Miari
Reakciók pontszáma
1

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Szia Miari.Kovács Zoltánnénak hívnak Julikának Magyarországon élek. 53-éves vagyok férjezett,van két lányom és két unokám,Dzsenifer 10-éves a fiú Peti 14-éves. Nagyon szimpatikusnak látszol és aranyosnak.Nagyon szeretném ha válaszolnál a levelemre.Hálás lennék,baráti üdvözlettel Julika.
    • Tetszik
    Reagált: Miari
    Miari
    Miari
    Kedves Julika! Elnézésedet kérem, hogy csak most válaszolok kedves leveledre, de elég ritkán jutottam ide, mivel június elején költöztem el Gyöngyösről és most már Veresegyházon élek. A párom lassan két éve meghalt, és mivel az egyik fiam itt él V,egyházon, ezért úgy éreztem ezt muszáj meglépnem.
    Kívánom, hogy minden nagyon boldogító, és örömteli legyen számodra.
    Puszillak: Marika
    Kedves barátaim, ismerőseim!
    Nagyon boldog új esztendőt kívánok mindenkinek.
    Szeretettel:
    Marika
    Szia Miari !:)
    Nagyon örülök Neked.
    Ámultan néztem, amikor beléptem az oldalamra(elkallódott a jelszavam). Minden veszett, átalakult és szerintem színtelen,és igénytelenebb lett.
    Sok barátunk lépett, bár a logójuk szerepel a b.listán, de Ők sehol.
    Igyekszem rájönni, mi hol van, mik a szabályok, mit tehetek fel a falra, mert mint látom az ü.ablakban u.úgy szerepelnek a funkciók, csakhogy még nem próbáltam ki, használhatók-e.
    Te hogy vagy? Gyermekeid? Egészséged?
    Szeretettel ölellek és puszit hagyok itt Neked...Hein
    Drága Marikám! Remélem jól vagy! E-mail címed elveszett, kérlek priviben írd meg. Velem sok minden történt, gondolom Veled is. Jólenne beszélgetni,de gépet váltottam, és minden törlődött. Puszillak! Angéla
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére