ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

Karsay István

Kitiltott (BANned)
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
<TABLE class=MsoNormalTable style="WIDTH: 100%; mso-cellspacing: 0cm; mso-padding-alt: 0cm 0cm 0cm 0cm" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR style="HEIGHT: 15pt; mso-yfti-irow: 0"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 0cm; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 0cm; BACKGROUND: #c31d03; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: #ece9d8; HEIGHT: 15pt">Kristály DNS <o:p></o:p>
</TD></TR><TR style="HEIGHT: 37.5pt; mso-yfti-irow: 1; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 0cm; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 0cm; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: #ece9d8; HEIGHT: 37.5pt; BACKGROUND-COLOR: transparent">
<o:p> </o:p>
<TABLE class=MsoNormalTable style="WIDTH: 95%; mso-cellspacing: 0cm; mso-padding-alt: 2.25pt 2.25pt 2.25pt 2.25pt" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 2.25pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 2.25pt; BACKGROUND: white; PADDING-BOTTOM: 2.25pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 2.25pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8" vAlign=top><?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t75 stroked="f" filled="f" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" o:preferrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600"><v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f></v:formulas><v:path o:connecttype="rect" gradientshapeok="t" o:extrusionok="f"></v:path><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_s1026 style="MARGIN-TOP: 0px; Z-INDEX: 1; MARGIN-LEFT: 0px; WIDTH: 172.5pt; POSITION: absolute; HEIGHT: 120.75pt; mso-wrap-distance-left: 3.75pt; mso-wrap-distance-right: 3.75pt; mso-position-horizontal: left; mso-position-vertical-relative: line" alt="" o:allowoverlap="f" type="#_x0000_t75"><v:imagedata src="file:///F:\DOCUME~1\KARSAY~1\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image001.jpg" o:title="ezopszicho11497032631149703393"></v:imagedata><?xml:namespace prefix = w ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" /><w:wrap type="square"></w:wrap></v:shape>Egy amerikai lapban megjelent másik cikk szerint is folyamatos fizikai változáson megy keresztül az emberiség, és karbonalapú, kétszálú DNS-el rendelkező élőlényekből kristálylényekké alakulunk, mivel csakis kristályszerkezetek képesek létezni a magasabb dimenziókban. Testünk szíriuszi DNS-szálakkal olvad össze, mivel ez a létforma eléggé közel áll a miénkhez, így aránylag kevés mellékhatással jár a változás.

Nem csak mi, emberek változunk, de a Földön minden élő forma kristályszerkezetté alakul. A halak, a növények, a madarak és az állatok is.
Minden megváltozik. Ez az új állapot azonban megkívánja, hogy fizikai, mentális és érzelmi síkon egyaránt megszabaduljunk a háromdimenziós felfogástól. Az elengedés fontos része a változási folyamatnak, mivel nem vihetjük magunkkal a régi értékeket és életmódot egy teljesen más állapotba. Így a változásokkal járó haladás megköveteli tőlünk, hogy elengedjük jelenlegi kapcsolatainkat, munkánkat, karrierünket, vagyonunkat, stb., ha azok már nem képesek támogatni az új életformánkat.
Nem csoda hát, ha elhatalmasodott az aggodalom és félelem, hiszen ezek a változások már folyamatban vannak, még ha sok ember nem is kezeli őket tudatosan. Az érzelemvilágunkban is felgyorsultak ezek a változások és egyre több átmeneti fizikai tünet lép fel, hiszen az érzelmeink az átalakulásunk következtében hatással vannak a testünkre is. Előfordult, hogy egy felnőtt nő harmincnyolc centivel magasabb lett.
A tünetek között előfordulhat láz, izzadás, izületi és izomfájdalmak, amelyek nem javulnak antibiotikumos kezelés hatására sem, migrénes fejfájás, amely fájdalom-csillapító bevételével sem enyhül, időnként hasmenés, nem megfázásból eredő, tüsszögéssel járó orrfolyás, szédülés,
fülzúgás, erős szívdobogás, remegés - főként éjjel, nyugalmi állapotban, zsibbadás a végtagokban.

A vérkeringésben végbemenő változások miatt időnként légzési nehézségek léphetnek fel, főleg nyugalmi állapotban. Érezhetünk fáradságot, kimerültséget kisebb erőkifejtéstől is, és fokozódik az alvásigényünk. A szokottnál gyorsabban nőhet a hajunk és körmünk, de előfordulhat indokolatlan depresszió, elrévedezés a múltban, a kapcsolatok átértékelése, megvilágosodás személyes problémákban, hatalmas erkölcsi tisztaság érzete, feszültség, aggodalom és magas stressz szint, mivel érezzük, hogy valami történik, de nem tudjuk, mi az.

A tünetek akár nagy számban is előfordulhatnak. Sokan ijedtükben orvoshoz, természetgyógyászhoz szaladnak, akiktől rendszerint azt hallják, hogy nincs semmi bajuk. És ez meg is felel az igazságnak, hiszen ezek a bajok mind átmeneti jellegűek, és a bennünk végbemenő lelki változást jelzik. Ezért egyet tehetünk, elfogadjuk a történéseket, és pihenjünk, aludjunk sokat.
Igyunk sok vizet, mivel méregtelenítés megy végbe a szervezetünkben, s a megszokottnál gyorsabban kiszáradhatunk.

Az érzelmi feszültség és stressz mérséklésére használjunk gyógynövényeket – macskagyökér görögszéna -, próbáljuk ki az iszapfürdőket, vagy vegyünk naponta forró fürdőt, amelybe öntsünk bele egy kis pohár epsomi sót (magnéziumszulfátot). Ne feledjük, hogy ha ránk is jön a szívdobogás, vagy nehezen kapunk levegőt, az a szív és torok csakra tisztulását jelzi, és a tünetek csak átmeneti jellegűek. Kérjék angyali vezetőiket, hogy enyhítsék a fájdalmukat. Csak arra várnak, hogy megkérjük őket.
A legtöbb tünet legföljebb pár hétig tart, azután elmúlik, bár néhány újból és újból előjöhet. A változásokat nem feltétlenül egyidejűleg érzi meg mindenki. Míg szinte minden hét év alatti gyermeknél megtörtént már a kristályszerkezetté alakulás, a felnőtteknek csak igen kevés százalékánál fejeződött be ez az átalakulás. Az elmúlt két évben született gyermekek már mind teljes DNS- szerkezettel születtek. Vannak, akik még csak most kezdtek el változni, és sokan még a változások előtt állnak. A folyamatot felébredésnek, vagy felemelkedésnek nevezzük.

Túl kell lépni a félelmeinken, meg kell tanulnunk szeretni, és ezt önmagunkkal kell kezdeni. Amíg nem vagyunk képesek önmagunkat szeretni, amíg nem bízunk önmagunkban, addig mást sem tudunk igazán szeretni, másban sem tudunk igazán bízni.

****

A fenti gondolatok kétségtelenül okot adhatnak rémületre azok körében, akik most hallanak erről először. Tény, hogy egyre-másra születnek közénk olyan gyerekek, akik különleges, szüleik számára megmagyarázhatatlan képességekkel bírnak. Indigó és kristálytudatú gyerekeknek nevezik őket, és ezt az új generációt a változások hírnökének tartják. Voltaképpen csak arról van szó, hogy ők már visszakapták azokat a képességeket, amelyeknek az emberiség valaha a birtokában volt, de ahogy egyre mélyebbre süllyedt az anyagban – elveszített. Amennyiben az új DNS-szerkezet kialakulása erre a változásra utal, úgy örülhetünk ennek a megújulásnak.
Doktor Fox szavai azonban azt is sejteni engedik, hogy ebben az átalakulásban nem csupán a Mennyország lényei, hanem földönkívüliek is részt vesznek. De milyen szándékkal? Ebben az esetben ugyanis nem beszélhetünk isteni tervről, hiszen más bolygók lényei szintén a teremtett világ részei, még ha kevésbé esendőek és földhözragadtak is, mint az ember. Egyre népesebb a táboruk azoknak, akik felfedezni vélik közöttünk az emberi alakot öltött idegen lényeket, és ez nem okoz osztatlan örömöt. Nem tudjuk ugyanis, hogy mit is akarnak tőlünk. Sokan úgy vélik, hogy megszállók, akik el akarják foglalni a Földet, és ebben a félelemben nagy szerepet játszanak azok a filmek, amelyek ezt a félelmet erősítik.

Ám azt sem tudja senki, hogy az idők során kialakuló tizenkét DNS-szállal, és a bennünk így végbemenő változással mivé is válunk. Továbbra is embernek tartjuk majd magunkat, vagy a tudatunk is megváltozik, és úgy tekintünk a Földön előttünk élt lényekre, mint idegenekre, akik valaha ezt a bolygót lakták? Való igaz, hogy az emberiség mára a négy dimenzió és az öt érzékszerv börtönébe zárva, megszüntette kapcsolatát az univerzummal, lekapcsolódott az onnan érkező energiáról, és csupán a fizikai testével azonosítja magát. Holott nem volt ez mindig így.

Feltehetően az univerzum minden létformája az örökös változás és megújulás állapotában van, s ez a folytonos átalakulás harcokkal, küzdelmekkel jár. Talán egy magasabb tudati szinten képesek leszünk visszatalálni oda, ahonnan eredetileg jöttünk, és meglelni valódi otthonunkat, ahol a szeretet világegyetemet mozgató energiájának részéve válhatunk ismét. S akit ez a cél vezérel, azt nem lehet leigázni.


A cikk magyarul a Fénymagazniban jelent meg.
<o:p></o:p>
</TD></TR></TBODY></TABLE>
<o:p></o:p>
</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát ez már tiszta Mátrix, no meg a kristály tudtommal ugyanúgy 3 dimenziós, mint bármilyen más formaszerkezet az anyagi létben. Valahogy nem láttam még szíriuszi DNS-szálat, de a párkák sok mindent tudnak szőni. Például szövőnök omló álmait. Ezt már József Attila is tudta, bár neki igencsak kétszálú DNS-e volt és töltőtolla 3 dimenzióban mozgott a 2 dimenziós papírlapon. Ettől függetlenül volt indokolatlan depressziója és időnként láza is. De valahogyan mégsem lett kristálylény. Biztosan nem olvasott Fénymagazint...:mrgreen:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Michelle Eloff - Kuthumi: (08.03.13) 13:3 Az áttörés channelling<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

Kategória: <o:p></o:p>
Forrás: <o:p></o:p>
http://www.thelightweaver.org
Fordította: <o:p></o:p>
Mácz Annamária; [kommentárok]: Szigeti Antal
<o:p></o:p>
Kuthumi felemelkedett Mester <o:p></o:p>
13:3 Az áttörés channelling <o:p></o:p>
Michelle Eloff&copy; közvetítése által<o:p></o:p>
Johannesburg – 2008. február 28. <o:p></o:p>
Ebből az információból semmi nem használható fel pénzkeresetre, nem változtatható meg, nem lehet törölni belőle, vagy beépíteni valamibe semmilyen formában a szerző és kiadó engedélye nélkül. Mivel ezért az átiratért fizetni kell, kérem gondolj azokra az emberekre, akik fizetnek érte, és ezért ne terjeszd és ne publikáld ingyen ezt az anyagot. Az összes a www.thelightweaver.org –on publikált channeling viszont szabadon megosztható másokkal mindaddig, amíg a szerző és kiadó említésre kerül, és az információ semmilyen módon nem változik, nincs belőle törölve, vagy nincs beépítve.<o:p></o:p>
Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a közvetítő személlyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.<o:p></o:p>
<HR align=center width="100%" SIZE=1>
Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ma, és elhozzam számotokra az átalakulás, az igazság, a megértés és a szinkronicitás áldásait. Üdvözlet, szeretteim. <o:p></o:p>
És szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze veletek, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban, Isten tenyerén tartunk benneteket.<o:p></o:p>
Szeretteink, amint az energia intenzitásában tovább fokozódik, szemtől szembe találjátok magatokat a múltbeli programozás mintáival, amik számos formában öltöttek testet. Minden egyes forma kihívást jelent énetek érzékelésében, kihívást jelent a hely tekintetében, ahol találod magad, és e kihívások felfedik számotokra énetek belső magjának erejét.<o:p></o:p>
A Háromszoros Istennő átölelése jelenleg nagyon erőteljes folyamat. Ennek az az oka, hogy eddig az istennő volt az egyik legelnyomottabb energia és az egyik legelnyomottabb tudatosság test. Ahogy az istennő szerelembe emelkedik minden személy lényének mélyéből, keresztül töri az elnyomás összes szunnyadó rétegét, az összes rögzített programot, ami az emberiséget a tudatlanság birodalmaiba kötötte, olyan birodalmakba, amik az egyéneket olyan terekbe és hiedelmekbe kötik, hogy ahol épp tartózkodtok, az az egyetlen hely, ahol lehettek, és ez alatt azt értem, hogy egy elkülönült életre ítéltettetek. <o:p></o:p>
A szétkapcsolódottság, amit most sokan éreztek, nem az igazságtól való szétkapcsolódás; ez a régi mátrixtól való szétkapcsolódás folyamata, a régi világtól való szétkapcsolódásé, ami eddig a pontig nagymértékben képezte életetek alapját. Nem számít milyen régen jártok az úton, az, ami most számít, amivel most foglalkoztok, olyasmi, ami szertefoszlik. Minden régi dolog, ami életetek érzékelésének formájában a valóságotokká vált, úgymond, leromboltatik. Ti pedig rátaláltok az új ösvényre, az Isteni Anya esszenciáján keresztül a szabadságba vezető útra. <o:p></o:p>
A Császárnővel, aki az Anya energiát képviseli és a Háromszoros Istennő központi aspektusa, rendkívül durván bánnak, talán ez a három aspektus közül a leginkább meggyalázott és legelnyomottabb. Az Anya Energia, a Császárnő, az élet termékeny kifejezése, a gondoskodó, kreatív aspektus. Mikor egy nő élete Uralkodónő fázisában van, akkor nagyon gyakran igen hatalmas pozíciót tölt be. Ezt azért mondom, mert ekkor olyan helyzetben van, hogy gyermekeknek adhat életet, otthont teremthet, karriert építhet és gondoskodhat önmagáról. Olyan időszak ez, mikor rengeteg energia áll rendelkezésére, birodalmakat teremtő hatalom. <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
A Matróna fázisa olyan életszakasz, amikor a nő hasznosítja mindazt, amit az Anya aspektus létrehozott. És itt vagytok ti most mindannyian, a március energiájának tekintetében, ezért a március 13-i aktiválás kulcsdátuma a Császárnő birodalmaiba visz benneteket, a Háromszoros Istennő Anya aspektusába. Az Anya sebei most felszínre kerülnek. Mindannyian az Anya hiányát siratjátok, az általatok tapasztalt fájdalmat siratjátok, a sebeket, amiket az Anya meggyalázása okozott, ez pedig személyes tapasztalatotok számos mintáján és dimenzióján keresztülvisszhangzik, úgy fizikailag, mint érzelmileg, mentálisan és spirituálisan.<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Néhányotok számára talán ez életetek legfájdalmasabb időszaka, és úgy tűnik, hogy minden darabokra hull, és igazából így is van. Ez a felbomlást, a birodalom szétmorzsolódását, úgymond, a Császárnő idézte elő, mert itt az ideje, hogy használjátok a rendelkezésre álló új energiát. Feltárul előttetek az új ösvény, ami valójában az eredeti ösvény, az, amit a szerelembe esésetek előtt választottatok. Mikor szerelembeesésről beszélek, akkor arról a szeretetről beszélek, amit mindannyian megtestesítetek, egy olyan hatalmas, óriási és mély szeretetről, ami felkészített arra benneteket, hogy belezuhanjatok ebbe az illúzió birodalomba, és arra, hogy megmentsétek az alvókat és megmutassátok nekik a kiutat. Tudtátok, hogy ez nagyon nehéz feladat lesz, ezért könyörgünk most nektek, hogy összpontosítsatok továbbra is a fényre, hogy tudjátok, hogy már nem kell nagyon messzire mennetek, és akkor meglátjátok, hogy ahová tartotok, az valóban a saját Édenkertetek, a Paradicsom birodalma nagyon is közel van.<o:p></o:p>
Ahogy a Paradicsom egyre közelebb ér, a régi világ parazitái kiégnek a szervezetedből. Szimbolikusan az életed harcol, sikoltozik, és ellenáll ennek a változásnak, mivel az általad megtestesített tudatalatti félelmek, megnövelik azon félelmed, hogy ebben az új birodalomban te nem lelsz támogatásra. Az egónak szüksége van arra, hogy továbbra is ahhoz kapcsolódjon, amihez hozzászokott, a komfort zónához. Biztosítalak afelől, hogy az egód, az alsó[bb] egód, az egó aspektusod, ami ragaszkodik a jó kis régi életéhez, nem lesz képes fenntartani a komfort zónához való görcsös ragaszkodását. Azok közületek, akik megteremtették annak lehetőségét, hogy hallják a szavaim, vagy hogy olvassák őket - nos, hozzátok beszélek. Ti vagytok azok, akiknek muszáj elengedniük. Az ajtó nyitva áll.(p) Számos különböző szempontból kihívás elé kerültök, de csak ennyi az egész; a kihívás egy lehetőség arra, hogy gyakoroljátok azt, amit már elsajátítottatok, hogy megfeszítsétek az énetek izmait, amiknek a felépítésén annyit dolgoztatok, és arra, hogy keresztül jussatok mindezen. folyt.köv...<o:p></o:p>
 

dreamaya

Kitiltott (BANned)
Szerintem Igazi Tudáshoz Beavatás által lehet jutni.
A tudás mennyisége 1 idő után minőségi változást hoz és mindenféle galaktikus katyvasz nélkül a hétköznapokban esélyt kapok arra, hogy
dimenzionáljak és / vagy dimenziót váltsak.
 

petii

Új tag
a felemelkedés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

császtok
peti vagyok és aszt a hatalmas kérdés hogy létezik e isten háááááááát tökre nem de azért hiszek bene mert jó valamibe be fektetni elveszet reményönket
és hogyan tudunk a dimenziokba utazni van a lelki utazás és a fizikai az ember még nem érkezet el arra a szintre hogy fizikailag tugyon a dimenziok és hipertérbe utazni de az anyunkban már mindig is tutunk amikor meg születünk
márt akkor is tutunk de még akkor is tutunk amikor még csak fejlödni kesztünk
anyáin hasában és ez a csodálatos mi a kölömbség az ember és az álat közöt hát ez hogy az ember tut a dimenziokban utazni agyilag az én egyik nagy álmom az idögép feltalálása végeztem kisérleteket töb keveseb sikerel
és anyi ilyen tutományos kérdést ki találtam hogy hijetetlen ami az agyamba van de még mindig nem emelketem fel sajna de igyekszem ez egy olyan álapot ami nem olyan testi dolog hanem energijává válunk amikor meg halunk de ez ritkán iskerül az embernek halál után a töbség semmi vé lesz
valamenyi csak egy pindurkát emelkedik fel de az erejüket nem használhasák mert a edig felemelkedetek nem néznék jó szemel ha a tudásukat használják ök képesek mindenre ha hatalmas erejökel olyan fegyvereket tudnak létre hozni ami hatalmasab pl;a nap robanásánál is ezek a lények nem törödnek velünk egy olyan sikban vanak ami észervehetetlen ahonan mindent látnak ha valakinek sikerül felemelkedni anak gratulálok
ehez a dologhoz csak egy dolog kell a teljes megvilágosodás ha ez sikerül akkor minden jó ha valakinek van kérdése bármirül és vályszolok csak kérdez
 

petii

Új tag
ja meg a teljes megvilágosodás egy olyan dolog ami pl;amikor meg világosotak az emberek amikor meg tanultak olvasni a 18 században hijetetled dolog volt ez akkor de most nekünk csak egy dolog atöbi közöt de ez a felvilágosodás másab mind ami18 század véége felé zajlot ez a dolog hatalmasam a telekinézist is bele foglalav az eröd meg nöl több mind a 100 szórósára az agyi aktivitás 12000-szórósára nöl és az erő elveszik és létre jön a puszta tér ami te vagy és amit tuc irányitani akkor amikor felemelkedtél de ez mind semmi minden tudás minden élet a fejedben lesz minden válaszés minden magyarul a mindenség megvilágosodása ez a felemelkedés de akkor nem eberekel leszel hanem az ösökel amiket ugy hivok hogy felemelkettek de ezek nem a menyországba hanem az öröké valoságba de persze tutod magad irányitani és meg is tutod magad ölni ha meg kérsz egy másik ösöt de persze ugy látod a családodat is meg minden
 

petii

Új tag
a felemelkedés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

császtok
peti vagyok és aszt a hatalmas kérdés hogy létezik e isten háááááááát tökre nem de azért hiszek bene mert jó valamibe be fektetni elveszet reményönket
és hogyan tudunk a dimenziokba utazni van a lelki utazás és a fizikai az ember még nem érkezet el arra a szintre hogy fizikailag tugyon a dimenziok és hipertérbe utazni de az anyunkban már mindig is tutunk amikor meg születünk
márt akkor is tutunk de még akkor is tutunk amikor még csak fejlödni kesztünk
anyáin hasában és ez a csodálatos mi a kölömbség az ember és az álat közöt hát ez hogy az ember tut a dimenziokban utazni agyilag az én egyik nagy álmom az idögép feltalálása végeztem kisérleteket töb keveseb sikerel
és anyi ilyen tutományos kérdést ki találtam hogy hijetetlen ami az agyamba van de még mindig nem emelketem fel sajna de igyekszem ez egy olyan álapot ami nem olyan testi dolog hanem energijává válunk amikor meg halunk de ez ritkán iskerül az embernek halál után a töbség semmi vé lesz
valamenyi csak egy pindurkát emelkedik fel de az erejüket nem használhasák mert a edig felemelkedetek nem néznék jó szemel ha a tudásukat használják ök képesek mindenre ha hatalmas erejökel olyan fegyvereket tudnak létre hozni ami hatalmasab pl;a nap robanásánál is ezek a lények nem törödnek velünk egy olyan sikban vanak ami észervehetetlen ahonan mindent látnak ha valakinek sikerül felemelkedni anak gratulálok
ehez a dologhoz csak egy dolog kell a teljes megvilágosodás ha ez sikerül akkor minden jó ha valakinek van kérdése bármirül és vályszolok csak kérdez
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
petii: ezeknek a hozzászólásoknak nem itt van a helyük, hanem sokkal inkább a szkeptikus topikban! Várunk oda szeretettel, hogy a helyén kezeljük a dolgokat, s ott előadhatod hatalmas tudásod mindenkinek!
Tudod, létezik egy fórum etikett is. Ha nem ismernéd, most leírom NEKED az egyik illemszabályt: nem illik szétoffolni a topikokat, a véleményeidet a megfelelő topikokban tedd közzé A hozzászólásaid sokkal inkább kötekedések, semmint valós hozzászólások, erre pedig a szkeptikus topik a legmegfelelőbb hely.
Hogy keresgetned se kelljen, tessék: http://www.canadahun.com/forum/t11995-szkeptikusok-s-ktelkedk-topikja-2.html
 

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
császtok
peti vagyok és aszt a hatalmas kérdés hogy létezik e isten háááááááát tökre nem de azért hiszek bene mert jó valamibe be fektetni elveszet reményönket
és hogyan tudunk a dimenziokba utazni van a lelki utazás és a fizikai az ember még nem érkezet el arra a szintre hogy fizikailag tugyon a dimenziok és hipertérbe utazni de az anyunkban már mindig is tutunk amikor meg születünk
márt akkor is tutunk de még akkor is tutunk amikor még csak fejlödni kesztünk
anyáin hasában és ez a csodálatos mi a kölömbség az ember és az álat közöt hát ez hogy az ember tut a dimenziokban utazni agyilag az én egyik nagy álmom az idögép feltalálása végeztem kisérleteket töb keveseb sikerel
és anyi ilyen tutományos kérdést ki találtam hogy hijetetlen ami az agyamba van de még mindig nem emelketem fel sajna de igyekszem ez egy olyan álapot ami nem olyan testi dolog hanem energijává válunk amikor meg halunk de ez ritkán iskerül az embernek halál után a töbség semmi vé lesz
valamenyi csak egy pindurkát emelkedik fel de az erejüket nem használhasák mert a edig felemelkedetek nem néznék jó szemel ha a tudásukat használják ök képesek mindenre ha hatalmas erejökel olyan fegyvereket tudnak létre hozni ami hatalmasab pl;a nap robanásánál is ezek a lények nem törödnek velünk egy olyan sikban vanak ami észervehetetlen ahonan mindent látnak ha valakinek sikerül felemelkedni anak gratulálok
ehez a dologhoz csak egy dolog kell a teljes megvilágosodás ha ez sikerül akkor minden jó ha valakinek van kérdése bármirül és vályszolok csak kérdez
Az energiádat befektethetnéd a helyesirás tankönyv forgatásába is mert borzasztó ezeket a sorokat olvasni ennyi helyesirási hibával.Töröld ezeket a hozzászólásokat innen.
 

dreamaya

Kitiltott (BANned)
Bár hosszasan keresgéltem: nem találtam a különleges gyermekekről külön témát (indigó stb.).
Amiatt gondoltam itt felvetni ezt, mert nyilvánvaló, hogy az ő Tudatuk más!
Engem pl. az érdekelne, hogy SZERINTETEK mi az Autista Gyermekek spirituális küldetése?
Mi az oka az autizmusnak és hogyan lehet emberi módon kommunikálni az esőemberkékkel?
Milyen lehetőségeket ismertek a 'gyógyításukra'?
Előre is köszönöm szépen, ha írtok erről :)
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Bár hosszasan keresgéltem: nem találtam a különleges gyermekekről külön témát (indigó stb.).
Amiatt gondoltam itt felvetni ezt, mert nyilvánvaló, hogy az ő Tudatuk más!
Engem pl. az érdekelne, hogy SZERINTETEK mi az Autista Gyermekek spirituális küldetése?
Mi az oka az autizmusnak és hogyan lehet emberi módon kommunikálni az esőemberkékkel?
Milyen lehetőségeket ismertek a 'gyógyításukra'?
Előre is köszönöm szépen, ha írtok erről :)

Útkeresőknek topikban megválaszolom a kérdésed szívesen, mármint a saját szemszögemből. De ez nem a megfelelő hely szerintem, ne offoljuk szét a topikot. kiss

http://www.canadahun.com/forum/showthread.php?t=10795&pp=10&page=12
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Bár hosszasan keresgéltem: nem találtam a különleges gyermekekről külön témát (indigó stb.).
Amiatt gondoltam itt felvetni ezt, mert nyilvánvaló, hogy az ő Tudatuk más!
Engem pl. az érdekelne, hogy SZERINTETEK mi az Autista Gyermekek spirituális küldetése?
Mi az oka az autizmusnak és hogyan lehet emberi módon kommunikálni az esőemberkékkel?
Milyen lehetőségeket ismertek a 'gyógyításukra'?
Előre is köszönöm szépen, ha írtok erről :)
http://www.asztralutazas.hu/
Én találtam ezen a weblapon erről a témáról szóló cikkeket.
Remélem, hogy tudtam néked segíteni.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Folytatom akkor a kapott anyagot:

A kihívások rövidéletűek lesznek, és biztosíthatlak benneteket, hogy bármilyen problémával is nézzetek most szembe, az nem az, aminek tűnik. A kihívás a régi paradigmás félelmeket veszi elő, amiket eddig a sejtemlékezet zárt magába, és amiket most felszínre kényszerítenek, így egy új fajta bizalom, hit és szerelembe emelkedés válthatja fel ezeket.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
A szerelembe esés, emlékezzetek rá, hogy ezalatt azt értem, hogy úgy döntöttetek, hogy úgymond kizuhantok a kegyelemből, mert annyira szeretitek önmagatokat, és az összes többi lelket, hogy az most bezárta a kört és olyan pontra jutatott benneteket, ahol megígérték nektek, hogy lesz egy kijárat a Paradicsom birodalmaiba. Csupán egyetlen dolog van, amit meg kell tennetek, mielőtt teljesen erre a helyre juthatnátok, ez pedig az, hogy magatok mögött kell hagynotok a parazitákat, magatok mögött kell hagynotok az illúziót.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
A Császárnő elhozza számotokra bőséges ajándékait, megmutatja nektek a bennetek létező termékeny oázist, biztosít benneteket arról, hogy létezik a támogatási rendszer, a szeretet, a segítség, az iránymutatás, amit kerestek, ott van körülöttetek. A Császárnő a Kozmikus Anyát jelképezi, a kreativitás dinamikus forrását, és ez a dinamikus forrás megoldást kínál számodra. Néhányotok számára ez a megoldás manifesztálódik, mások közületek már bevonzották megoldásuk forrását a terükbe, és csak annyit kell tenniük, hogy megnyitják a szívüket, és elfogadják.<o:p></o:p>
Hagyjátok el az egó félelmét, és válasszátok a szív szeretetbe emelkedésének képességét, és engedjétek meg az Istennek/Istennőnek hogy segítsen át benneteket ezen a szakaszon, mert valójában nem más ez, csak egy szakasz. <o:p></o:p>
Nos, ez egy újabb emlékeztető arra, hogy szétszedjenek benneteket a külső kihívások, amiket az előrehaladásotokat akadályozó akadályokként érzékeltek. Egyetlen döntéssel, egyetlen szóval, egyetlen, az új irányba tett lépéssel mindezt elsöpörhetitek, ha a fénybe néztek, és meglátjátok a támogatást, a megoldást, amit az Anya és a Császárnő most mindannyiótok számára biztosít. <o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
A Föld Anya energiaforrás, életerő, ami életet ad, egy benneteket tápláló forrás. Most, hogy az Ő teste is eltolódik, és saját nyöszörgése és sóhajai felszínre jutnak, ti is eltolódtok, és a ti nyöszörgésetek és sóhajtozásotok is felszínre tör. A régi struktúrán lévő repedések egyre nagyobbak lesznek, a szakadékok egyre tágulnak, és így az újdonság, ami valójában nem újdonság, hanem sokkal inkább az eredeti energia, most újra felszínre tud jutni. Ne álljatok ellen a felszakadozás természetes folyamatának, a repedések be- és leengedik a fényt, ami így végre keresztülszűrődhet. A felszakadozás a ti áttörésetek, és az áttörés itt van a nyakatokban.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
2008. március 3-tól a felszakadozási [,széttöredezési] folyamat felgyorsult, ez azt jelenti, hogy az áttörési folyamat is felgyorsult, ezért több fény szűrődik át a réseken. Március 13-án a Föld Anya megnyitja sejtszintű emlékezetének minden szintjét, hogy befogadja konkrétan a Császárnő frekvenciáit, és a Kozmikus Anya egyesíti 13 aspektusát a Föld Anyával, és minden erre hajlandó lélekkel a Földön. Ezek a hajlandóságot mutató lelkek ti vagytok, akik most halljátok ezeket a szavakat, vagy olvassátok. Amint beisszátok ezt a 13 aspektust, a DNS-etek rezgése megnövekszik, a teremtés kiterjesztett birodalmai pedig belülről kifelé tárulnak majd fel előttetek.<o:p></o:p>
Március 20-a és 21-e időszaka alatt eltávolítanak egy magfonalat a Föld Anya testének szívéből, ahogy a tiétekből is. Ez a magfonal egy implantátum, ha nevezhetjük így, amit a Föld Anya testének minden szívpontjába beleszúrtak, mint ahogy a ti szívetekbe is. Ennek az implantátumnak az eltávolítása lehetővé teszi számotokra, hogy jobb kapcsolatot teremtsetek a Főpapnővel, más szavakkal a Matrónával, a bölcs, idős asszonnyal. A Főpapnőt egy rendkívül erőteljes fénylény kíséri, aki azok számára, akik járatosak a bennszülött amerikai indián hagyományokban, Fehér Bölényborjú Asszonyként ismert. Ő Mária asszonyunk egy aspektusa is, a Szeretet Anyjáé. Ő a teremtés eredeti tervének ősi bölcsességét hozza magával, és átadja közületek azoknak, akik tisztaszívűek, azoknak közületek, akik feladták a régi módszereket, és úgy döntöttek, hogy emlékeznek arra, hogy szerelembe esésetek szeretetbe emelkedést eredményez majd. Szeretetbe emelkedésetek közben a fölé a pont fölé emelkedtek, ahol a zuhanásotokat megelőzően voltatok, és ez az ajándékotok, a szerelembe esésről szóló döntésetek eredményeként.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Ez a szeretetbe emelkedés ajándékokat hoz majd számotokra, szeretet fizikai formában, ami annyira szeret benneteket, ahogy ti szeretitek az Isten/Istennő minden aspektusát, olyan nagyon, hogy beleegyeztetek, hogy szerelembe estek. Most pedig hadd beszéljek valami másról, és ez biztosan kiterjeszti a képzelőerőtöket. Néhányan közületek abban az áldásban részesülnek, hogy isteni kiegészítőjük besétál az életükbe. Nos, ezalatt azt értem, hogy néhányotoknak mondták már, vagy magatoktól rájöttetek, hogy isteni kiegészítőtök nincs fizikai testben, mi azonban most azt tesszük, hogy megnyitunk egy valódi dimenzionális kaput egy meghatározott időszakra, ami lehetővé teszi azok számára, akik készek arra, hogy újra átöleljék a szeretetbe emelkedés hatalmát, és isteni kiegészítőtök belép, fizikai testet ölt, és veletek tölti a Földön még hátralévő napjaitokat. Erre viszont csak ti adhattok engedélyt azzal, hogy úgy döntötök, hogy elengeditek a zuhanást, és átölelitek a szerelembe emelkedés utazását.<o:p></o:p>
Tehát, ha úgy érzed, azt hiszed, vagy gyanítod, hogy isteni kiegészítőd jelenleg nincs emberi testben, akkor azt javaslom, hogy készítsd fel magad óriási változásra, mert amint megadod az engedélyed, abban a pillanatban megnyílik ez a kapu, és a folyamat kezdetét veszi, a szeretet ezen aspektusa testetöltésének, és hozzád való eljövetelének folyamata. Ez azért történik, mert megígértük, hogy lehetőséget kapsz rá, mert úgy döntöttél, hogy szerelembe esel. Te vagy az egyetlen, aki engedélyt adhat erre a folyamatra, vagy, aki leállíthatja. Te vagy az egyetlen, aki átadhatja magát, és megengedheti ennek az energiának, ennek a szeretetnek, hogy veled legyen, vagy dönthetsz úgy is, hogy ott maradsz, ahol vagy, hogy megelégszel azzal, amid van és hogy, úgy folytatod az életed, ahogy eddig is élted.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Az elkövetkező tíz napban arra kérünk, hogy add át magad, adj fel minden félelmet, minden sebet, minden csepp fájdalmat, hogy hadd emelkedjenek szeretetbe. A Kozmikus Anya ajándéka tehát materializálódhat számodra ebben a lényben, a részedként. Ez a megtagadhatatlan szeretet, és a szíved legeslegmélyén tudod, hogy a szeretet nélküli élet nem élet. Egyetlen nyitott, és a szeretet természetét megértő lélek sem élhet nélküle. Úgyhogy ne csapd be magad, és ne mondd azt önmagadnak, hogy képes vagy egyedül leélni az életed, képes vagy egyedül járni az utad. Emlékezz arra, hogy egyetlen férfi vagy nő sem egy önmagában álló sziget. Nem arra lettetek teremtve, hogy egyedül dolgozzatok, és a magányos harcos útja, ha szeretnétek ennek nevezni, elavult már. Ez egy régi minta, az önsajnálat archetípusa, aki az elszigetelődést választja, és valójában az egó áldozatának megtestesülése. Az önsajnálat a sebekben, és a benned lévő áldozat-mátrixban való elmerülés. Hogy túllépj ezen az archetípuson, mesteri szinten irányításod alá vond, és hogy belépj a szeretetbe emelkedés paradigmájába, a szeretetet kell, hogy válaszd. A Vonzás törvénye, az ok és okozat törvénye, az ahogy bent úgy kint törvénye és minden más kvantum tudomány alapján elkerülhetetlen, hogy ez az energia valóságod fizikai részévé váljon. Nem lehet másképp, mert ez az Anyag törvénye. Ahogy a régi anyag feloldódik, szertefoszlik, valami más fogja helyettesíteni, egy másféle anyag, ebben az esetben a szív anyaga, most pedig a szív anyaga az, ami igazán számít.<o:p></o:p>
Ezek az anyagok változnak meg most mind, és ez növeli meg a szeretet eredeti rezgését. A Császárnő hatalma, az Anya könyörülete arra, hogy megfoganjanak, hogy gondoskodjanak, hogy életet adjanak, hogy tápláljanak, hogy teremtsenek, hogy manifesztáljanak, és aztán ismét csak megfoganjanak. Csakis, és most jól figyeljetek a szavaimra, csakis az Anyának van hatalma arra, hogy mindezt fizikailag, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan megtegye. A Leánynak nem áll hatalmában, hogy megfoganjon benne az élet, csak az első menstruációs ciklusának lezajlása után, amikor már úgy tekintjük, hogy belépett az Anya hatalmának első stációjába. A Matróna nem tud fizikai élettel megfoganni, mivel ciklusa, menstruációs ciklusa befejeződött. Tartsátok észben, hogy milyen hatalmas a Császárnő, más szóval a Háromszoros Istennő Anya aspektusának kollektív energiája. Ez férfiakra és nőkre egyaránt érvényes. <o:p></o:p>
Mikor a férfias és nőies közt létrejövő Szent Nász befejeződik, mind felismeritek, hogy milyen hatalmas is a belső Anya. A Föld Anya egy szilárd entitás, láthatjátok, érezhetitek, megérinthetitek, megízlelhetitek, ő a kollektív Háromszoros Istennő központi aspektusának manifesztációja, a lény, akiben megfoganhat az élet, gondoskodhat, szülhet, táplálhat, teremthet, és még többször megfoganhat.<o:p></o:p>
Mostani üzenetünk lényege, hogy öleljétek át azt, hogy milyen hatalmasok vagytok ebben az időszakban, hasznosítsátok az anya-energia erejét, engedjétek, hogy a Császárnő egy aspektusotokká váljon és kikristályosodjon bennetek, és engedjétek, hogy manifesztálja a szeretet ajándékát az életetekben, hogy afölé emelkedhessetek, ahonnan lezuhantatok. És ez drága lelkek, a Paradicsom kapuja, a pont, ahol beléptek az Édenkertbe, és átölelitek földi mennyországotokat, vagy bármi mást, nevezzétek bárhogyan. A ti döntésetek.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Nyissátok meg a szíveteket, és fogadjátok be [azokat] a megoldásokat, amiket az Isteni Anya kínál számotokra, vagy amiket a közeljövőben kínálni fog. Jöjjön hát az új, ami valójában az eredeti, és hagy múljon el ez a fázis. Ez az időszak nem azért van, hogy megbénítson, vagy elpusztítson benneteket. Ki fogtok törni a bábból, születési stációban vagytok, és a megszületés sokkal fájdalmasabb, mint meghalni, ezért aztán nem haldokoltok, a fájdalmatok nem a halál fájdalma, hanem az újjászületés fájdalma, és abban a pillanatban mikor ezt megértitek, rájöttök, hogy a régi dolgok számára már halottak vagytok. Akárcsak az újszülöttek, ti is ellenálltok mindennek, ami a méh kényelmén túl van, ellenálltok annak, amit úgy érzékeltek, mint egy újabb elválasztási folyamat, ami során elválasztanak titeket attól, amit ismertek, ami az eredeti szerelembe esés volt. Az eredeti seb miatt, ami ettől keletkezett, most úgy tűnik, hogy kirántanak benneteket Kozmikus Anyánk karjaiból, kiszakítanak benneteket Kozmikus Apánk szívéből, és magatokra hagynak, egyedül, ahol meg kell védenetek magatokat egy ellenséges világban, ami nemtörődömséggel, tudatlansággal, fájdalommal és szenvedéssel van teli.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Üzenetünk egyike azon kioldó gomboknak, emlékeztetőknek, amiket megígértünk, hogy elhozunk számotokra, hogy figyelmeztessünk benneteket, hogy a szeretetbe emelkedés megkezdődött, a zuhanásnak pedig vége van. Mindannyiótoknak könyörgök, hogy nyissátok meg a szíveteket, hogy megtudjátok, hogy az emelkedés sokkal simábban megy, mint a zuhanás valaha is zajlott. Ünnepelj hát velünk, engedd be a szeretetet, engedd meg magadnak, hogy meggyászold a sebeidet, ha muszáj, de ne olyan mértékben, hogy ettől hátat fordíts annak, amit megérdemelsz, a megérdemelt szeretetnek, a fénynek, a támogatásnak és a szabadságnak, amit kiérdemeltél.<o:p></o:p>
Az elkövetkezendő 10 napban erre fogunk emlékeztetni. Itt a lehetőség, hogy befogadd Kozmikus Anyánk szeretetének megtestesülését az életedbe. Az utolsó felvonásra készíted most elő a színpadot. És micsoda felvonás lesz az! A valaha megtapasztalt legnagyszerűbb szeretet felvonása.<o:p></o:p>
Én, Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség aranysugarának chohanja, melletted állok, és emlékeztetlek arra, hogy a szeretet eredeti kódja visszatért, és feltárul előtted, hogy hol rejtőzik. Engedd meg, hogy azt a fonalat, azt az implantátumot eltávolítsák, és ahogy a dugót kihúzzák, úgy tárul ki szíved újabb szinten arra, hogy befogadja a folyékony szeretetet. Egy folyékony univerzum része vagy, a tudatosság folyékonnyá válik, és többé nem ejt csapdába a régi világ rögzített, szilárd dinamikája, a folyékony világ természete szerint pedig a szeretet áramlik. Isteni vagy Kozmikus Kiegészítőd energiája is folyékony, és mindig megtalálja hozzád az útját, függetlenül attól hogyan dönt az egó, ez nem korlátozódik az emberi testre, sokkal nagyobb annál, és sokkal erőteljesebb bármely emberi lénynél. Amint már mondtam, az egyetlen dolog, ami megállíthatja te vagy, mivel az az energia is Te vagy.<o:p></o:p>
Így van ez szeretteim, ezzel az információval távozom. Nyeljétek le, emésszétek meg, és használjátok a fényét, mert megérdemlitek. Mai utolsó emlékeztetőm a számotokra, hogy a zuhanásnak vége, az emelkedés megkezdődött. Folytassuk együtt a szeretetbe emelkedést! Megáldalak benneteket az egység tudatosság energiáival, megáldalak benneteket a Kozmikus Anyánkon keresztül érkező szent szeretet ajándékaival. Üdvözöljétek a Császárnőt, és legyetek tudatában, hogy a rajta keresztül tükröződő erő bennetek van. Legyen mindig minden a legnagyobb rendben a világotokban!<o:p></o:p>
Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség aranysugarának chohanja, és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. <o:p></o:p>
Adonai. <o:p></o:p>
<o:p></o:p>
(Fordította: Mácz Annamária, [kommentárok, korrekció] Szigeti Antal – a magyar fordítások és letölthető hanganyagok elsődleges lelőhelye a www.espavo.hu oldal – illetve néhány régebbi anyag fordítását illetően a shaumbra.wire.hu ; az lenne a tiszteletteljes kérésem mindenki felé, hogy, ha továbbkülditek ezt az anyagot, tegyétek azt teljes terjedelmében, mert számotokra lehet, hogy egy bizonyos rész hordoz rendkívüli jelentést, de ezzel nem biztos, hogy más is pont így van. Ezek az anyagok ilyen formában egészek, minden csonkolás elvesz az energiájukból.)<o:p></o:p>
‹ Michelle Eloff - Kuthumi: (08.02.21) Mária Magdolna 3:3 Háromszoros Istennő aktiválás<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Márciusi energiák 2008 / A Szent Grál kódok aktiválása a DNS-ben
(bocs, mindjárt április)




Mihály arkangyal Celia Fenn-en keresztül


Szeretett fénymunkások, a holdfogyatkozás óta a bolygó tudatosságába behatoló energiák intenzívek és felkavarodottak. Megtapasztaljátok, amint az Új Föld ötödik dimenziós energiáinak teljes spektruma aktiválódik és sejtjeitek DNS-ének mátrixában energiával tölti fel az Új Föld lenyomatát. Átélitek eredeti lenyomatotok ébredését a sejtrendszeretekben, és ezzel egy időben felértek az Új Föld lenyomataihoz is. Ezekben az időkben sok változás és felemelkedés van folyamatban a lényetekben, Végtelenség kódjaitok és Szent Grál kódjaitok, illetve az Új Föld kódok aktiválásának hatásait érzitek. Behatolásotok az új valóságba, kedves fénymunkások, egy felvillanyozó, de ugyanakkor nehéz időszak is, amint igyekeztek magatokban valamennyi új energiát kiegyensúlyozni.
Most, ahogy 2008 márciusa elkezdődik, még mindig azoknak az új Isteni Férfiúi energiáknak az egyensúlyba hozásával vagytok elfoglalva, melyek a februári holdfogyatkozással érkeztek. Ebben a hónapban továbbra is érezni fogjátok az új energia intenzitását, és lehetőséget kaptok arra, hogy önmagatokon belül balanszírozzátok, illetve, hogy belső szent unióban egyesítsétek az Istennővel. Belső lényetek ikerláng energiái most egyesülnek, s ez még nagyobb hatalommal ruház fel benneteket, képességgel arra, hogy ezt a hatalmat a földi mennyország megteremtésére használjátok. A mostani időszakban ezzel az energiával sokan lobbantjátok lángra óriási hatalmatok belső tüzét, emellett ugyanakkor azért küzdötök, hogy életeteket egyensúlyban tartsátok, és ez a belső harc a külső világban is csatározásokban jelenik meg. Amikor majd könnyebben megőrzitek az egyensúlyt, akkor sajátítjátok el, hogy ezt az energiát, magatokban hordozva, a teremtés csatornáiba irányítsátok. Ez lesz a módja az Új Földön a bőség megteremtésének, ehhez azonban először azt kell megtanulnotok, hogy képesek legyetek ezt az energiát magatokban tartani, anélkül, hogy az káoszba, depresszióba vagy dühbe forduljon át.
Szeretett fénymunkások, tudjátok meg, hogy az energia eme új ciklusában fénytestetekben és fizikai sejtrendszeretek DNS-ében olyan erőteljes kódok aktiválódnak, melyek lehetővé teszik számotokra, hogy belépjetek óriási belső hatalmatokba. Mostani kihívásotok abban áll, hogy ezt az erőt kiegyensúlyozva, szeretettel, valamint mások szükségleteinek tiszteletben tartásával használjátok fel. Ugyanis amint elkezdtek ezzel az új erővel dolgozni, szembetaláljátok magatokat mások hatalmával és teremtéseivel. Ezért elengedhetetlen, hogy átöleljétek a szívetekben ikerláng hatalmatokat, és hogy emlékezzetek: az ötödik dimenziós életáramlásban mindannyian kapcsolatban álltok egymással. Hamarosan elsajátítjátok önnön teremtő energiátok kiárasztását, s ahogy mások kreativitását a magatokéval egyenlőnek fogadjátok el, képesek lesztek arra, hogy együtt teremtsetek, hatalommal és örömmel.
Hiszen, legkedvesebb fénymunkások, a másokkal való, a tisztelet és szeretet alapján történő együttműködés az, ahogyan a Paradicsom Mátrixot elkezditek megteremteni. Emlékeztetünk bennetetek arra, hogy a Paradicsom Mátrix Föld bolygóra történő lehorgonyzására, illetve aktiválására három évvel ezelőtt, 2005. március 5-én került sor. Most, ahogy magatokhoz ölelitek ikerláng lényetek teljes spektrumát, és az ötödik dimenziós valóságban átkaroljátok Egységeteket, evvel felkészültök arra, hogy a Paradicsom Mátrixban a változás és bőség hatalmas csodáit megteremtsétek. Fizikai lényetek mostanra teljesen feltöltődött, és készen áll, hogy az ötödik dimenziós emberangyali életet élje, az Új Föld lenyomatán belül.
Így elmondható, hogy ebben a hónapban azon fogtok dolgozni, hogy az Isteni Férfias Lunáris vagy vízminőségű energiákat összhangba hozzátok a Napistennői energiákkal. A kozmikus tűz és a kozmikus víz bennetek rátalál az egyensúlyra és a harmóniára, és fellobbantja teremtői és alkotói képességeiteket. Március 7-én a Mars, a férfiúi energiák bolygója belép a Hold által uralt, vizes jellegű Rák jegyébe. Az új férfiúi frekvenciák teljes potenciájukban és hatalmukban jelennek meg. Március 20-án tapasztaljátok meg a napéjegyenlőséget: a tavaszit az északi, az őszit a déli féltekén. Ebben a pillanatban lehetőségetek nyílik arra, hogy kiegyensúlyozzátok belső lényeteket, és felkészítsétek az evolúció és a megnyilatkozás következő spiráljára.
Március 21-én a Mérlegben lesz a telihold, a Házasság asztrológiai házában, és a Nap belép a Kos jegyébe, ezzel megkezdődik az új csillagászati év. Ugyanakkor a keresztény tradíciók szerint március 21-e Nagypéntekre esik. Az az időszak, amikor a Föld milliói Krisztus passiójára emlékeznek és azt ünneplik, egy erőteljes időszak lesz az Isteni Férfiúi energiák számára. Ez egy olyan időpont, amikor a krisztusi energiák férfiúi alakjukban állnak előtérben. Ebben az évben arra kérünk, ami számotokra egyensúlyt hoz! Emlékezzetek meg egyúttal a Magdalai Mária szenvedélyes tűzistennői energiáiról is. Legyen március 20-a és 21-e az a két nap, amikor a krisztusi/magdalénai energiák belső egyensúlyára összpontosítotok. Ezen a módon aktiválhatjátok DNS-etekben a Szent Grál kódokat.
Kedveseim, ez egy erőteljes időszak belső egyensúlyotok, illetve megszentelt uniótok számára. Az új kezdeteknek ebben a jelentőségteljes évében ez egy energetikai lehetőség, hogy ezeket az energiákat összerendezzétek, és ezzel egy hatalmas lépést tegyetek felfelé a növekedésetek spirálján. Ebben az időben egy megszentelt ajándékot kaptok, feltéve, hogy meg akarjátok kapni. Az Új Földön az évek ciklusában, most érkezik el az idő, hogy a Grál kódjait, vagyis az ikerláng energiák egyesülésének csodáját ünnepeljétek, amit a Krisztus és Mária Magdolna megszentelt archetipikus uniója tükröz. Ez az az időszak, amikor DNS-mátrixotokban a Szent Grál kódjai aktiválódnak, és ez a bolygón a szeretet és teremtés új ciklusát vagy spirálját indítja be. Szeretett fénymunkások, a múlt évben beszéltünk nektek a DNS-etekben rejlő Végtelenség kódokról, melyek az új ötödik dimenziós lényetekről szóló információkat tárolják. Aztán informáltunk benneteket a DNS-etekben lévő Grál kódokról is, valamint a megszentelt unió hatalmáról az életetekben, ami akkor következik be, amikor beléptek az ötödik dimenziós tudatosságba. Most, amikor fénytestetekben és fizikai lényetekben aktiváljátok ezeket az információs kódokat, készen álltok, hogy teljességgel belépjetek Új Földi, emberangyali fénytest-lenyomatokokba. Fizikai lényetek felkészült arra, hogy elfogadja fénytestetek instrukcióit, és megkezdje az Új Föld lenyomat teljes aktiválását, így az ötödik dimenziós ember egy teljesen megtestesült emberangyali lénnyé válik. Most építitek meg az utolsó fényhidakat az Ég és a Föld között, spirituális vagy fénytestetek, illetve fizikai lényetek között. A kódok töltik be az információkat a lényetekbe, és az új energiák elősegítik, hogy felfedezzétek, hogyan hozhatjátok magatokon belül egyensúlyba ezeket az energiákat azért, hogy a külső világotokban is fényt, örömet és békét teremthessetek meg.

