Óvodai élet 2014.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

susie76

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudnátok nekem abban segíteni hogy a rövid DIFER-nél mit mér a
a tapasztalati következtetés és a
a tapasztalati összefüggés megértése rész?
És ha itt hiányosságok vannak, azt mivel lehet fejleszteni? Köszönöm
 

emo99

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok! én olyan bohózatokat keresek, amelyeket felnőttekkel lehetne betanulni. Köszönöm előre is!
 

Adél71

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Akinél működik tehetséggondozás, legyen szíves ossza meg velem, hogy milyen műhelynaplóba dolgoznak, mi alapján választották ki az oda járó gyerekeket stb. Amennyiben tud feltölteni oldalakat megköszönném. Hiába kerestem a neten nem találtam semmit sem. Köszi előre is !!
 

edi001

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Ti hallottatok arról a törvényről,hogy 2015 január 1.-től módosult a törvény,ami azt mondja ki hogy már nemcsak a 2,5 évest lehet felvenni oviba,hanem a két évest is.Ha valaki tud erről valamit írja már meg a törvényt!
Köszönöm!
 

e.deby

Állandó Tag
Állandó Tag

szsziszo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Tudnátok nekem küldeni féléves értékelést az óvodai csoportról? Még soha nem írtam ilyet és nem tudom, miket kellene, mennyire kell részletesen, milyen területekről kell írni! Nagycsoport vagyunk! Bármilyen segítségnek, tanácsnak örülnék! Köszönöm!
 

Lizabella

Állandó Tag
Állandó Tag
Kérlek Benneteket segítsetek! Fekete özvegy jelmezhez lenne szükségem egy versikére. Nagyon sürgős lenne, ezért kérlek Titeket segítsetek nekem! Köszönöm előre is!
 
Sziasztok!
Aki használja oviban a Difert, azokhoz lenne egy kérdésem.Középső csoportban, mikor első alkalommal mértek, akkor a teljes hosszú változatot használjátok, és a kontrollnál a rövidet? Vagy oviban végig elég a rövid difer?

Mi csak a rövidet használjuk és csak abban az esetben vesszük elő a hosszút, ha bizonyos terülten hiányosságot, vagy bizonytalanságot észlelünk.
 

Tulipán84

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Középső nagy csoportba kerültem idén szeptembertől. Van a csoportba három gyermek ,akikkel nem tudom mit kezdjek. Mindhárman kiscsoportos koruk óta járnak a csoportba. Az egyik kislány diszlexia gyanús, jár fejlesztő foglalkozásra. Vele kapcsolatban a kérdésem, nekem kell-e valamilyen fejlesztésről tervet írnom? A másik kislány középsős korú, egyke, aki néha durva "hiszti" jelenettel jön, illetve szinte semmilyen tevékenységbe nem hajlandó csatlakozni, dacos, és míg mi tevékenykedünk, előfordul hogy énekel, zavarja a többieket, ilyenkor semmire nem hallgat. A harmadik kislány nagycsoportos, de nem játszik a többiekkel, sőt azt kell mondanom ,szinte semmit nem csinál, azon kívül hogy áll a felnőttek mellett és fülel és sajnos sokszor bele is beszél abba, kiscsoportos kora óta így viselkedik, nem tud a többiekkel együttműködni, sőt nem is akar, ő is jár fejlesztő foglalkozásra, de a helyzet nem javul. Félek a fent említett esetekkel nem tudok mit kezdeni és már nyakam a minősítés. Mit javasoltok mit tegyek?
 

ronix7-7

Állandó Tag
Állandó Tag
Lenne valakinek egyszerű és nagyszerű ötlete Állatok témakörben vizuálishoz? (nagycsoport) Köszönöm
Itt találsz a vizuálishoz is ötletet:
[HIDE-THANKS]http://www.jmkovoda.hu/index.php/eu-projekt/temahet[/HIDE-THANKS]
Sőt, itt az ötleteken kívül még le is töltheted Lázár Endréné Molnár Anna Kőrösiné Takács Elvira Ünnepi varázslatok 2 - A tél ünnepei? Különleges rajztechnikák óvodásoknak és kisiskolásoknak. Az honlapon feltett könyv borítójára rákattintva lehet a datán keresztül letölteni az Ünnepi varázslatokat.
[HIDE-THANKS]http://ovoda.webnode.hu/evszakok-temakorok/tel/[/HIDE-THANKS]
 
Utoljára módosítva:
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére