rituevu
Reakciók pontszáma
750,951

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Köszönöm, hogy feltöltötted Sara Fawkes Amit csak ő akar könyvet. Régóta kerestem, csak nem tudtam a címét. Éva
  Kedves Rituevu, A következő Videó-klip terjesztéséhez kérjük az Ön segítségét. Főként Románia "érzékenysége" miatt NEM merték bemutatni. A Múlt-Jelen-Jövő Komplexitását mutatjuk be, Tolcsvay Béla, és Dinnyés József zenéjével.. Az Egész Kárpát-medencére KITERJED a Magyar Eszmeiség a kísérlet végére.. Ajánlom az Ön és MINDENKI figyelmébe..
  Beka Holt
  Beka Holt
  Én pedig az ön figyelmébe ajánlom a szabályzatunkat. Külső link megosztása a profil oldalakon tiltott!
  battuta
  battuta
  Csak a profiloldalon?
  Kedves Rituevu, köszönöm válaszod az Elena Ferrante könyvekkel kapcsolatban. Van esetleg tipped, melyik évben érdemes keresgélni az 1-3. köteteket? Köszönöm!
  Helló Kérlek hogy a Hedwig Cooutrsh Mahler könyveker rak már fel ujra mert sehogy nem taálom a keresóvel sem és imádom. Köszi
  Beka Holt
  Beka Holt
  Szia!
  Talán ha helyesen írnád be a nevét a keresőbe még találatot is kapnál.
  Hedwig Courths-Mahler
  Kedves Rituevu!
  Nagyon sajnálom!
  már megtanultam a leckét, és nem szeretnék duplázni!
  Tényleg rákeresek, a szerzőre és címre együtt is, meg külön is!
  Gondolom még nem lett kijavítva a híba.
  Elnézést, a plusz munkáért!
  Kellemes ünnepeket, üdv Keresztúr
  Szia! Miért nem lehet keresni? Olvastam lentebb, hogy a kereső csere alatt. Igaz ez, Mikor lesz újra a régi? :) Köszönet!
  Szia ritaevu!
  Remélem tudsz felvilágosítást adni.
  Van pár oldal/fórum/topic amit sokat nézegettem ,de már nem hozza fel a kereső.(Gyermek és ifjúsági könyvek pl.)Voltak változások,amikről elmaradtam vagy ezek mind törölve lettek?
  Azt nagyon sajnálnám,mert szuper gyűjtemények voltak.
  Köszönöm a segítséget!
  Szia!
  Én a Project 1. 4th Edition teszteket keresem. El tudnád küldeni, ha megvan ?
  Keresem még a Young Star 3. tesztjeit és a 5. osztályos Mozaikos matek felmérőket. Ha esetleg tudjátok hol akad rá, nagyon jó lenne.
  Köszönöm
  Szia! Láttam hogy te felraktad J. R. Ward - Az angyalok jussa (A bourbon királyai 2.) könyvet és elolvastam az első két részt. Nagyon tetszett így szeretném megkérdezni van e 3. része magyarul, mert nem találtam meg. Előre is köszönöm a segítséget.
  Hallo ! Csak beneztem mert, sok ev utan eszrevettem "el meg ez a lapom" es igy kivancsi voltam van-e itt valaki akit kovettem regen. Remelem, nem zavartam ? Minden jot es Udvozletem Jancser !
  Szia, felraktad a George Mann - Lélekdoboz (Sherlock Holmes 6.) es erdekelt volna a tobbi is de hiaba kerestem nem talatam a forumon. tudnal segiteni hogy hova toltoted fel oket? elore is kosz szepen.
  Kedves Rituevu tudnál segíteni új vagyok Timobabo 5.osztályos nyelvtan témazárohoz keresnék a helyes írás elvéből . De nem találom .Ezer köszönet
  Szia!
  Sajnos, nem figyeltem eléggé! Máskor jobban odafigyelek, hogy ilyesmi nem forduljon elő. Akkor majd március elején újra feltöltöm a könyvet.
  Üdv. keresztúr
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére