Legutóbbi tartalom: grumbler0

 1. G

  Elállt a vétótól Magyarország és Lengyelország

  Ilyen az, amikor felkerül a szar a polcra és mindjárt lekvárnak képzeli magát!
 2. G

  Döbbenetes: otthagyta a temetést Nógrádban a pap, mert túl sok volt a gyászoló

  Azért van az a pénz amiért a papok bármit elvállalnak. A múlt héten futottam bele egy roma temetésbe Békéscsabán.Több százan voltak.Annyi autó volt,hogy rendőrök irányították a forgalmat. Valószínűleg csak tudni kell,hogy kitől és mennyiért lehet engedélyt kapni a tiltás alóli kibújásra.
 3. G

  A kormányt is elérte a járvány: hogyan védik meg Orbán Viktort a koronavírustól?

  Csoda,hogy elismerték. Mikor kitört a járvány csak balliberális hisztériakeltésnek titulálták. Esetleg meg kéne őket kérdezni,hogy a tízparancsolat mely pontjait nem tartották be.Ugyanis Kásler Miklóstól tudjuk,hogy aki betartja őket azt megvédik még a halálos betegségektől is.
 4. G

  Díjnyertes izraeli cég a levegőből vizet csinál

  A fordítónak külön gratulálok a"beépített csipesz"-hez.
 5. G

  Orbán beszédére reagált a román államfő: "Én az Európai Unióért szállok síkra"

  Igen van hová fejlődniük még.De nézd meg ők honnan indultak,és mi honnan.Ők előre mennek mi visszafelé.Románia befogadta a kvóta alapján kiosztott menekülteket.Vagy nézd meg a Microsoft botrányt.Náluk már börtönben ülnek a bűnösök ,köztük egy miniszter is,aki lemondott mikor kipattant az ügy...
 6. G

  Orbán beszédére reagált a román államfő: "Én az Európai Unióért szállok síkra"

  Igen ezt is megértük,hogy Románia közelebb áll az Európai szellemiséghez mint Magyarország.Mi pedig csak csúszunk egyre lejjebb.
 7. G

  Bill Gates felesége egymilliárd dollárt költ a női egyenjogúságra

  Ha már tampon/betét,és fejlődő országok,mostanában láttam egy Indiai filmet a témáról.Ha jól emlékszem igaz történetet dolgoz fel. Ajánlom mindenkinek a címe: PadMan (Magyarul talán Betétember)
 8. G

  1 millió 200 ezer magyar menekült el Magyarországról

  Az ügyintéző hölggyel semmi bajom,nagyon kedves volt.A rendszerrel van bajom amire sok-sok milliárdot költöttünk és nem működik rendesen.
 9. G

  1 millió 200 ezer magyar menekült el Magyarországról

  Az utóbbi időben már az élhetőbb körülmények miatt mennek. Ki milyen nyelvet beszél olyan országba. És ha jobban belegondolunk ez politikai indok.Mert mindent a politika irányít,talán csak az időjárást nem.Arról hogy fizetni kell az orvosnak,azért hogy tisztességes ellátást kapj,az ügyintézés...
 10. G

  1 millió 200 ezer magyar menekült el Magyarországról

  Bocsánat egy kissé kusza lett,kihagytam egy-két írásjelet mert megint felhúztam magam rajta.
 11. G

  1 millió 200 ezer magyar menekült el Magyarországról

  Igen. Körülbelül ebben a sorrendben. De a viccet félretéve személyenként változó kinek miből lett elege. Ide lehet még sorolni az oktatást és az egészségügyet is.Akinek pici gyermeke van ez kiemelten fontos. Én például nem szándékozom innen elmenni,de néha rendesen felmegy a pumpa. Most...
 12. G

  1 millió 200 ezer magyar menekült el Magyarországról

  Hál istennek nekem jók az anyagi körülményeim,és azoknak az ismerőseimnek is akik elhagyták az országot.Ők nem a jobb megélhetésért mentek,hanem a boldogabb életért.Még ha ezért meg is kell húzni a nadrág szíjat.
 13. G

  1 millió 200 ezer magyar menekült el Magyarországról

  Ebben igazad van.De én nem a Német vagy Angol nyelvterületre kivándorlókra gondoltam.Hanem mondjuk Ázsiára:Korea,Japán,Taiwan.Vagy egyre többen mennek Pl. Dél-Amerikai országokba.Konkrétan japánba több ismerősöm ment,és nem egyszerű az életük,mert nagyon drága minden.A legtöbbjük másod állást is...
 14. G

  1 millió 200 ezer magyar menekült el Magyarországról

  Az a baj,hogy az ellenzék sem meri kimondani azt hogy az emberek többsége már nem a több pénzért megy külföldre,hanem mert nem akar egy fasiszta országban élni,és gyermeket nevelni.Sokan ezért inkább válalják külföldön akár a nehezebb körülményeket is.
 15. G

  Ilyen volt a Pride Budapesten - videók az eseményekről

  Csakhogy az nem megoldás a problémára,ha eltussoljuk,vagy nem veszünk tudomást róla. Ha az emberek nem vonultak volna az utcára,hogy hallassák a hangjukat,még mindig napi 12 órát dolgoznánk a hét minden napján.Vagy éppen a nőknek nem volna szavazati joga.
Oldal tetejére