Amaral
Reakciók pontszáma
5

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia Amaral,
  láttam, hogy Winnipegben éltek, mi most már nagyon készülünk, kevesebb, mint két hónap múlva landolunk. Most ezerrel munkát keresek, ezért kis segítséget kérnék: van olyan ismerősöd, aki a pénzügyi vonalon dolgozik? Arra is gondoltam, hogy ekezdek egy kamionos iskolát, mert hátha friss kamionos jogsival is el lehet helyezkedni. Esetleg tudsz ilyen iskolát?
  Zoli
  Amaral
  Amaral
  Szia, pénzügyi területen sajnos nincs ismerősöm. Bár pont nemrég beszéltünk róla egy ismerősömmel, hogy bankokban pl. nagyon sok bevándorló dolgozik. Ha már itt leszel, és ha jó emlékszem te már PR vagy, akkor nagy előnyben leszel a külföldről jelentkezőkkel szemben.
  Amaral
  Amaral
  Rengeteg központ és szervezet van, ahol segítenek a munkakeresésben is. Sajnos az a helyzet, hogy csak akkor foglalkoznak veled, ha már itt vagy Kanadában. Akkor viszont tényleg próbálnak segíteni. Konkrétan milyen területen keresel? Hátha hallok valamit.
  Amaral
  Amaral
  Kamionos sulit ezt találtam: First Class Training Centre . Illetve szoktam látni egy nagy hirdetést a belváros felé, majd ha arra járok, megnézem. Kisebb cégek biztosan vesznek fel kezdőket is, lehet, hogy a Bison is, csak a kihozatalukkal nem bajlódnak, ahhoz kérik a 3 éves gyakorlatot.
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére