Összeesküvés elméletek...HAARP

Mirdad

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor egy igazán hiteles film a HAARP-ról: most ez a sláger;

Jesse Ventura volt kormányzó (!), ex-tengerészgyalogos filmje:

http://www.youtube.com/watch?v=LEEISH54rww


/Közben meg gondolkozom, hogy miért kellett "érdektelenségre" (?) hivatkozva törölni a Castaneda-topikom, amikor még ez az ALAP-téma nem is volt a Canadahun-on...

Érdemes lenne a spirituális szempontok és a közérdek mentén üzemeltetni egy fórumot (ha már "vallási-filozófiai") és nem pár ember elképzelései szerint...! ;) :) /
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
Az összeesküvés elméletekbe illik talán leginkább, de lehet, más topic-ba kellene, bocsánat, kérem, ez esetben áthelyezni.
A Bilderberg csoport tevékenységéről biztos tudtok?! Tagjairól is? Szórakozásukról is?
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/europai-kiralyi-csaladok-gyerekeket.html#.U66j49JdXfI

illetve másik tanú vallomások:
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/10/lattam-joseph-ratzingert-amikor-megolt.html#.U66j_NJdXfJ
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/02/benedek-papa-mentessegert-es-vedelemert.html#.U66kdNJdXfI
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/03/ferenc-papat-megvadoltak-az-arvak.html#.U66kPdJdXfI
 

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
"Az NSA nyersanyagai most már ott vannak az oroszok, a franciák kezében Edward Snowden segítségével, amelyek egyenként fognak megjelenni. Az egész illuminátus rendszert fel fogják fedni, és az elkezd összeomlani. Néhány éven belül nem lesz semmi titokban tartva. Minden napvilágra fog kerülni: nevek, telefonhívások, videók, az amerikai kongresszus tagjai és más világi vezetők által elkövetett bűncselekmények, és ez mind kint lesz az interneten! Amint az emberek világszerte ráébrednek mindenre, ezeknek a bűnözőknek pokollá fog válni az élete."
Folytatás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/nsa-adatokat-tesznek-kozze-az.html#.VISCI9LuLfI
 

Beth-Nahrain

Kitiltott (BANned)
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/mi-magyarok-imadjuk-az-osszeeskuves-elmeleteket
Részlet a belinkelt oldalról:
"...- Mi, magyarok többet parázunk, mint más népek?
- Az olaszokat és a Közel-Keletet nehéz lekörözni, de azért álljuk a versenyt. A történelmünk alakulása meghatározza mindenféle hivatalos magyarázathoz való viszonyulásunkat. "

Talán nem ok nélkül. Elég végignézni a történelmünkön. Már az igazin, nem a kitalált történelmünkön.
 
T

tuncu

Vendég
A mintegy 3 km-es magasságban kiszórt nanorészecskék felületén megindul a cseppképződés. A GWEN tornyok és HAARP együttesen létrehoz egy villamosenergia áramlást.
GWEN tornyok találhatók a törésvonalak mentén, és a vulkanikus tevékenységű területeken, többek közt a Csendes-óceán észak-keleti részein is. A korábbi, “HAARP, vagy hidrogénbomba? Esetleg mindkettő?” című cikkemben említett X-Band (röntgen) Radar (SBX) platform is ennek a rendszernek a része. 1963-ban, Dr. Robert Beck feltárta a külső mágneses mezők, és az agyhullámok között mutatkozó hatások kapcsolatát. Pszichiátriai felvételekkel igazolta, a napkitörések, és mágneses viharok hatásait. Önkénteseket tett ki pulzáló mágneses mezőknek, és hasonló válaszokat talált. Az USA 60 Hz-es, és az európai 50 Hz-es hálózatok az ELF hullámokkal rezegnek azonos frekvencián, mit ahogy az emberi agy is. A villamos energia elektromágneses térereje közvetlen hatást gyakorol a pajzsmirigyre, ami miatt az USA-ban hatalmas port kavaró persorozat után betiltották a nagyfeszültségű hálózatok alatti építkezést.
Dr. Andrija Puharich 1956-ban megállapította, hogy a bizonyos látnoki képességű indiai jógik szándékosan változtatják tudatállapotukat, a 8 Hz-es frekvencia környékén, amivel szívpanaszokat gyógyítanak betegeknél. Agyunk rendkívül érzékeny minden ELF hullámra, mert azonnal elkezd rezonálni a külső jel hatására, hasonlóan egy hangvillához. Puharich-al kísérletezve felfedezte hogy a 7,83 Hz-en (föld pulzusszám), a célszemély jól érzi magát, a 10,8 Hz lázadó magatartást eredményez, amíg a 6,6 Hz depressziót okoz.
Puharich-al készült ELF hullámoknál változás észlelt az RNS és DNS-, hidrogén-kötések töréseiben, ahogy egy személy magasabb vibrációs rátát ért el. 1976. július 4-én hoztak létre hipnotikus állapotot Moszkvában 10 Hz-es frekvencia segítségével. Már ekkor felhasználták ezeket az elme-automatákat vallomások tételének “megkönnyítésére”, de amerikai templomban is fedeztek fel ilyen berendezést, vélhetően “a hívők hitét erősítendő”! Az orosz “harkály” jele az egész világon keresztül “utazott”, egy Kijev melletti adóról, amit az US Air Force azonosított 5 különböző frekvencián.
Nikola Tesla 1901-ben fedezte fel, hogy az ELF hullámokat semmi sem tudja megállítani. Tesla hazatért Jugoszláviába, és halála után az oroszok hozzájutottak leírásaihoz. Puharich-al továbbra is figyelemmel kísérték az orosz ELF hullám jeleit, míg Mexikóban a magasabb harmonikusokat állítottak elő a MHz-es tartományban (5,340 MHz). Dr. Robert Beck tervezett berendezéseket, a CIA megbízására, ezeknek a hullámoknak a mérésére, vizsgálatához Puharich-al, és azok az emberi agyra gyakorolt hatásaihoz. Ő hozta létre a fogászati fogba ültetést, amit elme-kontroll áldozatoknál titokban helyeztek el a szájban, irányított fogorvosok által, ezzel előidézve, hogy hangokat halljanak a fejükben.
Jelenleg az implantátumok vékonyabbak a hajszálnál, és nanobot, vagy nanorobot névre hallgatnak. Ezek a biochipek bekerülnek a keringésbe, és akár az “idegenek” által elraboltak statisztikáit is erősíthetik, mert a célszemély fejében nem csak hangok, de hologram űrhajók is megjelenhetnek. Az USA szinte valamennyi egyetemén állítanak elő nanorobotokat, de igen nagy mennyiségben Németországban, és még Magyarországon is.
Felhasználási területük nem csak a gyógyászatot forradalmasíthatja, de jelentős “segítség” lehet a politikusok szerencsétlen áldozatainak megcsúfolásában, kémkedésben, katonai alkalmazásokban is. Kiváló lehetőséget biztosítanak az ELF és chamtrails tevékenységekkel kiegészítve, Kissinger megfogalmazása szerinti “haszontalan evőktől” való “megszabadulás, elektrokémiai mágnesesen okozta rák előidézésével. Chemtrails permetezést jelenleg is naponta hajtanak végre. Ezek tartalmaznak betegségeket okozó vírusokat, baktériumokat, vegyi anyagokat, amelyek befolyásolják a tudatállapotot (vas, alumínium, bárium-szilikát, nehézfémek stb. nanorészecskéi). Itthon még kihasználják a 60-as évek elejétől tartó kálium-korid mérgezés okozta közönyt is, de fluorizált víz okozta külföldi hatások sem jobbak, mert veszélybe sodorják az agy occipitalis lebenyét, letiltva az akaraterőt. Fluorid és a szelén “képessé” teszi az embereket arra, hogy “hangokat halljanak”.
Az ELF hullámai zavarokat okoznak a test biológiai folyamataiban, és ezeket aktiválni lehet a lakosságban, ha a betegség már bejuttatták a testbe chemtrails felhasználásával.

 

Mayra

Állandó Tag
Állandó Tag
A HAARP kilencvenes évek beli rendszerbeállitása óta már muzeális értékűnek számít.... Azt kéne tudni mitbalkalmaznak helyette.
 

posti

Állandó Tag
Állandó Tag
HAARP!
 

Csatolások

  • Chemtrail és a H.A.A.R.P.-Összeesküvés elméletak sorozat-1..pdf
    6.2 MB · Olvasás: 7

posti

Állandó Tag
Állandó Tag
Szex és az új világrend
Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. március
20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott
szakmai konferencián Pittsburgh-ben, ahol az egyik
előadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day
mintegy 80 főnyi orvosokból álló hallgatóságának
rendkívüli témájú előadást tartott. Beszéde előtt
felkérte
hallgatóit,
hogy
se
jegyzeteket,
se
magnófelvételeket
ne
készítsenek
és
vegyék
bizalmas
jellegű
belső
tájékoztatásnak
mondanivalóját.
Dr.
Dunegan
egyike
volt
a
hallgatóknak és 1988-ban Randy Engel ismert média
személyiség kérésére emlékezetből felidézte, és
szalagra rögzítette, amit 1969-benhallott. Dr. Day
nem annyira a múlttal foglalkozott, sokkal inkább a
jövőt vázolta fel. Előadásának célja az volt, hogy
felkészítse az orvosokat a várható változásokra, és
ily módon megkönnyítse alkalmazkodásukat az új
helyzethez.
Meg
volt
róla
győződve,hogy
információival segíti orvoskollégáit. Dr. Day állandóan
hangsúlyozta, hogy az embereknek hozzá kell
szokniuk a folyamatos változáshoz, mert semmi nem
marad a jelenlegi állapotában. Gyakran ismételte:
„az emberek annyira bíznak egymásban, hogy fel
sem teszik a legfontosabb kérdéseket.” Többször is
elmondta:„Mindennek két célja van. Egyik az
állítólagos cél, amely elfogadhatóvá teszi a változást
az emberek számára és van egy másik, az igazi cél,
amely valójában az új rendszer létrehozását segíti
 

Csatolások

  • Szex es az uj vilagrend - Apollo.pdf
    264.3 KB · Olvasás: 12
Oldal tetejére