Legutóbbi tartalom: Apolka

 1. Apolka

  Pótold a hiányzókat!

  Kezdem is: lbdrgs
 2. Apolka

  Pótold a hiányzókat!

  Írjunk olyan szavakat, melyekből a magánhangzók hiányoznak! Aki pótolta, az új feladványt ír, és így tovább... Pl: csrkprklt csirkepörkölt.
 3. Apolka

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  A plébánosnak eltűnik a biciklije. Elpanaszolja az egyház-gondnoknak, aki azt tanácsolja neki, hogy a vasárnapi misén kezdje lassan fölolvasni a tízparancsolatot és amikor ahhoz ér, hogy "ne lopj!", figyelje a híveket, és aki lesüti a tekintetét, az a tolvaj. A plébános meg is fogadja a...
 4. Apolka

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  - Kérem, tanár úr, csak addig vizsgáztasson, amíg a kettes meg nem kapom! - kéri a hallgató. Már egy órája vizsgázik, amikor a tanár megszólal: - Na, adja ide az indexét, kolléga. Megvan a kettes. - Phűűű. De nehezen ment! - Azt meghiszem. Fél órája még a jelesnél voltunk.
 5. Apolka

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  - Mi a véleménycsere? - ??? - Mikor bemégy a főnöködhöz a véleményeddel, és kijössz az övével.
 6. Apolka

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Okosságok: Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel. A sportot sose késő elkezdeni, úgyhogy én még várok... Csak AZ a nő foglalt, akin fekszenek. Én már nem hiszek semmiben! A múltkor is bementem egy ajtón, amire AZ volt írva, hogy NŐK, de csak budi volt...
 7. Apolka

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  - 25 hülye van az osztályban! - szídja a gyerekeket a tanár. - 26! - szól szemtelenül Móricka, a tanárra célozva. - Mars ki! - ordít a tanár. Móricka kimegy,de az ajtóbol visszaszól: - Persze, így a tanár úrnak lesz igaza!
 8. Apolka

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Új tag a golfklubban, életében először golfozik. Az oktató magyarázza neki: - Látja ott messze azt a zászlót? Az egy lyukban áll. Próbálja meg minél közelebb ütni a lyukhoz a labdát. A tag hatalmasat üt, a labda száll-száll és két centire a lyuktól megáll. - És most, mit kell csinálni? -...
 9. Apolka

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  - Bácsi kérem, egy datolya van a fülében! - Nem hallom, gyermekem. - Mondom, egy datolya van a fülében. - Nem hallom, mert egy datolya van a fülemben.
 10. Apolka

  Eszperente szólánc

  Vesepecsenye
 11. Apolka

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  A vadász tánc közben dicsekszik a partnerének: - Tavaly Afrikában egy tucat oroszlánt ejtettem el. - Nem csodálom. Bizonyára agyontaposta őket.
 12. Apolka

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  - Doktor úr! Holnap eljön a feleségem és elhozza magával a macskát. Adjon be neki valami gyorsan és fájdalommentesen ölő mérget. - mondja egy férfi az orvosnak. - És gondolja, hogy az a szegény macska egyedül is hazatalál?
 13. Apolka

  Alkossunk új szót!

  táska - sakál
 14. Apolka

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Egy fiatalember ékszereket válogat az ékszerboltban, s végül kiválaszt egyet. - Legyen szíves belevésni, hogy "Rózsinak, Janitól"! - Uram, - szól a tapasztalt ékszerész - elfogad tőlem egy atyai jó tanácsot? - Tessék. - Csak annyit vésessen bele: "Janitól".
 15. Apolka

  Eszperente szólánc

  gerjedelem
Oldal tetejére