Áttörés a rák elleni harcban - új kísérleti gyógyszer a "fedélzeten"

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
A hírt most olvastam.
Senkit nem szeretnék félrevezetni, én is csak REMÉNYKEDEM, hogy netán, végre és valahára megtalálják a rák ellenszerét.
Mindenfajta csodákról olvastam, barátaim között van olyan, aki a jövedelmének jelentős részét erre is költötte és reménykedett. S, a végén a "meccsben", :dr_4: nem a beteg nyert...

De most ismét reménykedem, mint tudjuk, a remény hal meg utoljára.
Ezért is hoztam be ezt a hírt, mely ismét egy :rolleyes: reménysugár abban a sötét alagútban, melynek még mindig nem látjuk a végét. A teljes felgyógyulást.
Igaz, :dr_4: ne legyünk igazságtalanok :cool:, vannak, nagyon sokan vannak, akik felépülnek, felgyógyulnak és ők adják a reményt, hogy ebből a kórságból van felgyógyulás és
:) van kiút.

Ami a legfontosabb az, hogy a beteg AKARJON felgyógyulni, AKARJON új életet kezdeni. Vegye tudomásul, hogy nincs itt a távozás ideje, mert VÁRJÁK, mert SZERETIK és éppen ezért FEL KELL GYÓGYULNIA.
Minden betegségből, így a rákból is VAN FELGYÓGYULÁS :cool:!
Hinni kell önmagunkban, az akaratunkban, a hozzánk sugárzó szeretetben, az orvosokban és a gyógymódokban.
Így ezt a hírt, itt és most, ez okból röpítem közzé.
Jó egészséget, jó egészséget, jó egészséget kívánnék! S, ezt nem elég "elégszer" elismételnünk :) - G.B.

*
Áttörés a rák elleni harcban: a rákos sejtek egyszerűen szétolvadtak a szertől
Véget ért egy gyógyszerkísérlet Ausztráliában. A leukémia ellen kifejlesztett szertől a rákos sejtek egyszerűen szétolvadtak.
A kísérleti gyógyszer lényege, hogy képes felismerni és megölni a rákos vérsejteket. Azt már a 80-as évek óta tudják a kutatók, hogy a BCL-2 protein tartja életben a rákos sejteket, csak eddig még nem találtak megoldást arra, hogy kiiktassák ezeket a fehérjéket. A kísérlet egyik vezetője, John Seymour professzor azt mondta, hogy a venetoclax egy teljesen új típusa a gyógyszereknek. Nincs még egy olyan szer, amely képes lenne megölni a BCL-2 fehérjéket.
A kutatást egyébként Ausztráliában végezték. Leukémiás embereken próbálták ki az új szer hatásait. A készítmény az esetek 79%-ában pozitív hatást ért el. A venetoclax nevű hatóanyagot kifejezetten a krónikus limfoid leukémiára fejlesztette ki az AbbVie gyógyszergyártó. A kutatók szerint azonban az eredményeket használni lehet más rákbetegségek ellen is. A krónikus limfoid leukémia a leggyakoribb leukémia, az összes leukémiás beteg egyharmada ebben szenved. A kísérleteket több mint négy éven át végezték, és összesen 116 beteget vontak be. A vizsgálatokat a Royal Melbourne Kórház és a Peter McCallum Cancer Centerben végezték. A kutatás eredményeit csütörtökön adták közre a New England Journal of Medicine-ben. Az amerikai és európai gyógyszer felügyeleti szervek már január közepén befogadták az AbbVie gyógyszergyártó pályázatát, hogy lehessen használni a szert egyesével is a betegeken. A pályázatot jelenleg is bírálják az illetékes szervek.
Az ausztráliai kísérletek egyik alanya is nyilatkozott a szerről. A 63 éves Rodney Jacobsnak egyébként egy lemezboltja van Melbourne-ben, és több terápián is túl volt, mielőtt kipróbálta az új vizsgálati szert, a venetoclaxot. Még 2012-ben csatlakozott a programhoz. Azt mondta, "nem volt a legfényesebb a helyzet akkor, a leleteim nagyon rosszak voltak. A szertől viszont lassan, de biztosan egy aránylag normális életem lett".
A kísérlet egyik másik szakértője, Dr. Andrew Roberts azt mondta, hogy annak ellenére egy kimagaslóan jó gyógyszer lesz a venetoclaxból, hogy eddig kevés embernél tüntette el teljesen a betegséget.
A kísérletek után viszont kiderült, hogy azoknál már egy éve nem jelentkeztek a tünetek
- írja a Sydney Morning Herald.
A venetoclax egyszerűen szétolvasztja a BCL-2 fehérjéket, amelyek éltetik a rákos sejteket.

Forrás: faktor.hu
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Egy gyógyszergyártó soha nem fogja forgalmazni az ellenszert. Mert...... nem érdeke..
*
Kedves Xellhu!
Amit írsz, még az is elképzelhető. Miben van a pénz? Gyógyszerben, háborúban, temetésben. No igen, mostanában itt, Magyarországon a szülész orvosok is rendes "sápot" kapnak, de minden szülő úgy van ezzel, inkább áldoz egy jó orvosnak. Mert vannak ám kegyetlen "melléfogások". Nem indul be a szülés, nem császároz az orvos, kivár, a gyerek pedig oxigén hiányosan, vagy sérülten jön a világra. Van ilyen is. De van olyan is, hogy a kismamákat előre "beprogramozzák" szülésre, mert az orvosnak el kell utaznia, bárhová. No igen, ez is van. Igaz, nekem 2 gyerekem van, akkor ez még nem volt "divatban", de nem is engedtem volna. Amikor ideje van, akkor jöjjön az a baba, de akkor ezerrel és segítséggel, ha kell. Ne legyen semmi eü. gondja.
Meg tudom érteni azokat a szülőket, akik beáldoznak nem is kis pénzt, mert a biztonságot akarják.
*
Amit az első mondatokban írtam, azok kőkemény igazságok. Sajnos, ezen sem én, sem más nem tudunk változtatni. Ez pedig nagyon szomorú. Már elhiszem, hogy mindenki pótolható, éppen ide illik ez a rondó.



G.B.

 

xellhu

Tag
Sajnos, ezen sem én, sem más nem tudunk változtatni
Ez egyszerűen nem igaz.Akkor szerinted ki tud? Mindig más?
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy a gond Robertóval,hogy aki "fefedezte" ezt a fajta Gyógytudományt Dr. Hamer nem adott neki engedélyt a Szerv Atlasz kiadásához sem,mert tele van hibával(ha jól emlékszem 265 hiba lelhető fel),és sajnos a félre informáltság ember életekbe kerülhet...

Itt az eredeti,a tiszta forrás: http://www.germangyogytudomany.hu/
 
Oldal tetejére