Legutóbbi tartalom: navvera

 1. N

  Mit olvastál utoljára ?

  Köszi, már csak a Csótányok hiányzik, azt nem találtam (legalábbis pdf-ben)
 2. N

  Mit olvastál utoljára ?

  Szia, én nemrég kezdtem el Jo Nesbo könyveit olvasni, a Harry Hole sorozatból olvastam a Denevérembert, a Hóembert és a Leopárdot. A többi épp vadászok, de nem találom. Neked megvannak-e esetleg, ha igen, feltennéd? Köszi
 3. N

  Gonosz horoszkóp

  Rám passzolt!
 4. N

  Erotikus viccek

  Fiatal lány az első randira készül. Elmegy a fiúval moziba, utána pedig a srác hazakíséri. Amikor a fiú egy búcsúcsókot akar neki adni, a lány kiugrik az autóból és beszalad a házukba. Este még ezt írja a naplójába: "Józsival ma moziban voltunk, utána pedig meg akart csókolni. Ezt én nem...
 5. N

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Az anyós haldoklik az ágyon: - Jaj, mindjárt meghalok! A plafonon meg ott van egy pók! Mire a veje: - Mama! Egyszerre csak egy dologra koncentráljon!
 6. N

  Kutyafajtak

  Szia, a kaukázusi farkasölőről szeretnék többet tudni ha lehetséges. Köszi
 7. N

  Aki a kutyát szereti...

  Mindig is szerettem volna kutyát, de apukám kertész és megtiltotta, hogy az ő féltve óvott kertjébe kutya merészkedjen. Mindig azt mondta, ha majd elköltözök, akkor lehet kutyám. De még mindig otthon lakom...
 8. N

  Megvegyem ezt a játékot?

  Lenne valakinek egy ötlete, hogy mit lehet venni egy 11 éves fiúnak (aki történetesen az unokaöcsém). Egyfolytában a számítógép/XBox előtt ül, de az ilyen típusú játékot szívesen kihagynám.
 9. N

  Reinkarnációs utazás

  Érdekel a reinkarnáció, de még nem olvastam a témáról. Örülnék ha valaki tudna segíteni, hogy milyen könyvet érdemes elolvasnom róla.
 10. N

  Rák Alternativ gyógymódok

  Anyukámnál augusztusban diagnosztizálták a tüdőrákot, ami sajnos áttétes. Hozzáteszem, soha nem dohányzott. Kemoterápiát kap, de nincs túl jól. Próbálkozik alternatív módszerekkel is, egyelőre még nem tudjuk, hogy hatásos-e. Ami a legelszomorítóbb, hogy az orvosok nem foglalkoznak vele, még a...
 11. N

  Tartsuk melegen a témát!-gay-ok, melegek, biszexuálisok, leszbikusok és mindenki MÁS

  Egyszer még Strassbourgban véletlenül belebotlottam egy meleg-felvonulásba. Amennyit láttam belőle, semmilyen atrocitás nem érte őket és ezt így is tartom normálisnak.
 12. N

  Mire emlékeztet a mai dátum

  Ami nekem a karácsony velejárója, hogy minden évben fogyókúra követi.
 13. N

  Mit szeretnél, és mit kaptál karácsonyra!

  A legszebb ajándék lenne, ha biztosan tudnám hogy még sok közös karácsonyom lesz anyukámmal, aki sajnos rákos. Ez elég lenne.
 14. N

  Anime/Manga

  Gyerekkoromban sok animét láttam, volt olyan ami még a '70-es években készült. Olvasni még nem olvastam, nem tudom hol és mivel kezdjem.
 15. N

  Kortárs irodalom...

  Szeretem a kortárs irodalmat, leginkább a prózát. Faludy György és Eszterházy Péter kíváló írók.
Oldal tetejére