A Harcos szíve, a Gyermek szíve

Legkedvesebb fénymunkások, mostanában sokat beszéltünk nektek a belső férfias és nőies energiákról, és látjuk, hogy mostanában, amikor a régi energiák távoznak és az új energiák lassanként felébrednek a közösségeitekben, mennyien harcoltok önmagatokkal, hogy a belső egyensúlyt megtartsátok. Ezért néhány gyengéd javaslatot teszünk, mely segít, hogy kiegyensúlyozzátok ezeket az energiákat. Most márciusban a Nap belép a Kosba, mely a Harcos és a Gyermek asztrológiai jegye, és ezek azok az archetípusos energiák, amelyek most támogatnak benneteket.
A bennszülött társadalmakban a Harcos energiáját eredetileg nagyon tisztelték. Ez nem egy agresszív, illetve domináns férfi energia volt, inkább olyan energia, ami az öntudatosság, a bátorság és az erő legmagasabb szintű kiműveléséből származott. A mostani korban, szeretteim, nagy szükségetek van saját belső spirituális harcosotokra. Szükségesek számotokra az olyan isteni férfias minőségek, mint a bátorság, az erő, a kitartás és az öntudat. Úgy ismeritek meg magatokat, mint még sohasem, új módokon tapasztaljátok meg tudatosságotokat, és ráébredtek, mire van szükségetek az életektől. S így, fejlesszétek ki a Fény Harcosának tudatosságát, személyes éberségét, hogy képesek legyetek hordozni a fényeteket, anélkül, hogy megbotlanátok, hogy dühbe és kétségbe esnétek. Hiszen egy igazi spirituális harcos tudja, hogyan birkózzon meg saját belső árnyékával, hogy ne kelljen azt kivetítenie a külső valóságba. Így, amint bátorsággal, kitartással és feltétlen szeretettel hordozzátok belső fényeteket, érezni fogjátok, hogy van erőtök a fény ezen erőteljes új frekvenciáinak elbírására.
Nos, legkedvesebbek, ez nem azt jelenti, hogy az élet nem más, mint kemény munka és állhatatosság. A spirituális Harcos energiáját egy kedves, bizalomteli és játékos energia kíséri, Belső Mágikus Gyermeketeké. Menjetek önmagatokba most, és találjátok meg azt a részeteket, amely szeret játszani, szereti élvezni fizikai valóságotok szépségét és csodáit. Ajándékozzatok magatoknak időt és helyet, hogy megemlékezzetek belső gyermeketek szükségleteiről.
Ha egy kis időre erre a két energiára összpontosítotok, érezni fogjátok, hogy a belső egyensúlyt könnyedén és egyszerűen elérhetitek.

2008. márciusi energiák

Március 7.: újhold a Halakban
Március 20: tavaszi (őszi) napéjegyenlőség
Március 21.: telihold a Mérlegben és Nagypéntek
Március 23: Húsvétvasárnap
Március 24: Húsvéthétfő

Fordította: Redáz
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A Változás felletetek lebeg, készüljetek fel a változásra"


AZ ÚJ ENERGIA – 2008

Kryon Üzenete, Lee Caroll csatornázásában,
Longmont, Colorado, 2008, január 20.
www.kryon.com


Üdvözöllek kedveseim, Kryon vagyok, a Mágneses Szolgálattól. Ezt a köszöntést halljátok tőlem 19 éven keresztül. Ezelőtt, nem volt semmiféle üdvözlet. Ezelőtt, semmilyen bizonyíték nem volt arra, hogy ilyesmi megtörténhet, hogy egy Mágneses Mester (Kryon) eljöjjön erre a bolygóra és úgy beszéljen hozzátok, ahogy most én teszem.
Oh, voltak még olyanok akik Kryont csatornázták, mielőtt még partnerem megtette volna és ők úttörők voltak ebben és áldottak ezért. Egyesek közülük, most a fátyol másik oldalán vannak, mert ők ismerték a mágneses mester energiáját és bölcsességükben látták e nap potenciálját. Egyikük volt az, aki bemutatott engem partneremnek! (Lee) Azonban egyikük sem rendelkezett a 11: 11 potenciáljával. 19 éve, ez a hang üdvözölt titeket. És ez idő alatt ő bölcsességben és kristálytisztaságban gazdagodott ahhoz, hogy úgy átadhassa nektek az üzenetet úgy, ahogyan ma teszi azt.

Mindig létezett a szabad akarat képessége ahhoz, hogy az Emberi Lény kijelenthesse magának e nap potenciálját. Oh, mi láttuk a potenciált, de nem tudtuk, hogy sikerülni fog-e nektek vagy nem. Tehát ezt az üzenetet erre az időkre adjuk át nektek, hogy megsejtessük veletek a 2007/2008 –as átmenetben közölteket. Mondhatjátok, hogy ez egy 2008-as lélegzetű információ, melyet 2007-ben nem adhattunk volna át nektek. Azt is mondhatjátok, hogy ez egy új információ, amit szabad választásotokkal teremtettetek meg.


RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ

Hadd mutassunk be nektek egy linearitást. Visszatérve az időben, íme egy összefoglalója annak, amit nemrég mondottunk nektek, főképp azok számára akik készen állnak arra, hogy elolvassák és meghallgassák azt. Mert nem is olyan régen, átadtunk nektek egy üzenetet arról, hogy az a tranzit amit most láttok, 2007 és 2008 között, egy olyan tranzit, mely a numerológia szempontjából 9-től 1-ig van. Mert a legegyszerűbb numerológia is, a 2007-et az 1-el és a 2008-at a 9-el társítja. Együtt a kilenc és egy, olyan helyzetet teremt, mely minden tizedben (dekádban) jelen van. De, ebben az évezredben, először történik meg és 2012-ig ez az utolsó. A legutóbbi channelben, elmondtuk nektek, hogy e helyzetnek annyira szembetűnőnek, különlegesnek kellett volna lennie számotokra, hogy talán keresnétek kellene a speciális energiát. Sokan nem ezt tették. Elmondtuk nektek, hogy a spirituális jelzők tanulása nem lineáris. Vagyis nem azt a paradigmát követik, melyre számítotok. Ti arra számítotok, hogy a tanulás növekedik, a „megismerés üvege” könnyen feltöltődik. Azonban, ha azt mondanánk nektek, hogy eljön majd az idő, amikor az üveg üres lesz majd egy vagy két pillanatig, és egész tartalmát elveszik tőletek, hogy ismét megtöltsék az üveget valami olyannal, ami túlmutat mindazon amit tanultatok, ti ezt mondanátok: "Jól van, ennek semmi értelme nincsen." Ez azért van, mert ti nem értetek a spirituális tanulás nem-lineáris módozatát. Ez egy kirakós játék (puzzle)? Tehát arra kérünk, szívjátok magatokba ezt. Ez az összefoglaló: ez az információ, már a múltatokban van. Az utóbbi négy hónap nem volt kellemes ( 2007 szeptember - decembere). Közületek egyesek számára, úgy tűnt lényegében, hogy a spirituális igazság középpontja visszahúzódott. A dolgok nem úgy mentek, ahogyan kellett volna. Egyes eszközöket, melyeket arra használtatok, hogy fenntartsátok egészségeteket egy vastag energiában visszavontak tőletek. Egyes dolgok melyekre alapoztatok, mint például édes külsőtök, nem-ítélkező személyiségetek és az életkor bölcsessége…. eltűntek. A sámán bölcsesség nem volt ott akkor, amikor szükségetek volt rá. Mi, megjegyeztük azt, hogy kultúrátok most üli az ünnepeket, és a családok összegyűlnek. Azt hiszem egyesek közületek tudják mire utalok, mert a kiterjedt családi kapcsolatok bölcsességet igényelnek. És micsoda idők, bölcsességetek visszavonására! Mert a bölcsesség egy olyan helyzetet teremt, amikor képesek vagytok a megfelelő időben befogni szátokat és talán egyesek közületek nem ezt tettétek? Ez egy visszavonulás/visszakozás volt és sokan érezték közületek. Legutóbbi üzenetünkben elmondtuk nektek, hogy amint 2008 előrehalad, főképp január hónap közepén, ezek a dolgok helyettesítődnek és felerősödnek. Tehát e channel, megközelítőleg tárgyalni fogja az új energia felerősödésének egyszerű magyarázatát. Engedjétek meg, hogy elmondjam nektek, bizonyos dolgok máris megváltoztak. Nagy örömömre szolgál felsorolni néhány dolgot, melyeket a teremben lévő, és minket hallgató vagy olvasó Emberi Lények, oly hosszú időn át kívántak. Ez az év erre való…. 2008, új kezdetek.


AZ ÚJ ENERGIA

Partnerem, ezelőtt sok évvel, Izraelben állt, egy színpadon és akkor átadtam neki néhány információt az arab és zsidó nyelvet beszélők számára. Sokan sírtak akkor és megkérdezték: „Mikor fognak megváltozni a dolgok?„ Megadtam partneremnek az információt, hogy elmondja a színpadon úgy, hogy mindenki hallhassa: csupán 2008-ban kezd változást látni Izrael és általában az emberiség. Végre, egyesek közületek meg fogják érteni ezt, és azt is, hogy miért hangzott el, oly sok évvel ezelőtt. A potenciál mindig itt volt. A 9-től 1-ig tranzitja mindig itt volt. Az idők folyamán mi gyakran hangoztattuk ezt és utaltunk a potenciálokra és közületek egyesek megértették, míg mások nem. Most, épp ennek közepén vagytok. Új eszközök vannak. Kifejeződik és ennek az üzenetnek a szépsége az, hogy nem csupán a Fénymunkások számára van. A Föld megváltozik, ha megfigyeltétek.


MEGÉRTVÉN A KÁOSZT

1. szám: Sokan közületek kezdenek értelmet találni annak, ami egykor káosz volt. Vagyis annak módja, ahogyan Isten dolgozik e földön az emberekkel, mely kaotikusnak, véletlenszerűnek tűnt, most elkezd értelmet nyerni. Értelmet fog nyerni, vagyis kényelmessé válik számotokra, mivel jobban alapoztok majd a hozzátok jövő válaszokra akkor, amikor szükségetek van ezekre. Ez valóban a dimenziós gondolkodás megváltozása. Elkezd megjelenni majd a megértés elmétekben, oly módon melyeket a 3D-s módon nem igazolhattok. Ez azt jelenti, hogy kényelmesebben érzitek magatokat majd bőrötökben.
Még ti, akik Fénymunkásoknak vagy metafizikusoknak tekintitek magatokat, még ti is elkezditek látni a tervet. Kezditek látni a potenciálokat, kezditek meglátni, hogy a káosz, tulajdonképpen nem is káosz. Egy ajándék, mivel eddig a pontig nagyon nehéz volt számotokra a 3D-s állapotban megérteni az ily módon hozzátok jövő válaszokat. Áldottak azok az emberek, akik éveken keresztül e tanításokban maradtak és vállalták ezt a sorsot! Partnerem adott nektek egy mondatok: A 3D kiabál és a sors suttog. Ő is arra a tényre utal, hogy valóságotok, amire számítotok, amit megtanítottak nektek, mindaz ami vagytok, rátok kiabál. Azonban a Szellem útjai, a látszólagos káosz, a meg nem értés ezen interdimenzionális terében, suttognak. És ezért történik az, hogy mindig a 3D nyer. Elfedi a suttogás halk hangját, mely ezt mondja: „Hallgasd Isten szeretetét.„
Tehát, mi azt mondjuk nektek, kedveseink, hogy a 3D kiáltása kezd majd csökkenni. A fogalmak kezdenek egyenlőkké válni és nem lesz többé nehéz a tranzitban.

