Legutóbbi tartalom: Rockmano

 1. R

  Gonosz horoszkóp

  rám teljesen igaz minden :P
 2. R

  Szőke nős viccek

  A szõke és a barna nézik a 6 órás híradót. Egy pasas le akar ugrani egy hídról, mire a barna így szól: - Fogadjunk 50 dollárba, hogy leugrik! - Rendben! - feleli a szõke. Eltelik pár perc, a pasas leugrik, a szõke meg odaadja az 50 dolcsit. - Nem, nem fogadhatom el. - reagál a barna - Már...
 3. R

  Szőke nős viccek

  - Mi az: szõke nõ barnára festett hajjal? - Mesterséges intelligencia.
 4. R

  Szőke nős viccek

  Szöszi bemegy a könyvtárba, odaszól a könyvtároshoz: - Szia! Egy hamburgert és egy colát kérek! - De hölgyem,ez 1 könyvtár! - szól rá halkan a könyvtáros. Mire a szõke szintén halkan: - Ja! Bocsi! Egy hamburgert és egy colát kérek!
 5. R

  Szőke nős viccek

  - Hogyan tudsz lefoglalni egy szõke nõt 24 órára? - Fogsz egy üres A/4-es lapot, és ráírod mindkét oldalára, hogy "Fordítsd meg!"
 6. R

  Szőke nős viccek

  A szõke nõ elmegy egy munkahelyi felvételi elbeszélgetésre. Megkérdezik tõle: - Hogy hívják ? A nõ 2 percig csöndben van, majd kiböki: - Szilvinek - És miért gondolkodott ennyit ? - Nem gondolkodtam, csak most értem a Happy Birthday végére.
 7. R

  Szőke nős viccek

  Egy szõke nõ megy a kocsijával a búzamezõ mellett. Egyszer oldalra pillant, és látja, hogy egy másik szõke nõ ül a búzamezõ közepén egy csónakban és evez. Odakiált a kocsis szõke nõ: - Most már tudom, hogy miért vannak a szõke nõs viccek! Ha tudnék úszni, most odaúsznék hozzád és megcibálnám a...
 8. R

  Szőke nős viccek

  Két szöszi kijön a boltból és a kocsijukhoz érve az egyik felkiált: - Zárva van, a kulcs pedig az autóban maradt. Erre a másik: - Siess, mert esni kezdett az esõ, a kocsi teteje pedig le van eresztve!
 9. R

  Szőke nős viccek

  Megy haza a szõke nõ az ötödik autóvezetõi vizsga után. A férje gúnyosan kérdi: - Na, meghúztak? - Hárman is, de legalább megvan a jogsim.
 10. R

  Szőke nős viccek

  - Hogy lehetsz benne biztos, hogy szõke nõ ült a számítógépnél? - Úgy, hogy rúzsos a "joystick", az egér elõtt sajt van és a monitor tele van rajzolva hibajavító festékkel.
 11. R

  Szőke nős viccek

  - Miért adott Isten 2 %-kal több agyat a szõkéknek, mint a lovaknak? - Hogy a felvonulások alkalmával ne piszkítsanak az utcán.
 12. R

  Szőke nős viccek

  - Melyik a hat legnehezebb év egy szõke nõ életében? - A harmadik osztály.
 13. R

  Szőke nős viccek

  - Miért szaladgál a szõke nõ a zuhany alatt hajmosás után? - Mert a samponra az van írva, hogy: "Wash & Go!"
 14. R

  Szőke nős viccek

  - Mit keres 1000 szõke nõ a tenger fenekén? - Leonardo di Caprio-t!!
 15. R

  Szőke nős viccek

  - Mit mond a szõke nõ, ha nekimegy a fának? - Pedig én dudáltam!
Oldal tetejére