Legutóbbi tartalom: Andi86

 1. Andi86

  Óvodába kidolgozott témahetek, projekttervek, foglalkozás tervek, évestervek.

  Sziasztok! Tanácsra ötletekre lenne szükségem kérlek segítsetek nekem Pajkos napsugár címmel kellene témahetet tartani és igen kevés ötletem van eddig. Ha valakinek lenne ötlete ne tartsa magában persze csak akkor ha ő is úgy gondolja. Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!!
 2. Andi86

  Óvodába kidolgozott témahetek, projekttervek, foglalkozás tervek, évestervek.

  Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, ti hogyan oldjátok meg a márciusi tervezést most hogy kicsit sok minden van egyszerre március 15 március 22 húsvét ki mire mennyi időt szán mivel kezditek a hónapot? Ötleteket szeretnék kérni! Köszönöm előre is!
 3. Andi86

  Óvodába kidolgozott témahetek, projekttervek, foglalkozás tervek, évestervek.

  Sziasztok valaki tudna nekem segíteni tevékenységi tervekre lennék kíváncsi ki hogyan készíti, napi lebontásos változat is érdekelne illetve reflexiók is érdekelnének! Ha valaki tudna nekem küldeni azt megköszönném!
 4. Andi86

  Óvodai élet 2014.

  sziasztok! Segítséget szeretnék kérni kiscsoportban ki milyen témákat szokott feldolgozni szeptemberben esetleg szeptemberi tématervet tudna nekem valaki segítségként küldeni! Előre is köszönök minden ötletet és segítséget!
 5. Andi86

  Óvodai élet 2014.

  Sziasztok segítségeteket szeretném kérni szeptemberi októberi hónapokra milyen terveket projekteket készítetek ha lennétek olyan kedvesek és megosztanátok velem néhány ötletet azt megköszönném!
 6. Andi86

  Fejlesztőpedagógusok kincsestára 2013

  Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, szükségem lenne óvodásokra vonatkozó egyéni fejlesztési tervre, a gyermekek nyomon követéséhez ti mit használtok? egy kitöltöttre lenne szükségem ha tudnátok küldeni mintának!köszönöm előre is!
 7. Andi86

  Portfólió készítése 2014. november 30-ig

  Köszönöm szépen :)
 8. Andi86

  Portfólió készítése 2014. november 30-ig

  Sziasztok tudna valaki nekem egy foglakozás vázlatot küldeni? Megköszönöm előre is !
 9. Andi86

  Könyvek - A Gyereksarok "Felnőtt" könyvtára 2013

  Sziasztok keresem (SOS lenne rá szükségem) a Kerek egy esztendő ősz kötetét ha valakinek meglenne és megtenné hogy megosztja velem azt megköszönném
 10. Andi86

  Óvodai élet 2014.

  Sziasztok! Szeretném kérni a segítségeteket részben osztott kiscsoportom van 2-től 4 évesig vannak gyerekek, én szeptemberben kezdtem ismét gyes után és hát kicsit kijöttem a gyakorlatból a tervezéssel kapcsolatban minden ötletnek örülök amit ekkora gyerekkel meg lehet valósítani, illetve az...
 11. Andi86

  Óvodai élet 2014.

  Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, ki milyen fejlődési nyomon követési dokumentumot használ az óvodában illetve a mostani elvárásoknak melyik felel meg a legjobban, Nálunk a vezető jelenleg a Bakonyi Anna nyomon követését szeretné bevezetni ami 23 oldal egy gyerekre negyedévenként...
 12. Andi86

  Ovitanoda

  sziasztok keresem a vízipók csodapók abc sorozat kártyáit esetleg nincs meg valakinek? Fontos lenne köszönöm
 13. Andi86

  Óvodai élet 2014.

  Nagyon szépen köszönöm!
 14. Andi86

  Óvodai élet 2014.

  Sziasztok! Szeretném kérni a segítségeteket egészséghét témához lenne szükségem mindenféle ötletre szülőkkel közös ötletek programok is érdekelnek illetve meghívni kiket lehet érdemes egy ilyenre köszönöm előre is!
 15. Andi86

  Portfólió készítés

  Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
Oldal tetejére