Összeesküvés elméletek...HAARP

ronin55 témája a 'Kritikus szemmel' fórumban , 2008 November 6.

 1. siriusB

  siriusB Állandó Tag

  :4:
   
 2. Édua22

  Édua22 Állandó Tag

  Ma olvastam, hogy a HAARP használata miatt már tettek feljelentést néhány európai országban. Nekünk is kellene... Az utóbbi hónapok időjárását nem lehet egyszerűen a globális felmelegedésre kenni. Eső, jégeső, minden termény tönkrement. Az élelmiszerek ára nő...
  Ugyan kinek jó ez????????...:evil:
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 3. Toth Bandi

  Toth Bandi Állandó Tag

  kinek jó ez????????

  Egyébiránt a globális felmelegedés tényét nagyon sokáig akarták eltitkolni, hamisítani és sokan meg is ették.
  Már 10-20 éve látszott a folyamat ami idáig vezet(sőt régebben csak nekem akkor vált tényszerűvé)
  Egy kis fizikai rálátással ez nem is túl bonyolult.

  Ózonréteget csökkenti a szennyezőanyag kibocsájtás.
  Oxigén mennyiség folyamatosan csökken, kiírtjuk azt ami termeli.
  Egy autó oxigén fogyasztása felér egy kisebb osztályéval.

  Tehát matematikailag látszik, hogy a régi idők egyensúlyát felborítottuk.
  Hiába jönnek buta magyarázatokkal (mármint a nagyokosok akik állítják, hogy ez természetes folyamat), hogy ez mi miért van a tényeken ez nem változtat.
  Mi emberek teremtjük ezt magunknak.
   
  Márta0320 és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 4. HG3FCB BARBARA

  HG3FCB BARBARA Állandó Tag

  <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MnRPZOUVhJ4?fs=1&amp;hl=hu_HU&amp;color1=0x402061&amp;color2=0x9461ca"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MnRPZOUVhJ4?fs=1&amp;hl=hu_HU&amp;color1=0x402061&amp;color2=0x9461ca" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
   
 5. HG3FCB BARBARA

  HG3FCB BARBARA Állandó Tag

  <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6HuVaOIbf0Q?fs=1&amp;hl=hu_HU&amp;color1=0x402061&amp;color2=0x9461ca"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6HuVaOIbf0Q?fs=1&amp;hl=hu_HU&amp;color1=0x402061&amp;color2=0x9461ca" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
   
 6. SpiritFox

  SpiritFox Állandó Tag

 7. baknaffek

  baknaffek Állandó Tag

  Kinek jó ez? ha azt most leírnám, lerasszistáznának.
   
 8. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Beállítottam, de nincs semmi különös. Ezt a kék karikát, amit az általad bemásolt képen is látok már láttam egy európai radarképen is Francia ország, Hollandia Belgium felett. Fogalmam sincs hogy mit gondoljak róla, talán érteni kellene hozzá. Mindenesetre elég furcsa, mert még soha nem láttam ilyen szabályos körbe rendeződő időjárási jelenséget.
   
  Kicsi Fecske és SpiritFox kedveli ezt.
 9. SpiritFox

  SpiritFox Állandó Tag

  Ami a képen látható az nem természetes jelenség, legalábbis szerintem, lehet hogy tévedek. A képen a csapadék mennyiség figyelhető meg mm/h. A furcsa az, hogy a körön kívül és belül látható kék zöld foltok állandóak vagyis több idegíj láthatjuk őket, ha megnézzük a korábbi képeket. A kék kör pedig 16:45 kor jelenik meg és 17:00 kor már nem látni, vagyis valami külső, gyors behatás eredménye. Szerintem egy időjárás befolyásoló szerkezet hatása látható mint pl a HAARP, amivel Magyarország még nem rendelkezik tudtommal, nekünk csak valamilyen szintű jégeső elleni védelmünk van.
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 10. elke

  elke Vendég

  [​IMG]

  Mottó:
  "Senki sem reménytelenebbül rabszolga, mint aki tévesen hiszi, hogy szabad."
  vagy más megfogalmazásban:
  "Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad!"
  (Johann Wolfgang von Goethe)
   
 11. rich 1986

  rich 1986 Állandó Tag

  Szerintem a HAARP az Új Világrend megteremtésének és az eljövendő 3.világháborúnak az egyik eszköze.
   
 12. Mirdad

  Mirdad Állandó Tag

  Akkor egy igazán hiteles film a HAARP-ról: most ez a sláger;

  Jesse Ventura volt kormányzó (!), ex-tengerészgyalogos filmje:

  http://www.youtube.com/watch?v=LEEISH54rww


  /Közben meg gondolkozom, hogy miért kellett "érdektelenségre" (?) hivatkozva törölni a Castaneda-topikom, amikor még ez az ALAP-téma nem is volt a Canadahun-on...

  Érdemes lenne a spirituális szempontok és a közérdek mentén üzemeltetni egy fórumot (ha már "vallási-filozófiai") és nem pár ember elképzelései szerint...! ;) :) /
   
  Kicsi Fecske és Johnny05 kedveli ezt.
 13. SpongyaBob:)

  SpongyaBob:) Kitiltott (BANned)

 14. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 15. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Az összeesküvés elméletekbe illik talán leginkább, de lehet, más topic-ba kellene, bocsánat, kérem, ez esetben áthelyezni.
  A Bilderberg csoport tevékenységéről biztos tudtok?! Tagjairól is? Szórakozásukról is?
  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/europai-kiralyi-csaladok-gyerekeket.html#.U66j49JdXfI

  illetve másik tanú vallomások:
  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/10/lattam-joseph-ratzingert-amikor-megolt.html#.U66j_NJdXfJ
  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/02/benedek-papa-mentessegert-es-vedelemert.html#.U66kdNJdXfI
  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/03/ferenc-papat-megvadoltak-az-arvak.html#.U66kPdJdXfI
   
 16. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

 17. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  "Az NSA nyersanyagai most már ott vannak az oroszok, a franciák kezében Edward Snowden segítségével, amelyek egyenként fognak megjelenni. Az egész illuminátus rendszert fel fogják fedni, és az elkezd összeomlani. Néhány éven belül nem lesz semmi titokban tartva. Minden napvilágra fog kerülni: nevek, telefonhívások, videók, az amerikai kongresszus tagjai és más világi vezetők által elkövetett bűncselekmények, és ez mind kint lesz az interneten! Amint az emberek világszerte ráébrednek mindenre, ezeknek a bűnözőknek pokollá fog válni az élete."
  Folytatás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/nsa-adatokat-tesznek-kozze-az.html#.VISCI9LuLfI
   
 18. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

 19. Beth-Nahrain

  Beth-Nahrain Kitiltott (BANned)

  Talán nem ok nélkül. Elég végignézni a történelmünkön. Már az igazin, nem a kitalált történelmünkön.
   
 20. tuncu

  tuncu Vendég

  A mintegy 3 km-es magasságban kiszórt nanorészecskék felületén megindul a cseppképződés. A GWEN tornyok és HAARP együttesen létrehoz egy villamosenergia áramlást.
  GWEN tornyok találhatók a törésvonalak mentén, és a vulkanikus tevékenységű területeken, többek közt a Csendes-óceán észak-keleti részein is. A korábbi, “HAARP, vagy hidrogénbomba? Esetleg mindkettő?” című cikkemben említett X-Band (röntgen) Radar (SBX) platform is ennek a rendszernek a része. 1963-ban, Dr. Robert Beck feltárta a külső mágneses mezők, és az agyhullámok között mutatkozó hatások kapcsolatát. Pszichiátriai felvételekkel igazolta, a napkitörések, és mágneses viharok hatásait. Önkénteseket tett ki pulzáló mágneses mezőknek, és hasonló válaszokat talált. Az USA 60 Hz-es, és az európai 50 Hz-es hálózatok az ELF hullámokkal rezegnek azonos frekvencián, mit ahogy az emberi agy is. A villamos energia elektromágneses térereje közvetlen hatást gyakorol a pajzsmirigyre, ami miatt az USA-ban hatalmas port kavaró persorozat után betiltották a nagyfeszültségű hálózatok alatti építkezést.
  Dr. Andrija Puharich 1956-ban megállapította, hogy a bizonyos látnoki képességű indiai jógik szándékosan változtatják tudatállapotukat, a 8 Hz-es frekvencia környékén, amivel szívpanaszokat gyógyítanak betegeknél. Agyunk rendkívül érzékeny minden ELF hullámra, mert azonnal elkezd rezonálni a külső jel hatására, hasonlóan egy hangvillához. Puharich-al kísérletezve felfedezte hogy a 7,83 Hz-en (föld pulzusszám), a célszemély jól érzi magát, a 10,8 Hz lázadó magatartást eredményez, amíg a 6,6 Hz depressziót okoz.
  Puharich-al készült ELF hullámoknál változás észlelt az RNS és DNS-, hidrogén-kötések töréseiben, ahogy egy személy magasabb vibrációs rátát ért el. 1976. július 4-én hoztak létre hipnotikus állapotot Moszkvában 10 Hz-es frekvencia segítségével. Már ekkor felhasználták ezeket az elme-automatákat vallomások tételének “megkönnyítésére”, de amerikai templomban is fedeztek fel ilyen berendezést, vélhetően “a hívők hitét erősítendő”! Az orosz “harkály” jele az egész világon keresztül “utazott”, egy Kijev melletti adóról, amit az US Air Force azonosított 5 különböző frekvencián.
  Nikola Tesla 1901-ben fedezte fel, hogy az ELF hullámokat semmi sem tudja megállítani. Tesla hazatért Jugoszláviába, és halála után az oroszok hozzájutottak leírásaihoz. Puharich-al továbbra is figyelemmel kísérték az orosz ELF hullám jeleit, míg Mexikóban a magasabb harmonikusokat állítottak elő a MHz-es tartományban (5,340 MHz). Dr. Robert Beck tervezett berendezéseket, a CIA megbízására, ezeknek a hullámoknak a mérésére, vizsgálatához Puharich-al, és azok az emberi agyra gyakorolt hatásaihoz. Ő hozta létre a fogászati fogba ültetést, amit elme-kontroll áldozatoknál titokban helyeztek el a szájban, irányított fogorvosok által, ezzel előidézve, hogy hangokat halljanak a fejükben.
  Jelenleg az implantátumok vékonyabbak a hajszálnál, és nanobot, vagy nanorobot névre hallgatnak. Ezek a biochipek bekerülnek a keringésbe, és akár az “idegenek” által elraboltak statisztikáit is erősíthetik, mert a célszemély fejében nem csak hangok, de hologram űrhajók is megjelenhetnek. Az USA szinte valamennyi egyetemén állítanak elő nanorobotokat, de igen nagy mennyiségben Németországban, és még Magyarországon is.
  Felhasználási területük nem csak a gyógyászatot forradalmasíthatja, de jelentős “segítség” lehet a politikusok szerencsétlen áldozatainak megcsúfolásában, kémkedésben, katonai alkalmazásokban is. Kiváló lehetőséget biztosítanak az ELF és chamtrails tevékenységekkel kiegészítve, Kissinger megfogalmazása szerinti “haszontalan evőktől” való “megszabadulás, elektrokémiai mágnesesen okozta rák előidézésével. Chemtrails permetezést jelenleg is naponta hajtanak végre. Ezek tartalmaznak betegségeket okozó vírusokat, baktériumokat, vegyi anyagokat, amelyek befolyásolják a tudatállapotot (vas, alumínium, bárium-szilikát, nehézfémek stb. nanorészecskéi). Itthon még kihasználják a 60-as évek elejétől tartó kálium-korid mérgezés okozta közönyt is, de fluorizált víz okozta külföldi hatások sem jobbak, mert veszélybe sodorják az agy occipitalis lebenyét, letiltva az akaraterőt. Fluorid és a szelén “képessé” teszi az embereket arra, hogy “hangokat halljanak”.
  Az ELF hullámai zavarokat okoznak a test biológiai folyamataiban, és ezeket aktiválni lehet a lakosságban, ha a betegség már bejuttatták a testbe chemtrails felhasználásával.

   
  TmintTibi és Beth-Nahrain kedveli ezt.

Megosztás