Legutóbbi tartalom: Zizi néni

 1. Z

  kereső

  kereső
 2. Z

  KÉRÉSEK, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12

  Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni nagycsoportosaim vannak Márton napján ének-zene bemutató kell tartanom. Van esetleg valakinek ehhez tervezete? Keresem a következő könyvet Szarka Árpádné: Az óvodai ének-zene foglalkozások módszertana. Nagyon megköszönném ha valaki feltöltené!
 3. Z

  Waldorf pedagógia

  A következő kiadványt keresem: Kocziha Miklós - Szecsődi János - Vincze Erzsébet: Számolás - mozgás - ritmus Matematikaoktatás a Waldorf-iskola első 4 évfolyamában Sulinova Kht. Ha valaki feltöltené nagyon :) neki.
 4. Z

  Óvodai élet 2o12

  Segítségeteket szeretném kérni! Bemutató foglalkozást kell tartanom az ORVOS GYÓGYÍTÓ MUNKÁJA és a BETEGSÉGEK-kel kapcsolatban. Ehhez szeretnék MONDÓKÁKAT és DALOKAT gyűjteni. Verseket és meséket találtam, de minden ötletet szívesen fogadok. Például HOGYAN KEZDEMÉNYEZNÉTEK A FOGLALKOZÁST...
 5. Z

  Versek

  Segítségeteket szeretném kérni! Bemutató foglalkozást kell tartanom az ORVOS GYÓGYÍTÓ MUNKÁJA és a BETEGSÉGEK-kel kapcsolatban. Ehhez szeretnék mondókákat és dalokat gyűjteni. Verseket és meséket találtam, de minden ötletet szívesen fogadok. Például hogyan kezdeményeznétek a foglalkozást...
 6. Z

  Versek

  "Semmi sincs egészen úgy." Füst Milán
 7. Z

  "Semmi sincs egészen úgy." Füst Milán

  "Semmi sincs egészen úgy." Füst Milán
 8. Z

  " A pénz nem boldogít,de nagyon megnyugtatóan hat az emberre,ha van neki belőle."

  " A pénz nem boldogít,de nagyon megnyugtatóan hat az emberre,ha van neki belőle."
 9. Z

  Versek

  Verseghy Erzsébet: Libanátha Lúdanyónak könnye pereg, kislibája nagyon beteg. Megfázott a csupasz lába, mezítláb ment óvodába. Jó mamája borogatja, forró teával itatja, meg is gyógyul harmadnapra, holnapután vasárnapra. Hétfőn reggel korán költik, tó vizében megfürösztik, csizmát húznak...
 10. Z

  Versek

  Villanyrendőr Most még piros, később sárga, míg a szemed zöldet várja, piros mondja állj, baj ne essék várj. Sárga súgja légy türelmes, indulni még veszedelmes! De amikor zöldet mutat indulj pajtás, jó utat!
 11. Z

  Versek

  Jelzőlámpa Kinek kedves keze lába Nézze,mit jelez a lámpa. Zöldet,sárgát,pirosat szabad utat, tilosat!
 12. Z

  Versek

  Démény Ottó: Doktor bácsi Adjon egy kanalat Mondja szépen - á A hőmérőt bedugjuk A hóna alá! Maga kérem nagy beteg! Biztos megint beevett! Öblögessen, borogasson, Bújjon a dunyhába! Ha reggelig nem köhög, Mehet óvodába!
 13. Z

  Versek

  Juhász Magda: Beteg vagyok Fáj a torkom - mondja Peti, beteg vagyok, lázam van. Iskolába sem mehetek, jobb lesz ma az ágyamban. Megnéz majd a doktor néni, és felírja receptre, hogy az anyu itthon marad, vigyázni a gyerekre.
 14. Z

  Versek

  Fecske Csaba: Hapci És jött a nátha És azt mondták: hátha És azt mondták: talán És azt mondták: lehet Ez egy gonosz bacilus! Mást mit tehetnénk most Hívassunk orvost! És futott a doktor Egyszer és sokszor És tablettát nyeltem És cseppeket nyeltem És nézték a torkom És...
 15. Z

  Versek

  Elefánt Drégely László: Elefánt Megfázott a kiselefánt rossz dolog a nátha, bánja már, hogy nem maradt a messzi Indiába. Rács előtt egy kisgyerek tanakodva nézi mibe fújja ormányát az elefántbébi? Nem fújhatja, nem bizony csöppnyi zsebkendőbe legfeljebb egy jókora lipi-lepedőbe.
Oldal tetejére