Legutóbbi tartalom: casy

 1. casy

  Gyermekdalok, versek, mesék, találós kérdések.. I.

  Köszönöm a lehetőséget nagyon kerestem a Rosszcsontok c.albumot,és itt hozzájutottam.
 2. casy

  gyerekszaj

  Hülyéskedtem az unokaöcsémmel,henteregtünk az ágyamon,majdan egy óvatlan pillanatban lecsúszott róla.Megszólalt: -Jaj...elfogyott az ágy...
 3. casy

  gyerekszaj

  majdnem 5 perc múlva újbóli nevetés tört ki rajtam mert újra megszólalt ugyanez a lány: -Ebéd után mostmár ehetnénk is valamit!!!
 4. casy

  gyerekszaj

  Születésnapot ünnepeltünk és a legkisebb gyerek felajánlotta a többinek nagylelkűen a szolgáltatásait: -Kinek vágjam le a coffát?
 5. casy

  gyerekszaj

  Na persze most 10 éves és elég jó a szógyártó képessége is.Ez abból is látszik hogy amikor leesett a mikrofonom a számítógép mellől,megszólalt: -Jéééé...UGROFON!
 6. casy

  gyerekszaj

  Anyám megkérdezte unokaöcsémtől jópár éve hogy mit csináltak szenteste az ajándékosztás után.Kint voltak szánkózni.De ő nem egészen ezt mondta. -Kint ficánkótunk a hóba!
 7. casy

  gyerekszaj

  Unokaöcsém elindult a lakás legkisebb helységébe,és énekelve hozzáfűzte: -Ha valaki keresne akkor BENNE LESZEK A VÉCÉBEN!!!!!
 8. casy

  gyerekszaj

  Parkettázni mentünk egy családhoz,és fel kellett szednünk a régebbi padlóborítást természetesen.Az ottani család aprósága sem volt rest, rögtön bejelentett minket: -Anya!Jöttek a szőnyeget szerelni!!!
 9. casy

  gyerekszaj

  Unokahúgom megkérdezte tőlem miután barátnőmet kikísértem a kapun: -Te mikor mész feleségül?
 10. casy

  gyerekszaj

  10 éves volt amikor azt figyelte unokaöcsém,hogy hogyan szerelem fel a kilométerórát a bringámra. Okosan megkérdezte: -Te miért nem a hátsó kerékre teszed az érzékelőt?végülis azt tekerjük az gyorsabban pörög nem?
 11. casy

  gyerekszaj

  Hoppá elszúrtam. Szóval unokaöcsémnek fájt a foga és valami kenőcs kellett rá neki,pontosabban a fogínyére.Anyámhozfordult segítségért: -Mama,hol a fogírtó?
 12. casy

  gyerekszaj

  Unokaöcsémnek
 13. casy

  gyerekszaj

  Étterem:gyerekkel egy család mellettünk épp az ebédjét fogyasztotta,és egy hegedűs mellettük húzta az asztalfőn ülő férfi kedvenc nótáját.Majd amikor vége lett a zenének, megkérdezte a kisgyermek: -Apa!A bácsi már nem fűrészeli a rádiót?
 14. casy

  gyerekszaj

  Álmosan kijön a szobából alvás után ugyanez a lány csak akkor 3 éves volt. Körülnézett,és mintha szédült volna megszólalt... -Nekem most mi a bajom?!
 15. casy

  gyerekszaj

  Anyám mondta hogy mehetek zuhanyozni mert végzett a mosással.Megszólalt nekem a 6 éves unokahúgom: -Zuhanj le!!!!
Oldal tetejére