Hírek Önkéntes manókat keresnek a Mikulásnak küldött levelek teljesítéséhez

Az Egyesült Államok Postaszolgálata, röviden USPS olyanok jelentkezését várja, akik szívesen segítenek egy-egy rászoruló gyermek kívánságának megvalósításában.

A posta 1912 óta minden évben hatalmas mennyiségű levelet kap a Mikulásnak címezve, a gyermekek listáin pedig olyan alapvető dolgok szerepelnek, mint egy meleg kabát vagy egy új baba, de előfordul, hogy jó egészséget vagy új munkahelyet kérnek a szüleiknek.

A USPS Mikulás-művelete olyan egyéni és csoportos önkénteseket vár, akik segítenek, hogy minél több rászoruló karácsonyfája alá megérkezzen az áhított ajándék.

A jelentkezők lehetőségeikhez mérten egy, vagy akár több levél kívánságait is teljesíthetik. A jótékony kezdeményezés névtelenül történik, így az önkéntesek nem tudják kinek készül az ajándék és fordítva, a rászorulók sem tudják kitől jött a csomag.

Vállalatok, iskolák, fiatalok és idősek is csatlakoznak hozzánk minden évben. Sokan vannak egyedül, magányosan az ünnepek alatt, de ez a kezdeményezés egy kis vigaszt és örömöt ad a programban résztvevő önkénteseknek. Hiszen mi más is lehetne a karácsony valódi üzenete, mint mosolyt csalni a nélkülözők gyermekek arcára?

– mesélte a BeAnElf egyik munkatársa.


A posta december 10-ig várja a gyerekek leveleit, az önkéntes manók pedig a hónap 23-ig bezárólag teljesíthetnek kívánságokat, hogy még időben mindenkihez megérkezzenek az ajándékok.

mikulas.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,118
Üzenet
4,799,471
Tagok
615,604
Legújabb tagunk
szsm
Oldal tetejére