Legutóbbi tartalom: ati654

 1. A

  Innovátor, mentor, képző, vezető mesterpedagógusok

  Sziasztok! Én is csatlakoznék a csapathoz,innovátor mesterként, a 2. csoportból!
 2. A

  Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet II.

  Kedves pepeneje! Támogatom javaslatodat a péntekkel kapcsolatosan! A mi ovinkban is dupla tanfelügyelet lesz, ráadásul UGYANABBAN A GYEREKCSOPORTBAN!!! 8.15-10.15-ig a kolléganőm, majd én vegyem át a csoportot (addig ne is lássanak) 10.15-12.15-ig!Tök jó! A szakértők véleményét szeretném kérni...
 3. A

  Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet

  Kedves tomarinna! Nekem májusban volt a Ped.II-be történő minősítésem, részt vettem az "innovatív ped. pályázatban" és 2016-ra kaptam tanfelügyeletet!!! :)
 4. A

  Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet

  Én május 19-én leszek minősítve, akkor addig még kapok egy tanfelügyeleti ellenőrzést is? :oA szaktanácsadói igényemről még nincs hír. Szeretne még valaki jönni hozzám??? Canadásoknak egy csoportos hospitálás?
 5. A

  Óvodai élet 2014.

  A kép a canadáról való, köszönet az eredeti feltöltőnek. Nagyobb méretű piros műanyag kupakok felületére, a gyerekek által festett katicabogarakkal tudtok számlálásokat, összehasonlításokat, több-kevesebb ugyanannyi fogalmakat gyakorolni. Mivel két szárny van, ezért a számok bontását is el...
 6. A

  Óvodai élet 2014.

  Katicás dal
 7. A

  Óvodai élet 2014.

  Sziasztok! A "Mese a vízilóról, aki félt az oltástól" c. mese feldolgozásához, illusztrációjához szeretnék ötleteket kérni. Előre is köszönöm a segítséget!
 8. A

  Tehetségfejlesztés

  Az óvodai tehetséggondozást nagymértékben segíti Nagy Jenőné: Tehetségígéretek gondozásának elmélete és gyakorlata c. könyve. A szükséges dokumentációk megtalálhatóak benne.
 9. A

  Portfólió készítése 2014. november 30-ig

  Szia! A minősítő vizsgán a gyakornokok vesznek részt, az eljárásban pedig a Ped.I-ben lévő pedagógusok. Vizsga: a pedagógusképző intézmény oktatója is részt vesz, látogatás, elemzés, portfólió védés, ped.program megvalósulása, 60% teljesítése Eljárás: szakértő vesz részt, látogatás,elemzés...
 10. A

  Portfólió készítése 2014. november 30-ig

  Kedves Fórumozók! A segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban, hogy hol találom meg susie76 csatolmányának eredeti forrását? Köszönöm!
 11. A

  Óvodai élet 2014.

  Sziasztok! Szükségem lenne Gryllus:Somvirággal, kakukkfűvel c. dalára. Előre is köszönöm, ha feltölti nekem valaki.
 12. A

  Óvodai élet 2014.

  Szia! Interneten találtam a következőket:
 13. A

  Fejlesztőpedagógusok kincsestára 2013

  Sziasztok! Játék a testünk megismerésére nevű játék kártyáit keresném. Ha valakinek megvan, megtenné, hogy közzéteszi? Köszönöm
 14. A

  Gyógypedagógusoknak, logopédusoknak, szülőknek..

  Szia!Textilfestéket nyugodtan használhatsz, vasalható, mosható, jól lehet vele dolgozni. Kreatív boltban be tudod szerezni.
 15. A

  Óvodai élet 2014.

  Szia Edina!Remélem hasznát tudod venni!
Oldal tetejére