Új előírásokat vezet be a Wizz Air

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Április 29.

Melitta - 2020 Április 29, 10:24
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A Wizz Air május 1-jétől szigorított higiéniai előírásokat vezet be - adta hírül a légitársaság.

  A cég arra kéri az utasokat, hogy az interneten végezzék el az utasfelvételt, illetve online vásárolják meg a kiegészítő szolgáltatásokat, beleértve az extra poggyászt is. Azt javasolják, hogy mindenki használja az önkiszolgáló poggyászfeladást és a gyorsított biztonsági ellenőrzés igénybevételét azokon a repülőtereken, ahol erre lehetőség van.

  [​IMG]

  Noha a Wizz Air összes repülőgépén alkalmazott HEPA szűrők - a cég szerint - kiszűrik a vírusok és baktériumok 99,7 százalékát az utastérből, május 1-jétől a személyzetnek és az utasoknak is kötelező lesz arcmaszkot viselni a repülés teljes időtartama alatt. Az utaskísérők fertőtlenítő törlőkendőt biztosítanak, a üléstartókból eltávolították a magazinokat és kérik, hogy mindenki részesítse előnyben az érintésmentes vásárlást a fedélzeten.

  Azokon a járatokon, ahol a töltöttség megengedi, a személyzet az utasok átültetésével is igyekszik majd elősegíteni a távolságtartást.

   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Április 29.

  1. victorvacendak
   victorvacendak
   Kaja-pia gondolom nincs alapból, mert ahhoz maszk le, és akkor értelmetlenné válik ez az egész. WC-re se manjen senki, mert nyilván nem fogják az összes taporlható felületet mindneki után fertőtleníteni.
   setni kedveli ezt.
  2. redredington
   redredington
   Vissza a hőskorba, amikor a repülés is luxus volt. Mindenkinek saját kabint, persze csak jó áron :D
   setni kedveli ezt.
  3. ?Walaky?
   ?Walaky?
   Wizz Air SOHA !!! akar 3x-os artat is fizetek de vele SOHA
  4. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Borzalmas! S, ez egyre csak fokozódik... A félelem, a "vigyázás", a megelőzés és mégis nagy a veszteség... Elképesztő. Közben egyre nehezebben viselik az emberek az elmagányosodást, többeket elküldenek. Tény, hogy MOST nem jó felé megy a világ...
   gumelig kedveli ezt.
  5. CasaLoma
   CasaLoma
   Pilótát ad a Wizz Air a gépekhez, vagy azt is az utasnak kell vinni?
   setni kedveli ezt.
  6. sidavoq
   sidavoq
   Szerintem arra megy amerre irányítja az Isten.
   Istenné pedig a mai világba a pénz lépett elő.
   Ergo....
   CasaLoma kedveli ezt.
  7. Verbovszki Sándor
   Verbovszki Sándor
   Nem újkeletű dolog.
   Ez már a föníciaiak óta így van. :)
   setni, ?Walaky? és Georgina Bojana kedveli ezt.
  8. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Lebontani! Üléseket a helyükre!
   setni kedveli ezt.
  9. victorvacendak
   victorvacendak
   Ha logikusan nézed, akkor éppenhogy nem üléseket kellene ebben a helyzetben, hanem nagyobb távolságot hagyni a székek között. Persze ebből semmi sem lesz, 1 éven belül túllesz a világ ezen, és újra boldogan büfüg és kögög majd egymás arcába boldog boldogtalan a turistaosztályon meg a fapadosokon...
   setni, FLAMINGO és CasaLoma kedveli ezt.
  10. Arco
   Arco
  11. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Szíves elnézést kérek, a Biblia és a Szent Írás szerint a pénz nem éppen Isten -eszköze-, igaz, erre alaposan rácáfol az egyház, mely minden pénzt "benyel". Kezdve ezt a Vatikántól - folytatva a legkisebb egyházig... Mindig is így volt, s így is lesz az idők végezetéig. De sem a Teremtő, de Jézus sem hajtotta az embereket a "még több, a még több" megszerzésére. Minden leírásban az van, hogy éljünk szerényen, osszuk meg a feleslegeinket a rászorultak között.
   A pénz és az arany és minden érték felhalmozása, mely nem a napi megélhetésünket, de vastagon és túl azon, mely emberi mércével egyáltalán mérhető - az bizony a "másik oldalról, a rosszabb és gonosz féltől" származik.
   sidavoq kedveli ezt.
  12. Verbovszki Sándor
   Verbovszki Sándor
   Bojana, nem akarok belemenni a mitológiába, mert az mindenkinek a saját belső ügye.

   Az azonban tény, hogy abban a pillanatban, amikor megjelent az első magántulajdon az emberiség történtében, már csak az számított, hogy "Ez az enyém".
   Ettől kezdve minden csere tárgyát képezte, vagyis valamit valamiért.
   Például:
   -Add ide az ökölkövedet.
   -Rendben, de akkor hozz nekem is húst cserébe, mert használtad, és ha kicsorbul, akkor javítsad meg, vagy hozz helyette egy másikat.

   Nem ragozom. A "sajátom" megjelenésével minden használati tárgy értéket képviselt, és innen már csak néhány ugrás, hogy a bartert felváltsa a pénz.
   setni és Georgina Bojana kedveli ezt.
  13. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   [QUOTE
   *
   Igen, igen, valóban beállt a cserekereskedelem után a pénz... Hiszen karaván utakon jártak a kereskedők. Voltak "selyem"- sőt "porcelán" utak is. A "fűszer kereskedelemről" nem is szólva. No meg a tea... Mennyi, de mennyi pénzt hozott, a gyapot, s akkor ugye bekövetkezett a rabszolgatartás, mint tudjuk, kik dolgoztak az óriási tea- és gyapot ültetvényeken. Most viszont ez a vírus, nagyon is megrángatja az embereket, mert be kell ismerniük, hogy a pénz nem minden. Sőt a pénzzel nem tudnak sem egészséget, sem szabadságot, de még életet sem venni. De bármennyire is néhányukra ráfért a leckéztetés, már nagyon is elegem van ebből a bezártságból. Olvastam, tudjuk, hogy a légkör is kitisztult, mert nagyot csökkent a forgalom, bolygónk szinte fellélegzett. De mindezek ellenére, már alig várom a --szabadságot--, amikor gond nélkül beülhetek bármelyik étterembe, a piacon a sok ember között jókat beszélgetve válogathatunk az árusok által kirakott terményekből, termékekből. Már alig várom, no meg kétségbe is vagyok esve, mert mi lesz az embertömegekkel, akik nem tudnak dolgozni, nem keresnek pénzt? Felüti majd fejét a bűnözés, de ne legyen igazam. Csak vége legyen már ennek az őrületnek. Ha bárki ezt egy évvel ezelőtt mondta volna, hogy az emberek az egész világon maszkban járnak, el sem hittem volna. Egy pillanat alatt, minden leállt, megváltozott, az emberek kapcsolata is. Társas lények vagyunk, hiányzik a "bandázás", még idősebb korban is. Nagyon hiányzik.
  14. ?Walaky?
   ?Walaky?
   hosszu utra ugyse engedik be oket (remelem ez igy is marad) szoval akar gooo head
  15. ?Walaky?
   ?Walaky?
   nnnna ezt voltak keptelenek folfogni a termeszeti nepek (meg ma is)
   mikent hogy lehet birtokolni a foldet es vizet , erdot mezot legelot es tavakat patakokat ? mikor az hituk szerint mindenkie .
   ma mar tudjak ez nem igy van
   setni kedveli ezt.
  16. Verbovszki Sándor
   Verbovszki Sándor
   A természeti népek majdnem mindegyike le lett igázva. Amelyik nem, az pedig olyan helyen élt/él, hogy nem érte meg velük foglalkozni. A természeti népek hite nem érdekli azokat, akiknek kell az ami az ő birtokukban van.
   Ott van például a madár, vagy a denevér trágya a guano, ami foszfort és nitrogént tartalmaz, alaphangon ez addig nem kellett senkinek, ameddig fel nem fedezték, hogy pénz van a madá[email protected] és például Peru a Ballestas szigetek miatt máris felkapott ország lett a múlt század elején. De van még nagyon sok olyan ország, ahol ez nagy mennyiségben található. Vajon a guano bányászatba bevont embereket mennyire jók fizették meg? (a kérdés csak költői) Mert, hogy a haszonból nem ők részesültek.
   Utoljára módosítva: 2020 Április 30
   sidavoq kedveli ezt.
  17. setni
   setni
   Mivel ha jól tudom ezek a szigetek kopárak így nincs rajtuk emberi élet így nem volt kit kizsákmányolni....vagy a munkásokra gondolsz akik felpakolták a hajókra a guanót?
   Azok ha nem kényszermunkások voltak bérért dolgoztak és honnan kezdődik a kizsákmányolás?
  18. Verbovszki Sándor
   Verbovszki Sándor
   Itt arról van szó, hogy ameddig nem tudták, hogy haszon van benne, a kutyát sem érdekelte az a terület.
  19. Tóthné K. Zsuzsa
   Tóthné K. Zsuzsa
   Fő a veszteség csökkentése.

Megosztás