Óvónőnek tanulok

mrteo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, a fősulihoz szükségem lenne az alábbi könyvre, ha valakinek megvan digitálisan azt nagyon megköszönném:
Nemzeti Tankönyvkiadó: Matematika az általános képzéshez a tanító szak számára
 
Sziasztok! Valakinek esetleg nincs meg pdf formátumban Törzsök Béla-Zenehallgatás az óvodában című könyve? Találtam egyet, de sajnos olvashatatlan.
Előre is köszönöm :)
 
Sziasztok!!! Én még új vagyok itt :) másodéves vagyok az EKE Comenius karán Sárospatakon! Egész napos anyanyelvi tevékenység tervezetre lenne szükségem!!! Már csak ezt kellene megcsinálnom meg januárba 3 vizsga és ez a félév is megvan! Annyi beadandó és Zh volt az elmúlt 2 hétben, hogy már teljesen kiégtem :(
Kérlek segítsetek!!! Köszönöm!!!
 

kaplar18

Új tag
Sziasztok! Néhány vizuális nevelés és módszertana I. tételhez szeretnék segítséget kérni:
5) Minősített óvodai programok és azok törekvései a vizuális nevelésben. Az óvodai nevelés 1989-es programja.
6) A gyermekmunkák elemzése, értelmezése. A fejlesztés. Az értékelés.
7) A vizuális nevelés tárgyi feltételei az óvodai környezetben. Technikai eljárások, munkafogások és gyermeki alkotó-alakító tevékenységek. A képi és palsztikai ábrázolás anyagai, eszközei,technikái. A kézművesség lehetőségei és formái az óvodában.
8) Speciális tartalmú foglalkozások szervezése. Hátrányos helyzetű gyermekek vizuális nevelése. Vizuális játékok. Műalkotások bemutatásának lehetőségei a vizuális nevelés területein.

Ezek lennének azok, nagyon hálás lennék ha valaki tudna nekem segíteni!
 

köntörfal

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Keresem Törzsök Béla: Zenehallgatás az óvodában című könyvét! Nagyon megköszönném, ha valaki feltöltené! Boldog új esztendőt!
 
Sziasztok! Óvodapedagógusnak tanulok és nagyon nagy segítség lenne, ha a következő könyveket valaki át tudná küldeni nekem. Előre is köszönöm szépen!

Kovács György - Bakosi Éva: Óvodapedagógia I. (2004)
Kovács György - Bakosi Éva: Óvodapedagógia II. (2005)
 

bogdanandrea

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.Megköszönném ,ha valaki fel tudná tölteni Perlai RezsőnéA matematikai nevelés módszertana című könyvet vagy olyan anyagot ami az óvodai matematikával kapcsolatos,pontosabban a dolgozatíráshoz lenne szükségem anyagra .
A matematikai didaktikai játékok hatása a logikus gondolkodás fejlesztésére az óvódáskorban a dolgozat témája.Vagy,át lehet küldeni .
 
Oldal tetejére