ÁLLATBARÁT Kutyák, macskák és egyéb szőrös, tollas

Tündis

Állandó Tag
Állandó Tag
házziállatok nélkül nem megy

Nekem két kutyám van,és két macskám, de semmiért sem cserélném el őket, annyi örömet okoztak nekem életemben mint semmi más, mindig ott voltak nekem, mikor mindenki más magamra hagyott! Nem tudnám elképzelni az életem nélkülük!
 

Foltika44

Állandó Tag
Állandó Tag
Imádom az állatokat, még egy legyet sem tudok agyon csapni.Sokan hülyének néznek ezért.:)De néha egy állat többet ér mint egy ember.Sokat csalódtam már emberekben, de állatokban még nem!
 

erinéni

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon szeretem az állatokat,főként a kutyusokat,
nagyon elszomorít a sok szomorú sorsú kutyus,:(legszívesebben mindegyiket magamhoz venném:)
 

lezo

Állandó Tag
Állandó Tag
vizsla-fazik.jpg
 
B

bea80

Vendég
:pNekem is van 3 kutyám meg két macskám plussz 4 kiscica.
Soha nem érzem magam egyedül.
 

Sarolta91

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egyszer volt egy libám...Ádám névre hallgatott...és akár hányszor meghallotta a hangom, odasietett hozzám, és követett minden hova! Nagyon szerettem, nem is engedtem,hogy a szüleim levágják!
 

drica

Állandó Tag
Állandó Tag
2004 óta két degut nevelgettem, de az egyikük év elején eltávozott. Féltem, hogy a másik nem fogja sokáig elviselni az egyedüllétet. Tudni kell, hogy a deguk nagyon társas lények. De úgy vettem észre, hogy boldog. Nem törte le hogy egyedül maradt. Sőt! Sokkal vagányabb lett!
 

drica

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy gyönyörű, nagyra nőtt, makacs németjuhász kutyusunk is van a párommal együtt. Nagyon imádjuk őt!!! Óriásira nőtt, ha feláll két lábra, magasabb mint én. (162 cm magas vagyok). Kilóra pontosan nem tudom, de saccra 55-60 kg.
 

drica

Állandó Tag
Állandó Tag
Amikor kisgyerek voltam, a mamámnál voltam nyáron. Ők méhészkedtek, így volt egy tanyájuk. Amikor egyszer ott nyaraltam, odaszegődött egy liba. Nagyon aranyos volt, házikedvenccé vált. Anyukám éppen akkor csinálta a jogsit, s egyszer véletlenül nekiment a libának. Szerencsére nem történt nagyobb baja, még több évig mamákékkal élt.
 

Enyhe

Állandó Tag
Állandó Tag
nekem pici kacsám volt:) kis sárga:) csak aztán levittük nagyszüleimhez mert később nem nagyon tetszett neki a panel:D

de szerintem a cicánál okosabb és nagyobb egyéniségű házikedvenc nem nagyon van...ravasz kis dögök de imádom:)))
 

bobbibrown

Állandó Tag
Állandó Tag
Na meg eléggé kis gyilkolászósak is a macskák. A miénk mindenfélét megfog, madarakat szegényeket, gyíkokat. És csak megöli és utána otthagyja. A múlt héten egy picike növendék madarat hozott haza, sikerült elszednem tőle és betettem egy kalitkába. Reggelre szerencsére magához tért és elrepült, remélem haza.
 

Nightmare13

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Nekem egy keverék kutyusom van, de akkora sincs mint egy kifejlett macska. Dugónak hívják XD Nevelőapum ragasztotta rá a nevet, mert annyira pici. :) Régen rengeteg állatom volt, de sajnos egyik sem bírta mellettem, kivéve a kutyákat.
Volt egy házi egerem, igen HÁZI.. XD egy 5 literes befőttes üvegben vígan élte az életét egy évig, aztán elengedtem..
Volt egy papagájom, aki kidurrant, nem tom mér..
Volt sok macskám, de hát a kutyáim vhogy nem viselték jól a jelenlétüket. Bár a cicák sem voltak épp kedvesek. Megették két hörcsögömet. Halaim is voltak, de mind felfordult.. Hát így lettem kutyapárti ♥:rolleyes:
 

lommol

Állandó Tag
Állandó Tag
Én imádok minden állatot. Legnagyobb bánatom, hogy jelenleg nem kertes házban élek és így nem tudok egyet sem otthon tartani. :(
 

dittas

Állandó Tag
Állandó Tag
Macskafarm

Három macskánk van. Eleve csak egy kandúrunk volt, aztán tavaly húsvétkor megjelent egy girhes nőstény tarka macska, aki azóta nem hagy el minket, sőt már három alom macskát kellett elajándékoznunk. A párom szerint ellepnek minket lassan a kiscicák.:)
 
Oldal tetejére