda67
Reakciók pontszáma
7,032

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kedves Ajuda! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Egyszerűen imádom ezeket a könyveket. Dianne Duvall könyveit le sem tudom tudni. Egy hét sem kellett, hogy elolvassam őket. Minden jót kívánok.
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67 and zita30
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia Caitriona!

  Nem vagy vele egyedül, én is imádom őket, másképp nem is fordítanám. :D (Bár most ezzel együtt sem fordítom, de remélem hamarosan felveszem a fonalat.)

  Köszi, hogy írtál, B.Ú.É.K. neked is!
  Kedves Ajuda!
  Nagyon köszönöm Neked, hogy olvashatom a fordításaidat. Imádom ezeket a könyveket, de sajnos nem tudok angolul. Hálás vagyok :D Imádtam a Dianne Duvall könyveket, az Ősi fajokat, a Bestiák fiait és a Kárpátok vámpírjai sorozatot is. Alig várom a folytatást, bármiről is lesz.
  Köszönöm szépen én is a Dianne Duvall könyveket! Nagyon megszerettem a Halhatatlan Őrzőket! Most fejeztem be A lasarai olvasását és ez is nagyon tetszett! Izgatottan várom a következő fordításodat! Kitartást és minden jót kívánok!
  L
  Laham Jamileh
  Sziasztok. Hát tényleg fantasztikus mind a sorozat mind a fordítás. Előre is köszönet Szilvinek. Reméljük minél több csodás fordítását olvashatjuk. Azt megkérdezhetem, hogy A lasarai 2. részét mikor olvashatjuk majd tőle? Bármikor is lesz előre is köszönjük :) Legyen szép napotok :)
  Ajuda67
  Ajuda67
  Gondolom, miután Duvall megírja angolul. :)
  N
  Nittike
  Nem is hallottam még erről a sorozatról :o De előre örülök a forditásoknak! :)
  Nagyon köszönöm a Dianne Duvall Halhatatlan őrzők és a Thea Harrison Ősi fajok sorozat fordításodat. Sajnos nem tudok angolul, így sosem tudtam volna elolvasni ezeket a sorozatokat, mivel nem adják ki magyarul. Nagyon hálás vagyok érte♥
  Én is köszönöm az új fordítást (meg az összes korábbit is) !
  Nagyon megszerettem Thea Harrison Ősi fajok sorozatát, remélem nem hagyod abba! Igaz mindegyiknek örültem, amit csak hoztál!
  K
  Katica666
  Még egyszer és ezerszer is KÖSZÖNÖM! (Bocs, hogy ilyen bő lére eresztettem, csak ez most úgy kikívánkozott belőlem!) (És csak így részletekben hagyta a rendszer elküldeni!)
  Ajuda67
  Ajuda67
  Remek, hogy így összetalálkozott az ízlésünk. :) Nem baj a "hosszú lé" hosszan még jobb olvasni, hogy szeretitek, amit csinálok, köszönöm, hogy írtál. :)
  L
  Laham Jamileh
  Sziasztok. Hát igen reméljük nem hagyja abba a fordítást. Köszönünk minden csodás történetet. :)
  Szia!
  Március óta nem vagy a facén.
  Elküldtem Duvall új könyvét is.
  Theát félre kellene tenni! :)

  Jó lenne ha életjelet adnál.
  Nemcsak én aggódom miattad :)

  Ü: tiboh
  Szia! Nagyon köszönöm a munkádat! Általad olyan emberek is élvezhetik ezeket a szuper könyveket, akik nem tudnak angolul. Több írót is általad ismertem meg, gondoltam, ha fordítod őket, akkor nekem is tetszenének, és igazam is lett :) Szeretnék érdeklődni, hogy min dolgozol mostanság, illetve hogy T.S. Joyce-tól bármi van-e tervbe véve? Ő is egy olyan író, akit Neked köszönhetek, és teljesen elbűvölt.
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia!

  Én köszönöm, hogy írtál. :) Jelenleg Thea Harrison Ősi fajok sorozatából Az ördög kapuja fordulna, ha csinálnám, de mindig közbejön valami. Ha más nem, a lustaságom. :(
  Ajuda67
  Ajuda67
  Joyce egy teljesen véletlen rátalálmány volt, a goodon olvastam a nyilatkozatát, hogy nála szokványos hősnőt ígéri, hogy nem találunk. Elolvastam az Átkozott medve fiát, és tényleg. :D Tetszett, gondoltam hátha nektek is. Viszont az a trilógia egy bőven 100 rész fölött járó saga része, ami ilyen kisebb egységekre bomlik. Nem ígérem, hogy soha többé nem fordítok tőle, de tervben nincsen. Bocsi.
  Szia! Szeretném megkérdezni, hogy viszed tovább a D. Duvall könyveket? - Mert facen írta valaki: megjelent Dianne Durwall írónőnek egy újabb könyve a The Lasaran. Amy testvéréről szól.

  Nagyon várom majd a folytatást. És előre is köszönöm a választ és hálás köszönet az eddigi összes munkádért is!
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67 and Onyx1
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia!
  A The Lasaran valóban megjelent, és valóban Taelonról, Ami testvéréről szól, de az az Aldebarian Alliance sorozat kezdő kötete, nem pedig az Immortal Guardian, vagyis a Halhatatlan Őrzők része. Nem írót fordítok, hanem sorozatot. :) De köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem.
  Kedves Ajuda!
  Ezúton szeretném megköszönni a fordításaidat, eddig csak a "Like"-ig jutottam...Ez a vírus-helyzet pausera tett, így most bepótolom a régóta esedékes nagy KÖSZÖNETEMET a feltöltött fordításokért! Nekem az olvasás ami átsegített a nehéz időszakokon, és bár a strucc-politika nem vezet sehová-addig is segített, ahogy most is segít a túlélésben, amíg erőt gyűjtök a problémák megoldásához.
  Üdv:Teri
  • Tetszik
  Reagált: Exom and Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia Terike!

  Az nem struccpolitika, ha hagyjuk olykor kikapcsolni a túlpörgő agyunkat, hanem létszükség. Ha megpihenünk egy kicsit, talán a megoldások is könnyebben jönnek utána. Örülök, ha a fordításaim segítettek lazítani egy kicsit, és köszönöm, hogy írtál, hiszen ez az én "fizetésem". :)
  Kedves Ajuda! Én is nagyon köszönöm neked a Kárpátok vámpírjai 33. részét. Most olvasom és alig tudom letenni! Ez az egyik kedvenc sorozatom. Nagyon várom én is a folytatást!
  köszi szépen az új könyvet, örömömben szélesen elvigyorodtam majd ránéztem az órára...sokáááig fent leszek, de kit érdekel a kedvencemet olvashatom. mégegyszer köszi a könyvet.
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére