atapata
Reakciók pontszáma
10,595

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia!
  Rége nem jártam erre, de örülök, hogy még mindig itt találtalak! Segítségedet kérném. Vettem letöltéshez prémium kodót, amit nem tudok aktiiválni mivel azt írja ki: nem vagyok bejelentkezve. Bevagyok! És nem fogadja el a nevemet csak "igaztortenet" ennyit enged beírni az aktiváláshoz, ami persze újra kidob. Köszi a válaszod. Szép napot!
  Szia Atapata!

  Szerinted ki tud nekem segíteni magyar irodalom letöltésében?
  S
  Schrein Józsefné
  Nekem is hasonló segítségre lenne szükségem
  atapata
  atapata
  Az adott topik moderátora tud segíteni, de a letöltés jelentés ikonjában is kérhetsz segítséget.
  szia. Üregi Ingrid vagyok .sajnálattal vettem hogy nem tudok letölteni mert korlátozás van. milyen feltételekkel lehet visszakerülni? Igen jó volt ez az oldal mert a fiam diszfáziás és sokat segitettek az itt letöltött anyagok.köszi
  Szia Atapata. Be akartam lepni a chatre, ....de nem tudom, hogy mukodik. Pedig jo lett volna egy kicsit eldumalgatni... hm...azert... Puszi a homlokodra.
  Nekem is hiányzik. Azért írtam, hátha meghallja az égiek közül valaki, és csinál nekünk.
  A csetcaffét nem ismerem. A CH cset-et nem pótolja semmi.
  Kedves ata!
  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok, és chateléssel tele Boldog Új Évet!
  • Tetszik
  Reagált: atapata
  atapata
  atapata
  Neked is! Hol van a cset ? Már olyan megvonási tüneteim vannak ,hogy eljárok a csecafféra hallgatózni, ritkán be is írok valamit.
  Szia atapata!!!
  ezer meg egy éve, hogy felétek sem néztem, és pofátlanul megint azért találtam ide, mert letölteni szeretnék...
  kiestem mán a kosárból??? vagy van még remény??? emlékszem azért jól szórakoztam itt!!
  nagyölelés Nektek!! ;)
  atapata
  atapata
  Dorcsika ! Békés karácsonyt és Boldog Újévet.
  Üdvözöllek Ata !Nagy örömmel értesüstem rólla ,hogy válaszoltál a levelemre.De kérlek segíts nem vagyok még ezekben , jártas ,és nem tudom hogy nyissam meg a leveled.hogy el tudjam olvasni.Ne haragudj hogy ilyen ökör vagyok Nagyon vártam már.Biztos gondolod milyen bal fácán ,vagyok.írtam Melitta Ábrahámnak hogy segitsen nekem .de rám se fittyentett.Baráti üdvölettel Julika.
  Űdvözöllek Kovács Zoltánnénak hívnak Mo-élek 53-éves vagyok férjezett.szeretném ha segitenél nekem.Szeretnék olyan emberekkel, vagy házas párral levelezni .akik ott élnek Kanadában és tudnak Magyarul beszélni. mert igazán nem nagyon jött még össze semmi.pedig nagyon szeretném.Nem untatlak tovább .Baráti Üdvözlettel Julika.
  Moderációs kérések,kérdések, kizárólag privát üzenetben vagy E-mailban tehetők fel,vagy a jelentés ikon használatával.
  Szervusz! Szeretnék kérdezni Tőled két dolgot. 1.) A Chat-tet én még nem használhatom? 2.) A hirdetési rovatot én még nem használhatom. (Amennyiben igen, hol találom meg?) Köszönettel: nafene.
  Szia Ata!....köszi, nagyon rendes voltál, hogy megírtad, miként lehet a cseten írni........ám sajnos soha nem jelenik meg, amit írok ott........és ezáltal, egyikőtökkel sem tudok szót váltani sem!........pedig más szívesen beszélgetnék Veletek!.......hidd el!
  Szia Ata!........kérlek, mondj már valamit a csetről!..hogy lehet bejutni....illetve bejutottam, de, hogy lehet aktívan ott lenni?
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére