ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
K(edves) István! :)
Köszönöm ezeket az anyagokat. Azt lehet tudni, hogy ki Teca?

Szerinted van olyan, hogy valaki egyszerre párhuzamos dimenziókban él? Úgy értem, több élete van egyszerre. Az miben nyilvánulhat meg?

Szép napot,
P.

ebben az írásban olvastam a párhuzamos inkarnációkról és még máshol is, csak most nem találom amit egyszer lementettem a netről ezzel kapcsolatban, nagyon érdekes tapasztalatai voltak egy fizikusnak, aki a gömbvillámokkal kisérletezett és eközben tárult elé egy másik, egy párhuzamos univerzum...ha megtalálom, felteszem azt is....
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Hargitay Károlynak van egy jó könyve a párhuzamos dimenziókról, gyakorlatilag az asztrál sik is ilyen, és az UFO-k nagy része is demenzióváltással kerül ide egy másik sikról sok esetben, egyszer egy ilyennek voltam részese, szemlélője.

A könyvben a csatlakozási pontokról van szó, és jó magyarázatok, de csak antikváriumban lehet megszerezni már...
 

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
István gondolom Te is olvastad a belinkelt weboldalt....
"Visszatérve az előző gondolatmenethez érdemes tudnunk, hogy azzal is számolnunk kell, hogy különböző közösségekben élünk, amely gyűrűkként rendeződik körénk. Így különös hatással vagyunk egymásra egy családi közösségben, egy baráti, vagy akár munkahelyi kötelékben, és persze különösen fontos egy-egy szellemi közösség. Majd egy ország és nemzet szintjén formálunk kollektív sorsot, illetve így tágulunk egy kontinens és azután az egész bolygón élő emberiség közösen teremtett sorsa felé. Mindezen színtereken az egyes emberek döntései, választásai és sorsbeteljesítő, vagy sorsromboló útjai hatással lesznek ránk észrevétlenül. Sokszor hihetetlenül el tudunk nehezülni és nem várt, megmagyarázhatatlan borzasztó feszültséget élünk át azért, mert egy kapcsolatban, a családban, egy közösségben, amelynek része vagyunk, vagy éppen egy országon belül sokan választanak és teremtenek olyan sorsot, amely nem a legmagasabb rezgésű, kollektív nemzeti sorsot jelenti, így olyan energiákat horgonyoznak le az adott lokális élettérbe, amely egy lehúzó erejű turbulenciát, nagyon nehéz feszültségtöltéseket fog ébreszteni.

Ennek még olyan hatása is lehet, hogy egyre nehezebbnek tűnik megvalósítani az álmokat, terveket, manifesztálni a kitűzött célokat, mintha kollektíven sodródnánk távolabb attól a rezgésszinttől, amelyben megélhetnénk a sorsunkkal való egységünket. Ugyanakkor természetesen minden jó választásunkkal is visszahatunk a közös élettérre, és segítünk másokat is jól választani a maga útján"

na látod ezért nem "beleszólás" és avatatlan prókátor senki, aki a jót, a szeretetet hirdeti, és észreveszi, hogy a másik nem az útján van:)

a másik pedig:
"Ugyanis, ha csak ennyire lassan emelkedik azoknak a száma a Földön, akik valóban ott tudnának állni a Felemelkedés Kapujában, és valóban tartósan, az életük minden percében és minden irányban képesek a Krisztus Tudatosságnak megfelelően élni és reagálni – az Égiek szerint tavaly 145 ember érte el ezt a szintet a világon, amely szám 2007-ben megduplázódhat -. És ráadásul, ha azon Fényküldöttek között, akikre ez az egész folyamat bízva van, olyan harcok dúlnak, amilyeneket látunk, akkor bizony rá kell ébrednünk, hogy ez a közösség jelenleg még nem lenne képes arra az egyéni érdekek és ego motivációk fölötti összefogásra és szívminőségre, amelyből a bolygó szintű dimenzióváltás hídja megépülhetne"

bizony-bizony....ego motivációk fölötti összefogásra és szívminőségre....:)

szeretettel: mirjam
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
István gondolom Te is olvastad a belinkelt weboldalt....

Szia Mirjam!

Bevallom, nekem nincs időm olvasni, ránézek, és rohanok tovább.

Napi 150 levél, mellette a topcoc, és a levelek közüláltalában 20 levél nagyon komoly, plussz az előadások, holnap is megyek Kaposvárra elviszi az összes időmet.
Ráadául a 16 kerben elfogyott a rendőr, most jöttem egy oktatásról, és heti egy alkalommal szolgálat, igy arra van csak időm, hogy a legfontossabb dolgokat átnézzem, értelmezzem amennyire lehet, de nincs időm külön olvasni.

Azt szoktam csinálni, hogy félreteszem, és késöbb amikor ráérek (mert ilyen is van, csak ritkán) akkor elolvasom.

Különben holnap Kaposváron pont a dimenzióváltás szellemi magyarázata lesz a fő téma! :mrgreen:

szeretettel: kiss

István, aki sokszor azt se tudja, hogy fiú vagy lány...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A FÉNY JELZŐTÜZEI - EMLÉKEZTETŐK OTTHONRÓL

A BOLYGÓ EMBEREI
EGY VÁRANDÓS BOLYGÓ ÜZENETE
2007, október, 15.


A Fény jelzőtüzei, emlékezetők Otthonról-t élőben követheted az interneten, egyébként pedig minden hónap 15-én foglaljuk írásba és postázzuk őket.

********************************************
Különleges kérés
Copyright 2002 Steve Rother
Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a www.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt,
az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker A Csoportról további információ a http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837.
Köszönet a fény terjesztéséért!

Steve-től:
12 éves közvetítésük során, soha nem hallottam még, hogy a csoport figyelmeztetést küldött volna nekünk. Ez megváltozott a 2007, szeptember 29-én küldött üzenetük érkezésekor. A figyelmeztetés kemény volt az időt illetően, mely számunkra nem lesz elegendő ahhoz, hogy megvalósíthassuk a Földdel való összekapcsolódásunkat. Azt mondták nekünk, hogy a Föld Anya gyorsabban vesz részt ebben, mintsem képes lenne uralni ezt a helyzetet. A szennyezés és a szennyeződést előidéző generátorok, melyeket az ipari forradalom óta építettünk biztos pályát jelentenek a Föld pusztulásához. Ennek ellenére, normális a Föld felmelegedése ebben az időszakban: arra kényszerült, hogy sokkal rövidebb idő alatt emelje meg vibrációját, mint ahogyan megtehetné ezt. A Csoport azt üzeni nekünk: nagyon tragikus az, hogy 2000-ben átmentünk a Földi idők végezetén, csupán azért, a pusztulás felé sodorjuk azt! Nem igényel nagyobb áldozatokat azoknál a félelmeinknél, melyeken átmegyünk azonban, tudatosságot és a tudat felébredését igényli, a Földön naponta megtett lépéseinkben. Azt mondták nekünk, hogy csupán most fogunk rádöbbenni arra, hogy mennyire súlyos ez. Ezen üzenet után öt nappal, néztem Moszkvában a hotel szobámban a CNN csatornán, amint beszámoltak arról, hogy a legutóbbi 12 hónap folyamán, a sarkok jégrétegének vastagsága 25%-al csökkent.
Csak akkor tudjuk egy pillanat alatt megváltoztatni valóságunkat, ha tudatosítjuk a Földre tett hatásunkat és ha megfelelő választásokat tudunk hozni. Egyetlen szívvel (a megfelelő időben), meg tudjuk változtatni ezt a pusztulást, azonban az arra szánt idő, hogy képzettekké és motiváltakká váljunk elfogy. Közülünk mindenki képes megkülönböztetésre, azzal a feltétellel, hogy megpróbálja ezt a dolgot. A megfelelő idő Most van!
Óriási ölelésekkel és gyöngéd bökdöséssel….

Steve

*****************************************
ÜDVÖZLET OTTHONRÓL

Minden nap, amikor beléptek biológiai burkotokba, tulajdonképpen egy új játékba kezdtek
Szó szerint, elkezdtek olyan gyorsan fejlődni, hogy lefekvés előtt még emlékezni sem tudtok arra, mi is történt veletek egy nappal korábban. Egy teljesen más vibrációban ébredtek fel és ez miatt, új dolgokat vonzotok magatokhoz: úgy tűnik, minden kissé másképp működik. A dolgok nem mindig azok, aminek tűnnek. Engedjétek meg, hogy elmondjuk nektek, hogy e gyors és kollektív vibrációs változás az embereknél, kiigazításokat hoz létre bolygótokon. Ezek közül sokról beszéltünk már nektek régebben. Beszéltünk nektek a fizikai test felépítésének újraképződéséről. Általában, megváltozik most a két agyféltekétek közti kapcsolat: lehetőséget kaptok meglátni és megtapasztalni olyan dolgokat, melyekben eddig még soha nem volt részetek. Egy lényeges dolog, amit ma meg akarunk mutatni nektek, az a kollektív hatás, amit ti Föld/Gaia Anyának neveztek.

Engedjétek meg, hogy elmondjuk nektek azt, hogy a Föld maga egy élő, érzékeny, gondolkodó, cselekvő és lélegző lény. Mi nőneműnek mondjuk a Földet, hogy ti, aki a dualitás világában éltek, megérthessétek ezt a dolgot. A Földnek egyensúlyban van a férfi/női energiája. Ő, mindent elbír (valóban egy nagyszerű lény!) és nem lehet nőneműnek vagy hímneműnek címkézni. Ez az élő valóság, aki lélegzik, kezdetben egy forró, gáznemű gömb volt. Nagyon magas szinten vibrált, mint akkor, amikor felmelegítetek valamit és az elkezd nagyon gyorsan vibrálni. Megkérünk, értsétek meg azt, hogy egy magas vibráció nem jobb, mint egy alacsony vagy közepes vibráció. Ezek csupán mások, tehát gyertek szabaduljunk meg a jó/rossz, fent/lent, helyes/helytelen fogalmaktól és néhány eszmétektől a polaritás mezőtökben és beszéljünk a vibrációkról!

KEZDETBEN

Ti, már a Föld létezésének kezdeteitől, elkezdtetek ezen a bolygón lakni. Nem számítottatok arra, hogy fel fogjátok venni ezt a biológiai testi burkot. Ti, szellemekként, önként kezdtétek el ezt a játékot, egy fizikai lény létezése nélkül. Éteri testetek, már a kezdetektől fogva a Földön lakott. Amint fejlődött a Föld, ti is fejlődtetek. Elérkezett az a pont, amikor a Föld Anya sűrűsége elkezdett növekedni. Kihűlt, vibrációja csökkent és megsűrűsödött. Ma, vibrációtok növelésére koncentráltok, ám azokban a napokban, elsődleges szempont ennek csökkentése volt. Amint kihűlt a Föld, le kellett csökkentenetek vibrációtokat és sűrűvé kellett válnotok, hogy megőrizzétek vele a kapcsolatot. Nagyon lényeges az, hogy biológiai/fizikai burkotok, a Föld terméke. Szellemek vagytok, akik azt állítják, hogy ők emberek, egy biológiai/fizikai burokban.

Csodálatos ötvözet volt az, hogy a szellem, a Földdel együtt dolgozzon, már a kezdetektől.
Az elején ez egy lassú folyamat volt. Elkezdetek mindenféle leveleket lenyelni, melyeket bevittetek lényetek belsejébe. Emésztő csatornákat fejlesztettetek ki, melyeken keresztül a Föld egyes részeit magatokba vihettétek, táplálkozva és fizikai testeteket fenntartva. Azt mondjuk nektek, hogy nagyon érdekes ez, mivel erősen ellentmondó vitáitok vannak arról, hogy vajon az embert teremtették vagy az óceánból fejlődött ki. Azt mondjuk nektek, hogy e két eszméből, egyik sem egészen helyes. Amikor el fogtok jutni az Otthonba, nevetni fogtok, mert meg fogjátok tudni, hogy mindkét kijelentés helyes, egy bizonyos pontig. Fizikai-biológiai burkotok, eonokon keresztül fejlődött, ám szellemetek számára készült. Az élet, egy Fény testben lakó szellemként indult, de fizikai evolúciótok a Földön kezdődött. Amint létrejött a sűrűbb fizikai forma, a Föld Anyával való kapcsolat nagyszerű lett. Bár nagy távolságokat utaztatok be az űrben/térben, ti mindig részei lesztek neki és ő mindig egy részetek fog lenni. Most, ez a viszony megváltozik és mi el szeretnénk mondani nektek ezt a dolgot, mert minden pillanatban ti uraljátok saját valóságotok ellenőrzését.

A FÖLDÖN MEGVÁLTOZÓ KAPCSOLATOK

Ti, kedveseim, Teremtők vagytok! Ti teremtitek az utat, mielőtt még lábaitok megérintenék a Földet! Tudva ezt, engedjétek meg, hogy elmondjuk nektek, hogy az egész emberiség emeli vibrációját. Miközben vibrációtokat emelitek, megváltoztatjátok vibrációs kapcsolatotokat a Földdel. Ezelőtt, amikor még Föld Anyátok kihűlt és megváltoztatta vibrációját, számotokra is szükséges volt sűrűsödnötök: megváltoztattátok vibrációtokat, hogy megfeleljetek neki. Most, fordítva történik. Az Emberiség fejlődik, miközben a Föld megemeli vibrációját. Egyetlen vibráció sem jobb vagy rosszabb és a Föld teljesen viseli ezt a vibrációs változást, bár kihívásokat jelent számára. Nézzétek a teljes ciklust. Kezdetben, a Föld forró volt. Amint kihűlt és lecsökkentette vibrációját, ti is alkalmazkodtatok ehhez, fizikai testet öltve. Ezután, jött egy olyan időszak, amikor úgy tűnt, hogy semmilyen vibrációs mozgás nem létezik, lefele vagy felfele. Most ismét elkezdődött, nemde? A Föld felmelegedik. Kezdjétek el megérteni a teljes ciklust.

A VÁRANDÓS BOLYGÓ

Tudatában vagytok annak, hogy az emberek szennyezik a Földet. A bizonyítékok világosak és hamarosan, még világosabbak lesznek. Tudjátok a Földről, hogy ő egy nagyon erős lény, akinek eddig még soha nem kellett mozgásba hoznia túlélési ösztöneit. Ez a magatartás, hamarosan megváltozhat. A Föld anyának óriási alkalmazkodási képességei vannak és akkor, amikor elér egy olyan szintet, amikor az alkalmazkodás már nem lesz lehetséges, felvehet egy új típusú sajátos védekezést, hogy túlélje és meggyógyuljon. Eddig, nem tette meg ezt, mivel ennek hatása nagyon erős lett volna saját ember gyermekei ellen. Most, ez az egyenlet megváltozik. Meg kell mondjuk nektek, kedveseim, hogy a Föld Anya nem beteg. Várandós és a szülésre készül! Ti, részei vagytok ennek az evolúciónak. Részei vagytok e csodának. Ez történik most és ezt a képet akarjuk ma nektek átadni, mivel ti hatással vagytok erre a folyamatra, sokkal jobban, mint elképzelnétek. Kezd szinkron létrejönni szívetek és elmétek között és e kapcsolat megvalósítása által, választásaitok sokkal fontosabbá fognak válni, mint eddig valaha.

Igen, nekünk meg kell tanítanunk nektek azt, hogyan éljetek harmóniában, a Földdel!
Már léteznek olyan előrehaladott technológiák, melyek segíthetnek nektek, ebben az irányban. Az idő programálása kritikussá válik, miközben az emberiség magához öleli és népszerűsíti a bolygóval való harmóniában élés eszméjét. Gyorsabban mozogtok annál, amivel lépést tudna veletek tartani a Föld Anya, főképp ebben a mostani érzékeny helyzetében. Léteznek veszélyes jelek, melyek gyorsabban erősödnek annál, mintsem követni tudnátok. Problémák vannak, a kritikus szint elérésének tekintetében. Ez, egyszerűen azt jelenti, hogy túl sokszor megsebeztétek őt és most védelmeznie kell magát.

AZ IDŐ NEM ELEGENDŐ

Most, ideje szívetekből és saját választásaitoknak megfelelően cselekednetek, figyeljetek minden egyes nyomotokra, amit e bolygón hagytok. Nagyon valószínű, hogy harmóniában vagytok a Földdel! Ösztönösen, tudjátok ezt a dolgot. Mindannyitok mélyén, lenyomata van ennek. Ti, inkább a hagyományos utat választottátok, a harmónia helyett. E dolog most megváltozik és kellemetlen választásokat kell hoznotok, hogy megváltoztassátok a már mozgásban lévő törekvést. Kedveseim, mindannyitokban létezik, a Föld Anya egy darabja! Ha rá hallgattok, vissza fogtok emlékezni arra, hogy nagyon lehetséges, hogy a zéró lépésig jutottatok a Földön. A Mesterek ismerték és alkalmazták ezt a dolgot. Ők, akárcsak ti, tudták, hogyan járjanak tudatosan a Földön. Nézzétek a zöld pázsitot, mely annyira ragyogó zöld színű, bár csak három napos és annyira zsenge és vibráló! Valószínű, hogy ti harmóniában éltek és amikor a fűre léptek, ő tulajdonképpen haszonélvezője lépéseiteknek. Előszöris, hinnetek kell, hogy lehetséges az, hogy teljes harmóniában legyetek a Földdel, mely minden szükségletetekre megoldást jelent – és még ennél is több lehetséges. A kihívás abban rejlik, hogy az emberek sablonokat alkottak. Társadalmi és gazdasági rendszereket hoztatok létre, szokásaitok védelmezésére. Ezek egyike, a kőolaj ipar volt. Nem titok az, hogy a kőolaj ipar, a Föld árán is védelmezte magát. Nem titok az, hogy a kőolaj ipar uralta bolygótokat, az utóbbi 30 évben. Volt egy vészjelzés, a múlt század 70-es éveiben, mely tudtotokra adta hogyan állnak a dolgok: nincs elegendő kőolaj. Ez utalt az elkövetkezőkre és mégsem vettétek figyelembe ezt a vészjelzést és továbbra is azt hiszitek, hogy soha nem fog elfogyni.

A FÖLD ANYA ÜZENETE, A FÖLD EMBEREINEK

Kedveseim, eljön az idő, amikor a kőolaj tartalékok nem lesznek elegendőek, amikor fizikailag nem lesz több kőolajotok. Ez hamarabb fog bekövetkezni, mint hinnétek. Ezt az akciót, maga a Föld Anya kezdeményezte, meg nem született gyermekének védelmére. Nem feltétlenül jövendölünk most, ám közöljük veletek, hogy ez egy figyelmeztetés: földi emberek, most van a pillanat arra, hogy megöleljétek anyátokat és emlékezzetek a köztetek lévő kapcsolatra! Még a mai napon ráléphettek arra a fűre, hogy hozzá adjatok valamit Föld Anyátokhoz, nem pedig elvegyetek tőle. Most, megnövekedett vibrációtokban, többre vagytok képesek, mint hinnétek. Azt mondjuk nektek, hogy csupán motiváció szükséges. Ez szívetek vágyát használja e cselekedethez. Kissé többet kell fizetnetek, hosszabb utat kell bejárnotok és többet kell tennetek, mielőtt hozzá kezdenétek e szerető és csodálatos Földdel harmóniában lévő munkátokhoz. Akárcsak egy kutya, akinek túlságosan sok bolhája van: amikor eljut egy kritikus pontig, ösztönösen elkezdi lerázni magáról a bolhákat, hogy problémáját megoldja. A Föld Anya, hosszú időn át vissza utasította azt, hogy megrázza magát: irántatok érzett szeretete, felülmúlja megértéseteket. Bárcsak a ti szeretetek, fele annyira erős volna, mint az övé!

Most, az idő kritikussá válik. Ami most következik, romboló hatású lehet az emberiségre. Vettetek valaha is egy pillantást, a Mars bolygóra? Nem kell ilyesmin átmennetek. E tranzitot kényelmesen, könnyen megtehetitek. Nem kell hiányozzon belőle a harmónia és az egyensúly. Igen, a Föld természetes jelensége a felmelegedés, de, ha túlságosan gyorsan mozog, az emberek rossz szokásai miatt, akkor nagyon nehéz lesz számára elviselni ezt a vibrációs változást. Egy várandós anyához hasonlóan, védekezni fog ő, hogy gyermekét megszülje. Ő fejlődik, akárcsak ti, de most, szüksége van a segítségetekre.

A RENDSZEREK MEGVÁLTOZÁSA

Ma, közölni akarjuk veletek ezt a nézőpontot, mert nagyon fontos az, hogy tudjátok, részei vagytok a Föld anyának és ő a ti részetek. E kapcsolat mindig meg lesz,és amint fejlődtök, az ő útját is a változás felé fogjátok vezetni. Tegyétek kényelmessé és könnyűvé ezt a tranzitot! Ezt szeretné ő. Gyakran, rendszeretek teszi nehézzé a szokások megváltoztatását. Az emberek, ellenállnak a változásnak és olyan rendszereket és mechanizmusokat teremtenek, melyek segítségével bebizonyíthatják, hogy nem könnyű az élet. Nemcsak a ti hitrendszeretek, hanem a többi mozgásba hozott rendszereitek is arra késztetnek titeket, hogy a végtelenségig ismételjétek ugyanazt a dolgot. Nem titok az, amikor azt mondom nektek, hogy hamarosan kifogynak kőolaj tartalékaitok. Kérünk titeket, ne várjatok addig. Már most kezdjétek el a változásokat! Már mostantól kezdjetek el erre gondolni! Figyeljétek meg a hatást, amikor autótok kontaktjában, elfordítjátok a kulcsot. Abban a pillanatban, amikor arra gondoltok mit tegyetek és hogyan dolgozzatok harmóniában a Föld Anyával, ő máris beindíthatja gyógyulását. Minden egyes gondolat nagyfokú változást képes létrehozni, nem csupán a személy miatt, hanem mert ez a gondolat hozzá adódik az emberiség kollektív vibrációjához. Minden egyes emberi lénynek meg kell változtatnia saját valóságát és létrehoznia egy olyan vibrációt, amit bárki könnyedén követhet. Tegyétek ismertté! Tegyétek divatossá! Tegyétek ezt a változást, társadalmi köreitekben elfogadottá – és ez nagyon gyorsan meg fog történni! Már el is kezdődött.

NAGYOBB HATÁSSAL VAGYTOK, MINT HINNÉTEK

Egyes útmutatók, már helyükön vannak a nevelés terén. Egyre többen fognak jönni, hogy e tranzit a Föld Anyával együtt, könnyűvé váljon. Nem kell nehéznek lennie. Ti, annyira sokat tettetek! Nézzétek a változásokat, melyeket a földön tomboló hurrikánokkal tettetek. Ez egy évente ismétlődő ciklus volt. Tudósaitok, 2006 elején bejelentették, hogy a legpusztítóbb hurrikán évad következik. Megtanultatok alkalmazkodni és használni az energiátokat. Ha az energiát alkalmazzák és elkötelezik, akkor nem kell pusztító hatású legyen. Itt is megtehetitek ugyanezt a dolgot! Nagyon gyorsan lehorgonyozhatjátok az energiát, pusztán tudati aktiválással! Büszkélkedhettek, azzal amit tesztek! Büszkék lehettek arra, hogy hitben vagytok, olyan emberként, aki segíti a Földet! Azonnali hatállyal megváltoztathatjátok valóságotokat és magatokkal vihetitek a Földet, egy hihetetlen utazásra!

EGY HOLOGRAMM MEGSZÜLETÉSE

Adunk nektek, néhány ötletet. Nehéz pontosan elmondani nektek, mi fog történni, mivel az emberek hajlamosak egy időben, csupán egyetlen dimenzióban élni.
Kezdjetek multidimenzionálissá válni (ez idővel meg fog változni), ám ebben a pillanatban nehéz nekünk pontosan megmagyarázni nektek, mire is utalunk akkor, amikor azt mondjuk, hogy a Föld szülni fog. Vajon, ez azt jelenti, hogy lesz egy második Föld majd? Engedjétek meg nekünk, hogy megadjunk nektek, egy nagyon egyszerű illusztrációt, leírást. E leírást, már átadtuk nektek, ám segít nektek megérteni, hogy energetikai szinten mi történik.

Kezdetben, a Földnek egy forró gömb formája volt, amit akkor Big Bangnek neveztetek, ám Big Bang nem az volt, aminek hittétek. Azt hittétek, hogy talán egy csillag, mely belülről felrobbant és szétszórta darabjait az egész Univerzumban. Mindenképp, Isten megoszlása volt. Isten lehetősége volt, az önmagától való szétválás kijelentésére, hogy oly módon osztódjon szét, hogy tanulmányozhassa önmagát, vagyis láthassa önmagát, ezért a Nagy Játékká lett, mely kezdett megtévesztő lenni. A Föld és minden, amit ti Multiverzumként észleltek, kezdetben csak egy hologram volt. Egy hologram nagyon egyszerű: két vagy több fény kereszteződéséből születik, háromdimenziós tárgyat teremtve. Amikor a fotonok ütköznek egymással a sokrétű dimenziókban, egy háromdimenziós tárgyat hoznak létre.
Az emberek(Isten, ha így kívánjátok) ránézhet erre a hologramra és ezt mondhatja: “Ez egy háromdimenziós tárgy.” Abban a pillanatban, amikor egy háromdimenziós tárgyként észlelték, azzá is vált. Kedveseim, ez volt a Föld eredete. Vajon, túl egyszerűnek mutattuk be?
Ha kívánjátok, bonyolíthatjuk is, ám valójában ez történt! Így kezdődtek az összes dolgok ezen a Földön: hologramként. Abban a pillanatban, amikor Isten fenntart egy gondolatot, két vagy több fény elkezd egy hologramot teremteni. Ha ti, Isten vagytok és vannak gondolataitok és elkezdtek jobban megközelíteni egy vibrációt, találjátok ki, hogy mi fog történni?
Elkezdetek megteremteni egy hologramot!

Mi arra kértünk titeket, hogy koncentráljatok hologramotokra/eszmétekre arról, hogy mit szeretnétek, hogy történjen ezen a Földön. Egyszerűen, nevezzétek ezt Új Földnek, mely csupán összegyűjti vízióitokat arról, milyennek szeretnétek ti, hogy ez az Új Föld legyen.
Akkor, amikor a kritikus tömeg eljut egy bizonyos pontig, ez a hologram rátevődik majd az eredeti hologramra, ami megteremtődött a Földön. Ez, az Új Föld születése. Inkább lassan fog megtörténni és nem úgy, ahogyan egy drámai Felemelkedésről jósolták. Amikor a teljes képet fogjátok nézni, meg fogjátok érteni azt, amiről beszéltünk. A kihívás abban rejlik, hogy ha nem lesztek harmóniában a Földdel, a hologramnak nem lehet meg a kívánt hatása.
Még akkor is, ha rátevődik majd az eredetire, nagyon érzékeny lesz és nem lesz képes védekezni majd az emberek alacsonyrendű szokásai ellen. Ez az újjászületés folyamata, mely épp most történik. Ez az oka annak, hogy ebben az időszakban, szökőárakban, földrengésekben és évszak változásokban van részetek.

KÖVESSÉTEK FIGYELEMMEL A CSENDES ÓCEÁNT

Nézzétek a Csendes Óceán közepét, hogy lássátok a víz alatti változásokat, melyek a széndioxiddal kapcsolatosak. Ez a következő mozgás, mely által a változás elkezdődik majd.
A Tűz Kör belsejében fog megtörténni valahol, nagy valószínűséggel a vízben. Ez a Föld Anya evolúciója és ez az az idő, amikor ti teljes harmóniában szeretnétek lenni Vele, mivel ő minden áron vigyázni fog majd rátok. Értitek, hogy ti az ő fenséges gyermekei vagytok? Legnagyobb kincsei vagytok? Ő mélyen szenved, ha nincs veletek harmóniában.
Engedjétek, hogy támogasson titeket, általatok elképzelhetetlen módon, mivel minden számotokra van ott: csupán annyi kell, hogy az elkövetkező években merjetek kilépni dobozotokból és gondolkodjatok kicsit másképp. A ti választásotok, hogyan teszitek meg majd ezt a tranzitot. Legnagyobb reménységünk, hogy ez tele lesz majd örömmel, nyugalommal, vidámsággal és emóciókkal, mivel ez az oka annak, hogy itt vagytok.
Gyógyítók vagytok. Tanítók vagytok. Vezetők/útmutatók vagytok. Ti vagytok azok, akik kinyitottátok az ajtót és elsőként át merészeltetek rajta menni és problémákat teremtettetek, oly módon, hogy megmutassátok a többieknek, hogyan boldoguljanak és hogyan menjenek át rajta nyugodtan.

Most, jobban mint ezelőtt, itt az ideje annak, hogy ne felejtsétek el azt, hogy nem ti vagytok az egyedüliek, akik fejlődtök. Az összes vibrációs szint fejlődik és a Föld Anya, a legjelentősebb része ennek a folyamatnak. Ő maga is ugyanúgy mozog. Ezen a napon, dolgozzatok harmóniában vele! Merjétek új eszmékről kérdezni őt és hallgassátok meg válaszait bensőtökben. Nagyon sok fejlett ember létezik, akik hihetetlen utazásokat tettek, akik saját idejükben az élen jártak és arra nevelték őket, hogy magvetők legyenek.
Egyikük, egy kőolaj társaság tulajdonosa. Kedveseim, keressétek meg ezeket a gondolkodókat! Tegyétek már most ismertté, ezeket a magvetőket! Találjátok meg a lehetőséget arra, hogy velük dolgozzatok, teremtéseitek perspektíváinak megváltoztatásáért és ti lesztek majd a legnagyszerűbb nagyszülők az Új Föld bolygón!
Arra kérünk titeket, hogy bánjatok a legnagyobb tisztelettel egymással.
Minden alkalommal neveljétek egymást, mivel Isten szemébe néztek és tudjátok, hogy ez a Játék, amit játszotok, csodálatos. Játszatok szépen együtt!
Espavo,
A Csoport
**************************************
Barbara Rother: A SZÍV KAPCSOLATA
Kik vagytok

A múlt hónapban ünnepeltük Steve és én, házasságunk 35. évfordulóját. Egy csodálatos Las Vegasi hétvégével kényeztettük magunkat, mielőtt elutazunk volna Oroszországba, Hollandiába és Németországba. Áldottnak érzem magam, hogy egy ilyen nagyszerű emberrel oszthatom meg az életemet! Életemnek ezen lépcsőfoka, arra késztetett engem, hogy a múltra gondoljak: ki voltam és kivé lettem. Azt hiszem, hogy minden ember életében léteznek ilyen sarkalatos pontok. Ezek életünk leghangsúlyozottabb évei emlékeinkben, melyek megváltoztatták az életben tett lépéseink irányát.

Évfordulónk alkalmával Steve-nek hat bekeretezett fényképet ajándékoztam, melyeket feltett irodájának falára. Ezek professzionális fotók, abból az időből, amikor még modellként dolgoztam. Ezek, nemcsak azt ilusztrálják, hogyan nézett ki testem, abban az időben, hanem azt is, kiemelik aki a múltban voltam. 20 éves voltam. Ebben az évben éreztem azt, hogy saját magam ura vagyok. Tudtam, hogy ebben az életkorban bárhová mehetek és bármit megtehetek. Steve és én, a középiskolában találkoztunk, amikor 16 éves voltam. Csak egy rövid ideig voltunk együtt, mielőtt családjával együtt Kaliforniába, Missouri államba költözött. Az volt a tervünk, hogy utána fogok menni majd, amikor betöltöm 18. évemet, azonban akkor mégsem álltam készen erre. 20 évesen, készen álltam arra, hogy a nagyvilágba menjek. Nehéz volt családomat elhagyni. 200 $ -al és egy bőrönddel, Kaliforniába repültem, hogy találkozzam Steve-el. Ez fontos döntés volt az életemben. Tudtam, hogy Steve és én egy csodálatos életet kezdünk el együtt, azonban ugyanakkor függetlennek is éreztem magam.
Ez a költözés a régi életemből az újba volt az első, érett emberként megtett lépésem.

Ezeket a berámázott fotókat ajándékoztam én Steve-nek. Ő, felrakta irodája falára ezeket. Ez volt az ajándékom számára, bár azt hiszem, inkább önmagamat ajándékoztam meg. Valahányszor ezekre a fotókra nézek, érzem lelkemben ama 20 éves szellememet. Továbbra is ugyanez a személy vagyok, ám az elkövetkező évek során, azzá a személlyé váltam, aki ma vagyok. Emlékezzetek arra, akik voltatok! Ez, egy része annak, akik ma vagytok. Meg fogom őrizni magamban, amíg csak élek, ezt a 20 éves kalandvágyó szellemet! Kedves dolog megőrizni emlékként a fotókat…

Szenteljetek egy pillanatot arra, hogy elmerengjetek életetek egyik életkorán, mely átalakított titeket. Mikor volt az a sorsforduló életetekben, mely egy teljesen új irányba fordított titeket?
Ha képtelenek vagytok egy bizonyos jelentőségteljes életkorra gondolni, akkor talán ez a jelentős életkor még előttetek van, nem pedig a múltban. Emóciókkal teljes időket élünk. Nem számít az, hogy hány évesek vagyunk ebben az életben.
Örüljetek annak, aki vagytok, minden évben!

Szeretet és Fény,
Barbara

Fordította: Korpos Magdi
 

parsifaleger

Állandó Tag
Állandó Tag
Áldás és békesség!


ITT AZ IDŐ!

Idén Karácsonykor Isten Áldása elérkezett hozzánk.

Egy nagy erejű szellemi lehetőség van dec. 24.-én a Tejúton, amikor
Nemzetünk Felemelkedése elindul, és Csaba Királyfi Csillagösvénye
megmozdul.

Itt a lehetőségünk a Nemzetünk Felemelkedésére!

Tegnap óta több csatornán keresztül is megerősítették a
karácsonyi lehetőségeinket.

Ha ez így van, akkor jövőre jön a munka, és sikerül minden jót és
felemelőt végig vinni!

Arra kérlek Téged, és az ismerőseidet, hogy Szenteste éjfél körül
TEGYEN LE mindenki az egyéni dolgai közül minden megbántást,
sértődést, haragot, régi-új fájó terhet magáról!

Bocsásson meg mindenki a másiknak tiszta szívéből!

Nagyboldogasszony Anyánk segítségét kérve, a meggyújtott fehér gyertya
szentségével, a megbocsátásból felszabaduló szeretet energiákkal
ŐSZINTÉN KÍVÁNJUK MAGYAR NEMZETÜNK FELEMELKEDÉSÉT!

Az egyéni "rossz élmények érzését leadni", és a közösségi "jó érzést
megkapni" összekapcsolása a kulcs a folyamatban.

Terjesszétek minden igaz magyar és fénymunkás felé!

Ady Endre: Karácsony c. versét Szabó Gyula tolmácsolásában hallgathatjátok.
http://www.youtube.com/watch?v<wbr>=qlpQ_ms0IDc

Boldog Karácsonyt mindegyikőtöknek!


Áldással és üdvözlettel:

Egy székely!
 

Antara

Állandó Tag
Állandó Tag
tanitvány kérdezi a mestert: Mi a legjobb ima?
Mester válaszol neki: Mond Istennek legyen meg a te akaratod. Ne ugy imádkozz hogy ezt vagy azt szeretném megkapni. Bizz abban , hogy Ő jobban tudja mire van szükséged. Meg fogod tapasztalni, hogy sokkal jobb dolgokat kapsz ha átengeded Neki a választást.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
2007. December 28. Ez egy fontos üzenet a 2007 végétől 2008 elejéig terjedő időszakról. Ezt az üzenetet Kryon két alkalommal is átadta, másodjára Utahban, ahol ez a felvétel készült.

Üdvözlet, kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól.

Vannak itt a teremben olyanok, akik még soha nem találkoztak médiummal, és azt gondolják, valójában csak egy emberi lény van jelen. Egyetlen személyt látnak, a hangja is a sajátja, az arc is hozzá tartozik, minden tulajdonsága emberi. Hogy is jöhetne létre ilyenfajta kapcsolódás a fátyol túlsó oldaláról kiindulva ilyen rövid idő alatt? Most elárulom: sehogy. Azért mert partnerem az elmúlt évek során magába olvasztotta energiáimat, a közöttünk lévő távolság évről-évre csökken. Úgy is mondhatnám, partnerem megtisztította és tökéletesítette azt a hidat, amely által ilyenfajta kapcsolódás létrejöhet, amit ti úgy jellemeznétek, egy pillanat leforgása alatt történt. Mindenfajta rákészülés nélkül, mert ő már készen áll, mert a terem készen áll, mert a szívek is készen állnak. A kommunikáció ilyen formán nyilvánul meg ezekben az időkben azok között, akik hajlandóak az üzenetet meghallani annak átadójától. Lehetőség van az azonnali kommunikációra, mert az emberi test erre való felkészítése egyre kevesebb időt vesz igénybe, hiszen az emberi test is készen áll...
A kíséret most beáramlik, és én szeretnék elmondani valamit, jól figyelj: nem egyedül jöttem, itt van velem egy egész csoport, ők is részét képezik a személyiségemnek, és másokénak is. Kis számú közönség van jelen a teremben, mégis, én ismerem mindegyikőtök nevét. Ez azért van, mert én vagyok Kryon, aki elköszön tőled a másik oldalon, és aki üdvözöl, amikor hazatérsz. Én vagyok ennek a folyamatnak a lebonyolítója, ahogy az emberek jönnek és mennek... (élet és halál ciklusai)

Végtelenül szeretem az emberiséget, mert minden családtagot ismerek, és lehet, hogy most azt mondod, ennyi mindenkit nem ismerhetek, pedig ez az igazság! Számomra nem létezik olyan, hogy túl sok. Hadd kérdezzek valamit tőled: növekszik-e a szereteted azáltal, ahogy egyre több gyermeket vállalsz? Most próbáld ezt a képet egy nagyobb vászonra kivetíteni, és képzeld el, mit jelenthet egy entitás számára a többiek szeretete. Ismerlek benneteket, ismerem az élettörténeteteket, tudom, mi mindenen mentetek keresztül, és most erről szeretnék beszélni.
Tudom, mi történt veletek ebben az évben, tudom, kik azok, akiket szerettetek és akik eltávoztak közületek. Tudod, hogy hozzád beszélek, ugye? Most egy csoport érkezik a terembe és körbeállnak, ha hagyod, érezheted is őket, amint enyhe nyomásként nehezednek rád. Megfogják a kezed, a szemedbe néznek, és azt mondják: „jól figyelj arra, ami most történik”.

Ezt az üzenetet egyszer adom át, azért, mert ez egy mélyreható üzenet a jelenlegi évvel és hónappal kapcsolatban (2007. december). Mi történt a bolygón az elmúlt hónapokban? Vannak olyanok, akik a mostani időszakban fogják hallgatni és olvasni ezt az üzenetet. Látlak benneteket is, ez ez üzenet nektek is szól, és megvilágít néhány olyan dolgot, amit hallanotok kell.

De mielőtt megkezdenénk a magyarázatot és a tanítást, szeretnék egy kis időt adni a csoportnak, hogy elhelyezkedhessen. Ha akarod, energiákat és szeretetet figyelhetsz meg magad körül, attól függetlenül, milyen helyzetben vagy. Kétkedő barátom, át tud-e hatolni falaidon Isten szeretete? El tudod-e hinni, ha akárcsak egy pillanatra is, hogy a létezés bonyolultabb mint gondolod? Lehet, hogy mégis van egy erő, amely szeret téged, és ismeri a neved?
Ha semmilyen metafizikai dolog nem érint meg, ha még nem vagy erre kész, hagynád-e mégis egy pillanatra, hogy megérintsen Isten szeretete? Érezd át, milyen az - szeretve lenni. Csak néhány pillanatra, nyisd meg a szíved, és hagyd, hogy megtörténjen. Igy kezdődik… hogy beengedsz minket. Csak annyi történik, hogy a tudatod egy kissé megnyílik és így, a következő alkalommal mindig egy kicsit beljebb engedsz bennünket...

A tanítást megelőzően szót kell ejtenünk bizonyos numerológiai összefüggésekről. Egy adott év numerológiai értékének és energiájának összefüggéséről van szó.
Hadd nyújtsak bepillantást a elmúlt évek és a jelenlegi év numerológiai jellemzőibe. A numerológia a számok energiáját magyarázza. A ti esetetekben ez a numerológia behatárolt, mivel a tízes számrendszert alkalmazzátok, ahol 10 egész szám adott, egytől nulláig, így hát mi is ezt a rendszert vesszük alapul.
A magyarázat a következő: függetlenül attól, mekkora egy bizonyos szám, számjegyeinek összegét le lehet egyszerűsíteni egyetlen számra. És ez a szám bepillantást nyújt a szám energiájának jelentésébe. (Ez alól kivételek a mesterszámok, melyekben egy bizonyos szám duplán szerepel, mint pl. a 11, 22, 33 stb.)
Vannak olyanok, akik kételkednek az ilyesmiben. Amennyiben te is egy vagy ezek közül, megkérlek, vedd szemügyre a fontos számokat az életedben mint amilyen pl. a születésnapod. Vagy vedd sorra a nevedben szereplő betűk számbeli megfeleltetéseit, neved számának magyarázatát. Meglepő módon a numerológiai elemzés sok mindent elárul rólad, a lehetőségeidről...

Valójában 9 számot alkalmaztok, egytől kilencig. A nulla, fontolóra véve, ugyan olyan sorsra jut, mint a matematikátokban, félre dobjátok, és így végül egyetlen szám marad. Vegyük példának a következő évet, 2008-at. Számjegyeinek összege 10. Ha a nullát félre rakod, marad 1. Ez a numerológiai eredmény, az 1 energiája jellemzi a következő évet. Ha még nem tudod, mit jelent, most elmondom. Történik valami a következő év struktúrájával, amit nem becsültök meg, és amire nem gondoltatok.
1987 volt a harmonikus konvergencia és a 7-es éve. A 7 numerológiai értelemben szentséget jelent. Egy megszentelt év, egy megszentelt esemény. Ha megfigyeled, megértheted, mi történt a szabad akarattal a bolygón – egy megszentelt döntés született ebben az évben.
Ha megfigyeled, megértheted azt is, mit jelent 1989, Kryon megjelenésének éve. Az első könyvben beszéltem erről, hogy két olyan szám van, amely meghatározza ezt a korszakot. Az első a 9, ami az év száma, és numerológiai értelemben befejezést jelent. A másik pedig egy mesterszám, a 11, ami megvilágosodást jelent. 1989-ben még nem sejtetted mit jelent majd a 9/11. Ott van, ha keresed, 18-19 évvel ezelőtt. Ha ma újra megnézed ezeket a számokat, mit jelentenek számodra? Félelmet és szomorúságot, vagy hajlandó vagy megérteni e két szám üzenetét: a régi befejezését és az új megkezdését? Mert erről van szó.
2002- ben fejezték be a mágnesháló építését, ahogy előre jeleztem. Elmondtam, hogy ez a háló már egy új helyhez tartozik. 2002 a 4-es éve. A 4-es Gayat és a földenergiát jelképezi. Nem véletlenül választottuk ki ezt az évet, megfelelőnek bizonyult az energiák tekintetében.
Lassan összeáll a kép és értelmet nyer minden rész…
A 2007-es évben vagytok. Figyelemre méltó az átmenet a 2007-es és a 2008-as év között. Az új milleniumban most történik az első ilyen átmenet, amikor is először van együtt a 9 és az 1. Ez minden évtizedben megtörténik, viszont ez az első ilyen átmenet a 2012-es változás előtt, ezért jobban meg kellett volna vizsgálnotok. Mi törénik, amikor egy dolgot befejezel és egy másikat megkezdesz? De Kryon, hiszen ez minden évtizedben megtörténik! Ez az egyetlen ilyen átmenet a 2012-es forgatókönyvben. Hány év van hátra 2012-ig? Öt. Mit jelent az ötös, Kryon? Az 5 változást jelent. Mi 2012 numerológiai értéke? Öt. (Kryon nevet.) Változás....

Kedveseim, azért tartottam fontosnak mindezt megemlíteni, mert tudom, min mentetek keresztül az utóbbi hónapokban. Most elmagyarázok egy olyan dolgot, amit partnerem kissé nehezen tud értelmezni, ugyanis nem egy lineáris dologról van szó. Másodjára mutatom be neki ezt a képet, és ezt az alkalmat választottam a hangfelvétel idejére, hogy még egyszer láthassa, mielőtt beszélünk róla.
2007 a befejezés éve. Hadd mondjam el, mit jelent ez. Az energiaszint átváltozását jelenti, hogy megérkezhessetek egy teljesen új energiaszintre. Ez nem feljavítást jelent. Nem arról van szó, hogy a régi energiához hozzáadunk valamit, ahogy lineáris értelemben logikusnak tűnik.

Azt gondoljátok, hogy minden megnyilvánulásnak lineáris módon kell lejátszódnia. Mint amikor egy izomcsoportot szeretnétek megerősíteni. Minél többet edzetek, annál nagyobbra nő ez az izom. Minél többet gyakorlatoztok, úgy elvárjátok, hogy ez az izom egyre csak nőni fog. És ugyanígy vagytok az energiával kapcsolatban is, amikor az erő lineáris megvalósulását várjátok el. Az energia, amit mi nyújtunk át nektek spirituális, metafizikai és interdimenzionális jellemzőkkel rendelkezik, és egyáltalán nem lineáris.

