Önkéntes lerészegedőket keresnek a rendőrségre

Vállalkozó szellemű jelentkezőket várnak a rendőrségre, akiken letesztelhetik a részegség fokozatait.
Mindezt az amerikai Pennsylvania államban lévő Newtown Township rendőrsége hirdette meg – számolt be róla a NBC.

Az önkénteseket azért várják, hogy leitathassák őket és tanulmányozhassák a részegség különböző fokozatait rajtuk.

A rendőrség felhívására sok jelentkezőt várnak az ivászattal kapcsolatos tesztelés kb. egy hónap múlva lenne esedékes. A jelentkezőkből választják majd ki azt a 20 szerencséset, akik részt vehetnek a lerészegedésben.

Az önkénteseknek a rendőrségi felhívás szerint különböző ittassági szintre kell eljutniuk. Így tudják segíteni a rendőrök oktatását azzal, hogy gyakorolhatják rajtuk hogyan kell megállapítani, hogy valaki mennyire ittas. A rendőröknek a továbbképzés végén még egy bizonyítványt is adnak arról, hogy tudják ellenőrizni különböző módszerekkel az ittas vezetést.

police-officer-generic-1.jpg


A 20 önkéntes feladata hogy két egymást követő nap a rendőrök rendelkezésére álljanak és nappal igyanak szigorú ellenőrzés alatt.

A feltétel, hogy csak 21. évet betöltött és 55 évnél fiatalabbak jelentkezhetnek, akik nem túlsúlyosak és nem szednek olyan gyógyszert, amelyre nem lehet inni.

generic-drunk-driving.jpg
 
Valószínű hogy túljelentkezés várható. Nem tudják hogy mire vállalkoztak. :rohog:
Egyszerűbb lett volna a kórházakból összeválogatni azokat akiket pont ez miatt vittek be. Onnan is lett volna szép számmal, akik önként és dalolva vesznek részt az ingyen bulin. :)
 
Drága rendőrök hogy hogy eddig nem volt szükség erre a tesztre ?Rendőr maga dönt nem a szonda. ?Régen rossz.! Ha van papírja akkor is.
 
A Hungaroring vezetéstechnikai tréningjeinek keretében volt hasonló kísérlet. Amiért nagyon jó, mert azok, akik azt hiszik kevés alkohol nincs hatással rájuk kipróbálhatják, hogy mit jelent a "kevés" éles szituációkban és mi történik, ha a reakcióidő megnő 1-2 tized másodperccel. Félelmetes, hogy józanon könnyen és jól kezelhető balesetveszélyes helyzetek némi alkohol után hogyan változnak halálos esetté, ha nem szabályzott körülmények között történik a teszt.
 
Esetleg még lehet egy kategóriát indítani, ahol olyan szabados hölgyeket keresnek, akiknek alkoholfogyasztás után elszabadul a nemi vágyuk, és a rendőröknek ezt kell megfékezni vagy kezelni :D
 
Már látom amint az úttest szélén a vonalon sétáltatnak
És megállapítják, közterületen alkoholt fogyasztottam és ittasságért előállítanak
Hiszen azt is gyakorolni kell !! A kis izé nem kéne?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,660
Tagok
615,329
Legújabb tagunk
Amberer
Oldal tetejére