ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Szoval meg egyszer.
A földi sik, az asztral sik es a mental sik harom (es nem a harmadik) dimenzios (idö, ter, fogalom).
Negy(nem a negyedik) dimenzios sikok nincsenek.
Hanem csak öt dimenzios sikok(nem az ötödik) (idö, ter, fogalom, feny es szeretet) es ennel több dimenzio is van(hat, het stb), de ezt mar nem tudjuk felfogni a mi kis tyuk eszünkkel.
Es ilyen öt dimenzios sik a kauzalis tudati sik (szfera vagy ahogy akarjatok) Es meg ezen kivül nagyon sok öt dimenzios sik letezik.
Na most jol megkevertelek titeket.

Igaziból emberi ésszel fel se lehet fogni a rendszer müködését, helyzetét, a sok párhuzamos világot!
A szellem és fizikai világ összefonodását, a sok szféra, dimenzió, sikok összefüggését... csak sejteni próbálgatjuk..

Tibor, ide is fel lehetne tölteni majd a Plejádok üzeneteit, ha akarod felteszem a datára és feltesszük ide a linket!
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Földtengely állítás – mesteri tanítás






Február 12-én olyan energiák érkeznek, melyek a Földtengely irányát állítják az emelkedés arányában az Új Föld Központi Szívmagjára. Ez nagyon pontos, precíz munkát kíván a végrehajtóktól és segítőktől, mert a tengely helyes beállításával egyenesen belehaladunk az Új dimenziós térbe, s így nem lesz gátló interferencia az esetleges elcsúszások miatt.

Hiranus mestertől kértem erről információt, aki a következő tanítással tett eleget kérésemnek.

Köszönöm.





A Föld és vele együtt dimenziós tere, mint már legtöbben tapasztaljátok és tudjátok is, nagy változáson megy át. A változás már akkor elkezdődött, mikor e hely még az energiák „sűrű”, kivehetetlen forgatagából állt. Ez a teremtő Energia először át kellett járjon minden, addig nem létező, teret és időt, hogy kialakítsa energetikai alapmintáját, mely megvalósulva Univerzumként jelent meg. Ez az isteni Terv része. Mindennek célja van, de eredménye most rajtatok is áll.

Az Univerzum minden része saját kis világként létezik, de mégis, mint sejtek a szervben összetartoznak, s összehangolt munkájuk eredménye a megfelelő működés. Ez a működés számotokra a fejlődés, az energiák összehangolása és összerezegtetése az Univerzum alapmintájával Egy-Hangú-lag. Ahhoz, hogy egy(össz)hangba kerüljetek, el kell érnetek az eredendő rezgésminta Fény-állapotát. Az eredeti tervben, ezt annak a tengelynek a mentén kellett volna elérnetek, mely a keletkezéskor az Univerzum Központjára volt hangolva a rezgés minősége szerint. A Terv elindult, s a haladás a tapasztalatok és energiaminták ösvényén haladt. Azonban a kialakított rezgések a fizikai tartományokban keletkező hullámok által gerjesztett frekvenciák hatására megtörtek.

Mintha a fény elé vastag üveglapot helyeznél, torzítás keletkezett. Ezt használták ki egyesek (olyanok, akik elég tudással és erővel rendelkeztek, hogy beleszóljanak az energiák módosulásaiba), hogy a tér-idő egységet megbontsák és mindezt saját akaratuk szerint átformálják. Így a haladásban megtorpanás következett be s a folyamatosság egyenletes ritmusa megbomlott. Ez módosította a haladás tengelyét, mert energetikailag elállította (eltorzította) az alapmintától. Egy újabb ciklust hozva így létre, mely módosításokat és korrekciókat tett szükségessé a térben, így hatott ki a teret jellemzően átszövő időre is. Az alapkoncepció nem változott, csak az irányultság és a mód. Ez annak a kialakítását tette szükségessé, hogy fejlődési ciklusokon belül haladjon a megvalósulás, és mindig az aktuális ciklus végén kialakult energiamintát módosítsák csak a terv szerinti módon.



A Teremtés ciklikussága meghatározza azokat az aktuális és megfelelő időperiódusokat, melyben egy-egy változás sikeres és előremozdító lehet. Ezek az időperiódusok az adott dimenzió összenergiájának és tudati szintjének megfelelően lettek beállítva, hogy a Teremtés többi szegmensével harmonikus előremozdulást érhessenek el. Ezen időperiódusok alatt kell elérnie az adott civilizációnak arra a fejlettségi szintre, mely dimenzióbeli előrelépést eredményezhet. Az energia-beállítások is a Terv megvalósulásának menetét követik, és folyamatos korrekciót igényelnek.

Ez a dimenzionális tér, melyben ti léteztek, egy nagy teremtő Terv része. Ez a terv az energiák keveredésének és kiválasztódásának terve. Mivel saját teremtő akaratotokkal energia-módosulatokat hoztatok létre, ezzel még kuszábbá tettétek egyébként is eltorzított energiatereteket. Így ezek tengerében nektek kell megszűrnötök és kiválasztanotok a titeket segítő, és lebontanotok a titeket hátráltató részeket. Így emelkedhettek ki azokból és kerülhettek tudatosan vissza az eredeti emelkedési Terv mintájához.



A Teremtés ezen szegmense rendelkezik egy összenergiával, mely részekre osztott, dimenzióbeli elkülönüléseket tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy tereteken belül vannak koncentráltabb energiákkal rendelkező területek, és vannak finomabb letisztult részek, de ezek együttes energiája határozza meg ennek a teremtési térnek az állapotát.

Mivel minden rész a teremtési spirál mentén halad felfelé, ezért a dimenziók „vertikális” szintbeli találkozása és együttállása egy tér-idő dimenzió-kaput nyit meg, melyben az energiák összeadódnak és az egységes energiaminta rezgéseivel összekapcsoltan működnek. Így egy különleges energiafolyosó jön létre, mely csak az együttállás idejére van nyitva. Ez azt jelenti, hogy ez idő alatt a magasabb rezgésű univerzális terek emelik az alacsonyabbat, így nyújtva kezet neki segítségképpen a magasabbra lépésben. Ez a lehetőség egy adott ciklus végén következik be.

Amennyiben ezt képes megtenni az adott dimenzió, és rezgése beállításával képes kapcsolódni, akkor a spirálon belül emelkedik egy szintet és nem kell megint körbejárnia a ciklusát, hogy feljebb jusson.

Mintha csigalépcsőn haladnál, melyen szintenként pihenők vannak, és ha a pihenőn egyidőben vagy a közepében felfelé haladó „lifttel”, fellépve rá felemel a következő szintre.



De ezt csak akkor teheted meg ha energiád és tudatod beállítódott a kapcsolatra, a találkozásra, különben elmulasztod, mert nem is veszed észre, nem rezegsz együtt a frekvencián.



A most történő tengelyhangolás már az aktuális együttállásban létrejövő tér-idő dimenzió-kapu megnyitásához készíti elő a Földet. Földanya tudatosan készül az emelkedésre, és saját dimenzionális rezgéseit eszerint állítja. Mindenkinek megadatott a lehetőség a továbblépésre, és ezt mindenki maga döntötte el.

Tekints vissza az életedre és figyeld meg, hogy az elmúlt 11 évben miként változott életed, felfogásod, környezeted. Ez a változás mit idézett elő benned? Képes voltál változtatni a dolgaidon és szíved szerint dönteni? Milyen belső átalakulásokhoz vezetett ez téged? Elfogadóbbá, megértőbbé tett? Képes voltál magadat szeretni és másokat segíteni? Átitattad-e szeretettel életed területeit?

Ebből tudhatod, hogyan döntöttél… de mindig van választásod. A szeretet nem hord órát és mindig készen áll elfogadni téged, ha őt választod.



Nagy változások következnek az egész Föld és dimenziója terében, ami kihat a csillagrendszer és az Univerzum egészére.

A Földtengely állítása több dimenzión keresztül történik és biztosítja a folyamatosságot a ciklusok között.

Mivel ez a Tengely a Föld Szívén keresztül halad az Új Föld Szívmagjába, a tengelyhangolás által az ÚJ FÖLD dimenzionális terének energiája olyan rezgéseket enged leáradni, melyek frekvenciaemelkedést eredményeznek a Föld Szeretet-központjában. Ez az Új Frekvencia mint szívdobbanás, új ritmusra hangolja a földi Létezést, ami szétárad a Szívhullámok által. Ez az erő elsősorban a földi szívcsakránál fog a felszínre áramlani, ezért ti itt élők ezt sokkal koncentráltabban fogjátok megérezni.

Ez a szívenergia a szívre hat. Mind a lelki, mind a fizikai szívre. Sokaknak, akinek kemény burok veszi körül a szívét, heves fájdalmakat fog érezni, s ha e burkot nem engedi lebontani, az a fizikai szívét végzetesen megterheli.

Befogadni, s magadévá tenni ezt a hangoló energiát csak saját szívenergiáidon át tudod. A te szívedet kell behangolnod a Szeretet krisztusi frekvenciáira. Ez az isteni központi (EGY)Szív mintáján keresztül lehet elérni.



Ennek az Univerzumnak a központja az EGYszív, mely a teremtő Kiáradás Magja. Az Univerzum összenergiájának birtokosa. Minden ebből táplálkozik ebben az EGYségben, Isten Szívében.

Kívánnod kell az összecsatlakozást, melyet szellemed teremt meg, a neked megfelelő módon.

