Álmodtam egy országot...

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Álmodtam egy országot...
ahol a határokon belül élőknek teszi jobbá, szebbé, élhetőbbé az életét az éppen nekünk szolgáló kormány...

No igen, még mindig itt tartok. Az álmodozásról. Nem vagyok nagy matekozó, sőt! De ripszre-ropsza próbáltam a nullákkat összeadni, hogy menyi pénzt is vesznek ki a zsebünkből? Először is a kormány maga, aki osztja, vásárolja el a mi pénzünket. Gondolok most Matolcsy szőnyeg- és képvásárlásaira, a kormány autó- és mobilvásárlásaira, no meg mindazokra a költségekre, amelyek zsebből-zsebbe vándorolnak, s amelyek összegéről csak fogalmunk van, de tényeink nincsenek. Továbbá nagyon fáj, mert fáj, nem tagadom az ukrán nyugdíjasoknak kifizetett - nem hazánkban ledolgozott munkájuk után - megkapott nyugdíjak, visítok azért is, mert az országhatáron belül született gyermekek babakötvényt kapnak (ezt helyesnek tartom). No most "t.kormányunk" ezt kiterjesztette a Romániában és Felvidéken élőknek is (ezt viszont nem tartom helyesnek. Ha ezt így folytatják, a világ minden magyar családjának kell/ene fizetnünk/?/).
Szerényen MÉG halkan megkérdezem, mert hiába ordítok, nem hallják meg, hogy meddig mennek ezek a dolgok?
Még a végén, rá kell döbbennem arra, hogy talán még Svájcnál is gazdagabbak vagyunk?

De ez még mindig semmi.
Napokkal ezelőtt szembesültem egy hírrel, nem reagáltam azonnal, mert csúnya dolgokat írtam volna meg.
"Magyarország több mint négyszázmillió forinttal támogatja négy iskola és egy kórház újjáépítését a nigériai maiduguri katolikus egyházmegyében - közölte az emberi erőforrások minisztere szerdán az MTI-vel. Balog Zoltán elmondta, hogy Oliver Dashe Doeme maiduguri püspök júliusban látogatott Magyarországra és kért támogatást Orbán Viktor miniszterelnöktől. Nigériában ugyanis a Boko Haram terrorszervezet nem csak embereket gyilkol, hanem tönkreteszi az infrastruktúrát is. A kormány ezért úgy döntött, hogy
420 millió forinttal támogatja az egyházmegye fejlesztéseit – közölte a miniszter, hozzátéve, hogy az erről szóló határozat a napokban jelenik majd meg a Magyar Közlönyben"
. (Forrás 24.hu)
*
Mindeközben a halásztelki iskolások hónapok óta sörpadokon görnyednek, mert nincs elég iskola pad az oda járó gyerekeknek. A kórházakban nincs pénz a fertőtlenítőkre, nincs pénz pelenkára, gyógyszerre - ez utóbbi kettőt mindenképpen vinni kell a beutalt betegnek. A Merényi kórház plafonja is leesett, sőt rágcsálók is szaladgáltak a kórház udvarán... Nincs pénz erre sem, meg arra sem...
S, mi adakozunk?!
Kérdem én, milyen alapon fosztogatnak és osztják a MI pénzünket?
Ők döntenek, aztán mi nélkülözünk... Valahogy ez nincsen rendjén.
images
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Kettő forint, azaz 2.-Ft tartozás miatt fagyoskodott az idős asszony!
Miért is?
1393649_kc1746-0737.jpg

"Megalázva éreztem magam – kezdte panaszát, a Délmagyarország c. lapnak Boros Mihályné Terike, aki néhány éve váltott előre fizetős gázórára. Az okból, mert a közmunkásfizetése 54 ezer forint, s nem szeretett volna tartozást felhalmozni. – Addig nyújtózkodom, amíg a takaróm ér. Amikor november elején megkaptam a fizetésem, elmentem Tótkomlósra, hogy az ottani nagy boltban feltöltsek kilencezer forintot a gázos kártyámra. Legnagyobb meglepetésemre a tranzakciót elutasította a gázszolgáltató. Ennek okaként pedig azt olvastam a kis papíron, hogy „feltöltés a hátralék kiegyenlítése után lehetséges”.
Hátralékom hogyan keletkezhetett, amikor az előre fizetős gázóra lényege pont az, hogy ne keletkezzen? Majd’ felrobbantam a dühtől, és rettenetesen szégyelltem is magam, mert ennek az egésznek tanúja volt egy csomó ember, akik a pénztárnál sorban álltak
emlékezett vissza az asszony.
A pórul járt asszony, az otthonából hívta fel telefonon, a Főgáz ügyintézőjét és magyarázatot kért.
A feltöltőkártya lényege az volna, hogy ne legyen hátraléka a fogyasztónak.
Azt mondták, a "hátralék" úgy keletkezett, hogy még az előző szolgáltatónál befizettem egy csekket, ami hét forintra végződött. A postán a kerekítés szabályai szerint öt forintra végződő összeget kértek. Miután a Főgáz Zrt. átvett bennünket, fogyasztókat, az a két forint tartozásként került a rendszerbe. Most azonban törölték. A blokkolást pedig azonnali hatállyal feloldották a kártyámon. Csak azt nem értem, hogy amikor szeptember elején kiküldték a számlarészletezőt, azon az szerepelt, hogy a nyilvántartott számlaegyenlegem
0 forint, azaz: Nulla forint.

*
Jómagam pedig egy olyan országról álmodom, ahol ilyen eset, nem fordul(HAT)na elő...
Miért is nem?
Mert az ügyintézők használnák az eszüket.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Álmodtam egy országot, ahol ilyen erőszakosság nem fordul(HAT)na elő!
Gyilkolják a Városliget fáit... Erőszakosan vágják és vágják, írtják és írtják a csodálatosan szép fákat...



images


images

*
Ez viszont nem mai, még 2013-as "ötlet" - a következő áldozat a Normafa lesz... Ami a lényeg, itt még sok a fa, írtani kell - a fityesz - szerint:

No, nekem is volna olyan, de olyan látomásom, ha én azt bekiabálnám a Parlament ablakain, beájulnának... Dühös és elkeseredett vagyok. Ilyen kártékony vezetése még nem volt az országnak.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
...és ez még csak a kezdet --- lessz ott cifrabb is !
*
Köszönöm... A negatív jóslásokkal tele a hócipőm, annyira önálló vagyok, hogy ki tudom sakkozni, hogy nem lesz lesz boldogabb, itthon az élet. De, hogy ennyire rossz legyen?! Úgy, hogy abban reménykedtem, hogy kapok valami bíztatást, hogy nem, nem így lesz... lesz még jobb is. No, hol van a szebb, a biztonságosabb, az emberibb?! Ezek szerint Neked sincsenek szebb reményeid?! Ez valóban kétségbeejtő.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Napi közöny...
Egy családos apuka felvett 1.7 millió hitelt, kifizetett 1.5 milliót, és még 6.4-el tartozik...

Mert mit lehet elmondani egy olyan országról, társadalomról, ahol megtörténhet az alábbi:
-1 700 000 Ft. hitelt felvett autóvásárlásra egy családos férfi,
-1 500 000 Ft-t kifizetett, ennél tovább nem bírta,
- 3 400 000 Ft. tartozásról állít ki a közjegyző fizetési meghagyást,
-a bíróság ezt felviszi 6 400 000 Ft-ra,
-a kocsit bekebelezik, jelenleg leértékelődött lakását elárverezik 4 000 000 Ft-t,
-utcára kerül még 2 400 000 Ft. tartozással.
Mindez a nyílt színen zajlik, úgy, hogy a hitelesek csoportjának:
-egyik része nem tesz semmit,
-másik része erőn felül cselekszik az ügy megoldásáért
a nem hitelesek csoportjának:
-kisebbik része messziről némán figyel,
-nagyobbik része megvetően, lenézően ’úgy kell nekik’ hozzáállással viszonyul:
-a kormány által lekenyerezve. A bankok nyugodtan garázdálkodhatnak...
Holott az egész gazdasági rendszerbe beleivódva teszik tönkre a magyar kisvállalkozókat, semmisítik meg a magyar embereket hazájukban.
A baj társadalmi méretű, hogy nem lesz gyermekeinknek hol élnie, mert nem lesz HAZA.
A földet befektetés céljából felvásárolják azok, kiknek a földműveléshez, állattartáshoz semmi közük.
A lakásokat felvásárolják, majd egyre hajmeresztőbb áron bérbe is adják. A lakások árai az egekbe kúsznak, az albérleti árak? Megfizethetetlenné lesznek...
Az egész ország tudja, hogy a média azt tudósítja, amit hallatni akarnak, amit direkt akarnak, hogy tudj. Hazug statisztikákat alakítanak kényük kedvükre. Csökkent a bűnelkövetők száma, csökkent a munkanélküliség, nagyot nőtt a gazdaság, nőtt a fogyasztók bizalma, a nettó átlagkereset: 175 363 Ft.
A pályázati pénzek politikai ismeretségek alapján jutnak el nyertes gazdáikhoz. Minél közelebb állsz a tűzhöz, annál esélyesebb vagy.1,5 milliárd Ft. Nyertes pályázat létezik szúnyogirtásra egy nyári idény alatt, miközben valójában a közalkalmazotti munkabér nettó 77 000 Ft. átlagban. Csak kár, hogy ezzel az irtással a vérszívók legrosszabbja nincs megsemmisítve.
Az egész ország szeme láttára rabolják ki és teszik földönfutóvá, a fél országot „devizahitel” szerződésének aláírására hivatkozva.
És a XXI. sz.-i Magyarországon élő ember némán hallgat. És nézi végig, ahogy Magyarországot megsemmisítik.
Hogy lett ekkora mértékű a közöny?
150 év múlva Magyarországról milyen leírás lesz? Az ország megsemmisítéséről... Mert zajlik, ütemesen, de zajlik...

(Forrás: NetÚjság)
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Álmodtam egy országot, bízom és remélem JÓ álmom, hamarosan - valóra válik...
Lesz még igazságosság, lesz még becsület, lesz még jövő - itt, határon belül és az EU-ban...

Küzdeni kell, mert harcolni érdemes - összefogva, mert az EU-ban van a reménységünk és a biztonságunk.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Idővel, minden titokra fény derül...

Érdemes megnézni ezt a videót, dőlj hátra és imádkozz. Mielőbb legyen már vége döbrögi és nyaloncainak uralkodásának...

 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Álmodtam egy országot, ahol EZ NEM FORDULHATNA ELŐ :mad:
Nagyon is igaz, ami a műsor elején elhangzik, hogy akik Felcsúton élnek, csak szégyenük van, hogy ismét Felcsút. Aztán miért? Csak azért, mert több évvel ezelőtt oda született döbrögi, aki két kézzel szórja azt a pénzt, ami nem az övé?! Senkit nem érdekel az a poros falu, még akkor sem, ha a jelenlegi kormány oda építi a párizsi Eiffel torony másolatát.
Ez a direkt, a csak azért is megmutatom, ki a kakas a szemétdombon viselkedést mélyen elítélem. Ezzel nem vagyok egyedül. Annyira beszűkült már a tudata, fel sem méri, hogy nem a vezetői képességének elismerése okán követik, hanem csak a kukoricáért, amit juttat nekik. Több zsákkal is. Megteheti, ebben senki meg nem akadályozza, s itt kezdődik a magyarországi, a határon belül élők felelőssége. Engedik, hagyják ezt az eszement (félre)vezetőt játszogatni, a mi kontónkra...
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Álmodnék egy országot, ahol a tüntetés = TÜNTETÉS
és nem ilyen vérszegény vélemény nyilvántartás...


Ők a Népszuverenitás Mozgalom, akiknek célja, hogy "helyreállítsák Magyarország területén a törvényes rendet, a mindenki által szükségszerűen elfogadott alkotmányos szilárdsággal rendelkező jogfolytonos Magyar Államot."
Továbbá ők "egy radikális változást végrehajtó, a magyar jogot radikális precízitással értelmező és alkalmazó, de nem szélsőséges eszközökkel élő, pártsemleges, oldalsemleges, csak a magyar nép érdekében elkötelezett civil szervezet."
Az elmúlt hetekben és a közeljövőben is több helyszínen tüntetnek a fenti célokért, most épp az RTL Klub előtt. A fotót olvasónktól kaptuk, és elnézést kérünk, hogy nem látszanak a tüntetők, de kitakarja őket az előttük parkoló két autó.

27216405_eb1b301a47617d253a984e93c41db9eb_o.jpg

*

*
Megérdemeljük, hogy olyan törvénytelenségek történjenek velünk, mint amilyenek?! Ha igen-nel válaszolnék, nem járnék messze az igazságtól...
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
A Balaton haldoklik... Nemcsak az ország... Közben minden fórumon azt halljuk, azt látjuk, amit mondanak az nem igaz, szemen-szedett hazugság dönti romba az országot.
 
Oldal tetejére