Legutóbbi tartalom: Earl

 1. E

  Origami, kézügyesség,

  Sziasztok! Ez a topic azért indult, hogy mindenki megoszthassa tapasztalatát kézügyességi szinten, legyen az kötés, horgolás, üvegfestés, hajtogatás, origami, textíliamunka, rajzolás, stb. Csak rátok van bízva, mit gondoltok ide! Ha már van hasonló topic, mindenkitől előre is elnézést kérek.
 2. E

  Játék: Asszociáció - Gondolattársítás

  Még tudunk változtatni a szólánc szabályain ;) Amúgy télleg mindenkitől bocsi, nem tudtam, hogy mi van a szólánc topicban, azt hittem, hogy a hagyományos játékszabályok szerint megy a játék.
 3. E

  Játék: Asszociáció - Gondolattársítás

  Sziasztok! Nemrég találkoztam egy olyan játékkal, amely megmozgatja az ember kreativitását. A játék lényege, hogy az illető leír egy szót (speciel én). A következő tag pedig ebből a szóból egy következő szót ír, amely az előzővel valamilyen formában kapcsolatban van. Pölö: első hozzászóló...
 4. E

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Kérdés: Mi a csók? Válasz: Kopogtatás az emeleten, hogy a földszint kiadható-e. Hát egy kicsit morbid... :))
 5. E

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  A feleségem és én most nem tudunk telefonhoz jönni, de ha meghagyja a nevét es a számat, visszahívjuk amint befejeztük.
 6. E

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Halló! Lajos üzenetrögzítője elromlott. Itt a hűtőszekrény. Kérem, beszéljen nagyon lassan, én pedig kiragasztom magamra az üzenetet valamelyik mágnessel.
 7. E

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  -Üdvözlöm, Ön a Zárt Osztályt hívta! Most magamon kívül vagyok, kérem hagyjon üzentet! Ha valaha is jobban leszek, visszahívom!
 8. E

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Üzenetrögzítő szöveg: Tudod mi ez. Tudod mit és tudod mi után.
 9. E

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  - Kovács Béla - Csá Béla hol késel már, öt perc múlva indúl a vonatunk te meg otthon szarozol, azonnal ind..... - Várjá, félre kell húznom az oldalast! - Ne menj el te állat a következő vonatot is lekéssük... - Na itt vagyok, mi van? - Te barom mit...
 10. E

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Halló! Ön a Fridzsiderrel beszél. Az üzenetrögzitő éppen sakkozik a mikrohullámú sütővel ugyhogy most nálam hagyhat üzenetet.
 11. E

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Persze hogy steril... Mindig ilyen hangja szokott lenni... Csak akkor támadnak, ha éhesek... Van benne elég benzin... Én értek a villanyszereléshez! Te mindig hiszel ezeknek a hülye tábláknak? Pedig valahova ide ástam azt a gödröt... Hát nem a kardiológiára álltam sorban három...
Oldal tetejére