Legutóbbi tartalom: balazs123456

 1. B

  Országok, városok, házak - építészet képekkel

  Valóban több tájegységeknek van jellegzetes építészeti stílusa. Ami általában a helyi éghajlathoz és anyagokhoz idomult. Persze bizonyos szintű elszigeteltség is hozzájárult az elterjedéséhez. Manapság sajnos ennek pont ellenkező rossz példáival élünk. Kövek Kinából, fák Afrikából v Amerikából...
 2. B

  Várak, erődök

  Mo. -i várak sajnos igen rossz állapotban vannak. Még ifjú koromba az volt a vágyam, hogyha nagyon gazdag lennék akkor az összese Mo.-i várat újjáépíteném és minimálisan de berendezném. Erre talán unkáink is büszkék lennének.
 3. B

  Népművészet - paraszti építkezés.

  Nekem ami tetszik benne az a praktika. Mivel szegények laktak benne, annak mindent tudnia kellett a megélhetéshez, mindennek napi funkciója van. Sokat lehet belőle tanulni.
 4. B

  Lakberendezés, Lakáskultúra, Belsőépítészet

  Kialakítás valóban sok mindentől függ: - az új otthont berendezve vesszük meg - részben berendezve - üresen Ha üresen akkor - meglévő bútorokkal próbáljuk berendezni - nulláról indulunk Az biztos hogy egy szépen berendezett otthonos és szívesen tartózkodunk benne. Ami a fantáziánktól, időnktől...
 5. B

  kandalló épitése

  Fűtés kiépítése sok tényezőtől függ: - Kályha mérete - mekkora tartályt raktunk a kandallóba - mekkora a fűtési rendszer - radiátort v padlót fűtünk vele - hogy van összekötve a meglévő rendszerrel - fűtési központ kiépítése mennyire szakszerű .....
 6. B

  Mielőtt belevágnál a lépcső építésbe

  Beltéri lépcsők kényelmes magassága valóban 60-64 cm (2m+sz), de időnként ettől sajnos el kell térni a helyszűke miatt. A fellépés m=19 cm felett már igen kényelmetlen. Ennek ellenkező példája a díszlécső, ami 11 cm alatt ismét veszélyes a kis fellépés miatt.
 7. B

  Tradicionális Magyar építészet

  És amiért még jó a hagyományos építészet, mert építéskor, használatkor és elhasználódáskor minimális környezeti szennyezettséggel jár. Illetve anyagai újból felhasználható. Ezért nem tudtak a régi középkori és ókori épületek hiánytalanul fennmaradni.
 8. B

  szótárak kerestetnek

  Sziasztok Olyan német szinonima szótárt ajánlok, amiben a szavakon kívül a teljes nyelvtan is megtalálható. [HIDE-THANKS]http://canoo.net/services/Controller?input=vater&service=canooNet[/HIDE-THANKS]
 9. B

  Családunk kedvence - háziállataink

  Persze, de csak óvatosan.
 10. B

  Haszonállataink

  Mi nyulakat tartunk, kitűnő fűnyíró és egyben meg is trágyázza a födet. Na és a gyerekek imádják őket.
 11. B

  gazdit keresunk

  Sziasztok! 1 hete törpenyulaink születtek Ha valakit érdekel bátran jelentkezzen.
 12. B

  Kutyafajtak

  Sziasztok!! Nálunk a gyerekek kutyát szeretnének. Mi a véleményetek a kuvaszról?
 13. B

  kitalalt kozepkor II

  Tény és való, hogy az európai történelem ezen időszaka között elég szűk szavú. Ugyanakkor elgondolkodtató, hogy a római birodalom bukása után közel 500 év kellett egy újabb Európa-i birodalom (államforma) kialakulásához.
 14. B

  Csillagászat és űrkutatás

  Jók ezek a képek a légszennyezettségről. Amit nem gondoltam, hogy az USA keleti partja viszonylag nem olyan szennyezett. Viszont Dél-Amerika É része szennyezettebb, mint amire gondoltam volna.
 15. B

  nyulak

  Sziatok Született 5 kis nyulunk (törpe) Aranyosak és gazdit keresnek!!!
Oldal tetejére