Értékelés alsó tagozat

Ricsigirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én szülő vagyok, és pont ma este volt szó a szülőin a gyerekek értékeléséről. Nálunk 5 fekete (magatartás) 5 zöld (szorgalom) és 10 ! piros smiley után kapnak a gyerekek a tájékoztatóba beírást.
Én igazságtalannak tartom, hogy nem egyforma a három értékelés. Szerintem ez pont a pozitív megerősítés ellen van. Csak akkor tudok a dologról, ha vmi összegyűlt. Nem tudom azonnal számon kérni, vagy dicsérni a kislányomat. Mire kigyűlnek, már azt sem tudja, hogy mi miért volt.

Szeretném tudni a véleményeteket erről. Én ma ezt igazságtalannak és nem működő rendszerként értékeltem a szülőin. A tanárnő nem nagyon értett velem egyet.:|
 

pedera

Állandó Tag
Állandó Tag
10 jutalomkártya =1 piros pont
minden piros pont után léphet egyet az értékelő táblán
ez évente más.pl:bölcs bagolyhoz a kis baglyok röpködnek, kis rókák ugrálnak a rókaszülőkhöz, stb
szép színes tábla, kanyargós útvonal
imádják a gyerekek
 

csomam

Állandó Tag
Állandó Tag
mi minden nap közösen értékelünk 3. osztályban, egy szomorú vagy egy mosolygós nyomdát kap aaz illető egy külön kis füzibe, nagyon bevált tetszik a gyerekeknek
 

gresy

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Első osztályos év végi szöveges értékelés mintákra lenne szükségem. Előre is köszönöm!
 

Erika198686

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

3.osztályosoknak keresek, olyan értékelőt, ami napi szinten üzenőbe ragasztva visszajelzést nyújt a szülőknek, és nem végletes, hanem több fokozatú értékelést nyújt, és a korosztálynak is megfelelő.
Kérlek segítsetek!
 
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Összevont 3-4-es osztályfőnök vagyok. Van-e valakinek jó ötlete a szorgalom értékelésére. Most nem kimondottan egy tantárgyra lebontva gondoltam,hiszen ott már jól bevált módszereim vannak, hanem összességében a heti munkáért. Hiszen nem minden tantárgyat én tanítok. Segítségeteket előre is köszönöm.
 
Sziasztok!
Most regisztráltam, még új vagyok a fórumon, üdv tehát mindenkinek!
Keresek szöveges értékelő lapokat előkészítő osztályoknak, csoportoknak, amit félév és év végén a szülőknek adunk. Ha valaki segíteni tud, megköszönöm:)
 

tamarix

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy (azt hiszem portugál nyelvű) blogon találtam ezt a magatartás értékelést. Tetszik. Hétfőn mindenki napocskával kezd, s ha vét a házirend ellen, bizony lejjebb kerül. A szivárványért meg kell küzdeni, a jó magatartás mellett valami plusz munkát is nyújtani kell.
 

Csatolások

  • magatartás.jpg
    magatartás.jpg
    72.2 KB · Olvasás: 685

platan59

Állandó Tag
Állandó Tag
Oldal tetejére