ÁRVERÉS - AUKCIÓ (új)

GJodie témája a 'Lezárt árverések' fórumban , 2012 Január 3.

 1. GJodie

  GJodie Állandó Silver Tag

  Kedves CanadaHun Tagok!


  Az újév kezdetén az ÁRVERÉST szeretnénk megújítani, hogy számotokra még kedvezőbb feltételeket biztosítsunk az általatok eladásra szánt tárgyak értékesítésében.
  Az eddigi rendszer átalakításával egy olyan felületet hoznánk létre, amit ugyanúgy használhattok, mint egy átlagos aukciós portált, azzal a plusz lehetőséggel, hogy Ti határozhatjátok meg, hány százalékkal kívánjátok támogatni az oldal fejlesztését, üzemeltetését.
  Technikai költségekre alapként 15% illetné meg a Canadahunt, de minden eladó maga döntheti el, hogy ezt a százalékot emeli-e, (és ha igen, mennyivel) hogy ezzel az összeggel támogassa az oldalt.
  A fizetés továbbra is a már bevált Paypal és Western Union segítségével történik, de Magyarországon belül banki számlák közötti utalás is lehetséges.

  Egy példával élve:

  Felteszek licitre egy ásványékszer szettet, 10.000,-Ft kikiáltási árért.
  Ekkor eldönthetem, hogy értékesítés esetén az alap 15% (1.500,-Ft) mellé még hány százalékot ajánlok fel. Mivel én nagyon kedvelem a Canadahun oldalt, és szeretném, ha továbbra is használhatnám, ezért úgy döntök, hogy még 35%-ot felajánlok. Ebben az esetben a vásárló által átutalt összegből a Canadahun számlájára 50%, azaz 5.000,-Ft kerül, és én is ugyanennyit fogok megkapni a saját számlámra. Ilyen egyszerű.

  Így a saját magad által készített kézimunkát, festményt, grafikát, ékszert, vagy akármi mást is értékesítheted. Ha akad otthon megunt tárgy, számodra használhatatlan ajándék, tedd fel licitre, és add el!
  Másnak még kincs lehet!


  Ezzel kapcsolatban várjuk az észrevételeiteket, véleményeteket, esetleg további ötleteiteket, hiszen közös érdekünk, hogy jól használható ÁRVERÉST tudjunk üzemeltetni az oldalon.
  [FONT=&quot]
  [/FONT]
   
 2. magdusis

  magdusis Vendég

  Szeretném megtudni,hogy van-e arra lehetőség,hogy -lehetőleg névtelenül- különböző dolgokat valahová elvigyünk vagy leadjunk vagy elküldjünk,hogy a CH aukciójába bekerülhessen.Mire is gondoltam?Könyvekre,videókra,kézimunkához,varráshoz használható alapanyagokra,esetleg kész kézimunkákra,ruhákra,játékokra.Nem maiakra,de újakra.
   
 3. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Jelenleg ide tudod feltenni es remeljuk valakit erdekel , koszonjuk ha fel tudsz ajanlani az eladasbol valamennyit a Canadahun fentartasara.
   
  Utoljára módosítva: 2014 Június 17
  irren, sanc62, verony 60 és 1 másik tag kedveli ezt.

Megosztás