Új Germán Medicina

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kolonte

Kitiltott (BANned)
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.Az egészségünkel kapcsolatban a legjelentősebb felfedezés
Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer nevéhez fűződik, a módszer neve:
Új Germán Medicina.

Dr.Hamernek a közelmúltban végzett fantasztikus felfedezése és munkája alapján, már csak rajtunk múlik egészségünk!

Azok, akik betegségüket nem veleszületett rendellenesség, baleset, mérgezés, sugárzás által szerezték, bizakodjanak, mert rendelkeznek azzal a képességgel, és Dr. Hamer által a tudással is, hogy meggyógyuljanak.

Szeretném, ha ezen topic által minél többen kapnának lehetőséget arra, hogy betegségüket pusztán értelmes biológiai különprogramként éljék meg, azzal szembenézzenek, értelmezzék azt, és ezáltal gyógyultan élvezhessék a életet.
 

Csatolások

 • Dr.Hamer.jpg
  Dr.Hamer.jpg
  49.3 KB · Olvasás: 68

kolonte

Kitiltott (BANned)
Új Germán Medicina bevezető ismertetése

Segítek nektek.
Nyílván nem ismeritek a javasolt Új Germán Medicinát.
részlet Ghislaine Saint-Pierre Lanctot gondolataiból, amit Mado-nak az Egészség c. könyvében lehet olvasni, melynek alcíme: a fizikai halhatatlanság felé.
Akkor tehát a "bevezetés".

Az egyik legnagyobb újító az orvostudomány területén egy német orvos, Dr. Ryke Geerd Hamer, aki orvosi egyetemi diplomával, valamint Mester képesítéssel rendelkezik teoló-giából. Abban a „szerencsében" volt része hogy hererákot kapott, nem sokkal fia, Dirk halála után. Szöget ütött a fejébe: hátha kapcsolódik a két esemény, és elkezdett rákos betegeket tanulmányozni, a fia halála, és az ő saját rákja közötti lehetséges kapcsolat után kutatva. Sikerült bebizonyítania a közvetlen összefüggést az emberek megbetegedése és lelkiállapota között. Nyilvánvalóvá vált, hogy a betegség a Természet egy minden növényben, állatban és emberben megtalálható különleges programja, hogy szélsőséges helyzetekben támogassa a túlélést. Hamer számára a betegség egy tökéletesen megtervezett reakció, és minden pontosan úgy van. ahogy lennie kell. A következő néhány oldalon összefoglalom Hamer megállapításait. Leegyszerűsítem szóhasználatát, hogy még akkor is megérthetsd, ha nem vagy hozzászokva az orvosi szakszavakhoz.
Hamer szerint minden egyes sejtem tárol egy pontos lépésekből álló, nagyon szigorú programot, ami segítségemre van a válságos, életveszélyes helyzetek kezelésében. Évek hosszú sora elteltével, több mint 45 000 beteget megvizsgálván, Hamer végül képes volt előrukkolni egy csokor kézenfekvő válasszal, ami ráillik az összes rákbetegségre, valamint az állati és emberi betegségek minden más fajtájára. Magyarázatait és javaslatait most Új Germán Orvostudománynak (Germanic New Medicine, GNM) hívják. Az Új Orvostudomány Összefoglalója című könyvében megtalálhatod felfedezése alapjait. Léteznek más nagyszerű könyvek és tanfolyamok, amelyek rendelkezésedre állnak, amikor úgy döntesz, beleveted magad ebbe a témába. Legtöbbjüket nem fordították még le németről, franciáról, spanyolról vagy olaszról. Ez a négy ország közvetlenül részese volt Hamer kutatásainak.
Egyelőre még nem nagyon ismerik az angolnyelvű világban, de a legtöbb európai alternatív gyógyász tisztában van munkásságával, és néhányan még további következtetésekre is jutottak kutatási eredményei felhasználásával.

AZ ÚJ NÉMET OKVOSTUDOMÁNY TÖKÉLETES MEGOLDÁS,
HOGY PROGRAMTALANÍTSAM MAGAM A BETEGSÉGEKKEL
KAPCSOLATOS ÓSDI HIEDELMEIMTŐL​

Hamer képes volt elképesztően kézenfekvő válaszokkal előhozakodni, amelyek TELJESEN
megváltoztatják a betegségekről alkotott felfogásunkat. Az alábbi egy összefoglaló a legforradalmibb felfedezéseiről (olvasd el figyelmesen az alábbi oldalakat, hogy megértsd az új szókészletet):
• A betegség a tökéletes megoldás a halál elkerülésére. Igazi áldás.
• Az emberi biológia és az állati biológia azonos, ahogy betegségeik is
• Minden betegség pszichoszomatikus (lelki eredetű), és mindig belső okból fakad. A külső okok lényegtelenek.
• Mindig szükséges egy érzelmi megrázkódtatás, hogy beindítsa a konfliktust.
• A betegségeknek mindig két fázisa van: egy hideg/stressz fázis (amíg aktív a konfliktus) és egy meleg/helyreállítási fázis (amikor feloldódott a konfliktus).
• A mikrobák mindig szövetségesek, és csak a meleg/helyreállítási fázisban játszanak szerepet.
• Amikor a betegek úgy érzik, hogy orvoshoz kell fordulniuk, akkor általában már a meleg/helyreállítási fázisban vannak. Ekkor a konfliktus már megoldódott, és a dolgok már elkezdtek visszatérni a normális állapotba.
• Nincsenek áttétek, csak új konfliktusokból eredő új, további rákok.
• Agydaganatok nem léteznek. Az agyi röntgen rétegfelvételeknél észlelt elváltozások valójában Hameri Gócok, gyógyulási folyamat közbeni vagy teljesen meggyógyult állapotban.
• Bármilyen orvosi diagnózis, különösen, ha a fenyegető halál árnyéka kapcsolódik hozzá, előidézhet egy gyakran végzetes konfliktust: a diagnózis-konfliktust.

Az Új Germán Orvostudomány a legjobb eszköz arra, hogy megismerd az ember állati természetét. Amikor Ghis megértette Hamer felfedezéseinek teljes horderejét. jól érthetően és hangosan felkiáltott:

MINDENFÉLE ORVOSTUDOMÁNY ELAVULT ÉS GROTESZK!!!!​

Ezek hihetetlen következtetések, amiket Hamer, egy német kutatóorvos aprólékos precizitásával, minden kétséget kizáróan bebizonyított. Képzelheted, hogy felfedezéseit nem fogadja el a hivatalos orvostudomány! Hamerből gúnyt űznek, háromszor alig úszta meg a pszichiátriai kényszerkezelést, beperelték, és kétszer bebörtönözték. Németországból el kellett menekülnie Franciaországba, majd Spanyolországba, hogy folytathassa kutatásait. Az Új Germán Orvostudományt mára világszerte számos országban tanítják. Franciaországban igen népszerű, ami megmagyarázza népszerűségének növekedését a francia ajkú Québecben. Az Új Német Orvostudomány öt törvényen alapszik, melyek - mint ahogy hamarosan meglátod - teljes mértékben ellenkeznek a hivatalos orvostudomány alapvető feltételezéseivel. Fontos lesz hivatkozni erre az ábrára, -a betegség két szakasza) ami kulcsfontosságú a második törvény és az azt követő eszmefuttatás megértéséhez:
 

Csatolások

 • a betegség. két szakasza.jpg
  a betegség. két szakasza.jpg
  55.9 KB · Olvasás: 151

kolonte

Kitiltott (BANned)
Új Germán Medicina: 1. törvény

1. törvény: A Vas Törvény

Hamer a betegségeket „Értelmes Biológiai Különprogramnak" vagy EBK-nak hívja. Minden EBK egy hirtelen bekövetkező, drámai megrázkódtatásból ered, amit a fia után Dirk Hameri szindrómának (DHS) nevezett el.

Ez a DHS egyidejűleg három szinten fejti ki hatását:
1) pszichikai (a konfliktus),
2) agyi (a lenyomat, amit HG-nek, vagy Hameri Gócnak hív, és a CTfelvételen látható.)
3) szervi (a szervi megnyilvánulás speciális biológiai jelentéssel bír, ami közvetlenül összefügg a konfliktus típusával).

Az állatoknál csak valós esemény válthat ki konfliktust. Az emberek esetében azonban ez lehet valós, látszólagos, elképzelt vagy szimbolikus. Ha egy barátom viccből úgy tesz, mintha hátba döfne, én ezt megélhetem drámaként is, és ez betegséget idézhet elő. Megrázkódtatást válthatnak ki a rémálmok, a félelmetes filmek vagy az Agatha Christie könyvek és a tévéhíradó! Azonban egy megrázkódtatásnak meg kell felelnie bizonyos feltételeknek, hogy kihatással legyen a testemre. Egy DVKN megrázkódtatásnak kell lennie - Drámai, Váratlan, Konfliktust hordoz, Nem tűnik megoldhatónak.
A megrázkódtatásnak (DHS) működésbe kell hoznia egy, a lélekben rejtőző konfliktust.
Az agyban lévő HG elhelyezkedése, erőssége és élettartalma - ahogy a szervi megbetegedés is -, függ a konfliktus fajtájától és súlyosságától. Emlékezz: keresztülmehetek a világ összes DVKN megrázkódtatásán, és nem betegszem meg, hogyha nem cipelek magamban már eredetileg egy konfliktust.
Tehát a betegség egész építményének a KONFLIKTUS az alappillére.
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
Új Germán Medicina: 2. törvény

2. törvény: A Betegség Két Fázisa

A konfliktus bekövetkezte azonnal leállítja a nappali-éjszakai ritmusomat. Beindít egy Értelmes Biológiai Különprogramot (ÉBK) ami lehetővé teszi a testem számára, hogy hatálytalanítsa mindennapi működését, és a konfliktus kezelésére összpontosítson.

Testem belép a HIDEG / STRESSZ FÁZISBA. A jellemző tünetek mindig az alábbiak: stressz, bőrszárazság, hideg kezek és lábak, álmatlanság, magas vérnyomás, súlycsökkenés és étvágytalanság.
Betegre aggódom magam! Ha nem tudom feloldani a konfliktust, akkor benne maradok ebben az aktív stressz fázisban. Túl hosszan tartó intenzív esetekben belehalhatok a kimerültségbe. Az esetek többségében meg fogom oldani a konfliktust .
Amikor ez bekövetkezik, a MELEG / HELYREÁLLÍTÁSI FÁZIS azonnal megkezdődik a következő tünetekkel: lelki jóllét, gyengeség, láz, váladékképződés, meleg kezek és lábak, alacsony vérnyomás, fáradtság, étvágy növekedés és gyulladás. Az utolsó tünet jellemző jelei: melegség, kipirosodás, vizenyő, duzzanat (szöveti és agyi) és fájdalom.

Az EPILEPTOID KRÍZIS a meleg/'helyreállítási fázis tetőpontján kezdődik, amikor a testi vizenyő és az agyi duzzanat a lehető legnagyobb. Eljött az idő, a folyadékok, vizenyők gyors kiválasztására. A fordulópont különböző módokon nyilvánulhat meg, a betegség fajtájától és a konfliktus hosszától függően. Remegés, hideg veríték, hányinger, szívrohamok, migrének, asztmás rohamok vagy epilepsziás görcsök, mind ennek példái. Ezt a krízist követően a beteg fokozatosan visszanyeri erejét, és visszatér a normális állapotba .

Vedd észre, hogy a hideg/stressz fázis pontosan addig tart, amíg a meleg/helyreállítási fázis. Néha előfordul, hogy ha a konfliktus nem oldódik fel elég gyorsan, és túl sokáig tart a hideg/stressz fázis, akkor a fordulópont olyan intenzív, hogy a beteg kómába zuhan és meghal.
Amikor egy betegséggel szembesülsz, fontos figyelembe venni a következő tényt, mielőtt elrohansz az orvosi rendelőbe: a jelek és tünetek általában a helyreállítási fázisban jönnek elő! Ez azt jelenti, hogy mire észreveszem, hogy valami nincs rendben, a konfliktus már megoldódott, és a testem már kezd helyreállni. A különleges orvosságok szedése és a kezelések azért tűnnek úgy, hogy segítenek, mert egyszerűen már majdnem vége a betegségemnek.
Amint belépek a helyreállítási fázisba, a testem elvégzi a gyógyítást teljesen önállóan.
Ez aztán a felfedezés!
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
Új Germán Medicina: 3. törvény

3. törvény: A Betegség Egyedfejlődése

Az egyedfejlődés tana az emberrel foglalkozik, a fogantatás pillanatától a felnőttkorig.
Hamer felfedezte a közvetlen összefüggést a betegségek bizonyos fajtái, a csíralemezek és az állati törzsfejlődés fontos lépései között.
A betegség négyféleképp nyilvánulhat meg, a hatásnak kitett szervhez tartozó evolúciós foktól függően:
- tömeg (daganatok, polipok, tiszták, gennyzacskók),
- lyukak, (csontritkulás, fekélyek, fogszuvasodás),
- blokk (a szervi működés csökkenése vagy megszűnése, bénulás) és
- tisztulás (repedések, elhalások).
Amikor a konfliktus feloldódik, a test működése ellentétes lesz. A tömegek elbomlanak, a lyukak feltöltődnek, a blokkok feloldódnak, és a repedések visszazáródnak.
Azonban, ha orvoshoz megyek, mert betegnek érzem magam, és pánikba esem, a rendelőt egy diagnózissal fogom elhagyni, ami HATALMAS kihatással lehet a lelkemre és a testemre. Ez különösen igaz akkor, hogyha a diagnózishoz egy halálos ítélet is társul.
Hamer ezt a helyzetet DIAGNÓZIS-KONFLIKTUSnak hívja.
Ez a bizonyos konfliktus az eredeti konfliktusra és fölé helyeződik, ezáltal meggátolva engem, hogy megtaláljam és feloldjam az eredeti konfliktusomat, amellett hozzáad egy teljesen új konfliktust, ami drámaian veszélyezteti a gyógyulási folyamatot.

lsd: Egészség a fizikai halhatatlanság felé, 36.old. EzVan kiadó
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
Új Germán Medicina: 4. törvény

4. Törvény: A Mikrobák Egyedfejlődése

Hamer bebizonyította, hogy a mikrobák szigorúan csak a betegség meleg helyreállítási fázisában aktivizálódnak.
Minden más időszakban szunnyadnak, és nem okoznak semmilyen fertőzést.
Amikor a konfliktus feloldódott, kapnak az. agytól egy jelzést, hogy lépjenek munkába kifejezetten abban a szervben, amire a konfliktus hatással van. miközben a többi szerv szempontjából ártalmatlanok.Tehát a testem felhasználja a mikrobákat a gyógyulási folyamat optimalizálására.
A fertőző betegségek esetében a mikrobák NEM a betegség okozói. Egyes tudósok úgy gondolják, hogy mi hozzuk létre a saját mikrobáinkat, míg mások úgy gondolják, hogy „ajándékként" érkeznek a külső környezetből. Azonban mindkét csoport egyetért Hamerrel abban, hogy mindig semlegesek maradnak, hacsak nem vagyok a betegség helyreállítási fázisában.
Hamer arra is rájött, hogy az. ősi mikrobák (élesztőgom- bák és régi mykobaktériumok) az ősi szervekre hatnak (endoderma és archaikus mezoderma),
míg az. új baktériumok az új mezodermával és ektodermával foglalkoznak, hiszen ezek az. újabb szervekhez társulnak.
(A vírusokat néha az ektodermális szintre helyezik, de egyes kutatók még mindig megkérdőjelezik az eredetüket, vagy akár magát a létezésüket, legalábbis azt, ahogy jelenleg felfogják őket.)

lsd: Egészség a fizikai halhatatlanság felé, 36.old. EzVan kiadó
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
ez érdekes bár néhány ponton vannak erös kétségeim van még további info?

v hogy a kezeletlen betegeknem mind meg kéne gyogyulniuk spontán?

igen én tudom h a szervezet öngyogyito képessége csodás , és azt is hallotam h a betegségek 98 % pszihés eredetü a fentmarado 2% pedig az orvosok betegsége :p
de mégis a második szakaszba néhányan belehalnak vagy félreértem ?
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
ez érdekes bár néhány ponton vannak erös kétségeim van még további info?
... hogy a kezeletlen betegeknem mind meg kéne gyogyulniuk spontán?

Ne csodálkozz most, hogy vannak még kételyeid. Nagyon "új" még ez a téma nekünk, orvos-függő átlag embereknek.
Igen még vannak infok.
A konfliktusukat megoldó, -gyógyszerek által- kezeletlen betegek igen, tényleg mind meggyógyulnak!
Továbbra se feledkezz el arról, hogy a mérgezés, sugárbehatás, baleset és veleszületett rendelleneség nem témája az uj medicinának.
dr.Hamer azért adta 5 szempontjának a törvény nevet, mert olyan az erősségük, mint pl. a gravitáció törvényének. Ha kilépsz a harmadik emeletről, nem kérdés, hogy leesel, vagy nem, ugyanis biztosan leesel. Az 5 törvénynek is ilyen a súlya! Csináltak már honlapot is a témának, uj medicina címmel, ott minden bőségesen megtalálható, ennek a topicnak pusztán az a célja, hogy minél többen válljanak függetlenné az egészségügyi maffiától, és élhessünk egészséges módon.
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
ok várom az infokat


én értem h mindenki teljes a betegségével együtt. , de épp a fogszuvasodást irtad, azt is irod h a a második fázisban lukad ki -de másik sorban azt irod h a második fázisban ..."hogy lépjenek munkába kifejezetten abban a szervben," az öngyogyulás...

sztem vhol ott a gond h nincs meghatározva mi a konflikus .. betegség az biztosan konflikus annak aki gyogyulna...

az orvosi itélethirdetéssel kapcsolatban teljesen osztom a véleményed...
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
Új Germán Medicina: 5. törvény

5. törvény: Kvintesszencia
Ez az. utolsó törvény elmagyarázza, hogy minden betegség a természet egy sajátos és jelentéssel bíró programja,
ami egy váratlan biológiai konfliktus megoldására jött létre.
Tehát minden úgynevezett betegség sajátos biológiai jelentéssel bír. Mind a betegségek, mind a mikrobák az emberi túlélés elengedhetetlen részei.
A természet tökéletes és soha sem hibázik!
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
Új Germán Medicina 4 betegség kategóriája

Az állati fajok biológiája fokozatos kifinomulási fejlődésen megy keresztül, az evolúciós
szükségleteiktől függően. A biológusok felfedezték, hogy egy emberi embrió fejlődése ugyanazt a fejlődési utat járja be, mint az állati evolúció. Az állati és emberi embrionális fejlődést négy szakaszra osztják, ami négy csíralemezhez tartozik; ezek hoznak később létre sajátságos szervcsoportokat.
A történelem során az állatoknál pontos szükségletek váltották ki bizonyos szervek kifejlődését.

Például a halak tüdőket fejlesztettek, hogy levegőt lélegezhessenek, aztán lábakat hogy járhassanak a talajon, sajátságos védelmet a kiszáradás vagy a külső ellenségek ellen, és végül kifinomult szemeket, füleket, szájat és orrot, hogy kommunikálhassanak a külvilággal. A változás ugyanezen sorozata megy végbe - hasonló sorrendben - az emberi embriók esetében. Hogy párhuzamot vonhassak az állatok, embriók és az emberi betegségek között, vissza kell mennem az időben, és meg kell vizsgálnom az állati evolúciót.

Kezdjük a hallal, aki réges-régen egy kiszáradt tócsában ragadt. A szegény hal beijedt, és küldött egy kétségbeesett üzenetet az agyának: „Tegyél valamit az Isten szerelmére! Itt fogok meghalni!" Az agy beindított egy speciális biológiai programot, és a hal gyorsan tüdőket fejlesztett ki, hogy levegőt lélegezhessen. Hasonló mutatvány zajlik le az embereknél is minden alkalommal, amikor egy hirtelen bekövetkező, félelemmel teli helyzettel kerülnek szembe.

A halálfélelem ugyanezt a folyamatot indítja be az embereknél: az agy utasítja a tüdőt, hogy állítson elő új tüdősejteket. Tömegek jelennek meg, plusz tüdősejtek, amelyek több oxigént termelnek. Amikor a konfliktus feloldódik, és emberünk már nem fél attól, hogy meghal, az agy küld egy üzenetet a testben jelenlévő mikobaktériumoknak: „Jól van fiúk, ideje most mindezt lebontani!" Az emberünk meg kap egy jó kis tüdőgyulladást, és egy egész hónapig köhögheti ki teleszájjal a mostanra már haszontalanná vált képződményeket... Állandóan hasonló események történnek, ahogy a testem programozott fizikai üzeneteket használva „beszél" a konfliktusairól.

Hamer rájött, hogy minden egyes konfliktus ingerli az agy egyik-másik részét, attól függően, hogy mit érzünk, amikor szembekerülünk a konfliktussal.
Az agy négy fő része (agytörzs, kisagy, agyvelő és agykéreg) négy szervcsoportra van hatással, ami négy emberi embrionális rétegnek felel meg (endoderma, új és archaikus mezoderma, ektoderma).

Itt van minden kategória egy részletesebb leírása.
1. Agytörzs
2. Kisagy
3. Agyvelő
4. Agykéreg

** Az ábra a bejegyzés végén.

1. A „falat" Konfliktusa (Első Embrionális Szint: Endoderma - belsőcsíralemez)
Bármilyen „falat" elvesztéssel kapcsolatos konfliktus, amit gyakran, mint valaminek a hiányát éljük meg, egy, a túlélés alapvető szerveivel kapcsolatos betegséget idéz elő. Ez tartalmazza a légző- (tüdők), az emésztő- (a száj, a torok, nyelőcső, gyomor - a kisgörbület kivételével - belek, végbél), a vizeletkiválasztó- (vesecsatornák) és a szaporító szervrendszereket (méhnyálkahártya, prosztata).
Szintén idetartoznak a belső elválasztásit mirigyek, mint pl. a pajzsmirigy, a máj és a hasnyálmirigy. Az ezzel összefüggő agyi terület az agytörzs.

2. A Támadás Konfliktusa (Második Embrionális Szint: Archaikus Mezoderma - régebbi középső csíralemez)
Bármilyen támadási konfliktus, amit fenyegetésként fogok fel, előidéz egy védekezéssel kapcsolatos betegséget. Ebbe beletartozik minden védelmi szerv, mint pl. irha (a bőr egyik rétege,dermis), mellhártya, hashártya, szívburok és az agyhártya. Szintén ebbe a kategóriába tartozik a mell mirigyes állománya. Az ezzel összefüggő agyi terület a kisagy.

3. Az Alulértékeltség Konfliktusa (Harmadik Embrionális szint: Új Mezoderma - új középső csíralemez)
Bármilyen alulértékeltség érzés a helyváltoztatás szerveivel, a keringési rendszer szerveivel és egyes mirigyekkel kapcsolatos betegséget fog előidézni. Ide tartozik minden mozgató szövet és struktúra. Ez tartalmazza a csontokat, ízületeket, izmokat, szalagokat és inakat. Szintén ide sorolható az összes folyadék keringetéséért felelős szerv: az erek, az artériák, a lép, a nyirokrendszer, a mellékvesék és a vesék (parenchyma), valamint a bőr alatti zsírszövetek is (hypodermis). A szívizom is ebbe a kategóriába sorolható. Végül ide soroljuk a következő szerveket: petefészek, here és a méh. Az ezzel összefüggő agyi terület az agyvelő.

4. A Szétválás Konfliktusa (Negyedik Embrionális Szint: Ektoderma - külső csíralemez)
A szétválás konfliktusa a külvilággal való kommunikációmmal kapcsolatos szervek betegségét idézi elő. Idetartozik az öt érzékszerv (szemek, fülek, orr, felhám, gége, és a garat egyes részei, valamint a teljes idegrendszer, együtt az összes fontos funkció nyílásaival (hörgők, a gyomor kisgörbülete, a nyelőcső felső szakasza, a nyirokutak, a pajzsmirigy, hasnyálmirigy, vesék stb.) Fontos kiegészítés: a koronaerek és artériák is ebbe a csoportba sorolhatók. Végül ide soroljuk a szaporító rendszer főbb részeit: hüvely, méhnyak, erektív szövetek (mind a pénisz mind a csikló esetében), illetve az emlő tej-vezetékei. Az ezzel összefüggő agyi terület az agykéreg.

Hamer Új Német Orvostudománya rendkívül pontos, egyértelmű és világos, de sok tanulás szükséges az összes finomság megértéséhez. Például, ha valakinek vizelési problémái vannak, akkor tudnia kell, hogy a veseszövetekkel (parenchyma) kapcsolatos, vagy a vesék gyűjtővezetékeihez van köze, esetleg a hólyaggal vagy a húgycsővel van problémája. Mindegyik területhez egy másfajta konfliktus kapcsolódik. Egy nőnek, akinek csomó van a mellében, először azt kell megvizsgálnia, hogy az emlőmirigyhez, vagy a tej vezetékekhez kapcsolódik-e. Aztán ki kell találnia, hogy ténylegesen
a jobb vagy bal oldala a dominánsabb. A konfliktusok is épp oly pontosak, mint az agyi és szervi elhelyezkedésük. E belső összetettség miatt honlapok és néhány jó könyv nem tud helyettesíteni egy tapasztalt gyógyászt.

lsd: Egészség a fizikai halhatatlanság felé, 36-38.old. EzVan kiadó
továbbá: ujmedicina honlap

endoderma: belső csíralemez
mezodherma: középső csíralemez
ektoderma: külső csíralemez
 

Csatolások

 • az agy négy fó része.jpg
  az agy négy fó része.jpg
  33 KB · Olvasás: 89

kolonte

Kitiltott (BANned)
Új Germán Medicina, munkahely elvesztése

Hamer doktor olyan sok esetet tanulmányozott, hogy képessé vált megjósolni a betegség típusát és fejlődését. Ennek kulcsa annak megértése, hogy a váratlan érzelmi megrázkódtatást elszenvedő személy milyen módon éli meg a konfliktust. Beszélgetve a sajátságos konfliktust megélő személlyel, és kétség esetén elvégezve egy agyi röntgen rétegfelvételt, a betegséget meg lehet jósolni, mielőtt a tünetek megjelennének. Emlékezz: a megrázkódtatás vagy a válság nem lényeges, a személy beindított belső konfliktusa az, ami számít. Ezt bemutatandó, álljon itt egy kissé módosított példa Mambretti és Séraphin Orvostudomány a feje tetején című könyvéből (magyarul az EzVanKiadó gondozásában jelent meg).

Öt embert (Gyurit, Gertrúdot, Gézát, Györgyit és Gedeont) kirúgnak egy nagy cégtől. Főnökük nem figyelmeztette őket előre, ezért a felmondás váratlan megrázkódtatásként éri őket. Mindegyikük különböző testi reakciókat mutat, a már eredetileg magukban hordozott személyes konfliktusuknak megfelelően.

Gyuri mélyen alulértékeltnek érzi magát. „Mit fog a feleségem és a gyerekem gondolni
rólam?" A hideg/stressz fázisban csontjai elmésztelenednek (lyukak, csontritkulás), addig, amíg. végül el nem kezdi jobban érezni magát önmagával kapcsolatban. A meleg/helyreállítási szakaszban csontjai újra meszet vesznek fel (meszesedés). A második fázis izületi fájdalommal jár, amit az orvos reumás rohamnak diagnosztizál.

Gertrúd nagyon keserű: „Micsoda felháborító dolog ilyet tenni velem, azok után, amiket
megtettem ennek a férfinak! Gyűlölöm ezt a hapsit!" Fekélyeket növeszt az epevezetékében a hideg/stressz fázisban. Mikor végre megbékél a helyzettel, heves májfájdalmakat él át, miközben a szövetek újraépülnek a meleg/helyreállítási szakaszban. A diagnózis hepatitisz (májgyulladás) lesz.

Géza igencsak macsó, és a helyzetet területvesztésként éli meg: „O Istenem, elvesztettem a munkámat, az irodámat, a titkárnőmet. Mit fogok most csinálni?" A szívartériák falai elvékonyodnak (lyukak) a hideg/stressz fázisban, amíg meg nem békél az új helyzettel. Ekkor az artériák fala újra megvastagszik. Átélt konfliktusa súlyos, és a stresszfázis sokáig tart. Az epileptoid krízis a meleg/helyreállítási szakasz közepén heves. A megvastagodott artériák elzáródnak, és szívrohamot okoznak. Géza bekerül a kórház intenzív osztályára.

Györgyiből undort vált ki a helyzet, és azt mondogatja fűnek-fának: „Micsoda mocskos trükk! Még megbánja ez a szemétláda, hogy ezt tette velem!" Vastagbél polipokat növeszt (tömegek) a hideg/stressz fázisban. Amint feloldja magában konfliktusát, a daganatsejtektől teste elkezd megszabadulni. Állandó fáradtság gyötri, és véres a széklete. Sajnálatos módon férjének sikerül meggyőznie, hogy forduljon orvoshoz, aki vastagbél-rákot diagnosztizál. Ez hatalmas dignóziskonfliktust hoz létre. A rákot a legtöbb ember rendkívül ijesztő helyzetnek értékeli. Annyira rátör a halálfélelem, hogy tömegeket fejleszt a tüdejében. A következő kivizsgálás után közlik vele az új diagnózist: rákja áttétessé vált, és sürgős kemoterápia szükséges! Néhány hónapnyi kezelés után belehal a kimerültségbe.

Utolsó emberünk, Gedeon alapjában véve örül a helyzetnek. Évek óta arról álmodozik, hogy hosszú vakációra utazik, és most fellélegezve azt mondja: „Pont erre volt szükségem! Abbahagyhatom ezt a munkát, amit mindig is utáltam. Végre megszabadulhatok ezektől a kollégáktól, akik az agyamra mentek!" Végbélfala enyhén elfekélyesedik a nagyon rövid hideg/stressz fázis alatt.szerez egy új, kényelmes állást, ahol ösztönző a környezet, és végül aranyere lesz kisebb „területi identitás"-konfliktusa meleg/helyreállítási szakaszában.

Ebből az öt példából világos, hogy maga a MEGRÁZKÓDTATÁS lehet ugyanaz több embernél, de a lelki szinten belül hordozott KONFLIKTUS határozza meg minden egyes személynél a HG (hamer góc) helyét az agyban és az ehhez tartozó szervi reakciót. Az érintett szervek közvetlenül kapcsolódnak a konfliktus típusához és annak viszonyához az állati törzsfejlődéshez és az emberi embrionális fejlődés szakaszaihoz. Amikor úgy döntök, hogy elmegyek az orvoshoz, a dolgok igen gyorsan kicsúszhatnak a kezemből, mint ahogy az alábbi igaz történetben látható.

lsd: Egészség a fizikai halhatatlanság felé, 39-39.old. EzVan kiadó
továbbá: ujmedicina honlap
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
Új Germán Medicina, fogszuvasodás?

...fogszuvasodás?...

természetesen a fogszuvasodás is az Új Germán Medicinához (GNM) tartozik.
A fogszuvasodásnál, csontoknál gondoljunk azért arra az alapelvre, hogy ameddig tartott a konfliktus alatti állapot, a megoldás után hasonló ideig fog tartani a regenerálódás is. A fogak esetében sokszor bizony ezt nem könnyú kivárni. :-(

Részlet Giorgio Mambretti és Jean Séraphin: Orvostudomány a feje tetején c. könyvéből, a 112-113. oldal.

FOGSZUVASODÁS

Vannak gyerekek, akiknek már tízévesen tele van a szájuk tömé-
sekkel. A fogorvos becsületesen elvégezte a rábízott munkát, a
csúnya fogszuvasodás okozta lyukakat higany (amalgám) ötvö-
zetekkel betömte. Egyre terjednek az újabb és drágább techno-
lógiák, de többségünknek még ma is van ilyen nehézfém-elegy a
szájában. A higanyt a szervezetünk viszont gyakran csak nagyon
nehezen viseli el, és idővel különböző problémákat is okoz. A
fogszuvasodásnál sincs másról szó, mint egy sejtfelszívódásról, és
ha az ember képes volna a konfliktus kiheverése utáni önhelyreál-
lítás gyulladásokkal és fájdalmakkal járó időszakában is kitartani,
a fogszuvasodássújtotta fog rövid idő múlva ismét rendbe jönne.
Hogy egészséges fogainkat megtartsuk, nagyon fontos, hogy
megértsük a kiváltó heves érzelmi megrázkódtatást (traumát).
Az Uj Orvostudomány mindenekelőtt megelőző orvostudomány.
Foglalkozni akarunk még a fogzománccal, a fogaink legkülső
rétegével, ami a rágással járó kopás ellen véd, akárcsak a dentin,
a fogzománc alatti réteg, melynek a fog a formáját köszönheti

A bernáthegyi és a tacskó
Számtalan kutyafajta létezik. Ha szeretik őket, akkor mindig barátságosak, kedvesek s vidámak. Ha a kutyák találkoznak egymással, és szimpatikusnak találják egymást, vinnyogásszerű hangot hallatnak, és farkukat vidáman csóválva, körbeszaglásszák egymást. Ha éppen nem vágynak társaságra, és nincs kedvük barátkozni, ugatnak, morognak, esetleg fogaikat vicsorítják. Egy bernáthegyi és egy tacskó, akiket nem szeretgettek kölyökkorukban, nagyon félnek mindentől, mindketten utálják az idegeneket. Még egymást is. Ha találkoznak, és meglátják egymást, morognak, átmennek az út másik oldalára, és vicsorognak egymásra. A tacskó legszívesebben beleharapna ebbe az óriási állatba, de hát olyan kicsi, nem teheti meg. Úgy érzi, ez egyszerűen lehetetlen számára.
Hű, mit megadna a bernáthegyi azért, ha ezt a vakarcsot egy harapással lenyelhetné, de hát ő meg jóval nagyobb, meg hát annyira nem is éhes. Ezért uralkodik magán. A tacskó így morgolódik magában: „Nagyszájú szőrmók! Legszívesebben beleharapnék, de nem tehetem meg, túl kicsi vagyok, túl gyenge, nem vagyok képes rá!" - Ez egy testi feltételekből adódó megalázottsági, önértékelési vagy kisebbrendűségi konfliktust eredményez, ami csontsejtelhaláshoz vezet azon a ponton, ahol a harapás - ösztönök, indulatok levezetése - nem lehetséges, vagyis a fogakon: ezért lyukak keletkeznek a fogán. Ezzel szemben a bernáthegyi belül így bosszankodik: „Kis feleselős vakarcs, jobb is, ha hallgatsz...!
Ej, de szívesen móresre tanítanálak, megtanítanám neked, hogyan kell jól viselkedni.../ Ötször akkora vagyok, mint te, és ha megtudná a többi kutyacimborám, hogy lealacsonyodtam hozzád, még a végén kiközösítenének...!" - és egy erkölcsi töltetű önmegalázási konfliktust él át, ami együtt jár a fogzománc sejtfelszívódásával, tehát a fogszuvasodással, amit mi tudatlanságunkban a mikrobák tevékenységének tulajdonítunk.


A gyerekek az iskolában a tacskó helyzetében vannak, mialatt a
tanár ill. tanárnő, később pedig a főnök vagy más felettes a bernát-
hegyi szerepét ölti magára, aki általában a - kutyákkal ellentétben
- nem fogja vissza magát. Erősebb lévén, ő tartja fenn a rendet,
és közli a tennivalókat. Ő parancsol, mindenki engedelmeskedik
neki. Ebben a szerepjátékban természetesen mindig alul marad a
gyermek, és ha ő ezt valamelyest a szívére veszi, negatív érzelmei
beindítják a folyamatot. A gyerek szívesen törlesztene a tanárnak,
de hát olyan kicsi, ráadásul büntetik az engedetlenséget. Hamar
belevésik az agyába, hogy: „Nekem itt nincs semmi beleszólásom,
én is csak egy vagyok a sok kicsi közül, másnak se lehet, nekem se.
Nincs más választásom, bele kell törődnöm az elfogadhatatlanba,
és engedelmeskednem kell!" - Ha ez sem elég, erővel mutatják
meg neki, hogyan viselkedik egy jó gyerek. Az így létrehozott
konfliktus a fogain válik szemmel láthatóvá. Éreztetik vele, hogy
nem egyenlő a tanárral, és semmilyen körülmények között sem
lehet több vagy jobb. Ha tudatosan, vagy nem tudatosan elhiszi
ezt, természetesen belső indulatai, érzelmei saját önértékelését ron-
gálják, hiszen már a legkeményebb részével, a fogával sem képes
megoldani a konfliktust. Az agy érzékeli a megoldhatatlannak
tűnő konfliktus elviselhetetlen feszültségét, és az érzelmi töltésből
energiát nyerve sejtfelszívódást hajt végre ott, ahol a harapás nem
lehetséges. Ám ha szeretnénk ezt tudatosan elkerülni, egy alma is
rendkívül hatásos lehet, mert képviseli a „tanár-bernáthegyit", és
gyermekünk használhatja a fogait, ami gyors javuláshoz vezethet.
Reméljük, a fogorvosok ezért nem fognak haragudni ránk. Ugy
tűnik, egyelőre egyáltalán nincsenek híján a munkának...
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
köszi szivesen olvaslak! kezdem érteni ... de ezek a mesék nincsenek toppon
nézzük csak
Öt embert

Gyuri mélyen alulértékeltnek érzi magát aki alulértékeli magát annak vérnyomás gondjai lesznek csontrikulás inkább akkor lesz ha vki soha nem áll ki magáért
de ebben a konflikusban nem vetödhet fel az h kiáljon magáért...

Gertrúd nagyon keserű: „Micsoda felháborító dolog ilyet tenni velem, azok után, amiket
megtettem ennek a férfinak! Gyűlölöm ezt a hapsit!" ez a nö aki minen tettet aszerint itél meg h ffi na nö tette... sztem hüvelygyulladás éri de mindenképpen vmilyen szex szerv mivel az alap probléma...

Géza igencsak macsó, és a helyzetet területvesztésként éli meg: tehát nem veszi a szivére ! hasi igeg vagy szexuális probléma fog jelentkezni

Györgyiből undort vált ki, h nem tom undor hányás sztem reflux savtultengés

gyomorszáj és nem bél és emésztés, az az elnemengedés szerve

a kutyák h a kutyáknál legritkább h fogpoblémájuk legyen még ha teljesen elkopik is a foguk akkor is ritkán lukad ill fáj...
kiskutyák félelmük miatt redszerint a gazdit akarják bele vonni a nagykutya megtámadásába !
madj mi kellen jol szét szedünk téged, az én gazdám erös ! :p hiszen ök egy falka ...
a gyerekek hatalmi problémája sztem ül, azaz hihetöen támadja a konflikus a fogzománcot a fog eröböl döntés....

nagyon érdekel a dolog énis sokat gondolkozom ezeken... azt gondolom h az érzés ha megéljük nem okoz betegséget csak ha alaproblémává válik vagy ha elfojtjuk de a betegség elött még van néhány más probálkozása a pszihének

ugygondolom h a történések sorrendje...

adott egy személy aki vhogy viselkedik v történet stb - nem fogalkoznak vele
akkor közelebb jön... megjelenik az álom vagy a mindenütt ez jön szembe érzés... ha ezzel sem történik megoldás , akko közelebb jön lessz belöle egy életvitelre kiható ügy saját börén...( elbocsátás )

a másik dolog a sterssz kezelési technikánk vannak akik redszeresen levetetik a családjukon vannak akik sportolnak de hallotamh régebben az emberek a vonatok mellé jártak sikitani ma már a vidámparkba sem divat ... az iskolai verekedés is föbenjáro bün... igy se negativ se pozitiv stresst levezetés nem marad a szokásainkban joformán...
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
... de ezek a mesék nincsenek toppon....

....a másik dolog a stressz kezelési technikák vannak ... akik sportolnak, hallotam hogy régebben az emberek a vonatok mellé jártak sikitani, ma már a vidámparkba sem divat ... az iskolai verekedés is föbenjáro bün... igy se negativ se pozitiv stresszt levezetés nem marad a szokásainkban joformán...

Ezeket a meséket nem én kreáltam, tudtommal nem is mesék, hanem a természetből ellesett igen jó példák. Az említett könyv, Giorgio Mambretti és Jean Séraphin: Orvostudomány a feje tetején, tele van ilyenekkel, állítólag egy jó "mese", példa minden racionális érvnél megragadóbb!

Az alkalmazottakkal nem tudok mit kezdeni, őket a fónökük megkérdezésük nélkül rúgta ki. :) A reakciók következménye a lényeg, és ugyan te hozzá szóltál, véleményedet leírtad, meg fogom vizsgálni, de tudd, dr. Hamer tízezrével rendelkezik eset-tanulmánnyal, és annak alapján dolgozta ki pontosan a különböző lelki hatásokra az agy által precízen továbbított parancsok, testi megnyílvánulásait.
Bizony, sok könyv foglalkozik a lelki eredet testi megnyílvánulásaival, azok többnyire megfelelőek, de az új germán medicina, annyira más, hogy érthető a többszöri eltérés.
Az eddigi megközelítések is inkább kapcsolódtak a hagyományos orvosi gyakorlathoz, mint nem.
lsd. a rossz kórokozók megbetegítették a fazont, stb. Pedig rendkívül szinpatikus emberek, becsületes munkával készített összeállításaira gondolok. Dahlke, Tepperwein, Pósa, stb. Nem tudták igazán átlépni a rubikont.
Ez csak Hamer-nek sikerültl
Ezért egészen más az Új GErmán MEdicina. GNM

A konfliktus, stressz megoldási példáig fantasztikusak, legközelebb használni is fogom, na nem az iskolai verekedést, -bár, ha belegondolok, nem nagyon volt gyerek az én időmben, aki tényleg ne vett volna részt ilyenekben, aktívan-passzívan, mindegy- hanem a vonat melletti üvöltést. Az É-i összekötő mellett lakok, a gyereket sokat sétáltatom az új átrárón keresztül, kipróbálom és beszámolok majd.

Nem vagyok szakértője a GNM-nek, hosszú út után találtam meg, mint olyan módszer, amin még nem találok "fogást". Keresek, de jóindulattal közelítek felé, valami bennem ugyanis ezt súgja.

Végre valami, ami nem képesség fűggó, pl, aura alapján diagnosztizásás, nem beavatás fúggő, pl. reiki, nem testi adottság, pl. bioenergia, hanem szintiszta természettudomány! Nem lehet másképp. ez a lényege. Keresem a kivételt.
Még nem találtam.

sokat olvasom a honlapjukat, az ujmedicina pont hu-t, és olvasom az ajánlott könyveket, élvezem az ismerkedést a témával.

Azért hoztam erre a fórumra a témát, mert
egyrészt tényleg nagyon nagy hasznát láthatják azok, akik ismerik,
másrészt pedig a kívülállók, "tudatlanok" -erről a témáról van csak szó- váratlan, és szakmán kívüli kérdései mindíg inspirálni szoktak engem és egy-egy témát is!
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
nagyon örülök a véleményednek és tiszta szivemböl énis szoritok a modszernek éppen ezért szeretném tisztán látni mit mond... és egyetértek a lehetséges hasznában is énis régota keresem a szervezet öngyogyitó képességének aktivizálási modszerét.. mert tudom h van...


elgondolkoztam-tulajdonképpen nem biztos h a prolémám a modszerrel van lehet a forditásban a hiba , a gond a tünetek meghatározása és a történetük közt van! ... lehetséges h hasonlattal irták le a személyiségek problémáját ami ha közmondás! akkor szoszerinti foditásban nagyon más lessz...
ha nem igy van akkor az a gond h ahogyan te is irtad
", tele van ilyenekkel, állítólag egy jó "mese", példa minden racionális érvnél megragadóbb!"
éppen hogy sántit nem érzem természtesnek a probléma kontra tünet párost.

stressz: nagyon örülök h tetszik én fontosnak tartom a stessz levezetést, ha vissza kellet folytani, mielöbb keresek valamit.. egyszer pl a vendéglátóm tüzhelyét sikáltam le, majd elnézést kértem , és elmodtam h muszály volt valamit csinálnom tiszta eröböl :) azt mondta nem baj majd szol máskor is
ha a dühömre van szüksége ...

ilyenkor érdemes fát vágni stb, és a nehebb dolgokat elvégezni a stressz gyakran és könnyen alakitható dühvé ami a változás leggyorsabb energiája éppen ezért nem mindegy hová irányitjuk... ha a tevékenység alatt fent tartuk az érzést az az átengednük .. akkor a végeztével tul is vagyunk rajta...

visszatérve a modszerre ez az egész dolog nagyon nehéz, hiszen ha igaz- magunktol is meggyogyulunk....
de erre valo biztatásban ne menjen orvoshoz? érted? én nem biztos h vállanám ezt a felelöséget a modszer terjesztésével...
 

vadvirag81

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Mivel ez az első hozzászólásom a fórumon, szeretnék bemutatkozni. Vajai Márta Virág vagyok, Germán Új Medicina konzulens. Szívesen segítek bárkinek, akinek információra vagy tájékozódási pontokra van szüksége, esetleg konkrét konfliktussal, megbetegedéssel kapcsolatban szeretne többet megtudni.

Ahhoz, hogy egy konfliktus szervi elváltozást indítson be, öt feltételnek kell teljesülnie az adott konfliktussal kapcsolatban. Íme a DHS (alias Dirk Hamer Syndroma) öt feltétele. Egyidejűleg kell teljesülniük, ha bármelyik hiányzik, akkor a drámázás ellenére nem fog kialakulni szervi elváltozás, régi nevén megbetegedés:

1.) megrázó, drámai, lehengerlő, kibillent a normál kerékvágásból
2.) váratlanul ér, nem tudunk rá felkészülni
3.) konfliktust, megütközést hordoz magában
4.) elszigetelten megélt, az illető magába fojtja
5.) átmenetileg nincs megoldása

Minden szervi elváltozáshoz konkrét érzelmi tartalom kapcsolódik, ezek az érzelmi tartalmak pedig pontosan behatárolhatóak az alapján, hogy az adott szervnek mi a pontos biológiai funkciója. Mivel néhol összemostatok össze nem tartozó érzelmi tartalmakat és szervi tüneteket (már csak ezért is, arra kérlek Benneteket, hogy óvatosan bánjatok az elérhető anyagok módosításával), engedjetek meg egy kis korrekciót.

Az undor a hasnyálmirigy Langerhans alfa szigetsejtekhez kapcsolódik - és a konfliktusnak elengedhetetlen része a félelem. Az ehhez kapcsolódó szervi elváltozás a vércukorszint csökkenése, és az elváltozás biológiai értelme, hogy ezzel evésre kényszerítse az illetőt. Az undor miatti nem étkezés a fajfenntartás szempontjából veszélyes, ezért csökken a cukorszint, hogy az illető éhes legyen és egyen. (Szerv Atlasz 109. oldal)
 

vadvirag81

Állandó Tag
Állandó Tag
A reflux a nyelőcső laphám nyálkahártya elváltozása, amely a gyomor kis kanyarulatát is borítja. Szintén elhatárolódási konfliktus - az érzelmi tartalom pedig valami, amit az illető nem hajlandó lenyelni, amit akarata ellenére erőszakolnak le a torkán, amit nem vesz be a gyomra (ettől függ, hogy a nyelőcső vagy gyomor lesz-e érintett). Nincs sav túltengés, visszafelé áramlik a táplálékcsatorna tartalma. (Szerv Atlasz 116. oldal)

A területvesztés egy jobb kezes férfi elsődleges elválasztási konfliktusa, melyben a szívkoszorúér artéria érintett. Az érfal fekélyesedik, hogy nőjön az átmérője, és több vér érkezzen a szívbe, fokozva ezzel a teljesítményt, amire szükség van a terület visszahódításához. A 9 hónapjál hosszabb ideig tartó konfliktusok esetében a megoldás utáni szakaszban az agyi ödéma kiterjed a lassú szívverést szabályzó agyi központra, az így fellépő szívleállás (ismertebb nevén infarktus) halálos kimenetelű. (Szerv Atlasz 125-127. oldal)

Fontos, hogy ennek a szervnek az elváltozása nemi-birtok zónát érint, így itt már a biológiai oldalúság, a nem és a hormonális állapot is szerepet játszik. Például ugyanígy a szívkoszorúér artéria érintett bal kezes nő elsődleges nemi frusztráció, visszautasítás konfliktusának esetében is. A területvesztés férfias konfliktus, a nemi frusztráció pedig egy nőies konfliktus. A nemi-birtok zónák egy kicsit összetettebbek, mint az egyszerű konfliktusok, ám csak látszólag tűnik nehéznek a megértésük, ezek működése is (bio-)logikus.

Szó esett a mocskosságról is, amely egy távozó falat konfliktus, és a vastagbél hengerhám szövete érintett az elváltozásban. Nem keverendő össze az undorral. Ezek finom, árnyalatnyi eltérések a konfliktus érzelmi tartalmában, de már egy ilyen kicsi különbség is teljesen más elváltozáshoz vezet, amelyek még csíralemez származásukban is különböznek. Az undor a Langerhans alfa szigesejtek funkciókimaradását okozza (elhatárolódás), a mocskosság a vastagbél hengerhám daganatos elváltozását (falat). (Szerv Atlasz 48. oldal)

A Germán Új Medicina egyébként működik, minden esetben. Egy nagyon kedves barátnőmnél az orvosok 17 éve lisztérzékenységet diagnosztizáltak, és a gluténmentes diétáját azóta is tartotta. A Germán Új Medicina segítségével feltérképeztük a konfliktusát. Mostanra a barátnőm fogyasztja a lisztes ételeket, és a vértesztje is negatív! Nagyon fontos azonban, hogy csak a konfliktus megoldása és a megoldás utáni szakasz letelte után kezdett gluténosan étkezni, tehát a precíz esetfeltárás nélkülözhetetlen.

Remélem, Ti is találtok majd hasznosat abban, amit írtam, és ha kérdésetek lenne, vagy szeretnétek több pontos infóhoz jutni a Germán Új Medicinával kapcsolatban, szívesen segítek. Üdv!

U.i.: Bocs, hogy így két szeletben küldöm, de az előbb elszállt a fórum, talán sok(k) volt neki, hátha így jobban el tudja küldeni. :) A módosítás oka, hogy néhány dolgot kiemeltem (vastaggal, dőlttel).
 

vadvirag81

Állandó Tag
Állandó Tag
Még néhány kiegészítés, ha nem bánjátok... ;)

Az alulértékelést mi, akik Robertonál tanultunk önértékelés letörésnek hívjuk. Az önértékelés letörés érzelmi tartalma: nem vagyok elég jó, mert... nem tudok ezt vagy azt csinálni... A konfliktus súlyossága az, ami meghatározza, hogy mely szerv lesz érintett: enyhe konfliktus esetén pl. a kötőszövet, súlyos önértékelés letörés esetén csontok, illetve mi lesz a vonatkozása: nem tudok táncolni - lábak, nem bírok vele - karok...

Gyuri esetében tehát, ha az a csontokat érinti, az önértékelés letörés valahogy így hangzik: "Kirúgtak... én már nem kellek senkinek... én már nem vagyok elég jó... semmit sem érek..." Az elváltozás biológiai értelme ennél a konfliktustípusnál a megoldás utáni szakaszban nyilvánul meg, vagyis a lényeg, hogy némi előbontás után a csontok erősebbre, strapabíróbbra épüljenek. (Szerv Atlasz 82., 84-85. oldal)

A fogszúvasodás esetében ugyanígy: nem tehetem meg, nem vagyok elég jó (helyzetben) ahhoz, hogy megharaphassam azt, aki erőszakoskodik velem. A konfliktus aktív szakaszban a dentin előbontása (lyukképződés), majd a megoldás utáni szakaszban a fogcsont szövetének rendkívül fájdalmas gyógyulása, újjáépülése következik. Ilyenkor vesszük észre, és megyünk fogorvoshoz. (Szerv Atlasz 83. oldal)

Gertrúd érdekes eset, ugyanis a máj- és epevezetékek megint a nemi-birtok zónákhoz tartoznak. Jobb kezes férfi esetében egy birtokbosszúsági konfliktus, mérgelődés, túlkapás, visszaélés. Bal kezes nő esetében pedig identitáskonfliktus, döntéskonfliktus. A biológiai értelem itt az epevezeték fekélyes tágítása, hogy a méreg és bosszúság megemésztéséhez több epe folyhasson keresztül. (Szerv Atlasz 131. oldal)

Többször is hivatkozok az írásaimban a Szerv Atlaszra, amely Barnai Roberto szellemi terméke. Hamer doktor tudományos táblázata alapján készült, egy rendkívül pontos, precíz, vizuális anyag, amely magában foglalja az ismert szervi elváltozásokat, a hozzájuk tartozó konfliktus érzelmi tartalmát, a szerv biológiai funkcióját, a konfliktus aktív és a megoldás utáni szakasz tüneteit, az elváltozás biológiai értelmét (5. természettörvény szerint) és még számos hasznos információt, illusztrációkat, képeket.

Szerintem a Szerv Atlasz az elérhető legjobb információs anyag a GNM-ről!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére