ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Hurták professzor elbeszélése élményeiről, elragadtatásáról:

Ima közben a szobáját fény töltötte el, és egy fenséges alak kibontakozott és közölte, hogy ő Ophanim Énok Mester. Megkérdezte, hogy készen áll-e, hogy az Atyához menjen vele, és miután Hurták prof. beleegyezett fény-mezővel körülvéve felragadtatott a Mennyekbe.

Merak és Muscida csillagok tartományába mentek először, itt elmondták, hogy a földi hatalom birtokosai magasabb mennyekből buktak alá. Ők jelenleg a Nagy Medve csillagképként ismert határmezsgyén tartózkodnak, és innen ellenőrzik a bejáratot, amely a magasabb szintű Mennyekből a helyi világegyetemünkbe vezet.
Látta, hogyan taszították le az előző korszak mestereit ezekre a csillagokra, ahonnan most is ők irányítják az alacsonyabb szintű bolygó-világokat.

Innen a Arcturus nevű csillagra ment, ahol a Kilencek Tanácsa van, és a mi tartományainkra vonatkozó döntéseket itt hozzák. A Testvériségek hálózatát és a székhelyeiket is megmutatták.

Utána átvezették a különböző Fény-sűrűségű rétegeken, ami az Orionhoz vezetett. A teste húsból való öltözékét felkellett cserélni Fény – öltözékre.
Az Orion ködben a Saip csillagra vitték, ahol találkozott egy Metatronnal, aki az isteni Atya elé vezette.

Itt megtudta a feladatát, küldetésének célját, azt, hogy a Földön mindenkit meg kell győznie, hogy „elérkezett az idő”. A „harmadik szemébe” vésték be az üzeneteket Kulcsok formájában. A Kulcsok feltárják a magasabbrendű fejlődés és az emberi fejlődést, az Alfától az Omegáig. Így az örökkévalóságok összekapcsolódnak egymással.

Megmutatták az Atya Házát, ahol Sok Lakóhely van. Megmutatták a csillagrendszeri Tanácsok rendjeit és uralmait is, valamint a Messiás újbóli eljövetelét.

A Kulcsoknak lehetővé kell tenniük mind a tudományos, mint a szellemi megismerést. Rá kell ébrednünk: a bennünk és rajtunk kívül lévő Isteni Fényvilágok lehetővé teszik, hogy együttműködjünk az értelem más megnyilvánulásaival formáival. A Kulcsoknak az a rendeltetése, hogy a Melkizedek Testvériségének megérkezéséig egyesítse a Népeket és felkészítse őket a 144.000 Mester eljövetelére. Ezek a Mesterek megváltják a szelídeket és igazakat, majd felviszik őket az értelem magasabb szintjeire, hogy egy új életet kezdhessenek.

Énok kihangsúlyozza, hogy ezek a Kulcsok nem csupán erre a bolygóra vonatkoznak, a tanítás felkészít minket arra, hogy más bolygókon is tudjunk munkálkodni, összhangban a magasabb szintű tanításokkal és szellemi igazságokkal.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Énok

ÉNOKH (Hénok) bibliai személy; a Genezis nemzetségtáblájában szerepel mint Matuzsálem. Járed fia, Apja. 365 évig élt. Istenfélő életet élt, élete végén a Szentírás szavai szerint az Isten magához vette, ami annyit jelent, hogy nem halt meg közönséges emberek módjára.
A Szentírás e megjegyzése folytán sok legenda fűződik hozzá.
A későbbi zsidó irodalom az írás, számolás és a csillagászat feltalálójának is tartotta. A nevét viselő apokrif könyvek (elsősorban az etióp és a görög nyelvű) az i.e.2.sz.-ból valók a misztikus irodalom fontos alkotásai. Már a II. sz.-ban egy apokaliptikus könyvet tulajdonítottak neki, mely Judás levelében (14-15. v.) múltszázadban került elő etióp fordítása, amelyből jó kiadás van Dillmanntól (1851). Legújabban Charles oxfordi tanár adott ki új kiadást, mely Dillmannénál sokkal jobb és 10 új, eddig ismeretlen kézirat összevetésén alapul: The Boek of E. (1893.) Énok életéről héber nyelven irt legendai munkák is maradtak fenn. A mohammedán legendákban Énok Idrisz néven fordul elő.

Az Énok könyvének három változata van. Az etiópiai változatot 1773-ban fedezte fel James Bruce skót kutató. A második változat, Énok titkainak könyve szláv nyelven íródott, és 1886-ban fedezte fel Szokolov professzor a belgrádi közkönyvtárban.
A héber Enoch, az Énok III. néhány változata a jelentős Metratron arkangyalnak tulajdonított mágikus nevek és mágikus formulák listáját tartalmazza;
Metratont a kortárs okkultista, a kaballisztikus Élet Fáján az első szefira, Keter urának tartják.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Emlékeztető budapestieknek és pest környékieknek egy kivételes előadásról:

Énok -kulcsok:


Dr.J.J.Hurtak; A Tudás könyve: Az Énok - kulcsai

Jelenkori, páratlan kinyilatkoztatási művének („kódkönyvének”)
Legközelebbi nyilvános budapesti („dekódolása”)

Előadása

Az Orion és a Plejádok trónenergiái által irányított tudatenergiák a Nagy Piramis tudaterőivel, összhangban a bolygó időgörbületi területeivel.
A föld alatti energiarácsok, a szent helyek, a kozmikus energiapályák, és a Fénytestvériségek kapcsolata.
Kristálykommunikáció a sok világegyetemmel, bölcsességük közvetítése az „élő tűz kristálynyelveivel”.

Április 23.-án szombaton. 10.45 – 16.00.- h.

Erzsébetligeti Szinház. Budapest XVI. Hunyadvár u.43/b.

Előadó: Ulli Granögger; a Jövőtudományok Akadémiája (USA) európai vezetője
(a könyv magyar kiadványának előjegyzése)

Belépő: 2000 Ft
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Sziasztok, Csabika kicsit csendben van, igy teszek fel ide érdekes témát és irásokat.

Na, kezdjük:


A rendszerrombolók: az Indigó harcosok útja

Az "Indigó gyerekek" megnevezés a létezők egy igen különleges csoportjának adott név, akik azt választották, hogy különleges küldetéssel vagy céllal inkarnálódnak a bolygóra.

Az "Indigó gyermek" megnevezés az Indigók lélekszínére utal, ami egy Mester Lelket jelez, aki tanítóként vagy gyógyítóként szolgál. Minden Indigó gyermek vállalta a tanítás vagy gyógyítás küldetését valamilyen módon, gyakran csupán azáltal, hogy az, aki.
Indigók már régóta érkeznek a bolygónkra. Néhányan úgy vélik, hogy Jézus és Buddha is Indigók voltak, mert a küldetésük az volt, hogy globális szinten tanítsanak és gyógyítsanak, és hogy megváltoztassák az emberiség tudatosságát.

A közelmúltban egyre növekvő számban kezdtek Indigók érkezni a bolygóra a 2. Világháború után, hogy előkészítsék a globális változást, amit most tapasztalunk meg. Az ötvenes évek "baby boom" generációjának tagjai közé is inkarnálódtak, valamint a hatvanas évek "hippi nemzedékébe". Ekkor azonban még nem voltak elegen ahhoz, hogy jelentős változásokat generáljanak.

Később, a 70-es években megérkezett az Indigó gyerekek első generációs "hulláma". Ők most a húszas éveik végén és korai harmincas éveikben járnak, és ők az igazi "harcos" generáció, akik elkezdték a régi rendszerek megkérdőjelezésének és megváltoztatásának folyamatát.
Őket követték a 80-as és 90-es években érkező Indigók, egyre nagyobb érzékenységgel és kifinomultsággal, egészen az 1990-es évek végéig és a 2000-es évek elejéig, amikor csatlakoztak hozzájuk a Kristály gyermekek, a spirituális harcosok egy más típusa.

folyt.köv..... \m/
 

Forgoszel

Állandó Tag
Állandó Tag
pastoral írta:
Szia Judit!


Ha az ördög segítségét akarod kérni, szólj Piri néninek, a vajákos Piri néninek, aki a LLLLLLLLLLúdas Matyiban is volt, ö még tenyérböl is jósol, söt macskagyökérböl férfifogó teát is ismeri, de gondolom Neked erre nincs szükséged, mivel a kép alapján nem vagy boszi típus. :oops:

Üdv Pasztor

Elnézést, hogy kijavítlak, lehet, hogy csak gépelési hiba, de Őt Biri néninek hívták :oops:
 

Forgoszel

Állandó Tag
Állandó Tag
Melitta írta:
es letezik meg a Biri neni?

Biri nénje? Igen :D
Szinkronhangja sajnos már nem :(
Ő, Gobbi Hilda volt.

Egyébként, itthon nemrégen adták ki a Lúdas Matyit DVD-n. A rajzfilmről beszélek. Teljesen felújított változat és a felújított, digitalizált és kiszinezett filmből is van rajta 4 db jelenet. Ez, az 1949-es film, melyet Nádasdy László rendezett Ranódy Lászlóval. Főszerepben. Soós Imre.

Hangok: Geszti Péter, Kern András, Csákányi László, Agárdi Gábor, Farkas Antal, Gobbi Hilda, Inke László, Csurka László, Raksányi Gellért.
Jah, és a Zelk Zoltán írta, A három nyúl is rajta van :D

Nagy élmény volt. Kár, hogy csak 75 perc.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Nem komolytalankodunk, amikor komoly eszemecserét adok elő az Indigó gyerekeről!!! :D

Hogyan lehet felismerni egy Indigót?

Munkám során gyakran megkérdezik, hogy hogyan lehet felismerni egy Indigót. A nyilvánvaló válasz az lenne, hogy meg kell nézni az aura színét. Ám nem minden Indigónak van sötétkék aurája. Az "Indigó" kifejezés a lélek egy állapotára utal, nem pedig az aurának a színére, ami egy átlagos embernél napról napra változik a hangulatától és az érdeklődésétől függően. A tisztánlátók, akik képesek olvasni a lélek állapotokat, képesek lehetnek azonosítani az Indigókat.

Ennek ellenére az Indigókat könnyen fel lehet ismerni érzékenységükről, kreativitásukról, spiritualitásukról és általános viselkedési mintáikról.
Gyermekként úgy néznek ki, mint más gyermekek, bár gyakran szépek és átható a tekintetük. Mindig kimagaslóan intelligensek, és tele vannak kérdésekkel és igényekkel. Energikusak, aktívak és erős akaratuk van, valamint erőteljesen tisztában vannak önnön értékességükkel és fontosságukkal. Tudják, hogy különlegesek, és hogy azért vannak itt, hogy valami jelentőset vigyenek véghez.


folyt.köv........
 

Forgoszel

Állandó Tag
Állandó Tag
Karsay István írta:
Nem komolytalankodunk, amikor komoly eszemecserét adok elő az Indigó gyerekeről!!! :D

Hogyan lehet felismerni egy Indigót?

Munkám során gyakran megkérdezik, hogy hogyan lehet felismerni egy Indigót. A nyilvánvaló válasz az lenne, hogy meg kell nézni az aura színét. Ám nem minden Indigónak van sötétkék aurája. Az "Indigó" kifejezés a lélek egy állapotára utal, nem pedig az aurának a színére, ami egy átlagos embernél napról napra változik a hangulatától és az érdeklődésétől függően. A tisztánlátók, akik képesek olvasni a lélek állapotokat, képesek lehetnek azonosítani az Indigókat.

Ennek ellenére az Indigókat könnyen fel lehet ismerni érzékenységükről, kreativitásukról, spiritualitásukról és általános viselkedési mintáikról.
Gyermekként úgy néznek ki, mint más gyermekek, bár gyakran szépek és átható a tekintetük. Mindig kimagaslóan intelligensek, és tele vannak kérdésekkel és igényekkel. Energikusak, aktívak és erős akaratuk van, valamint erőteljesen tisztában vannak önnön értékességükkel és fontosságukkal. Tudják, hogy különlegesek, és hogy azért vannak itt, hogy valami jelentőset vigyenek véghez.


folyt.köv........

Elnézést :oops:
A szünetben csevegnek a diákok :oops:
Morzsáni nem morzsáztunk a földre :oops:

Mellesleg, nagyon érdekes az előadásod.
Már kezdtem azt hinni, hogy mindent tudok az indigókról, de Te mondtál új dolgokat is. Ez nagyon rekem. Több információ, több tudás :D
Nagyon várom a következő részt!!!
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Jobb agyféltekés beállítottságúak, és általában a jobb agyféltekés tevékenységekhez vonzódnak, mint például a zenéhez, a művészetekhez, az íráshoz és a spiritualitáshoz. Szeretik a kristályokat, a reikit, a meditációt és a jógát.

Nagyon szenvedélyesek , és igen hűek a barátaikhoz, akikből gyakran sok van nekik. Hisznek az őszinteség és a kommunikáció fontosságában a kapcsolatokban. Gyakran összezavarja őket az őszintétlenség, a manipuláció és az önző viselkedés egyéb formái, melyeket szüleik normálisnak tartanak.

A pénzhez való hozzáállásuk az, hogy vagy elutasítják, mint valami szükségtelen dolgot, vagy nagyon is tisztában vannak a hatalmával, és törekszenek arra - gyakran sikeresen -, hogy bőséget teremtsenek maguknak.

Az Indigók legjellemzőbb tulajdonsága gyakran a harag. Nem hagyják, hogy parancsolgassanak nekik hatalmi pozícióban levő személyek. Egy mély szinten, az Indigók nem ismerik és nem fogadják el a "tekintélyt". Tudják, hogy mind egyenlőek vagyunk, így felbőszítik azok, akik valamilyen hatalmi pozícióban vannak és diktatórikusan viselkednek, legyenek ezek a szüleik, a tanárok vagy a főnökeik.

Ebben jelentkezik tanító szerepük fontossága - arra tanítanak minket, hogy vegyük birtokba saját hatalmunkat és tiszteljük önmagunkat azáltal, hogy nem adjuk át hatalmunkat annak, aki ezt követeli tőlünk. Továbbá arra tanítanak minket, hogy értékeljük spirituális és kreatív énünket, és ne helyezzünk akkora hangsúlyt a materiális sikerekre.

folyt.köv....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Az Indigó gyermek

Az Indigó gyermekek aktívak, energikusak és nagy képzelőerővel vannak megáldva. Órákon át képesek szórakoztatni önmagukat és eljátszogatni saját világukban. Gyakran vannak képzeletbeli barátaik, és szeretik a tündéreket és a delfineket.

A fiúknak általában nagyobb hajlamuk van a hiperaktivitásra és a bomlasztó magatartásra. Ennek valószínű kulturális okai vannak, mivel a társadalom a férfi dominanciát fejezi ki, így ezt a mintát gyakran nagyon korán elsajátítják.

Az Indigók kivételes intelligenciája bosszantó lehet a szülők számára. Nem hagyják, hogy megmondják nekik, hogy mit tegyenek, hanem meg akarnak vitatni és tárgyalni minden utasítást. Amíg a szülők nem tanulják meg, hogy az Indigó gyermekük arra tanítja őket, hogy tiszteljék a gyermek választási jogát, és tartsák tiszteletben a döntését, addig minduntalan szembe fogják találni magukat hatalmi harcokkal és az akarat csatáival.

Az Indigók kezelésének korrekt módja, hogy hajlandóak legyünk megtárgyalni, elmagyarázni a dolgokat, és választásokat kínálni nekik. Az ilyen jellegű utasítások, hogy "csináld, amit mondok", csak viszályt vagy közönyt fognak szülni.

Az Indigók gyakran erősen idegenkednek az iskolától. Untatja őket a (számukra) lassú tempó, és az ismétlődő feladatok, amik szükségesek a tanárok szerint, akik nem értik az intelligenciájukat.

Küzdenek a tekintélyelvűséggel és a beilleszkedéssel, ami nagyon nyomasztó lehet egy fiatal Indigó lélek számára, aki nem igazán érti a "mások feletti uralom" elvét, a dominancia és az engedelmesség fogalmait, amik oly jellemzőek földi társadalmainkra

Az iskolai problémák közé tartozik az ADD (figyelemzavaros rendellenesség)és az ADHD (hiperaktivitással társuló figyelemzavaros rendellenesség) is, amik az unalom és az ingerültség eredményei. A tanulási zavarok, mint például a diszlexia, gyakran az Indigók eltérő létezési és gondolkodási módjait tükrözik vissza.

folyt.köv.....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Az Indigó kamasz

Ahogy a kamaszok többsége, az Indigó is eléri a pubertás átmenet idejét, és rosszkedvűvé és szeszélyessé válik, ahogy változik a teste. Ám ahogy elérik ezt a kort, a fiatal Indigók gyakran elkezdenek átlátni a materializmuson és az áldozat drámákon, melyek a modern világban a legtöbb felnőtt életének alapját képezik.
Ekkor gyakran "kiszállnak" ezekből az életformákból, és más "alternatívákat" választanak, melyeket értelmesebbnek vagy örömtelibbnek találnak, vagy egyszerűen csak azért teszik ezt, hogy dacoljanak a szüleikkel.

Sajnos ezek közé az alternatívák közé tartoznak a drog kultúrák és a különféle trance party-k, ahol kémiai úton idézik elő a boldogság állapotát, ami azonban rövid életű és függőséghez vezet.
Az Indigó ezzel fejezi ki a haragját és egy olyan rendszer elutasítását, ami semmiféle értéket nem kínál az Indigó lélek számára. A szülők elvihetik a gyermeket rehabilitációs programokra, ám fel kell tenniük maguknak a kérdést, hogy ilyen intelligens és kreatív létezők miért fordulnak az önpusztítás felé.

Az önpusztító kamasz viselkedés másik formája az, amikor a gyermek magára veszi a szülők értékeit, és megpróbál túlteljesíteni. Ez ijesztő lehet, mert az Indigók természetüknél fogva kivételesen tehetségesek. Ezek az Indigók gyakran rendkívüli tudományos vagy műszaki ismeretekre tesznek szert, hogy elismerést és sikert vívjanak ki, ám feláldozzák az érzelmi fejlődésüket, ami roppant káros lesz számukra életük későbbi szakaszában, amikor értelmes társkapcsolatokat próbálnak kialakítani.


folyt.köv.....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A fiatal Indigó felnőtt

A húszas éveik végén ill. a harmincas éveik elején járó Indigók általában az alábbi két csoport valamelyikébe tartoznak.

Az első csoport az ún. "yuppie " (fiatal felnőtt, aki városban lakik, sokat keres, és a pénzét divatos és drága dolgokra költi) életmódot követi és bőséget teremt magának, általában az IT (Information Technology) vagy a művészetek területén elért karrier által. Stabil kapcsolatokat keresnek, és szeretnének gyerekeket, és családot alapítani. Ám küzdenek a házasság, család és foglalkoztatottság rendszereinek követelményeivel és normáival. Az Indigó lelkük törekszik arra, hogy kifejezze lényegét, és hű maradjon ahhoz, aki valójában, ám eközben szeretnének "sikert" elérni, ahogy azt a kultúránk diktálja.

A második csoport azt választja, hogy "kimarad" a társadalomból. Gyakran utaznak, "globális polgárokká" válnak, és küzdenek azzal, hogy bárhol is letelepedjenek. Általában nincs fix hivatásuk vagy munkájuk, és alternatív életstílust folytatnak, amibe beletartoznak a drogok is. Míg gyakran azt állítják, hogy boldogok, ám frusztrálja őket, hogy képtelenek egy olyan gazdasági stabilitást teremteni, hogy képesek legyenek a családteremtés és egy közösséghez való hozzájárulás "normális" tevékenységeire.

Mindkét csoport megpróbálja újra definiálni, hogy mit jelent felnőttnek lenni a jelenkori világban, és megkísérlik, hogy megtalálják a módját annak, hogy megéljék az igazságukat, ám emellett boldogságot és stabilitást találjanak felnőttként. Ők az a generáció, amely új választásokat és új lehetőségeket keres a felnőtt életre az Új Földön.
Rendszerrombolás: az Indigók és az oktatási rendszer

A közösségi élet területe, melyre az Indigók a legnagyobb hatással vannak, az oktatási rendszer. Ahogy már korábban említettük, az Indigók jobb agyféltekés beállítottságúak, akik energikusak és aktívak. Irtóznak attól, hogy hosszú időn keresztül ülve kelljen maradniuk, ahol megmondják nekik, mit csináljanak, és ismétlődő feladatokkal untassák őket, melyek nem jelentenek kihívást számukra. Mivel általában ezek jellemzik az iskolai tapasztalatokat, nyilvánvaló, hogy az Indigóknak problémáik lesznek és problémákat fognak okozni.

A jobb agyféltekés beállítottság azt jelenti, hogy sok Indigó küzd azzal, hogy fenntartsa az érdeklődését és koncentrálni tudjon egy olyan iskolai tananyagra, amit bal agyféltekés tevékenységekre találtak ki. A szükségük, hogy az energiáikat mozgásban fejezzék ki, és hogy enyhítsék az unalmukat, oda vezet, hogy nyugtalanok lesznek és bomlasztóak lehetnek. Ha kezdenek "lemaradni" a társaik mögött, akkor feszültté és nyugtalanná válhatnak.

folyt.köv....... :656:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Az Indigókat gyakran diagnosztizálják ADD-vel (figyelemzavaros rendellenesség) vagy ADHD-val (hiperaktivitással társuló figyelemzavaros rendellenesség), amit az orvosok "minimális agyi működési zavar" típusú rendellenességnek tekintenek. A szülőnek választania kell, hogy a gyermekére ráaggaszt egy orvosi címkét, vagy elfogadja, hogy a gyermeke az emberiség fejlődésének következő lépcsőfokát képviseli, és nincs szüksége arra, és nem is akar napi 6-7 órát egy iskolapadban ülve eltölteni, ahol megmondják neki, mit gondoljon.

Nézzünk szembe vele - az oktatási rendszer elavult és rosszul működik. Az iskolákat eredetileg a felsőbb társadalmi osztályok gyermekei számára találták ki, akiknek elég pénze és ideje volt arra, hogy mentális tevékenységekkel foglalkozzanak, ami szintén felsőbbségük jele volt. Fokozatosan, a 19. században és a 20. század elején az oktatás általánossá vált.

Ám valójában mire jó az oktatási rendszer? A legtöbb Indigó egyetért azzal, hogy az iskolában tanultaknak alig van valami köze a valós élethez. Az iskola mentális, "fej" gyakorlatokra korlátozza őket, ám az Indigók többsége azt szeretné, ha valós élettapasztalatokon keresztül tanulnának.

Ehhez hozzájön, hogy az iskolapadban való 6-7 óra ücsörgést nem nagyon tekintik másnak, mint trenírozni arra, hogy napi 8 vagy több órát eltöltsenek egy munkahelyi asztal mellett ülve, ám a legtöbb Indigót abszolút nem érdekli egy ilyen életforma.

Dél-Afrikában a modern iskolai osztályok általában kb. 30 gyerekből és egy tanárból állnak. A rendszer működik, mivel a gyermekek hagyják, hogy a tanár irányítsa őket. Ám ahogy egyre több és több Indigó mond nemet, a rendszer kezd szétesni.

Talán az Indigók arra tanítanak minket, hogy a tanulásnak jobb formái is vannak. Talán napi pár óra elemi műveltségi ismeretek és számtan mellett a jövő gyermeke olyan projektekben fog részt venni, amit közösen végeznek a szülők vagy a tanárok felügyelete mellett. Ezek a projektek "valós életre" orientáltak lesznek, ami hasznos lehet mind a tanulók, mind a közösség számára.

Addig is, egyre több és több Indigó mond nemet a hagyományos iskolai oktatásra.


folyt.köv indigó történetek.....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Indigó történetek

Az alábbiak valós történetek, az Indigókkal való munkám alapján.
Alisonnal 15 éves korában találkoztam, akkor maradt ki az iskolából. Attraktív, intelligens és érzékeny volt. Gazdag családból származott, édesapja elismert gyakorló orvos.
Alison teljesen megtagadta, hogy iskolába menjen, és kapcsolatba került a drogokkal. A szülei, nem tudva, hogy mit kezdjenek a helyzettel, arra kényszerültek, hogy megengedjék neki, hogy otthagyja az iskolát, és hogy kezeljék a drogproblémát és a lázadását. Alison bekerült egy drog rehabilitációs programba.

Reikit és kristályokkal való gyógyítást szeretett volna tanulni, ám még tényleg túl éretlen volt ahhoz, hogy gyógyító legyen.
Végül modell lett, és munkát kapott Londonban és Tokióban. Sok pénzt keresett és körbeutazta a világot. Mivel vonzó volt, férfi társakban sem szenvedett hiányt.

Hogy lehetne megmagyarázni egy olyan Indigónak, mint Alison, hogy iskolába kellene járnia? Nyilvánvalóan felesleges lett volna számára. Így is képes volt egy olyan életet élni, amire a legtöbb ember vágyik, mindezt anélkül, hogy éveket töltött volna el az iskolában és az egyetemen. Ez tipikus Indigó jellemző: a rendszert úgy alakítják, hogy a saját hasznukra váljon, és ne az irányítsa őket.

Peter, a középiskola utolsó évében mély depresszióba esett. Kimaradt, ám nem a nyomás miatt, hanem mert átlátta az oktatási rendszer hiábavalóságát és illúzióját. Az apja ellenezte döntését, ám édesanyja, akivel együtt élt, engedte, hogy kövesse az útját.
Miután pár hónapig kezeltük a depresszióját, Peter úgy döntött, hogy nem megy vissza az iskolába, hanem egy szakmai oklevelet szerez, amihez nincs szüksége érettségire.

Ez lehetővé tette számára, hogy legyen ideje beleásni magát egyéb érdeklődéseibe, az alternatív gyógyászatba és az egészségesebb életmódokba.

Egy sokkal tragikusabb történet Jamiláé, egy fiatal ázsiai dél-afrikai lányé, aki a középiskola utolsó évében maradt ki. Jamila szülei az egyetemen kiválóan teljesítettek, és Jamila szó szerint beleroppant a teljesítménykényszerbe, valamint az elfojtott haragba, amit szülei "hiánya" okozott, akik nem foglalkoztak vele, míg a karrierjüket egyengették.

Jamila roppant tehetséges, érzékeny, szeretetteli valamint gyönyörű lány. Ám táplálkozási zavart "fejlesztett ki" annak jeleként, hogy nincs minden rendben a világában.
Sajnos a szülei magukévá tették a "problémás gyerek" hozzáállást, és kerestek valakit, hogy "meggyógyítsa" őt. Képtelenek voltak megérteni, hogy az ő viselkedésük, és a rendszer, amelyben ők boldogulni tudtak, volt ellenséges hatással Indigó lányukra, valamint gyengéd és érzékeny lényére, ahogy a világhoz közelített.

Egy mosolygósabb történet a 4 éves Kim története, aki közölte az édesanyjával, hogy ő nem fog iskolába menni. Ő anya szeretne lenni, ha felnő, és ezért - mondta édesanyjának - nem kell iskolába mennie. Édesanyja nem értett egyet vele, és beíratta Kimet a helyi Waldorf iskolába. A Waldorf és a Montessori oktatási rendszerek tűnnek a legmegfelelőbbnek az Indigók számára jelen pillanatban. Sok Indigó szülő választja az otthoni tanítást, ami a tanulnivaló megközelítésének egy sokkal rugalmasabb módját teszi lehetővé, ám biztosítja azt, hogy a gyermek részesüljön a megfelelő oktatásban.

folyt.köv...... :D
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Rendszerrombolás: az Indigók és az egészségügyi rendszer

A másik terület, ahol az Indigók éreztetik jelenlétüket, az egészségügy. Ez az ADD, a hiperaktivitás vagy a "minimális agyi működési zavar" orvosi diagnózisainak a következménye. Az orvostudomány válasza erre egy drog/gyógyszer - általában Ritalin, néha Prozac.
Találkoztam egy hétéves gyerekkel, akinek az orvos antidepresszánst írt fel. Hallottam egy elismert gyerekorvost, hogy hároméves gyermekeknek is Ritalint javasol.

Sok vita van a Ritalin pro és kontrái körül, én ebbe nem megyek itt bele. Elegendő annyit mondani, hogy a Ritalin egy amfetamint tartalmazó stimuláns drog. Mellékhatásai vannak és elvonási tünetei, és rá lehet szokni, ha nem előírásszerűen használják.
Ennek a vitának a jelentősége az Indigók szempontjából az, hogy sokan elkezdik megkérdőjelezni az egészségügyi rendszert, ami stimuláns drogokkal gyógyszerez kisgyerekeket, ami megváltoztatja az agy kémiáját, hogy kezelni tudjon egy olyan viselkedési formát, ami nem felel meg a "normális" vagy az "átlagos gyerek" viselkedésének.

A gyerekekkel való munkám során számos gyerekkel találkoztam, akik képességei a tehetségestől a "briliánson" keresztül az autistákig és a tanulási fogyatékosságban szenvedőkig terjedtek. Utam során arra a felismerésre jutottam, hogy hiszek abban, hogy nem létezik olyan, hogy "átlagos gyerek". Minden gyermek olyan, mint egy hópehely - különleges és egyedi, egyéni szükségletekkel és vágyakkal.
Az oktatási rendszert azonban az "átlagos gyermekhez" igazították, és ha egy gyerek nem illeszkedik ebbe a modellbe, akkor a konformitásba bódítják gyógyszerekkel. Dr. Peter Breggin, egy amerikai pszichiáter, aki a Ritalin használata ellen van, úgy gondolja, hogy amit ADD-nek vagy ADHD-nak nevezünk, az egy olyan gyermek kifejeződése, aki "az energiaspektrum egyik végén" működik - a magasabb végén!

Azok, akik Indigókkal dolgoznak, jobban szeretik ezeket a gyermekeket "kinesztikus tanulóknak" nevezni, és azt javasolják, hogy olyan tanulási módokat kellene találni, ami jobban megfelel az energiaszintjüknek, ahelyett, hogy Ritalint adnánk nekik.
A tapasztalatok szerint a táplálkozásnak szintén jelentős hatása van a gyerekekre. A koffeint tartalmazó stimulánsok, a finomított cukor és az élelmiszer adalékanyagok mind negatív hatással vannak a gyermekekre, akiknek amúgy is sok energiájuk van. Ezeknek az ételeknek a kiiktatása, és a friss és természetes élelmiszerek segítenek kiegyensúlyozni a túlstimulált Indigókat. Valóban, sok Indigó előnyben részesít egy ilyen típusú étkezést, ha lehetősége van rá. Ám az elfoglalt szülők gyakran súlyosbítják a problémát azáltal, hogy a gyermekeiknek feldolgozott és félkészen vásárolt ételeket adnak, amik felborítják érzékeny rendszerüket.

Az Indigók újra megtanítják nekünk a holisztikus élet, a természetes gyógymódok és terápiák, és a természetes, feldolgozatlan ételek fontosságát. Kérdőre vonják az egészségügyi rendszert is, ami a gyógyszerekre "varázsbogyókként" tekint, tekintet nélkül a következményekre és a mellékhatásokra.

folyt.köv....
 

Forgoszel

Állandó Tag
Állandó Tag
Mint pszichológus, csak megerősíteni tudom a Ritalin káros hatását.
Remélem, mielőbb szemléletváltozás fog bekövetkezni a szakmában és nem leszünk ilyen kevesen a másik oldalon, mint jelenleg.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A boldogtalan Indigó

Ha az Indigók lehetőséget kapnak arra, hogy kifejezzék azt, akik ők valójában, ha tisztelik és megbecsülik őket, akkor nagyon érzékeny, szeretetteli és tehetséges emberekké válnak. Ha nem, akkor hajlamosak az önpusztításra és a működési zavarokra.

A droghasználat, a táplálkozási zavarok és a magatartási zavarok nagymértékű elterjedtsége az Indigók körében azt jelzi, hogy ahogy élünk, az nem működik.

Kérlek, soha ne mondjátok nekik, hogy nem elég jók.
Az Indigók erős "küldetéstudattal" születtek. Ők az Indigó Sugár spirituális harcosai. Tudják, hogy valami nagyon különlegeset kell végrehajtaniuk a bolygón.

Ám attól a pillanattól fogva, hogy megérkeznek, negatív üzenetekkel bombázzák őket, melyek aláássák önbecsülésüket. Attól a perctől fogva, hogy megtanulnak járni, állandóan azt hallják, hogy "ne csináld ezt/ne csináld azt" egészen addig, hogy "hülye vagy". Találkoztam egy négyéves gyerekkel, aki közölte velem, hogy ő sajnos hülye. Mennyire káros ez, különösen egy Indigó számára.

Ha az Indigó úgy érzi, hogy értéktelen és nem elég jó, akkor hajlamos arra, hogy vesztesnek érezze magát. Úgy érzi, kudarcot vallott a küldetése teljesítésében, és ez depresszióssá, dühössé, neurotikussá és önpusztítóvá teszi.

Így kérlek, ha Indigót nevelsz, akkor erősítsd meg az értékeit és az értékességének tudatát. Tiszteld őt azért, aki, nem számít, mennyire más, mint te vagy. A gyerekek nem a szüleik klónjai, és nem az a feladatuk, hogy a szüleik törekvéseit és vágyait megvalósítsák. Engedd, hogy azok legyenek, akik, és akkor kinyílnak, növekednek és boldogulnak.

Indigó történetek

Sok Indigóval dolgoztam, hogy segítsek kiegyensúlyozni az életüket, és segítsek abban, hogy sikeresek legyenek.
A 9 éves Sonya egész teste ekcémás volt, mikor hozzám jött. Rosszul aludt, nyugtalan és nyomott volt. Egy homeopátiával foglalkozó szakembert ajánlottam neki az ekcéma kezelésére. A homeopata homeopátiás és naturopátiás kezelést ajánlott neki, étrendváltoztatással összekötve. Sonyával való munkám során energia kiegyensúlyozást használtam, valamint kristályokat és vizualizációs technikákat, hogy segítsek neki. Pár hónappal később az édesanyja újságolta, hogy az ekcéma majdnem teljesen eltűnt a testéről, és hogy a kislány boldog és élvezi az életet.

A 24 éves Lara mély depressziós állapotban került hozzám. Munkanélküli volt annak ellenére, hogy képzett művész volt. Kezdeti találkozóinkat végigsírta. Intenzíven dolgoztam vele kb. 18 hónapon keresztül, havonta egyszer. Emocionális tisztító és regressziós technikákat használtunk, energia kiegyensúlyozással és kristályterápiával.

Lara talált egy állást, ami megfelelt a tehetségének, és végül továbblépett egy olyan munka felé, aminek kapcsán utazhat is. Felvillanyozták a spirituális munka eredményeként bekövetkező váltások és változások az életében. Emellett a társadalmi élete is aktívabb lett, otthagyta édesanyja otthonát, és elköltözött egy házba, amit egy barátjával oszt meg.

Fordította: Skultéty Ágnes 2005-04-07
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Na, egy kis sci-fi, bár lehet, hogy valóság?
Na, majd meglátjuk....


A Paradicsom rács és az Új Föld: Cetfélék, Égiek és az Elementálok

Celia Fenn - az Elohim, Michael Arkangyal, a Delfinek/Cetfélék Tudatossága és Quan Yin vezetésével

A 2004. decemberi 12:12-es csillagkapu és a 2005. március 5-i Phi kapuként emlegetett csillagkapu közt eltelt időszakban a Föld egy jelentős változáson ment át a szerkezetét és lényének, mint Bolygónak a lényegét tekintve. A változás a bolygón élő összes létezőre hatással volt. Mi, emberek, éreztük a bolygó vibrációs frekvenciájának a felgyorsulását, és ezzel összefüggésben saját életünk felgyorsulását. Nagyon gyorsan megtanuljuk, mit jelent az ötödik és a hatodik dimenzióban élni. Mivel a Föld már rögzült az ötödik dimenzióban, így hozzáférésünk nyílt a hatodik dimenzióhoz, mint egy olyan helyhez, ahol játszhatunk és teremthetünk.
2004. decemberében beszéltünk a Galaktikus Központból érkező, általunk "Lemúriai paradicsom Frekvenciának" nevezett energiák beáramlásáról. Ez egy erőteljes kékeszöld vagy akvamarin fény frekvencia, ami elkezdte kioldani vagy aktiválni a Lemúriai Paradicsom Lenyomatot vagy az Isteni Tökéletesség Eredeti Mintáját, ami ott van a bolygó, és a bolygó minden létezőjének DNS- ében vagy Akasha feljegyzésében. Ezt az Elohim Teremtő Angyalok helyezték oda, az Emberekre és a Föld bolygón élő más létezőkre vonatkozó Eredeti Szándék részeként.

Az Eredeti Lenyomat elveszett, amikor az emberek az alacsonyabb frekvenciák irányába mozdultak el Atlantisz idején. Az alacsonyabb és sűrűbb frekvenciákra "zuhanás" azt jelentette, hogy az emberek meg tudták tapasztalni a sűrűbb szinteket, ám elvesztették a kapcsolatot a tökéletesség eredeti szándékának előnyeivel és szépségével. Ennek része volt a jog a tökéletes egészséghez, boldogsághoz és bőséghez. Ezek mind bele vannak kódolva az Eredeti Lenyomatba, vmint a Teremtés és a Manifesztáció eszközeire vonatkozó tudás is, aminek segítségével a Szellem minden lehetőséget tartalmazó birodalmából képesek vagyunk megjeleníteni teremtéseinket az anyag fizikai birodalmaiban.

folyt.köv..... :23:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A sűrűbb frekvenciákon való utazásnak vége. A Bolygó és a Népessége úgy döntöttek, hogy megmásszák a frekvenciákat vagy újra felemelkednek a Magasabb és Finomabb Frekvenciákra vagy Dimenziókba. A folyamat közel van a végéhez, ahogy a Föld stabilizálódik az ötödik dimenzióban. Ha a Föld egy ötödik dimenziós bolygóvá alakul, akkor a multidimenziós élet és működés mátrixává vagy támogatójává válik. Az Új Földön élő embereknek fizikai formájuk van, és képesek működni a materiális birodalomban. Ám Fénytestük is van, és úgy otthon vannak a Fény és az Energia birodalmaiban. Addig is, ötödik dimenziós emberekként, egyre inkább tudatában lesztek a hatodik és magasabb dimenziók lakóinak. A Cetfélék, az Égiek és az Elementálok a barátaitok lesznek, és társlakosaitok a magasabb dimenziós Földön.

folyt.köv...
 
Oldal tetejére