A FÉNYMUNKÁSOK ÖNÉRTÉKELÉSE

A 2 szám, olyasmi amire nem számítottatok és amit valószínűleg nem is tudtatok. Adok nektek egy axiómát. A legalacsonyabb önértékelésük a Fénymunkásoknak van. Tudtátok ezt? És a legalacsonyabb önértékelésük/önbecsülésük a gyógyítóknak van! Talán nem számítottatok erre, mivel ők azok, akik kapcsolatban állnak a Szellemmel. Ők rendelkeznek ajándékkal. Azonban ők gyakran vannak őket nem támogató energiában és amikor egy emberi lény állandóan egy számára nem kényelmes energiában van, ők sem kényelmesek. Személyiségük 3 D-s része károsodik és az önbecsülés is ide tartozik. Amint mondtam, mi tudjuk kik vagytok. Járhattok feltartott fejjel, ám mi ugyanakkor azt is tudjuk, mit csináltok, amikor egyedül vagytok. Mi tudjuk mit gondoltok amikor egyedül vagytok. Mi hallottuk sírásotokat: „Miért pont én? Meg fog ez oldódni valamikor? Családom meg fogja valaha is érteni ezt? Partnerem meg fogja valaha érteni ezt?"
Elmondok nektek valamit, ami az új energiában meg fog történni, mert végül lezajlik a változás. Létrejön egy nagy kiegyensúlyozás. Ez, lassú kedveseim. Nem történik meg egy nap alatt, ám ez a kezdet. Ez az amit vártatok, Fénymunkások. A Fénymunkások önértékelése elkezd annak fenségére növekedni, amit képviselnek. Azért mert ők nem lesznek többé a nekik megfelelő energiában. Az energia őket támogató lesz. Lassan, sokan közületek elkezdik érezni, hogy ti és Gaia ugyanazért a célért szövetkeztek: a béke potenciáljáért a Földön. Mindenhol ezt keressétek, és elsőként a Fénymunkások és a gyógyítók fogják megérezni. Felhívlak arra, hogy ünnepeljetek. Felhívlak titeket arra, hogy valahol állítsatok egy szobrot a változó energiának, amellyel ti végeztetek! Ez ellentmond annak, amit az emberek tesznek, mivel ők csupán akkor emelnek szobrokat, amikor valami rossz történik. Talán itt az ideje annak, hogy ez a tudat megváltozzon. Miért nem állítotok emléket annak, amit megvalósítottatok és ünneplitek azt? Legalább fújjatok fel ennek egy léggömböt neki valahol! (nevetés) Oh, Fénymunkás, érted amit mondok? Eljuttatok egy határhoz, 2008, egy 1-es és ez egy új kezdet. Kezditek megkapni azt a támogatást, melyre mindig is vágytatok és amiért dolgoztatok.


folyt.köv...


 

Karsay István

Kitiltott (BANned)

TELJES KÉPET LÁTNI

A 3 Szám: Kezditek látni a teljes képet és ideje volt már. Képzeljétek el ezt magatokban: a tanulás jellemzői és a spirituális út a régi energiában, útmutatás nélkül és a sötétben hagyott titeket. Addig amíg el nem jutottatok arra a helyre, ahol segítségre volt szükségetek, semmi sem történt. Ez az a hely, ahol megjön a megoldás. Ez a térkép, melyről a Haza Utazás című fabula beszél, melyet sok évvel ezelőtt partnerem csatornázott nektek. Számítsatok arra, hogy a térkép megváltozik. A nagy kép, arra késztet titeket, hogy túl lássatok a problémán. A teljes kép egy nem-lineáris helyzetbe fog helyezni titeket, vagyis kevésbé korlátoz majd titeket az idő vonal, a múlt és a jövő. Sokkal kényelmesebbek lesztek majd a most-ra tekintve, mert a most, egy olyan energia, mely nem tartja tiszteletben az idő linearitását (nem vonatkozik rá). A hozzátok jövő megoldások, sokkal nagyobb értelmet kapnak mint a múltban, mivel ti most a teljes képet látjátok. Ezek a fogalmak, melyeket megadok nektek előrehaladottak és közületek egyesek nem értik meg őket és sokan közületek majd arra vágynak, hogy újból meghallgassák, vagy elolvassák ezeket. Ha összegzést kellene készítenem, azt mondanám, hogy a Fénymunkások, sokkal kényelmesebbek lesznek önmagukkal és az idővel való viszonyukban.

AZ ALTERNATÍV GYÓGYÍTÁS INKÁBB EGY FŐ ÁRAMLATTÁ VÁLIK

4 szám: Gyógyítók, álljatok hátra, mivel a dolgokat amivel rendelkeztek, körül fogják venni.
Oh, lehet, hogy eltart még egy ideig, de én azt mondom nektek, hogy a dolgok, melyek a legfélelmetesebbnek tűnnek azoknak, akik nem hisznek abban, amit csináltok, gördülékenyebbé fognak válni. Számítsatok arra, hogy a tudomány az energetikai munka mögött fejlődik. Számítsatok azokra, akik munkátoknak köszönhetően, a legváratlanabb helyekről jönnek majd hozzátok. Amikor megtörténik ez, elmondhatjátok: „Igen, látom amint megtörténik” és amikor látni fogjátok ezt….. kérlek, fújjatok fel egy léggömböt! (nevetés) Ünnepeljétek! Oh, kedveseim, én azt mondom nektek, hogy amikor ünnepeltek, elismeritek a Szellemnek, ezeknek a dolgoknak a megtörténését. Olyan ez, mintha elismernétek a dolgokat, melyekre nem számítottatok, de tudjátok, hogy ott vannak. Ez valami interdimenzionális. A hit valósággá válik és a gyógyítás sokkal könnyebb lesz.
Most, a nem-gyógyítóknak, meg akartok gyógyulni? Ezért vagytok itt? Szemeitek ezért vannak ezen az oldalon? Így van? Ezért jöttetek? Ez a ti energiátok. Nem véletlen az, hogy itt vagytok, mivel a dolgok, amiket elmondtunk nektek, hogy megtehettek, a tieitek ebben a pillanatban és ezen a napon. Azt akarom, hogy felismerjétek. Ünnepeljétek gyógyulásotokat és tudjátok, hogy a tiétek. Fordítsátok vissza DNS-eteket abba az időbe, amikor még nem volt ott a betegség, mielőtt még jelentkezett volna a probléma. Lássátok tisztának és eredetinek azt; értsétek meg a gyógyulás non-linearitását és annak tényét, hogy ez nem függ az időtől. Lehetséges a DNS újra csavarása? Igen. Vannak néhányan ebben a teremben, akik egy ideje ezt teszik. Ők tudják. Azt akarom mondani nektek, hogy ezek a dolgok könnyebbek lesznek. Miért? Mert az életkor energiája felettetek van. Mivel a mágneses háló már 2002-ben állást foglalt az összes dolgokért és most a tiétek.

"Oh, Kryon, mikor fognak mindezek a dolgok megtörténni?" Én azt mondom nektek, hogy mostantól kezdve, ám ti nem fogjátok mindezeket a dolgokat egyszerre meglátni. Úgy fogjátok látni majd őket, amint velük dolgoztok. Legyen világos számotokra az, hogy egyetlen emberi lény sem fekhet hátára, arra várakozva, hogy Isten csodái az ölébe hulljanak. A probléma egy része itt az, hogy arra fogják kérni majd a Fénymunkást, hogy álljon a talpára és taszítsa be az ajtókat. Találja meg a működő szinkronicitást és hirdesse ki, hogy az Új Energia fölöttetek van.


KAPCSOLAT A FELSŐBB ÉNNEL

5 számú: Sokkal könnyebb lesz majd összekapcsolódnotok a Felsőbb Énnel. Ideje is volt, nemde? Sok mérnök ünnepel most és ők egy csodálatos éneket énekelnek. Szeretném ha ti is hallhatnátok ezt. A kórus fenséges és semmi sem hasonlítható az interdimenzionális hangokhoz, mely hangokat emberi fül nem hallhatja, a nekik megfelelő fény túl magas frekvenciájú mintsem mérni lehessen azt és oly magas hang ez, hogy keveredik a fény színeivel. És ha hallhatnátok az ők énekeiket! Hallgassátok. Hallgassátok a vers sorokat! Oh,
Ott van a nevetek és egy angyali név ez, a tietek és örökkévaló, nem emberi. Ők azt ünneplik amit ti hoztatok, kedves Emberi Lények, egy kort, mely nem volt előre megjósolva, egy kort, melynek eljövetelét egyetlen próféta sem jövendölte meg és a nagy bizonyíték az, hogy ti ebben a korszakban vagytok. Én még egyszer elmondom nektek, hol van az Armaghedon, amire vártatok? Én még egyszer elmondom nektek, hol van az a pusztulás vagy árnyék, amiről mindenki azt mondta, hogy felettetek fog lebegni? Én még egyszer elmondom nektek, hol van az a negatívitás? Oh, lesznek kihívások, mindig is vannak. Én felsorolok néhányat ezek közül, de ti felemelkedtetek egy régi energiából, melyben évezredeken keresztül voltatok és egy olyan energiát hoztatok erre a Földre, amire senki sem számított. És a fényt, amit teremtettetek, az emberi fajnak kevesebb mint fele hozta létre. Annyira erős. Ti, hallgatjátok ezt az üzenetet és halvány fogalmatok nincs arról, ami történik, elmondom nektek: ez nem egy kiváltságos üzenet. Nem csupán az ezoterikusoknak szól. Nem létezik ítélet számotokra és én tudom, hogy kik vagytok ti. Ti annyira szeretve vagytok, mint bármelyik tagja a családnak. Miért nem nézitek ezt? Látjátok, hogy értetek van. Nem kell, mivel szabad választásotok van, de csodálatos dolgok történtek ezen a bolygón és én ezekről beszélek ma nektek.

A KAPCSOLAT ISTENNEL

6 Számú: Sokkal, sokkal kényelmesebben fogjátok érezni magatokat Fénymunkás bőrötökben, jobban mint valaha. A Szellemmel való kapcsolatotok, testvéri viszonynak fog tűnni számotokra. Nem lesz többé Isten és Emberi Lény, ha meg akarnátok változtatni őt. Ezt szükségessé teszi az a tény is, hogy egyesek közületek csatornázni fogtok majd. Készen álltok? Oh, talán nem hangos szóval. Amint már mondottam, lehet ez egy channel Felsőbb Énetekkel, csupán magatok számára. Ne féljetek ettől. A szavak, melyeket partnerem használ, egy általatok, nektek készült channel. Ne féljetek Isten szeretetétől, a ti korotokban. Ne féljetek az életetekben zajló tranzitoktól. Mindenki félelmetesnek tekinti a változást, ám mi van akkor, ha ez minden problémátokra a megoldás? Ez rendben van számotokra? Gondoljatok nagy mértékű és pozitív változásokra.


EZEN ÚJ KEZDET KIHÍVÁSAI

Felsorolok nektek néhány dolgot, melyek többek között el fognak jönni, melyek talán provokatívak a maguk sajátos és különböző módján... még egy új energiás jellemzőt is kijelentek, mely partnerem életét meg fogja változtatni:

Túl sok fény

A Fényetek, melyet nem tudtok többé majd korlátozni, elkezd látszani. Épp akkor, amikor azt hittétek, hogy biztonságban volt! (nevetés) Alig tudtátok visszatartani magatokat, ugye? Többé nem tudjátok visszafogni magatokat. Az Emberi Lények tudni fogják, kik vagytok, és mit csináltok. Emlékezzetek vissza csak, beszéltem már nektek erről a napról. Beszéltem nektek a fény és a sötétség harcairól; mondtam nektek, hogy lesznek, akik nem fogják majd elfogadni azt amivel rendelkeztek. Nézzétek ezt, mivel többen lesznek körülöttetek olyanok, akik nem fogják majd elfogadni azt, amivel rendelkeztek és ez normális dolog. Nem rendelkezhettek spirituális hatalommal és életeket megváltoztató fénnyel, anélkül, hogy valaki észre ne vegye azt. Függetlenül attól, hogy milyen alázatosak vagy hallgatagok vagytok, tele vagytok Szellemmel és Isten szeretettel és az emberek észre fogják ezt venni. És kénytelenek lesztek többet magyarázni nekik ebből, mint most teszitek.
"Rendben van Kryon, mit tegyek? Mit fogok mondani? Mondjam el nekik, hogy Fénymunkás vagyok?" Nem. Miért nem mondjátok azt nekik, hogy beleszerettetek Istenbe? Miért nem mondjátok el nekik, hogy másképp látjátok magatokat, és kényelmesen érzitek magatokat a bőrötökben? Miért nem mondjátok el nekik, hogy nem jelentetek veszélyt rájuk vagy az egyházra nézve, hogy csupán rólatok és értetek szól ez. Engedjétek, hogy meglássák Istent bennetek és ne féljenek ettől.


folyt.köv..


 

Karsay István

Kitiltott (BANned)

A FÉNYMUNKÁS FÉLELME

Sokan, mindenképp félni fognak. Egy olyan földön, ami évezredeken át, átitatódott sötét energiákkal, és amely egyszerre rendelkezik a fénnyel, mint eddig még soha, sokan fognak félni. Ha hozzászoktatok a sötétséghez és egyszerre megjelenik a fény, eltakarjátok szemeiteket és azt kérdezitek magatoktól, mi lehet ez. Lesznek egyesek, akik a sötétségben fognak kóborolni, akik örülnek az életükben történő drámáknak, akik áldozatok és örömet okoz nekik ez az állapot, akik menekülni fognak előletek… menekülni fognak tőletek!
Ti, valami olyat képviseltek, amit ők nem értenek és az irónia az, hogy ami nektek van, az meggyógyíthatná életüket, megszüntetné drámájukat és felemelné őket. De ők nem érintenének meg titeket. Ők félnek, hogy megégetné őket, amivel ti rendelkeztek. Milyen erősek vagytok! Nézzétek ezt a jellemzőt, és hiába szeretnétek, nem fogjátok megérteni. Ezt fogjátok mondani: „Miért nem tetszem nekik? Egyszerre miért létezik egy bűntudat vagy árulás érzése? Én csupán fényt hordozok!" Ez a félelem. A fénytől és attól való félelem, amit ez képvisel, egy sötét világban. Befolyásolni fog titeket? Természetesen. Tehát számítsatok rá és tudjátok mi a tennivalótok. Készen fogtok állni. Amikor megtörténik, egyszerűen szeressétek őket. Nem gyógyíthatjátok meg a világot, kedveseim, ha ő nem akar meggyógyulni. Csak annyit tehettek, hogy engeditek ragyogni a fényt. Akik észlelik ezt, azok szabad választással rendelkeznek, akárcsak ti. Elfogadhatják, vagy elmenekülhetnek. Ne ítéljétek el azokat, akik nem állnak készen a ti felfedezésetekre, mivel őket is ugyanúgy szereti Isten, akárcsak titeket és nekik is megvan a saját útjuk arra, hogy eldöntsék, hogyan utaznak ezen a bolygón leckéikkel.


A HAMISÍTÁS

Egyre nehezebb lesz meghamisítani nektek ezt a csatornázásnak nevezett folyamatot, mivel egyre több emberi lény lesz mindkét nem tagjaiból, akik látni fogják a fényeket. Őt tudni fogják azt, hogy ez reális-e vagy nem. Számos nem megfelelő kinyilatkozás lesz, szent energia nélküli, csupán önmaguktól. Álljatok készen erre, mert azokat, akik nem megfelelő módon fogják csinálni, hatalom vagy ellenőrzés, vagy hírnév elnyeréséért, mindkét oldalon látni fogják…. Fénymunkások és nem- Fénymunkások. Keressétek Isten szeretetének integritását, minden szóban. Keressétek Isten szeretetének integritását, aki mindig hirdetni fogja az emberiség iránti szeretetét, hirdetni fogja a nem versenyképes dolgokat, hirdetni fogja az elfogadást mindent Őt hallgató emberi lény számára, ítélkezés nélkül. Ő az az Isten, Akit ismertek. Ő az, akibe beleszerettetek. Ő az, aki naponta megmossa lábait. A Szellem energiája nincs egy doktrínába zárva. Vannak akik, e szavakat hallva ezt mondanák:" Ez az ördög kell legyen". És vannak, akik e szavakat hallván ezt fogják mondani: „Ez Isten Szeretete.” Ez a tudatosítása a kettőnek, aki az Emberi Lény szabad választását képviseli. A nyitott és bezárt szíveket, a változástól való félelmet képviselik.
Szeretném elmondani nektek, hogy ez a Kryon nevű entitás szerelmes az emberiségbe és soha nem hozna nem megfelelő üzenetet nektek…. Csupán olyanokat, mely még fenségesebbé teszi a teremben jelen lévők fenségét vagy azokét akik hallgatják vagy olvassák ezt, nevezzétek emberiségnek. E sorokra tekintve, ne mondjátok nem megfelelőnek ezeket, csupán azért mert nem földi doktrínákat követnek, melyeket a mitológiából fejlesztettetek ki mostanig. Nem tehetitek ezt. Végezzétek el leckéiteket. Érezzétek az itt jelen lévő szeretetet. Majd döntsetek önmagatoknak kijutására a dobozból, melyben vagytok. Hagyjátok szíveteket dönteni. Vigyázzatok azokra, akik az ellenőrzés szintjén szeretnék megtenni ezt a dolgot.


A VÁLTOZÁS FELETTETEK VAN – Készüljetek fel a változásra.

Megjöttek és részetek volt a fenti kihívásokban. Ez a nagy ugrás, mely elkezdődött.
Ez a felkészülés kezdete arra, aminek történését a mayák előre megjósolták, vagyis, hogy a Föld 1012-ben megváltozik. Ez a mágikus év, melytől sokan félnek, csupán egy jel mely idővonalatokon megjön és amely megmutatja, hogy egy új energiába fogtok költözni, amit megjövendöltek az angyalok. Semmi jelentős nem fog történni 2012-ben, spirituális szempontból, csupán annak a jelnek megünneplése, mely szerint megérkeztetek. Más lesz. Azok számára közületek, akik nem kedvelik a változást, félelmetes fog lenni. Tehát, készüljetek fel! Mindezek a dolgok, amiket Én elhozok nektek, pozitívak, tele vannak fénnyel, még a változásban is. Kezdjetek felkészülni arra, amiről mi azt mondtuk, hogy potenciálisan még a ti életetekben lehetséges. Ez az amire vártatok és ez a béke lassú kifejlődése a Földön.
Egy változást láttok majd a Közel Keleten. Oh, ez nem azonnal fog megtörténni. Ám a magok már ott vannak. Most az arabul és héberül beszélőkhöz szólok: kezd eljönni a ti időtök. Ez az amit kértetek és amiért imádkoztatok. Kezdődik a kompromisszum tudatosítása, egy nehéz terepen. Tőletek függ. Figyeljetek: imádkozzatok ezért; küldjetek fényt nekik: részei vagytok, mivel nektek kell kijelentenetek. Ne figyeljetek a hírekre. Csupán negatív híreket fognak közölni. Mindig így tesznek és ezt is fogják tenni. Így működik a rendszerük. A mass-media, a lehető legrosszabb dolgot fogja keresni, a legborzasztóbb dolgot, ami ma bolygótokon történik. Ezt kihasználják és minden energiájukat bele helyezik majd. Ők nem fognak beszélni nektek azokról a dolgokról, melyek épp most zajlanak a Közép Keleten, nem fognak beszélni nektek azokról, akik a kormányon kívül próbálnak meg békét teremteni. Nem fognak beszélni nektek arról, hogy a probléma mindkét részén, több ezren vannak olyanok, akik most egyet akarnak. Híreitek nem jelentik be ezt. Ez egyszerűen kissé reménytelen (nevetés).
Áldott az Emberi Lény, aki meghallja ezt az üzenetet, mert a kihívás a következő: felállva széketekről, érezzétek másképp magatokat mint akkor, amikor leültetek oda. Tudjátok, hogy ma megmosták lábaitokat. Én vagyok Kryon.

Nem mondanám nektek ezeket a dolgokat, ha nem lennének igazak. Én beleszerettem az emberiségbe és ez így lesz mindig, egészen addig, amíg megadjátok majd magatokat és ismét együtt fogunk lenni.
És így van ez.

Kryon.

Fordította: Korpos Magdi
 
Oldal tetejére