Összeszurkálta élettársát egy borsodi férfi, mert kérdezni mert tőle

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Augusztus 30.

Melitta - 2019 Augusztus 30, 19:34
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Letartóztatták azt a borsodi férfit, aki hajánál fogva rángatta, majd késsel többszörmegszúrta élettársát, mert fel mert neki tenni egy kérdést.

  Letartóztatta a Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája azt a férfit, aki megkéselte és nem engedte kiszállni az élettársát a kocsiból.

  [​IMG]

  A férfi és a nő viharos párkapcsolatban élt és többször is szétköltöztek már a veszekedéseik után. Hétfő délután a közös lakásukra indultak kocsival, de a férfi gondolt egyet és az otthonukhoz képest ellenkező irányba haladt tovább.

  Az asszony kérdőre vonta, hogy miért nem hazafelé mennek, mire a férfi ütlegelni kezdte. Amikor a nő megpróbált kiugrani a kanyarodó járműből, a férfi a hajánál fogva rángatta vissza és azzal fenyegette meg, hogy leszúrja.

  Amikor nőnek sikerült a megálló kocsiból kiszállnia, férfi megvágta a nyakát a nála lévő konyhakéssel. Az asszony vérezni kezdett és a földre esett, de a férfit ez nem különösebben érdekelte. Ököllel kezdte ütni és további hét alkalommal megsebesítette a késsel.

  A bíróság szerint feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén megpróbálná a nőt megfélemlíteni, vagy újabb bűncselekményt követne el, ezért letartóztatta a férfit. A végzés nem jogerős, a döntéssel szemben a gyanúsított és védője is fellebbezett.
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Augusztus 30.

  1. CasaLoma
   CasaLoma
   Teljesen feleslegesnek tartom én is olyanokat migránsokkal riogatni, akiknek a terror a mindennapjaik része.
   Ernoe kedveli ezt.
  2. medvegy
   medvegy
   Na, kezdődik.
   Szíves tájékoztatásul - Magyarországon igen, előfordulnak ilyen esetek. Pont úgy, mint bárhol másutt - legyen az Kanada, USA vagy akárhol. Ismét ki lehet emelni egy egyedi cikket és nagy általánosságban elmondani, milyen szörnyű egy visszamaradott hely ez. Itt bántalmazó családok, vannak szörnyetegekkel, megsérülő és meghaló szegény nőkkel és gyerekekkel, egyébként is terrorban élünk.
   Most erre az éktelen kisarkított marhaságra mégis mit lehet mondani....?
   Semmit. Illetve egyet - kisarkított marhaság. Nem maga a cikk - a kommentekben azonnal rávetődő cafrangoló következtetések és totálisan fals általánosítások.
   Ez mire jó, soha nem fogom megérteni...
  3. Melitta
   Melitta
   Kimondottan migransozo fidesznyikoknak ajanlom a cikket. Nem igazan lehet beszamolni naponta hogy oldoklik a noket hala....meg ha kormany szinten riogatnak is ezzel.
   Masik ok hogy felhivja a figyelemt a csaladon beluli eroszakra hogy vegre lepjen a kromany ratifikalja a restanciait.
   Az az otvengeynehany no evente akiket a csaladjuk ferjuk ellettarsuk ol meg azok a nok nem fogjak teljesiteni az Orban tervet ,nekik nem lesz mar tobb gyerekuk legfeljebb arvak maradnak utanuk.
  4. Ernoe
   Ernoe
   Én is fontosnak tartom, hogy ne csak a másiknál vegyük észre a bűncselekményeket
   mert akkor egy téves képet kapunk a világról amivel végsö soron magunknak ártunk.
   -
   Hiába hangoztatom, hogy Magyarországon az egy före eső gyilkosságok száma nagyobb mit a környező országokban ahol rengeteg menekült él, a magyar propaganda eredményesen meghazudtolja mindezt.
   -
   [​IMG]
   -
   Nincs ismerősöm Magyarországon akinek a lakásába, nyaralójába, munkahelyére ne törnének be rendszeresen
   mégis úgy be van kakilva a magyar propaganda miatt, hogy nem mer Németországba jönni. Szomorú.
   -
  5. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Pedig az lenne a jó, ha tájékozódnál ebben a témában...írásod alapján borítékolom, hogy meg fogsz lepődni mekkora mértékben sajátja a mindennapi életnek ma Mo-on a bántalmazás.
   Ellene még valamire való törvény sincsen.
   Előrelépés az elmúlt pár évtizedben annyi történt, hogy a rendőrség már akkor is beavatkozik, ha vér folyik, nem várja meg az emberhalált.
   Az más lapra tartozik, hogy reggelre újra otthon van bántalmazó és akkor kezdődik igazán a rossz világ annak, aki ki merte hívni az óberhét.
   Az, hogy szerte a világban mi a helyzet a témában irreleváns az itthoni szenvedőknek, akik bizony nem csupán a legalsó társadalmi rétegből kerülnek ki, hanem mindegyikből.
   A "kulturáltabb" bántalmazó gondosan kerül a vérfolyatást, elégnek érzi a verbális bántalmazást és a monoklikat.
   galeriy és setni kedveli ezt.
  6. Melitta
   Melitta
   Holtan találtak a háromfős családra Heves megyében

   Az édesanyával és a kislánnyal az apa végzett, majd megölte magát egy másik szobában.
   A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába hétfő kora reggel érkezett bejelentés, hogy egy andornaktályai családi házban holtan találtak egy nőt és egy gyermeket.   [​IMG]
   Fotó: Police.hu
   A nyomozók a helyszínen megállapították, hogy az elhunytak halálát idegenkezűség, feltehetőleg a leánygyermek édesapja okozta.

   A rendőrök az ingatlan másik helyiségében megtalálták a férfi holttestét is, aki feltehetőleg öngyilkos lett.
   A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai elkezdték a helyszíni szemlét, amely jelenleg is tart.
  7. setni
   setni
   Egye több az ilyen hír...vagy féltékenység vagy az.
  8. Melitta
   Melitta
   Többször megerőszakolta kiskorú húgát a Debrecenben lelőtt fiú!

   [​IMG]
   A korábban a rendőrök által lelőtt 18 éves fiúnak több van a rovásán, mint azt eddig gondoltuk.

   A debreceni fiatal még augusztus 21-én támadt késsel a rendőrökre, miután több embert is megfélemlített a Déli soron. Az egyik helyszínre érkező járőr próbálta feltartóztatni a fiút, de az menekülni kezdett. Több figyelmeztető lövés leadása után kénytelenek voltak meglőni. Az incidens után az elkövetőt kórházba szállították.

   A gyanúsítottnak már korábban is meggyűlt a baja a törvénnyel. Fiatalabb korában több évet töltött javítóintézetben, és már kétszer is elítélték Debrecenben. 2017 végén folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettének elkövetése miatt 2 év 10 hónapra küldték a javítóba. A Cívishír információi szerint többször megerőszakolta lánytestvérét, aki a bűncselekmények idején még a 14. életévét sem töltötte be.

   Tavaly júniusban súlyos testi sértés bűntette miatt 1 év 2 hónapot kapott, amelyet szintén egy fiatalkorúak számára fenntartott javítóintézetben kellett letöltenie.
   CasaLoma kedveli ezt.

Megosztás