E
Reakciók pontszáma
1,967

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Üdv! Lenne egy kérésem. A fagyos folyó lovasa S04 (1993) 12 epizódja törölve lett sajnos a tárakról tudnád pótolni? Előre is köszönöm!
  Szia Eder! A Szindbádot töltöttem le a minap, de a második része nem található. Lenne lehetőség pótolni? Nagyon szépen megköszönném!
  Szervusz! Olvastam a szinház.hu-n, hogy csúszik a hang a Jimmy két részénél. Nem tudom, megvan-e még az eredeti formátum, ha igen, azt kérném, hogy jobb minőségben tudjak dolgozni, ha nem, akkor megpróbálom így. Akár data, osztott, vagy oldalra is feltöltheted. Persze, ha Te is rendbe tudod hozni, akkor okafogyott az egész. Üdv! Zau
  Zauberfl
  Zauberfl
  Szia! Este otthon leszek, állítólag nekem is megvan, és akkor ma meg holnap megcsinálom, és felteszem.
  Kedves Eder ! szeretném letölteni a Kitörés című filmet. Mit kell tennem, mert a link nem létezik. Előre is köszönöm.
  Szervusz Kedves Eder!
  Szerettem volna letölteni a "Közbeteg " 1962 es Magyar filmet, de sajnos már a link halott.
  Szeretnélek kérni, ha van lehetőséged Légy szíves már újratölteni.
  Segítségedet előre is köszönöm!
  Tisztelettel : hsandor
  Kedves Eder sikerült már ujra tölteni a Szórád ház című filmet? Nem szeretnélek zaklatni, csak az a baj, hogy nem tudom, hogy én nem tudom csak letölteni, vagy még nincsenek az uj linkek feltöltve. Üdvözlettel:Nora
  Kedves Eder! Megpróbáltam letölteni a "A Szórád ház" cimü minisorozatot, de nem ismerem ezeket a letöltő linkeket, nem tudom, hogyan kell innen letölteni a filmet.
  Tudnál segiteni? :Üdv:Nora-Flora
  Kedves eder! Megpróbáltam letölteni Rajnai András Atlantiszát, de hibás volt a link. Kérlek, amennyiben lehetséges töltsd fel újra. Rajnai tévéjátékain "nőttem" fel, és nagyon megörültem, mikor a kereső kidobta az atlantiszt.... Keresem még a "Szetna a varázslót", sajnos egy hibás csonka verziót lehet csak letölteni, esetleg megvan neked a teljes?
  Szia!
  Reumavalcer (1983) - találtam a Te neved mellett. Nagyon szeretném ezt a fimet letölteni, azonban nem sikerül. Mit csinálok rosszul? Köszi, Rita
  Beka Holt
  Beka Holt
  Kedves Rita Csaki, nulla hozzászólással nem látod a letöltő linkeket. Ha segítségre van szükséged a kötelező 20 hozzászólás megszerzéséhez, írj nekem privát üzenetet és segítek nagyon szívesen!
  Szia!
  A suszter manói rajzfilmet töltötted fel anno tavaly, és sajnos a letöltő oldalról törölték, mert túl rég óta nem töltötte le senki, esetleg fel tudnád tölteni egy másik oldalra, vagy egy online nézhető portárra?
  Válaszodat előre is köszönöm!
  Szia!Mire kell kattintani a letöltéshez ezen a letöltési oldalon?Akármire kattintok, nem jó...:(Files mirror upload on various file-hosts.Magyar filmek letöltésénél találtam pár jó filmnél.Pl reumavalcer ,toldi, vidám vasárnap.Köszi.
  C
  cinci68
  Szia! Még nem válaszoltál,köszi!!!:)
  Helo.A Föld 2-Vilagür robinsonjai sorozatot keztem letölteni és nem a sorozat van ott,mas sorozat.Eredeti link a filmhez??
  Kedves Eder!
  A Csaló az üveghegyen című filmet szerettem volna letölteni de sehogy sem sikerül. Fel tudnád rakni valahogy máshogy? Vagy esetleg youtubra? Köszönöm!
  csiga0210
  A "Valahol Európában" film jól van feltéve miért nevezed nem sportszerűnek?
  Én csak azt látom benne hogy 200 Mb-os tehát csak prémiummal tölthető le
  Én 100 MB ra szoktam darabolni éppen a nem prémiumosok miatt
  Véleményem a 100 Mb os darabokat éppen annyi idő feltölteni mint a 200 MB-os darabokat
  Tehát csak a darabolási idő több 50 %-al
  Nem jelentős
  És máris kedvezhetünk a letöltőknek
  Szia Eder!

  láttam, hogy 2010-ben felraktad a farm ahol élünk c sorozat 1-4 évadát, sajnos a linket nem tudom megnyitni, nem tudom esetleg el tudnéd ujra köldeni, a tobbi része is érdekelne.
  C
  cinci68
  Engem is érdekelne a Farm...:)
  Szia EDER ! Szeretném az Egy férfi és egy nő 20 év múlva c.filmet, de nekem innen nem sikerül! Feltudnád tenni a DATA-ra?
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére