Hírek Összeomlás: elvette a bíróság a kislányt az oltástagadó apjától

Bár a szülők sokáig közösen nevelték a gyerekeket, az anyuka végül a bírósághoz fordult, miután az apuka nem volt hajlandó beoltatni magát.


Elvesztette saját gyermekei felügyeleti jogát a kanadai New Brunswickban élő férfi. A szülők még 2019-ben váltak el egymástól, azonban akkor abban egyeztek meg, hogy 50-50 százalékos lesz a gyermekfelügyeleti megosztás kettejük között.


Az anya azonban tavaly a bírósághoz fordult, hogy módosítsák a felügyeleti jogot, ugyanis volt férje a nő többszöri kérése ellenére sem volt hajlandó beoltatni magát a Covid ellen. Az édesanya szerint saját gyermeke életét kockáztatja az oltástagadó exférje, ugyanis a kislány jelenleg is kezelés alatt áll daganatai miatt.


A bírónő a tárgyaláson kiemelte, hogy nagyon nehezen hozta meg a döntést, de kénytelen volt a gyermek egészségét előtérbe helyezni. “A koronavírus-járvány, valamint az újonnan megjelent omikron variáns egyre komolyabb veszélyt jelent a fiatalabb korosztályra is, főként a veszélyeztetett csoportokra, melybe az immunhiányos gyermek is beletartozik” – tette hozzá.


A tárgyaláson arról is döntöttek, hogy az édesanya mindenféle előzetes egyeztetés nélkül beoltathatja a gyermekeket. Kikötötték azt is, hogy ha az édesapa hajlandó felvenni az oltást, akkor egy sürgősségi kérelemben fordulhat a bírósághoz, hogy visszaszerezhesse a váláskor megállapított felügyeleti jogát.


Az oltástagadó férfi nem fogadta el a döntést, megpróbálta saját igazát bizonygatni a bírónőnek. Összegyűjtött egy dokumentációt az oltásokról, ám a bírónő egy az egyben elutasította azt, kiemelve, hogy ő inkább hallgat a valódi szakemberekre.

1644228548965.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Zsengi wrote on doki104's profile.
Kedves Doki!

Ajánlom figyelmedbe a szabályzatot!


Köszönöm
Sziasztok!Keresném a Korall együttes Sötét hajó c. dalát,és az Eddától a Nevesincs lányt.Köszönöm!
vorosmart wrote on sziporka78's profile.
Köszönöm szépen az új fordítást, jó hétvégém lesz.
V.Márti wrote on sziporka78's profile.
Szia! Hálásan köszönöm a munkáidat és ezt a mostanit is!
Pityesz46 wrote on Sz László's profile.
Köszönöm a gyors segítséged hálás vagyok érte.

Statisztikák

Témák
37,253
Üzenet
4,573,451
Tagok
601,096
Legújabb tagunk
etulebez
Oldal tetejére