Összeházasodhatott végre “apa és fia”

A két férfi ötven éve alkot egy párt, most Pennsylvaniában megtarthatták az esküvőt.

Norman MacArthur 74 éves, Bill Novak 76. Ötven éve szeretik egymást. 2000-ben költöztek Pennsylvaniába, ahol akkoriban nem volt mód arra, hogy hivatalosan is elismertessék kapcsolatukat. Végül egy ügyvéd azt tanácsolta, ha papírt akarnak arról, hogy ők egy pár, Bill fogadja örökbe Normant.

Így lett „apa és fia” a két év korkülönbséggel élő párból. A múlt héten azonban a két férfi összeházasodhatott, miután tavaly az ő államukban is kimondta a bíróság, hogy a melegek jogait korlátozó törvények alkotmányellenesek.

Norman a Yahoonak az is megindokolta, miért akartak ennyi idősen összeházasodni: így ugyanis beengedik a kórházba, ha Bill megbetegszik.

Vs.

Norman MacArthur 74 éves, Bill Novak 76..jpg
 
B
Kövezzetek meg, de aki heteró, az megérti, aki nem az, az úgysem fogja megérteni: beteg lett a világ. Olyan sokféle már a hivatalos szintre emelt deviancia, hogy jó vége biztosan nem lesz. Egyszer mindennek meg kell fizetni az árát, egyszer mindenki megkapja a maga sorszámát.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

A-Szilágyi Adrienn wrote on adamszilvi's profile.
Szia! Sikerült megszerezni? Ha igen, és megvan még, feltennéd? Ha kell e-mail címet adok!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,802,622
Tagok
615,761
Legújabb tagunk
hiblihubli58
Oldal tetejére