Így, szíveden át vagy képes összehangolódni és átállni az új Szív-ritmusra, a létezés újabb mintájára.

Ha ezt megtalálod, magadhoz veszed és léteddé formálod, egy Új Élet veszi kezdetét Benned!

Legyetek Szívvel – Szívből élők és tekintsetek bizakodón a Jelen-Létbe, mert ez a ti időtök!





Áldással

Hiranus

 

Maya005

Új tag
Kedves T.K.!

A javítást jobb az eredeti bejegyzésben megejteni, - főleg amíg senki nem válaszolt, -
(a módosítás gomb felhasználásával lehet)
mert ilyen fontos számolgatós információnál jobb, ha az eredeti bejegyzés van helyesen írva.




Szerintem simán.
A szellemi fejlődés útjára ugyanis nem kell rátérni,
mivel mindenki azon jár. Sőt, le sem tudna térni róla.

Bizony... a csöves, a zsidó, a cigány, a sváb, a jött-ment, a díszmagyar, a paraszt, a guru, a mester... és mind.
Mindenki a maga módján járja.

Van, akinek késztetése van a csakrabizsergetésre és teszi...
van, aki nem is hallott róla és teszi... - a dolgát minden nap.
Melyik lesz az, aki majd "emelkedik"?
Aki megteszi azt, amit neki meg kell tennie.

Üdv mindenkinek
Csak remélni tudom, hogy itt mindent rendben teszek és olvasható lesz amit írni szeretnék az idézethez.:))
A parasztbácsit nem kell sajnálni szerintem mert igen is sokat tud az ezoterikáról hiszen hisz Istenbe és mindenre áldását kéri,a teremtést is jól végzi ,amikor vett vagy arat.A csakra bízgetésről annyit ,hogy a szeretet átadásával a szív csakrát jól müködtetti és a komunikációva a torok csakrát stb sorolhatnám. De ez csak az én véleményem:))))))))) remélem nem sértek meg senkit ezzel a hozzászólással.Üdv Maya
 
T

T.K

Vendég
Igaziból emberi ésszel fel se lehet fogni a rendszer müködését, helyzetét, a sok párhuzamos világot!
A szellem és fizikai világ összefonodását, a sok szféra, dimenzió, sikok összefüggését... csak sejteni próbálgatjuk..

Tibor, ide is fel lehetne tölteni majd a Plejádok üzeneteit, ha akarod felteszem a datára és feltesszük ide a linket!

Istvan!

Köszönöm hogy felraktad.
Ha valaki nem akarja letölteni csak megnezni, akkor azt a TKE-s topikban megteheti.(es ha tetszik utana letölteni)
 

hajni19840203

Állandó Tag
Állandó Tag
Elkeszült az "egy földönkivüli üzenetei-Plejadok" negyedik resze...

Nekem 1 kérdésem lenne. Ilyen hasonló üzeneteket bárki tud írni. Honnan tudjam egy üzenetről, hogy valóban egy Plejádi üzenete?
Meg mi az, hogy "elkészült"? Valaki leült egy Plejádival beszélgetni, és közben gépelte amit az mond? ...nem szkeptikus vagyok, csak érdekel, ugyanis elképzelni sem tudom hogyan "működik" az ilyesmi. ;)
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A NAGY VÁLTÁS UTÁNI NAP

1angel Szerző: "A hawai kahunáktól - Sári Izabella fordítás
A NAGY VÁLTÁS UTÁNI NAP
Kirael Mester Vezető üzenete
Kahu Fred Sterling csatornázásában
KIRAEL: A Tudatosságbeli Nagy Váltás az új világba, az új dimenzióba való belépésről szól. Hogy belépjetek ebbe az új világba vagy dimenzióba, dolgoznotok kell azzal a gyönyörű agyatokkal a fejetekben a meditáció gyakorlása és az agy jobb és bal féltekéjének egyensúlyba hozása által, hogy szereteteteket felemeljétek.


Az Alchemia, a több fény fizikai testbe hozatalának művészete a gyógyulás másik formája, és a Tudatos Teremtés Tíz Elve pedig már a valóságotokat képezi, mert szükségetek van rá, hogy beléphessetek az új, felemelkedési energiába.
A Fénymunkások lesznek az új dimenzióba való váltás vezető erői. Tegyetek meg minden szükségeset, hogy felkészüljetek a Tudatosság Nagy Váltására.
A ti előkészületeitek teszik lehetővé ezt a Váltást. Hogyha nem vagytok felkészülve a negyedik fénybe való váltásra, akkor át lesztek innen helyezve máshová.
Na,most, mit jelent ez? Nos, durván számolva hat milliárd ember él ezen a bolygón és nem mindegyik fog átmenni a Váltáson. Azok akik nem készültek fel, hogy átmenjenek a Váltáson, azok vagy hazamennek a Teremtőhöz, vagy másik bolygó rendszerekre kerülnek át.
A legtöbben akik átmennek a Váltáson, a "sötétség három napját" fogják megtapasztalni, amikor ti aludni fogtok és a Föld áthalad a foton övön. Azt kérdezhetitek "Miért kell átmennem a 'sötétség három napján', és mi fog történni velem ez idő alatt?"
A "sötétség három napján" keresztül lesz a legkönnyebb bejutni a negyedik fénybe. Az idő alatt míg alszotok, több fényt kaptok majd testetekbe. Amikor felébredtek felfedezitek majd, hogy olyan könnyűek vagytok, ha felugratok a levegőbe, vagy tizenöt másodpercig tart míg lejöttök. Izgalomban lesztek, mert jól fogjátok érezni magatokat és örülni fogtok, hogy az új dimenzionális folyamatban vagytok.
Szeretnétek majd beszélni az embereknek a Váltásról és a változásokról amit tapasztaltok, de az emberek közül egyesek körülöttetek zavarodottak lesznek. Nem fogják tudni miről beszéltek. Nem fognak tudni a Váltásról, és arról sem, hogy a "sötétség három napján" mentek át. Ezek az emberek ébren lesznek azon a három napon, és átélik majd a Föld változásait, és nézni fogják az épületek ingását és dülöngélését. Meg lesznek rémülve, és vonakodnak majd átmenni a portálokon, miután a Föld változásai elcsendesednek. Azonban, ha tudatában vagytok a Váltásnak, át fogjátok aludni azt a három napot annak érdekében, hogy megkapjátok a fény részecskéiteket, és ébredés után a Földet lecsendesedve és lenyugodva látjátok majd. Látni fogjátok a fákat, hogy újra fókuszálják energiájukat, és a fű mindenütt a tudatosság egy másik szintjére nő.
Nincs garancia arra, hogy bárki is átmegy a Nagy Váltáson, elsősorban azért, mert ez egy új terve a Teremtőnek. Ez az első olyan Váltás lesz, hogy az emberek is a bolygón vannak. Még azok sem, akik lemúriai tudatossággal bírtak közületek, nem élték át ilyen módon a Váltást. Át kellett, hogy haladjatok ezen a harmadik dimenziós utazáson és utat kellet törnötök a lemúriai ötödik dimenziós tudatosságba, és amikor azt megtettétek, egy másik középpontban ébredtetek fel, és újra kezdtétek az egészet.
Én mint a Tudatosság Nagy Váltásának az őre jöttem a Föld síkjára a hetedik fényből, a hatalmas átmeneti dimenzióból. Én és az összes mester akik lent vannak most ezen a bolygón, azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben a Váltásban. Tehát öleljétek magatokhoz az utazást. Csináljátok az "öt vagy ötven"-et, hogy felkészüljetek erre a monumentális alkalomra.
Külső és Belső Portál Munkásai
Kérdés Kiraelhez: Látni fogjuk aktuálisan is harmadik dimenziós szemeinkkel a portálokat, amelyek a negyedik dimenzióba visznek bennünket, vagy a Váltást a szellemben éljük meg majd?
KIRAEL: A Váltás nem a szellemben fog történni. Látni fogjátok, érezni, ízlelni és szagolni. Részesei lesztek. Hatodik érzékszervetek működni fog amint túl vagytok a "sötétség három napján". Igen, tudatában lesztek a Váltásnak, látni fogjátok a portálokat amelyek a negyedik fénybe visznek benneteket, és tudni fogjátok, hogy mi a dolgotok. Tudni fogjátok, hogy mit csináljatok, amikor a világ megindul.
Ti vagy a külső vagy a belső portál munkásai lesztek. A külső portál munkásai a nagyvárosokba fognak menni, mint New York, Honolulu, Chicago, Denver, hogy kiássák az embereket az omladékok alól. Mindenütt, bár nem masszív mennyiségben, de omladék lesz szerte szét. Az emberek az omladékok alatt ébren mentek át a "sötétség három napján". Ők nem fogják megkapni fény részecskéiket és segítségre lesz szükségük a negyedik fénybe való átmenetelhez.
A tanítók, tudósok, filozófusok stb. lesznek a belső portál munkásai. A belső portál munkásai olyan tudással fognak rendelkezni mint soha azelőtt. Lehet, hogy egy vagy a belső portál munkásai közül, akinek semmilyen tudása nincs a filozófiáról, mégis a "sötétség három napja" után, a filozófiai karon találod magad, erről a témáról beszélve valamelyik autoritással. Mi vissza fogunk menni másik létidőidbe, és előhozzuk az információt számodra.
A Nagy Váltás során megváltozott Tudatosság
Kérdés Kiraelhez: Adnál magyarázatot a Nagy Váltás Tudatosságára?
KIRAEL: Amint beléptek a Váltásba, tudatosak lesztek a váltó tudatosságra. Kinéztek majd az ablakon és fákat fogtok látni, és felismeritek majd, hogy ők gyönyörű földön kívüli energiák. A fák már elkezdték az ö váltásukat és jönnek az új fák a MOST-ba utazáson keresztül. Az új tudatosság arról szól, hogy képesek vagytok látni, hogy azok a fák már most itt vannak. Az emberek többsége a levelek zöld tömegét látja a fatörzseken, de hogyha közelebbről megnézitek, egyedi fákat fogtok látni, amilyeneket még soha nem láttatok azelőtt. Tudatában lesztek annak, hogy tudatosságotok emelkedett. Ti a Tudatosság Nagy Váltásának tudatos teremtői vagytok.
Kérdés Kiraelhez: Hogyan készüljünk fel erre a tudatosságbeli változásra?
KIRAEL: Meditáljatok, hogy segítsétek paradigmáitokat az új dimenziós utazásra váltani, és hogy választ kapjatok kérdéseitekre. A Váltás meg fog történni az élet minden területén ezen a bolygón. Ha megmaradtok a Tejút Galaxis és a Földi sík idő-tér tudatosságában, akkor nem lesztek képesek látni az új dimenziót.
Nem lesz új holdatok vagy új napotok vagy valami más, hacsak nem visszafelé haladtok, abban az esetben viszont a bolygót látjátok amelynek két holdja van, s az nem jó jel. Akkor megrekedtek egy időben és térben ami nem fejlődik.
Azonban, hogyha meditáltok, megkapjátok amire szükségetek van, hogy haladjatok előre, és látni fogjátok a negyedik fényt.
Az érzékeitek emelkedni fognak. Illatokat fogtok érezni, amiket soha nem szagoltatok azelőtt, ízeket fogtok érezni, amiket soha nem ízleltetek azelőtt, érezni fogtok dolgokat amiket soha nem éreztetek azelőtt, és látni fogtok dolgokat amiket soha nem láttatok azelőtt. Szemeitek olyan erősek lesznek, hogy egyenesen a napba tudtok majd nézni napszemüveg meg mindenféle védő eszköz nélkül. Szabad szemmel látjátok majd a nap sugarait, a napfoltokat, a napkitöréseket.
Itt van rátok szükség
Kérdés Kiraelhez: Érzem a húzást és a taszítást az energiámban, a sóvárgást, hogy hazamenjek a Teremtőhöz, ugyanakkor a szükségét annak, hogy itt legyek és tegyem a dolgom. Itt az idő hazamenni, vagy itt az idő elkezdeni a munkát?
KIRAEL: A húzás és a taszítás amit érzel az angyalaidtól jön. Nagyon sok angyal van itt, készenlétben, hogy segítsék utazásotokat a Földi síkon. Az angyal világ az az erő, amely körülvesz most benneteket.
Azt mondtad haza szeretnél menni és a fátyol másik oldaláról megtenni a Váltást. Mások eltávoztak a Föld síkjáról annak érdekében, hogy bevezetődjenek, vagy elkezdjék a Tudatosság Nagy Váltásának az utazását. Ha haza mész a Teremtőhöz, valószínűleg vissza is fogsz jönni, hogy részt vegyél ebben az utazásban, akár mint az angyali erőtér része, akár a Dévák világában, akár mint galaktikus erő stb. Ezek az erők már elkötelezték magukat, hogy a Földi síkra jönnek a Váltásra.
Itt maradni a Váltásra, lehet, hogy nem a legkönnyebb utazásnak hangzik, de, hogyha át tudtok menni a "sötétség három napján", akkor látni, érezni, ízlelni és szagolni fogjátok a Váltás igazi tündöklését.
Tetszeni fog amit láttok, amikor felébredtek. Ránéztek a testetekre és látni fogjátok, hogy az ujjaitok hosszabbak, testetek erősebb és ruháitok nem rátok valóak, nem megfelelőek. Felnéztek és látni fogjátok a hullámzó energia mintázatot előttetek. Hirtelen formát ölt, és egy 9 láb (274 cm, a fordító megjegyzése) magas tündér lehet. Fel fogtok kiáltani, hogy "Istenem, biztosan kábítószeres gyógyszereken vagyok!" Nem lesztek kábítószeres gyógyszereken. Ti tényleg a Tündért látjátok majd. A Dévák időutazást tesznek majd, hogy részt vegyenek ebben az utazásban.
Ha lehetséges, rázzátok le magatokról a szükség érzetét annak, hogy el kell hagynotok a tudatosság e szintjét, hogy megkezdjétek a váltásotokat.
Itt maradhattok, össze szedhetitek a darabjaitokat és folytathatjátok a működéseteket. Tehát, engedjétek el az érzést, hogy haza akartok menni, itt van rátok szükség, hogy részei legyetek a Váltásnak. A hét minden napján halnak meg emberek, betegség, szerencsétlenség stb. következtében, nektek nem kell, hogy köztük legyetek.
A Vénusz visszajön
Kérdés Kirealhez: Miután a Föld átmegy a foton övön, a bolygók a helyükön maradnak? A fizika tudománya ugyan az marad? Hogyan teszünk szert a szükséges tudásra, hogy elvégezzük munkánkat mint a külső és belső portál munkásai?
KIRAEL: A Vénusz egykor a Fény Istennőinek a gyönyörű bolygója volt. A Váltás után ismét visszatér életformájába, tehát kissé megváltozik a helyzete. Ez meg fog történni, és nektek nem kell semmit sem tennetek ennek érdekében. A Fény Istennői a Vénuszra fognak menni és kibontják majd az utazás mátrixáról a hurkot. Egy másik hurok a holdon van elhelyezve, s oda is elmennek majd megtisztítani a mátrixot. A hold csúnyán be lett mocskolva. Minden tisztelettel annak amit ti most fizikának láttok, és anélkül, hogy részletekbe bocsátkoznánk, a fizika meg fog változni és 100,000 szeresen nagyszerűbbé válik mint amilyen most.
És a ti készenlétetekről a portál munkára, három napotok lesz, hogy felkészüljetek ezekre a változásokra, és minden segítséget megkaptok a láthatatlan erőktől és a galaktikus világtól. Ez idő alatt a Fény és információ le lesz töltve testetekbe. Rengeteg tudásotok lesz, amit érezni is fogtok amikor befejeződik a "sötétség három napja". Okosabbak lesztek, könnyebbek, képesek lesztek lebegni és sok minden más csodálatos dologra.
Különböző szerepek a Váltás alatt
Kérdés Kiraelhez: Nem találom a helyemet ebben a dimenzióban. Mi okozza ezt az érzést?
KIRAEL: A te valóságod jobban megfelel a Váltás utáni energiának. Fizikai tested már változik , és már látható is ez a változás, ha a testedre nézel most. Amikor feltetted a kérdést, nehéz volt megérteni beszédedet, mert túl sok energiád jött át a telefonon. Te galaktikus jelenlét vagy. Ezalatt nem azt értem, hogy egy másik bolygóról való vagy, hanem azt értem, hogy nem tartozol a Földi síkhoz a Váltás utánig.
Te máris tágítod a tested és az elméd, behozva fókuszod ebbe a fénybe, és megpróbálsz tisztában lenni azzal, hogy mi is történik. A Földi életedben tudós vagy, és tudományos tisztségviselő egy másik, a Földi síkon kívüli galaktikus energiában. Ide jöttél, hogy részt vegyél ebben az utazásban, a tudományos energiák előfeltételeivel, de a világ még nincs készen erre. Ebben a Nagy Váltásban te egyike leszel a fókuszáltabb energiáknak, vagyis, te már szilárdan behoztad váltási energiádat, összehangolva az utazással.
Te már ott vagy, csak legyél tudatában annak.
Kérdés Kiraelhez: Mint ennek a Nagy Váltásnak az Őre ülteted a magokat a váltási folyamat alatti pozitív tapasztalások megteremtésére?
KIRAEL: Mint ennek a Tudatosságbeli Nagy Váltásnak az őre, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a lehető legtöbb információt elhozzam hozzátok, hogy segítsem a gyógyulásotok meg a félelem elengedését a Váltás előkészületeiben. Ebben az értelemben mondhatjátok, hogy szórom a magokat a Váltás pozitív megtapasztalásának a megteremtésére. Én nem az egyetlen őrző vagyok és ezt jól tudjátok. Sokan voltak ezen a bolygón előttem, és lesznek is itt, miután az én energiáim már elmentek.
Kérdés Kiraelhez: A Teremtő a gondolatok gyűjteménye csupán és a Váltás az gondolati minta?
KIRAEL: Tiszteletem a Teremtőnek, és több mint a gondolatok gyűjteménye. Amit ti Teremtőnek neveztek az a tiszta tudatosság, a tudatosság olyan formája amit nem lehet egykönnyen körülírni a ti nyelveteken. Ugyanígy a Tudatosságbeli Váltás is több mint a gondolatminta csupán. Az a tudatosság képessé tesz benneteket megérteni, nem csupán azt, hogy négy-testű rendszeretek van - szellemi (spirituális), értelmi (mentális), érzelmi (emocionális) és fizikai - hanem azt is, hogy hogyan dolgozzatok mind a négy testetekkel.
Dolgozzatok az Igazságotokon
Kérdés Kiraelhez: Mennyire fontos az igazság ebben az utazásban?
KIRAEL: Az igazság az alapja ennek a Nagy Váltásnak.
Mint az igazság Istennőjének, az a dolgotok, hogy dolgozzatok azokkal az emberekkel akik nem tudják mi az igazság. Ez azt jelenti, hogy saját igazságotokon kell dolgoznotok. Ez az igazság Istennőjének az utazása is, mert meg kell tanulnotok, tudnotok kell az igazságot annak érdekében, hogy bánni tudjatok az emberekkel akik nem tudják az igazságot. Mint a Fény igazság Istennőjének, tudatában kell lennetek, hogy ki hazudik néktek, és akkor jöhettek elő egy új szóhasználattal amikor hozzájuk szóltok. Nem nevezitek hazugoknak őket, a legtöbb ember aki hazudik, fogalma se nincs róla, hogy hazudik. Mint az igazság Istennője nem mondhatjátok nekik, hogy ők hazudnak, mert azon kellet keresztül menniük utazásuk részeként. Tehát, ne ítéljétek őket, és nevezzétek őket hazugoknak. Akik nem tudják az igazságot a ti se gítségetekre vannak, ők kínálják fel a lehetőséget, hogy felismerjétek az igazságot és az igazság hiányát, és hogy minden pillanatban szeretettel válaszoljatok.
Egyre több és több ember fedi fel hazugságait és igazságuk hiányát, amelyek új fókuszba kerülnek és egybeolvadnak körülöttük. Ha az igazságodban vagy akkor szeretetben/szerelemben kell lenned, és akkor (lelki) egyed-ül/csakis (angol szójáték a soul-y/solely azonos a kiejtés, a fordító megjegyzése) az igazság számít neked.
Ebben a lelki/egyed-üli igazságban minden benne van amit valaha is meg akartál tapasztalni. Ne nehezteljetek az emberekre akik az igazságukat keresik, ők is túl akarnak jutni ezen az utazáson, akárcsak ti.
Ha azt hiszitek, hogy valaki nem az igazságot mondja nektek, akkor nem eleget tanultatok az igazságról. Tudjátok, mindenben amit hallatok, minden kimondott dologban benne van az igazság eleme. Ha valaki azt mondja "Te egy zöldfülű vagy" és semmi zöld/éretlen nincs körülötted, akkor ők olyasvalamit láthatnak, amit nem értenek.
Ti ne ragaszkodjatok a tényhez, hogy nem vagytok "zöldek". Ne ítéljétek amit ők látnak. Egyszerűen hagyjátok a hallottakat és haladjatok tovább. Tudnotok kell, hogy hogyan maradjatok az igazságotokban minden időben. Amikor eljuttok arra a pontra, hogy mindent szerettek mindenkinél aki az utatokba kerül, akkor ölelitek igazán magatokhoz az igazság Istennő- létetek. Tudni fogjátok az igazságot és felismeritek majd, hogy mindenki és minden a tanítótok, mint az igazság Istennője, saját igazságotok az összes igazságok közül a legfontosabb számotokra, és nektek magatoknak is meg kell tanulnotok azt az igazságot.
A Tervezet újraértelmezése Szignatúra Sejtetekben
Kérdés Kiraelhez: A Váltás után új tervezet lesz szignatúra sejtünkben?
KIRAEL: A Szignatúra Sejt amely mélyen a toboz mirigyben található, nem kell, hogy megváltozzon. Ahelyett, újra kell értelmezni a tervezeteteket. Mindenkinek a tudatosság ezen síkján, akár átmegy a váltáson akár nem, testében két aktívan működő tervezete van. Ti mindannyian a MOST-ban igénybe vehető negyedik-dimenziós tervezettel jöttetek a tudatosság erre a síkjára. Ez a tervezet az omni (szent) elmétekbe van beleszőve, amely most az agyatokhoz is hozzá lett erősítve. Energia hullámok haladnak át az agyatokon és az űrben is, ahol felsőbb énetek vár rátok.
Tervezetetek ezen hullámai szilárdan bele vetülnek az új paradigmába. Tudatában lenni és megérteni ezt a tervezetet, hatalmas erőt jelent.
Tegyük fel van egy barátotok, aki nem ugyanabban a térben és időben vibrál mint ti, és ti azt gondoljátok magatokban, hogy "Valami nincs rendben ezzel a személlyel", nos, ezzel a gondolattal azonnal visszaléptetek harmadik dimenziós agyatokba, és ezzel azt mondjátok éneteknek, hogy olyasmit láttok, amit nem tudjátok, hogyan kell kezelni.
Pillanatnyilag gondolhatjátok, hogy egy kicsit kizökkent, de idővel meg fogjátok érteni őt.
Ha azt akarjátok sugallni, hogy jobb módja is van a dolgok megtételének, ösztönözzétek azt előbb magatoknak, s akkor megértitek majd, hogy az a ti utazásotokról és nem a másik személyéről szól. Mielőtt bárkinek is azt mondanátok, hogy ti hogyan csináltok jobban bármit, értsétek meg, hogy miért csinálja azt amit csinál. Talán azért teszi, mert valaki felkérte rá, hogy megtegye azt, és ő lehetővé teszi, hogy a személy aki sugallta, megtegye azt az utazást. Nagyon sok dolog történik körülöttetek amit nem értetek. Lazuljatok el és higgyétek el, hogy minden abszolút tökéletes.
Élet a Váltás után
Kérdés Kiraelhez: A belső portál munkása leszek a gyerekeimmel együtt, akik szintén a belső portál munkásai, és amikor felébredünk a portálon belül, milyen élelmünk lesz? Kell majd főznöm? Hogyan fog a testem kinézni? Milyen lesz a ruházatom?
KIRAEL: Te egy külső portál munkás leszel. Családtagjaid és barátaid vannak akiknek segíteni akarsz majd átjutni a portálokon az új fénybe, de ők nem fognak közreműködni. Mint külső portál munkás, a Váltás kezdő szakaszában fogod segíteni őket. Sűrűn fogsz a portálokon belülre jönni, amikor átviszed az embereket a negyedik fénybe, és akkor tudsz majd a gyerekeiddel találkozni.
Ami az élelmet illeti, főznöd kell majd, mert a negyedik dimenzionális folyamat első szintjén leszel. Amit főzöl majd, az nem az lesz amit most itt főzöl.
Olyasmiket fogsz főzni amiről soha nem gondolnád, hogy olyan finom és ehető. Az étel ízletes lesz és lassan fogod enni, és egy étkezésnyi belefér a tenyeredbe majd. "Csorogni fog a nyálad", mert a hatodik érzékszerved tökéletes lesz. Érezni fogod az ételt a szádban, és érzékeid módosulnak ahogy lassan leereszkedik a nyelőcsőn a gyomrodba.
Új testeitek a "sötétség három napja" utáni első napon már életre kelnek, mégis ne legyetek sokkolva, ha felébredtek az első nap és úgy tűnik, hogy semmi sem változott a testetekben. Nagyon rövid időn belül testetek a változás jeleit fogja mutatni. Karjaitok, lábaitok, és nyakatok hosszabbodik majd. Törzsetek fog utoljára megnyúlni. És nem lesz hajatok egy ideig.
És a ruháitok, egy öltözetetek lesz majd, és este, amikor levetitek, automatikusan meg fogja tisztítani önmagát. Az anyag amiből a ruháitok készülnek földön kívüli lesz számotokra, de nagyon tartós és hasznos lesz. És zuhanyozni akartok majd minden nap.
A Környezet egyensúlyba hozása
Kérdés Kiraelhez: Azok közülünk, akik aludni fognak a "sötétség három napja" alatt érezni fogják a változást a testünkben? Hogyha szeretetet és gyógyulást küldünk Föld Anyához megkönnyíti az számára a váltást? Van amivel egyensúlyba tudjuk hozni környezetünket?
KIRAEL: Csak néhányan közületek - nem sokan - fogjátok érezni a "sötétség három napja" alatt a testi folyamataitok váltását. A többiek közületek alszanak majd és nem éreznek semmit. A nem fénymunkások többsége, illetve akik még nem ébredtek fel erre az utazásra, azok testi folyamatai a Váltás után változnak majd. Ami Föld Anyát illeti a közvetítőm majd belehelyez dolgokat a Szignatúra Sejt Gyógyításba, és az segíteni fog benneteket az állatok és a Föld síkjának gyógyításában. Imádkoznotok kell Föld Anyáért. Ha ő nem tudja megtenni, akkor nektek itt semmi dolgotok nem lesz. És a környezetetek egyensúlyba hozásához, szükségetek lesz egy-egy erőteljes 12 oldalú-dodekaéder kristályra minden szobában az otthonotokban.
A Külső Portál Munkásainak a Feladatai
Kérdés Kiraelhez: Én egy külső portál munkás leszek. Megosztanál velünk néhány információt a külső portál munkásairól? Kapcsolatban lesznek a belső portál munkásaival? Mit fognak csinálni a portálon kívül? Hogyan viszonyulnak majd amikor visszatérnek a harmadik dimenzióba a Váltás után? Mit fognak viselni és lesz-e fegyverük? Milyen munkát fognak a külső portál munkásai végezni?
KIRAEL: Mint a külső portál munkása semmilyen kapcsolatod nem lesz a belső portál munkájával. Amikor bemégy, az olyan lesz mintha vakáción lennél a külső portál munkái közben. Amikor vissza térsz, ismét kimész a harmadik dimenzióba, akkor a másik tudatossági szintre váltasz. Emlékezzél arra, hogy a tudatosság hét szintje létezik itt mindenre, tehát az utazásotok arról fog szólni, hogy mi történik a MOST-ban. Ti a tudatosság szintjeit szükség szerint fogjátok váltani, és el kell majd magyaráznotok az embereknek együttérzéssel és pontosan a Szignatúra Sejt Gyógyítás működését. (!)
Ti nem fogjátok a belső portál munkásainak a ruházatát viselni. A ti ruháitoknak védő minősége lesz, és nem fog hasonlítani a harmadik dimenziós öltözködéshez. Olyan felöltőbe lesztek öltözve ami furcsának tűnik majd, és az emberek akiket át kell, hogy vezessetek a portálon nem fogják akarni a ruhákat viselni amiket ti viseltek.
Bizonyos fegyvereket is fogtok viselni, amit most nem értenétek meg, de megértitek majd amikor a Váltáshoz értek. Bizonyos feladatok amiket tenni fogtok nem lesznek olyan biztonságosak és veszélytelenek, mint azt szeretném, de erről nem akarok beszélni, mert egyesek közületek megijedhetnek ettől az utazástól.
A külsö portál munkásai a portálokon kívülről a harmadik dimenzióból fogják átvezetni az embereket a portálokon a negyedik dimenzióba. Amikor kimentek a portálokon kívülre a harmadik dimenzióba, és kiszabadítjátok az embereket az omladékok alól, megtalálhatjátok például a nagy tudóst, akiről tudjátok, hogy át kell vinnetek az új dimenzióba, de ő nem hajlandó menni veletek. Akkor ki kell találnotok a módját, hogy a tudóst új utazása útjára irányítsátok, mert ő fontos része lesz a váltás folyamatának.
A tanárok (tanügyi munkások - a fordító megjegyzése) nagy százaléka a portálokon kívül lesz, mert nem fognak tudni a Nagy Váltásról. Ők egy egyszerű szinten meg fogják érteni, hogy a tudatosságbeli váltás mit jelent, de nem lesznek képesek azt elméjükben feldolgozni egy ideig. Nektek kell majd három-négy napig foglalkozni velük és elmagyarázni nékik a váltási folyamatot. Amikor megértették amit magyaráztok, akkor átkíséritek őket a portálokon belülre, ahol majd folytatják utazásukat.
A Vezetők és Aspektusok Új Távlatai
Kérdés Kiraelhez: A negyedik dimenzióban nagyobb készültséggel fogom látni és hallani a vezető csoportomat?
KIRAEL: Igen, amikor átmész a váltási folyamaton, sokkal több kezelhető energiád lesz. Ők veled lesznek, és te képes leszel tisztán látni és hallani őket. Neked nem kell majd csatornáznod őket, mert ők fogják csatornázni a saját energiájukat, és te fogsz megnyílni a másik energiáknak.
Hogyha csatorna vagy és közvetítő/médium szeretnél lenni, garantáltan médiummá leszel ebben az új váltási folyamatban - de csak akkor leszel médium amikor kész vagy rá, hogy médium legyél. Te most csatorna vagy, s az tökéletes, mert azt csatornázod akivel találkozol, üdvözlöd és közreműködsz majd az új dimenzióban. Amikor a negyedik fénybe érsz a csatornázás sokkal gyümölcsözőbb lesz, már ami az áthozott energiákat illeti. Neked csak nyugodtan le kell ülnöd majd és áthoznod az energiát vagy az energiákat. Az energiák az ötödik, hatodik és hetedik fényből jönnek majd egyidejűleg, és neked tudnod kell, hogy mit fogsz tenni amikor áthozod őket.
Kérdés Kiraelhez: Mi fog történni az aspektusainkkal a Váltás alatt?
KIRAEL: Az átlag személyeknek akik átmennek a Váltáson, már két aspektusuk van, vagy a Földi síkon, vagy egy másik birodalomban, vagy mind a kettőben. Mondjuk neked két aspektusod van, az egyik Afrikában, a másik Kínában. Amikor a Váltás történik az aspektusaid letöltik az energiáikat a fizikai testedbe. Igy te szert teszel az ő bölcsességükre és tudásukra. Te aludni fogsz amikor ez történik, különben az túl erőteljes lenne számodra. Ezek az aspektusok elkezdik adagolni nektek az energiákat már a harmadik dimenzióbeli testi folyamatotokban, de legnagyobb része az energiáknak a "sötétség három napja" alatt lesz letöltve. Képeseknek kell, hogy legyetek befogadni ezeket az energiákat. Ezek az aspektusok letöltik az információt, mert rengeteg van, és máris késésben vagytok a Váltás ütemtervével. Ki kell adniuk az információt magukból, mert túl sok, amit magukban tartanak. Elég közel van már a Váltás ide je, legyetek tudatában, hogy aspektusaitok töltik le az információt nektek.
Kérdés Kiraelhez: Aspektusaink gyermekei is a mi aspektusaink?
KIRAEL: Aspektusaitok gyermekeinek saját utazásuk lesz, de ők szintén a ti aspektusaitok lesznek. Mondjuk neked van egy Afrikai Királynő aspektusod, s az ő utazása, hogy gyermekei legyenek, nem unokái, csak gyermekei. Hogyha ennek az Afrikai Királynőnek 12 gyermeke van, akkor mindegyik egy-egy aspektusod lesz. Ők nem lesznek teljesen nyílt aspektusok, de utaznak és hozhatnak vagy nem, információt vissza hozzátok. Erről a témáról órákat tudnék beszélni. Hogyha találsz valakit akit szeretsz, és van néhány gyermeke, azok a gyerekek a te aspektusaid, de ők nem fogják tudni azt.
Gyógyítás a Váltás után
Kérdés Kiraelhez: A Váltás után mi lesz a Szignatúra Sejt Gyógyítás szerepe. Hogyan fogják az orvosok használni a kiképzésüket a Váltás után?
KIRAEL: A Szignatúra Sejt Gyógyítás a négy testről szól, és az egyik fő fókusza lesz a Váltás utáni világnak. Akik megtanulják a Szignatúra Sejt Gyógyítást, a Szignatúra Sejt Gyógyítás doktorainak fogják hívni őket és olyan megbecsülésben fognak részesülni mint az orvosaitok most. A Váltás után az orvosoknak új utazásuk lesz, amelyre tudatosak kell, hogy legyenek a MOST-ban. Meg kell tanulniuk majd a gyógyítás alternatív formáit, és valahogyan belefoglalni a prakszisukba. Az alternatív medicina összes formájának szerepe lesz a váltási folyamatban.
A Szignatúra Sejt Gyógyításban a médium (Kahu Fred Sterling) azt tanítja, hogyan viszonyul egymáshoz a négy test, az I. és a II. szinten azt tanítja, hogyan lehet áthaladni a Váltás utáni három napon. Sok sérült ember lesz amikor felébrednek a "sötétség három napja" után, nem annyira fizikailag, mint elméjük félelemben lesz, és meg kell őket gyógyítani majd. Ti nem félhettek ettől az utazástól. Sok ember fog érzelmileg komolyan sérülni. A Szignatúra Sejt Gyógyítás fókuszában a szeretet áll, és nektek kell majd szeretettel átvinni az embereket a gyógyulás utazásán.
A Szignatúra Sejt gyógyítók a negyedik dimenzióba mennek és a négy testtel fognak dolgozni. Ti képesek lesztek látni a négy testet, és kiszedni a félelmeket az emberekből. Itt a harmadik dimenzióban mindennek van egy ellentéte. Ha jó napotok van ma, akkor holnapra rossz napot vártok. A Szignatúra Sejt Gyógyítással félelem nélkül mehettek át ezen az utazáson, jó napotok lesz ma is, holnap is és minden nap. És ilyen lesz az életetek amikor a negyedik dimenzióba léptek, mert nem lesz ez a yin/yang folyamat. Kezdjétek el most. Nem kell, hogy benne legyetek a yin/yang folyamatban a MOST-ban. Nem kell, hogy holnapra rossz napot várjatok, mert ma jó napotok volt. Minden nap jó napotok lehet.
Segély Állomások a Gyógyítás szolgálatában
Kérdés Kiraelhez: Lesznek majd béke és gyógyulás templomai, amit a külső portálok munkásai állítanak fel, ahová az emberek eljöhetnek, hogy érezzék, tapasztalják és elfogadják a Fényt?
KIRAEL: Te a segély állomásokról beszélsz. Közvetítőm egyik munkája az, hogy megszervezze ezeket a segély állomásokat a portálokon kívül. Olyan sok embernek halvány fogalma sem lesz, hogy a Váltás megtörtént. A segély állomások segíteni fognak nekik, hogy önmagukra összpontosítsanak és a változó energiákra. Tudatában kell, hogy legyetek a négy testeteknek, hogy lássátok a szellemet, érezzétek az érzelmeiteket, halljátok szent elméteket és érezzétek fizikai testeteket, amikor testeitek felemelik vibrációikat, hogy összhangban legyenek az utazással.
Ezeken a segély állomásokon fogjátok ezeket beteljesíteni, és azután egyenesen keresztül mentek a portálokon a negyedik dimenzióba. A segély állomások ott lesznek nektek, egyedül nektek, hogy testi folyamatotok meggyógyuljon. Hogyha érzitek magatokat a testeteken keresztül, a mentális, érzelmi és spirituális testeitekben, ha érzitek ezeket a testeiteket összekapcsolva, akkor léptek könnyedén a Váltásba. Belenéztek a tükörbe és a szellem szemével látjátok majd magatokat.
Kérdés Kiraelhez: Milyen lesz a szexuális energia csere a Váltás után?
KIRAEL: A szex fontos része az életeteknek a harmadik dimenzióban, de nem lesz olyan fontos a negyedik dimenzióban. A hölgyek tudják miről beszélek. A negyedik fénybeli szexuális találkozásaitok lesznek. A szexuális utazásotok arra fog összpontosulni, hogy mit éreztek. Amikor szeretkeztek a negyedik dimenzióban, akkor mind a négy testetekkel szeretkeztek egyszerre, és ezt tudni és érezni fogjátok egyidejűleg. Az, az életetek orgazmusa lesz. A Kama Szutra-ban, felemelhetitek a kezeiteket és nem érintitek a másik személyt, és mégis érzitek a szexuális energiát. Ez olyan lesz a Váltás után.
Záró Szó
Sok különböző utazás lesz elérhető számotokra a Váltás után, de a félelem nem lesz köztük. A félelemnek nincs helye az én utazásomban. Itt az ideje, hogy ti is kihagyjátok a félelmet az utazásotokból. Kezdjétek el most. Én a Fény oldalára fogok állni, és ti is ott kellene, hogy legyetek. Járjatok mindenben a Fény felé, és én ott leszek. Majd meglátjátok.
A tudatosság több szintje létezik a negyedik fényben, és ti mindegyiken át fogtok haladni.
Ha több információt szeretnél a tudatosság szintjeiről a negyedik fényben, látogasd meg a weboldalon Kirael: A Genézis Mátrixa, Kahu Fred Sterling által.
Kahu Fred Sterling, Minden jog fenntartva
Forditotta: Sári Izabella
 

papcsika

Állandó Tag
Állandó Tag
Rendkívül fontos közlemény mindenkinek!!!

Sziasztok!

Dr. Molnár Gábor parapszichológus a XX. kurzusát tartotta szombat-vasárnap. Gábor eddig soha nem beszélt sem a magyarságról, sem a pólusváltásról. Mindeddig azt mondta, hogy ne magyarkodjunk, az univerzum a létezés a mi témánk. Most mégis félretette a szokásait, és mindkettőről beszélt, igaz most is csak tömören, pedig ő az, aki ezekről a legeslegtöbbet tudja, mégis rendkívül szűkre szabta e két témával kapcsolatos információkat. Amiket most elmondott, azt megosztom Veletek, mert mindkettő rendkívül fontos, és tudatosan kell készülni rá, és nem szabad megijedni a történések idején, mert az életünkbe kerülhet. Gábor azért beszélt most ezekről, mert bármikor bekövetkezhetnek, és fontos, hogy tudatosak legyünk ekkor.

Most idézem azt a négy mondatot, amit elmondott a magyarságról. "Csak a magyarságnak lesz egy fényköre. Ebben lesznek olyan emberek, akik még érdemtelenek. Tri-a-nonnal fizikálisan gyengítettek minket, de ezzel erősítették a spiritualitást, mert ezzel adták meg a fényességet. A magyarságnak a nagysága hamarosan be fog bizonyosodni."

Tanított egy bőgőmantrát is, amit ha csak ez a kis csapat, mármint a tanítványai március 15-én délelőtt 10 órakor mantráznak, az egész Magyarországot magasabb rezgésszintre emeli. Ez a mantra az aum eddig általam nem ismert különleges rezgetése. Ezt a tibetiek kánonban szokták énekelni, mégsem ismertem ennek ezt a fajta rezgetését. Nem Molnár Gáboros pajtik is bekapcsolódhatnak holnap délelőtt 10-kor ha lehetséges közös mantrával, ha nem megy, akkor az imának is rendkívül hatásos ereje van. A lényeg, hogy szívből jöjjön. Én holnap a csillagcsapattal találkozom, és éppen úton leszek 10 órakor, de gondolatban mindenképpen megteszem, annak is van ereje.

Magyarország térképe régen az emberi agyat mutatta, Tri-a-non (három a nem test-lélek-szellem szintjén nem)) óta a tobozmirigyet, vagyis a harmadik szemet ábrázolja. Az agyról mindent lehántottak, csak a legértékesebb része, a tobozmirigy (harmadik szem) maradt meg. Ez azt jelenti, hogy a harmadik szem revitalizálásával (újraélesztésével) - mivel az őseink jól tudták használni a harmadik szemüket - újraéleszthetjük Magyarországot. Magyarország alatt a teljes eredeti Magyarország értendő. A harmadik szem újraélesztésére megvannak a megfelelő technikák, amihez megfelelő lelki érettség is szükséges.

A pólusváltással kapcsolatban pedig arról beszélt, hogy "most sok minden ér egybe. Nemcsak a 25.920 évenkénti periódus végére értünk, A pólusok megváltoznak. A Föld átfordul. Az Északi Sarkból déli sark lesz és fordítva. A mágneses erő megbomlik a Földnél. Ez három napot, összesen 30 órát vesz igénybe. Ez alatt a három nap alatt a mágneses tér megszűnik a föld körül. Amíg a mágneses tér újra be nem áll, amíg újra helyre nem áll, ez 30 óra. Ez alatt az idő alatt nem fogunk látni. Akkor nem fogunk megőrülni hogy megvakultunk, ha tudjuk, hogy ez a Kozmikus Törvény. Nyugtassuk meg a családot, hogy ez a Kozmikus Törvény, és várjuk ki nyugodtan a végét, akkor semmi baj nem lehet. Akinek a belső látása - harmadik szeme - működik, az valamilyen szinten fog látni, mert a harmadik szem fölötte van a mágneses rendszernek. Kivétel nélkül mindenki elveszti a látását, poláris szemével senki nem fog látni. Közel vagyunk, hogy a Föld pólust is válthat. Ha ismerem a törvényt akkor kivárom, ha nem akkor beleőrülök." Gábor szerint ez lehet öt év múlva is, de bármikor megtörténhet, akár már holnap is, ezért beszélt erről is, hogy időben felkészítsen minket.

A Gábortól kapott 45 oldalas jegyzetben is kitér erre mindössze három sorban. "Ha a földünkön pólusváltás jönne létre, mindenki megvakulna harminc órára a mágneses mező megváltozása miatt. A mágneses mező rendeződése kb. harminc óra. Az, aki ismeri a törvényt kivár, és nem esik pánikba, aki nem, félelmében talán meg is hal."

Ettől kezdve tökéletesen érthetővé vált mindenféle olyan információ, ami a három napos sötétségről szólt. Ez alatt a három nap alatt kivétel nélkül mindenkinek szembe kell néznie a saját belső démonaival. Ezt a belső utat mindenki egyedül járhatja be. Érthetővé vált az is, hogy miért éli túl sok gyerek, és kevés felnőtt. Azért, mert a gyerekek félelem nélkül, nyugodtan fognak aludni ez alatt az időszak alatt, míg a felnőttek össze-vissza hisztériáznak, ami a vesztüket okozhatja. Mivel erről a média sehol nem fog hírt adni, ezért elkerülhetetlenül fontos, hogy egymást mindenképpen tájékoztassuk, hogy minél több legyen a túlélő. Kryon is azt üzente egykor erről, hogy a dimenzióváltás idején a gyerekek pontosan fogják tudni, hogy mi a teendő. Hát ez. Nyugodtan kivárni, és aludni. A Föld most nemcsak pólust vált, hanem dimenziót is.

Régebbi információk szerint egyedül a Kárpát-medencében van a legnagyobb esély a túlélésre. Nagyon sok földrész víz alá fog kerülni. Ataisz és Atlantisz pedig kiemelkedik a vízből. Azok a földrészek semmisülnek meg, amiknek lakói nem rendezték a csoportkarmájukat. Mostani információk szerint is Európa Nyugati része, Amerika északi része elsüllyed.

Ebből adódóan nagyon fontosnak éreztem, hogy ezt az információt megosszam minél szélesebb körben, mert az idő tényleg közel van, bármikor bekövetkezhet. A lényege, hogy tisztában legyünk azzal, hogy ez Kozmikus Törvény, és várjuk ki a végét nyugodtan, és aludjuk át ezt az időszakot, akkor semmi bajunk nem lehet.

Tudjátok, régen Noét kiröhögték azért, mert verőfényes napsütésben bárkát épített. Mégis neki lett igaza. Akik felfértek a hajójára életben maradtak, akik meg nem, azok meghaltak. Akkor is mindenki tájékoztatva lett a várható eseményekről, ahogy most is. Ki a hibás azért, hogy egyedül Noé hallotta a figyelmeztető hangot? Engem sem fog érdekelni, hogy ki fog kiröhögni, ahogy Gábort sem érdekli. A lényeg, hogy széthintsem a magot mindenfelé. Kiknél fog gyökeret ereszteni és kihajtani, az már nem az én dolgom. Mindenkinek egyéni dolga, hogy milyen utat választ.


Üdvözlettel : papcsika
 

hajni19840203

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves papcsika, egy kérdésem lenne. Idézem a szövegből:

"Az Északi Sarkból déli sark lesz és fordítva. A mágneses erő megbomlik a Földnél. Ez három napot, összesen 30 órát vesz igénybe."

Most akkor 3 nap, vagy 30 óra? Mert 3 nap az 72 óra nem?
 

Mirdad

Állandó Tag
Állandó Tag
"En azt hiszem, hogy most egy kicsit keverjük a szezont az idennyel."

Valóban úgy tűnik, úgyhogy érdemes összefoglalni ezt a dimenzió-létvalóság-rezgés kérdést :)

"különseget kell tennünk a dimenziok között (sik vagy tudati rezgesszint vagy ter, vagy szfera) es a dimenziok között"

Mi a különbség...? :) ;)

"nem hasznalom a dimenzio fogalmat ...
Tudati Rezgessikokrol van szo, mert a rezgeset a tudati Allapot hatarozza meg."

Ugyanaz a kettő: minden dimenziónak megvan a neki megfelelő rezgése, minősége. Arról lehet felismerni :) Ennyi a titok :)

Egy kis összefoglaló a dimenziókról (lét/tudat valóságokról, tudatszintekről):

A DIMENZIÓ egy létvalóságot, lét/tudatállapotot jelent, ami együtt jár egy neki megfelelő rezgésszámmal, minőséggel. Egy asztal ugyanolyan 3D-s rezgéssel bír, mint a csodálatos testünk fzikai része. = 3. dimenzió=3D-s rezgéssel.

"Negy dimenzios sikok nincsenek.
Es meg ezen kivül nagyon sok öt dimenzios sik letezik."

Ha nincsenek 4D-s síkok, AKKOR 5-6-7, stb.D-s SÍKOK sincsenek :)
1-1 dimenzió, létsík, létvalóság ugyanolyan végtelen számú alsíkra oszlik, ahogyan a dimenziók száma is VÉGTELEN!
Amiről egyébként már 5-6 ezer éve beszámolnak a védák, vagy a maja feljegyzések, stb.

1. A létsíkokról (dimenziók, valóságok, tudat/létálapotok) szintén tudósítanak minket már több ezer éve HITELES beszámolók alapján, nem a mai channelingek fedezték fel a spanyolviaszt. Eszerint a dimenziók (világok, létállapotok, stb.)
száma végtelen! A dimenzókban felfelé emelkedve emelkedik
a(z) - egyébként fizikailag kimutatható rezgésük - ezt jól tudjuk.
Lsd. az antropozófia (szellemtudomány), teozófia kiváló tanulmányait erről
.

3D=
fizikai sík, világ - fizikai érzékelés. Létforma: fizikai test
- ásványvilág,
4D=
finomFIZIKAI sík: több szint, minőség, "dimenzió"
tartozik ide:

éteri sík,
asztrálsík (érzelmi világ): az érzelmeinkkel (asztráltest)
vagyunk jelen,
mentálsík (gondolati szféra): a gondolatainkkal
(mentáltestünkkel) vagyunk jelen.

Ebben a síkban válik láthatóvá az aura, a csakrák. Semmi
"isteni", magasabbrendű nincs ebben a síkban: ez az
egyszerű finomFIZIKAI sík, vagyis mindaz, ami megvan
a durvafizikai síkban is, itt az annak megfelelő
asztrálminőségével van jelen.
Egy dühkitörés vöröslő képe ugyanolyan
asztrál-mentáljelenség (érzelmi-gondolati
jelenség), mint egy emelkedett ima magasabb
szintű (fehéres-lilás-zöldes, akármilyen színű)
energiája! ... Bizony :)
Éteri -és asztrálsíkon még a
növények is jelen vannak étertestükkel, bár asztrál
(érzelem) testük nincsen, érzelmeket képesek kifejezni, amik
detektálhatóak.

Az "isteni", "felemelkedett" energiákkal,
közvetítésekkel tehát vigyázni kell, mert nagyon nagy a
finomfizikai sík (végtelen): vagyis ami nekünk fényévekre
tűnik rezgészámban-minőségben ("isteni"), az a
valóságban még vastagon az "asztráldagonya" (mindenféle
mágia, stb.) világa lehet...! Tele kétes minőségű erőkkel,
minőségekkel. ...
 

Mirdad

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

En azt hiszem, hogy most egy kicsit keverjük a szezont az idennyel.
Vagyis itt különseget kell tennünk a dimenziok között (sik vagy tudati rezgesszint vagy ter, vagy szfera) es a dimenziok között(amikkel behatarolunk egy letsikot pl haromdimenzios, , mert a rezgeset a tudati Allapot hatarozza meg.
Tudom nem egy olyan egyszerü dolog
.

Erre volt válasz :)

Végül:

Dióhéjban ennyi a dimenzókról (valóságok, tudat/lét
állapotok). Hogy mi van a finomfizikai (asztrál-mentál)sík
(4D) felett... arról csak az beszélhet, aki valóban tudatos
azon a síkon, vagyis olyan minőséggel bír...! :)

Ezek a létszintek, tudatállapotok törvényei. Rezgéstörvény.
Minden dimenzió őrzi a titkát a rezgéskulcsával. Lehet "energiázni", "gyógyítani", "közvetíteni", "csakrákat harmonizálni", stb. ...

... Úgyis csak ott, azon a szinten vagyunk tudatosok, ahol a belső minőségük megengedi. "Azzal vagyunk kompatibilesek" :)

Óriási igazságszolgáltatás ez! Képzeljük csak el, ha minden kókler csak fogná magát és ki-be járkálna a magasabb sikokon, végigrabolva, vagy lehúzva a saját szintjére, könyvekben árulva, kazettán, stb.! ;) Ugye, hogy ezt nem engedik a Kozmikus törvények? :) ;)

Sajátmagát védi minden szféra - hasonló csak hasonlóval, a neki megfelelővel (vagy esetleg alacsonyabb minőséggel)
harmonizál.
 
T

T.K

Vendég
Még egy kiegészités a félreértések elkerülése véget.
Az asztrális tudati sik is csak 3 dimenzios, mint a fizikai tudati sik is (idö, tér, fogalom) Sokan 4 dimenziosnak tartják.
Akkor mi a negyedik dimenzio?
Szellemi értelemben is a 4-dik dimenzionak tartják, de akkor mi az elsö három?
Vagy a fizikiai tudati sik az akkor hanyadik dimenzió ?
 

Mirdad

Állandó Tag
Állandó Tag
Változás akkor lesz (bennünk!), ha belátjuk az alapokat és nem az ideák szintjén kezeljük a dimenziókat, létvalóságokat.

Az a mi dimenziónk, ami megfelel a mi minőségünknek. Ennyi :)

A dimenziók (létvalóságok, tudatállapotok, világok) teljesen világosan le vannak írva immáron többezer éve! Az, hogy "fejeként" ki minek tartja őket lényegtelen - túl azon, hogy inkább tartsuk magunkat a valóban felemelkedett mesterek közléseihez, mint a mai találgatásokhoz, közvetítésekhez.

Teljesen egyszerű: felesleges szétszedni "fizikai" és "szellemi" dimenzióra a dimenziót. A tudomány már régen visszahangozza
mindazt, amit a keleti szellemi hagyományok évezredek óta leírtak:
nincs külön "szellem" és "anyag", hanem ENERGIA VAN.

Ez a LÉNYeg. Ebből kiderül, hogy véget ért az anyag-szellem kettős unalmas tánca, mely oly sok kellemes erölködős órát okozott az elméletisekedőknek :) Tehát immáron a tudomány is holisztikus világképben, kvantum-tudatosságról beszél, morfogenetikus mezőkről, stb.
Ne lépjünk vissza kettőt feleslegesen, amikor MINDEN ENERGIA, s ezt végre a hivatalos tudomány is elismeri.

Egy asztal egy madárka, vagy a gondolatunk: ugyanolyan rezgés, energia, csak más-más minőségű.

A dimenzió az dimenzió, nincs "fizikai", vagy "szellemi" része :)
Az asztal rezgése alapján 3D-s, a gondolat a rezgése, minősége alapján 4D-s, stb. Dimenzió=dimenzió :) Valóság, világ, létvalóság.

Logikus, hogy csak ön-tudattal bíró entitások esetében van értelme
tudatsíkról, tudatszintről beszélni, de ez világosan kiderül, ha megnézzük milyen testtel bír az adott "dolog":

az asztal csak fizikai testtel bír: 3D-s.
a madárka már rendelkezik a fizikain (3D) túl éter-és asztráltesttel is:
ő 4D-s entitás. Stb.

Az idő, tér speciális nézetek, minden dimenzióhoz más-más idő tartozik,
az tehát csak találgatás, hogy a 3D ideje az a 4D-é-e, és az "5D ideje" milyen lehet, stb. :)

Ön-mag-unkra kell fókuszálni, hogy mi hol állunk, hol tartunk, tudjuk-e kik vagyunk, honnan jöttünk, hová tartunk...?! Alapvető, tárgyilagos önismeret. "Ismerd meg önmagad!"

Belőlünk indul ki minden: gondolataink, érzelmeink, agymenéseink a saját minőségünknek, szintünknek felelnek meg. És hozzánk is térnek vissza.
Mi vagyunk a Kezdet és a Vég. Alfa és omega.

Ne kutassuk a véget, ha még a kezdetet (kezdetünket) sem találtuk meg!

Egyszerűen nagyszerű :)
 
T

T.K

Vendég
Ès akkor összefoglalnám a tudati sikok létezéset.
A "tér" szónak itt a felsöbb besorolás adja az értelmet.


A 7 szellemi tér (tudati lét sik)

1. földi tér
köztes sik
2. éteri tér
alsó éterei sik
felsö éteri sik
3. asztrális tér 7 sikból áll
4. alsó mentális tér
mentális tér 9 sikból áll
5. alsó kauzális tér
kauzális-okozati tér
6. szuper kauzális tér ( hindu - amapandi)
7. isteni tér vagy mennyei szvéra - önértékelés.
 
T

T.K

Vendég
Változás akkor lesz (bennünk!), ha belátjuk az alapokat és nem az ideák szintjén kezeljük a dimenziókat, létvalóságokat.

Az a mi dimenziónk, ami megfelel a mi minőségünknek. Ennyi :)

A dimenziók (létvalóságok, tudatállapotok, világok) teljesen világosan le vannak írva immáron többezer éve! Az, hogy "fejeként" ki minek tartja őket lényegtelen - túl azon, hogy inkább tartsuk magunkat a valóban felemelkedett mesterek közléseihez, mint a mai találgatásokhoz, közvetítésekhez.

Teljesen egyszerű: felesleges szétszedni "fizikai" és "szellemi" dimenzióra a dimenziót. A tudomány már régen visszahangozza
mindazt, amit a keleti szellemi hagyományok évezredek óta leírtak:
nincs külön "szellem" és "anyag", hanem ENERGIA VAN.

Ez a LÉNYeg. Ebből kiderül, hogy véget ért az anyag-szellem kettős unalmas tánca, mely oly sok kellemes erölködős órát okozott az elméletisekedőknek :) Tehát immáron a tudomány is holisztikus világképben, kvantum-tudatosságról beszél, morfogenetikus mezőkről, stb.
Ne lépjünk vissza kettőt feleslegesen, amikor MINDEN ENERGIA, s ezt végre a hivatalos tudomány is elismeri.

Egy asztal egy madárka, vagy a gondolatunk: ugyanolyan rezgés, energia, csak más-más minőségű.

A dimenzió az dimenzió, nincs "fizikai", vagy "szellemi" része :)
Az asztal rezgése alapján 3D-s, a gondolat a rezgése, minősége alapján 4D-s, stb. Dimenzió=dimenzió :) Valóság, világ, létvalóság.

Logikus, hogy csak ön-tudattal bíró entitások esetében van értelme
tudatsíkról, tudatszintről beszélni, de ez világosan kiderül, ha megnézzük milyen testtel bír az adott "dolog":

az asztal csak fizikai testtel bír: 3D-s.
a madárka már rendelkezik a fizikain (3D) túl éter-és asztráltesttel is:
ő 4D-s entitás. Stb.

Az idő, tér speciális nézetek, minden dimenzióhoz más-más idő tartozik,
az tehát csak találgatás, hogy a 3D ideje az a 4D-é-e, és az "5D ideje" milyen lehet, stb. :)

Ön-mag-unkra kell fókuszálni, hogy mi hol állunk, hol tartunk, tudjuk-e kik vagyunk, honnan jöttünk, hová tartunk...?! Alapvető, tárgyilagos önismeret. "Ismerd meg önmagad!"

Belőlünk indul ki minden: gondolataink, érzelmeink, agymenéseink a saját minőségünknek, szintünknek felelnek meg. És hozzánk is térnek vissza.
Mi vagyunk a Kezdet és a Vég. Alfa és omega.

Ne kutassuk a véget, ha még a kezdetet (kezdetünket) sem találtuk meg!

Egyszerűen nagyszerű :)

Igen ezek jól hangzó frázisok, de valakinek, aki nem ismeri ki magát a szellemi lét ismeretében, azoknak ez szinte érthetetlen.
Ezért kell mindig arra törekedni, hogy világosan és mások számára is érthetöen fejezzük ki magunkat és ne általanosságban beszéljünk, vagy jól hangzó mondatokat könyvekböl és más "okos" mesterektöl idezzünk.( ez nem rád vonatkozik Mirdad ezt csak általánosságban mondom)
A spiritualitást nem lehet megtanulni, az meg kell élni.
Mindenkinek nagy szeretettel ajánlom ezt az oldalt, mert itt sok dologra talál választ.

http://asztralutazas.lapunk.hu/
 

Niomé

Állandó Tag
Állandó Tag
OmSatya és Dalinada

Tetszik a téma. Jöttem én is egy kicsit "keverni" ;)
Én igy tanultam: Idézek. Még akkor is ha ez egyeseknek nem tetszik ;) Jobb lehet mint a témában kevésbé jártas emberek "agyalása". "A dimenziókat, mi alapvetően mint létsikokat szeretnénk értelmezni, és nem mint absztrakt matematikai, vagy kozmológiai fogalmat. Bizonyos helyeken azt találjuk, hogy ez egy hét dimenzióból álló világmindenség. Máshol az szerepel, hogy ebben az univerzumban 9 dimenziót különböztethetünk meg. Máshol pedig azt olvashatjuk, hogy ez egy 12, vagy éppen 13 dimenziós világegyetem. A 12 és a 13 dimenziós világkép között csak annyi a fogalmi eltérés, hogy az, aki 12 dimenzióról beszél, az a 13. dimenziót az abszolútum, a Teremtő létével azonositja, mely maga a Forrás, és úgy gondolkodik, hogy a mozdulatlan, nyugvó Teremtő Egy pontján kivül 12 további dimenzióban nyilik ki a létezés. A Tejút Galaxis szintjén, valóban 9 dimenzió létsikjait népesitik be az itt ismert csillagrendszerek. Ez után, vagy e fölött olyan, mintha a Galaktikus Központ sugárzó abszolút fényében mélyülnénk még tovább, és már nem találkozunk mással, csak a Fény különböző szintjeivel, egyre magasabb és tisztább minőségeivel. Tehát a galaxis középpontján átutazva, és emelkedve még további 3 dimenzió sikja bomlik ki, majd pedig megérkezünk a Végső Forrás, a mindent egyesitő, és szüntelenül teremtő pontba, ahonnan minden élet elindul, s ahová visszatér végül."

foly.
 

Niomé

Állandó Tag
Állandó Tag
Első dimenzió

Az első dimenzióhoz tartozik az ásványvilág, és elsősorban a bolygók és csillagok középpontjában létező kristálymag, vagy vasmag. Egy statikusnak tűnő állapot ez. Ha a fény rezgésszintjét lassitani kezdjük, és olyan állapotba hozzuk, hogy szinte "állóhullámokat" kapunk, akkor a fény egy kristállyá merevedő fénymag formáját ölti magára. Ugyanakkor, a "láthatatlanban", ha tetszik, az aurájában ott van a teljesség fénye, a mindenség maga.
Minden dimenzióból kinyitható a teljesség maga, hiszen a világmindenség tükröződik minden teremtményben.
 
T

T.K

Vendég
Az első dimenzióhoz tartozik az ásványvilág, és elsősorban a bolygók és csillagok középpontjában létező kristálymag, vagy vasmag. Egy statikusnak tűnő állapot ez. Ha a fény rezgésszintjét lassitani kezdjük, és olyan állapotba hozzuk, hogy szinte "állóhullámokat" kapunk, akkor a fény egy kristállyá merevedő fénymag formáját ölti magára. Ugyanakkor, a "láthatatlanban", ha tetszik, az aurájában ott van a teljesség fénye, a mindenség maga.
Minden dimenzióból kinyitható a teljesség maga, hiszen a világmindenség tükröződik minden teremtményben.

Na látod ez az amit senki nem fog mégerteni, mert nem is tudják hogy miröl van szó?
És én sem. De ha te érted akkor jó. Lehet hogy ilyen és ehhez hasonló dolgok vannak a könyvekben leirva, de ezzel nem megy senki semmire.
 
T

T.K

Vendég
Tetszik a téma. Jöttem én is egy kicsit "keverni" ;)
Én igy tanultam: Idézek. Még akkor is ha ez egyeseknek nem tetszik ;) Jobb lehet mint a témában kevésbé jártas emberek "agyalása". "A dimenziókat, mi alapvetően mint létsikokat szeretnénk értelmezni, és nem mint absztrakt matematikai, vagy kozmológiai fogalmat. Bizonyos helyeken azt találjuk, hogy ez egy hét dimenzióból álló világmindenség. Máshol az szerepel, hogy ebben az univerzumban 9 dimenziót különböztethetünk meg. Máshol pedig azt olvashatjuk, hogy ez egy 12, vagy éppen 13 dimenziós világegyetem. A 12 és a 13 dimenziós világkép között csak annyi a fogalmi eltérés, hogy az, aki 12 dimenzióról beszél, az a 13. dimenziót az abszolútum, a Teremtő létével azonositja, mely maga a Forrás, és úgy gondolkodik, hogy a mozdulatlan, nyugvó Teremtő Egy pontján kivül 12 további dimenzióban nyilik ki a létezés. A Tejút Galaxis szintjén, valóban 9 dimenzió létsikjait népesitik be az itt ismert csillagrendszerek. Ez után, vagy e fölött olyan, mintha a Galaktikus Központ sugárzó abszolút fényében mélyülnénk még tovább, és már nem találkozunk mással, csak a Fény különböző szintjeivel, egyre magasabb és tisztább minőségeivel. Tehát a galaxis középpontján átutazva, és emelkedve még további 3 dimenzió sikja bomlik ki, majd pedig megérkezünk a Végső Forrás, a mindent egyesitő, és szüntelenül teremtő pontba, ahonnan minden élet elindul, s ahová visszatér végül."

foly.

Nem tudom, hogy hol tanultad, de ez azért egy kicsit másképpen van.
De ez csak az én véleményem és lehet, hogy nekem nincs is igazam.
Ha meg a tudati sikokra gondolsz, akkor a tudati létsikok másképpen vannak felosztva.
Lást az én irásom, amit a létsikok felosztásáról irtam.
De mindenki azt hisz ami tanult.
Én nem tanultam semmit.
 
Oldal tetejére