Történt egy bizonyos dolog ebben az évben, amiről tudnotok kell. Az elmúlt négy hónapban történt valami az energiával, amivel dolgoztatok és amire ráhagyatkoztatok. Néhány dolognak, amire számítottatok, tisztán meg kellett volna nyilvánulnia, de ez mégsem történt meg. És mi tudjuk, hogy nem történt meg, és ez amiatt van, hogy a 9-es évben vagytok. Eredmények helyett sokan nehézségekkel és kihívásokkal találták szemben magukat. Néhányan teljesen elvesztették a kapcsolatot a Szellemmel. Sokan felteszik a kérdést: „mi történt, és hova vezet mindez? Miért nem kaptam meg azt, amire számítottam?” És én elmondom, azért, mert az történik most, hogy minden eszközt és készséget, amivel rendelkeztek, visszavettünk egy időre, hogy lenullázzuk és átalakítsuk azokat, hogy amikor január második hete körül visszakapjátok őket, teljesen megújult eszköztár jelenjen majd meg a színen.
A január közepéig terjedő időszakra szeretnénk néhány jó tanácsot adni nektek. Először elmondom, hogy az eszközök és készségek átalakítása nem lineáris módon megy végbe. Nem hangzik túl logikusnak számotokra, hogy az energiának először távoznia kell ahhoz, hogy megváltozva vissztérhessen, pedig pontosan erről van szó. Sokaknak kellett szembenézniük kihívásokkal az elmúlt időszakban, tudom, kik vannak jelen, ki olvassa ezeket a sorokat és ki hallgatja a hangfelvételt. Drága emberi lény, NE HIBÁZTASD MAGAD, bármi is történt veled! Arra kérlek, hogy tarts ki és ne hibáztasd magad.
Az ok és okozati összefüggések rendszerében az emberi lény hajlamos kizárólag saját magát hibáztatni, ha spirituális értelemben nem halad minden úgy, ahogyan elvárná. Két példát szeretnék felhozni erre. Meglepődtök majd a példáimon, mert nem vártátok, hogy erről a két emberről fogok nektek ma beszélni. Nagyon értékes emberek mindketten, egy férfiról és egy nőről van szó.

Hadd vigyelek el először egy általad jól ismert helyre, kétezer évvel ezelőtt. Tudom, hol vagyok, tudom, hol adom át ezt az üzenetet, ismerem annak a helynek az energiáját. Az első példa innen származik.
Gondolj egy pillanatra arra a zsidó férfira, akit Jézusnak hívtak, a látszólagos keresztre feszítés közben, a látszólagos halál előtt, amikor elhangzik a kérdés: „Istenem, miért hagytál magamra?” – A történelem így örökítette meg ezt a pillanatot, habár helytelenül. Jézus valójában azt kérdezte: „Hová tűntél?” Mert úgy érezte, hogy hirtelen minden segítő akivel dolgozott és minden energia elhúzódott tőle. Úgy érezte, hogy sötétség nehezedik rá, és megsemmisül az a védőburok, ami egész életében körülvette. A szeretet és a bölcsesség mestereként kiáltott fel így, a történelemben is meg van örökítve ez a pillanat. Felmerült-e benned a kérdés, hogy lehet, hogy egy olyan személynek, aki annyira közel állt Istenhez, ilyen érzései voltak? Hadd mondjam el, hogy az energiaszint változásáról volt szó, de nem lineáris értelemben, amikor Jézus energiáit nullpontra juttatták, csak egy pillanatra, hogy utána üdvözülhessen/felemelkedhessen. És ekkor az energia visszatért hozzá, (ezt nem hallották és nem rögzítették) egy nagy sóhaj formájában. Isten szeretete beléáramlott, jóval több, mint előtte bármikor. Így történt. Egy pillanatra azonban magát hibáztatta, mert ő is ember volt, egy pillanatra megkérdőjelezte saját hitét...

A másik példám az a nő, aki egész életét könyörületességben élte le és idősebb korában még inkább megerősödött benne ez a minőség. Teréz anyának hívták. Szeretnék valamit elmondani nektek ezzel az asszonnyal kapcsolatban: szomorúan halt meg. Megkérdezhetnéd, miért van az, hogy egy ilyen asszony, aki szintén nagyon közel állt Istenhez, ily módon fejezze be életét? Ismerve mindazt, amit véghezvitt, ismerve az őt körülvevő nagyrabecsülést, és a küszöbön álló szentté avatást. Én elmondom nektek, azért, mert ő is emberi lény volt és nem értette meg az energiák átváltozását. Halála előtt néhány évvel energiái átváltoztak, elérkeztek a nullponthoz, és megkapta az új energiák tárházát, hogy hozzájuk kapcsolódhasson. A régi „rádióállomás” eltűnt és könyörögve kérte, hogy hangolódjon rá az új állomásra, ami az üdvözülést jelentette.
De ő sajnos nem értette meg a hívást, és úgy érezte, cserbenhagyták. Elveszítette összeköttetését a Szellemmel. Miért tenne ilyet Isten? Miért hagyná cserben a könyörületesség patrónáját? Isten soha nem hagyta el, hanem Teréz anya értette félre az energiák átváltozását.

Hasonló folyamat zajlik mostanában globális értelemben. Az energia visszahúzódik kissé, hogy utána megerősödve visszatérhessen. Ha ez a csodálatos asszony megértette volna az energiaváltozás üzenetét, ha megváltoztatta volna meditációja folyamatát, hogy a tanult protokoll megkerülésével egyenesen Istent szólította volna meg, elérte volna a felemelkedést. De ő továbbra is a tanításban foglaltakat követte, és szomorúságban halt meg. De a könyörületességét soha nem veszítette el, hiszen ez volt az az ajándék, amit magával hozott.

Ne hibáztasd magad amiatt, ami az utóbbi hónapokban történt, mert ez az átmeneti időszak bizony nem könnyű. A tanácsunk és észrevételünk a következő: ne változtass a meglévő utadon, ne tégy hirtelen lépést, a jelenlegi történések és érzéseid miatt. Ez az időszak különösen a fénymunkások számára nehéz. Egy kis időre elveszítetted az összeköttetésedet, de csak egy nagyon kis időre. Hagyd, hogy elteljen az év hátralevő része, mert a változás hamarosan megtalál mindegyikőtöket. Január második hetétől visszatérnek energiáitok, és a megvilágosodás energiáiként nyilvánulnak meg. Mindegyikőtöket változó mértékben érint(ett) ez az átalakító folyamat. Azok számára, akik lehorgonyozták magukat szereteközpontjukban, csak egy szemvillanásnyi ideig tart ez az egész.
Azokhoz is szólok, akik nem a teremben vannak: ne hibáztassátok magatokat. Ne változtassatok hirtelen utatokon és döntéseiteken. A tanácsom a következő azok számára, akik tudják miről van szó. Ezt az időszakot, amiről most beszélünk, december második felét, a visszavonulás energiái jellemzik. A kommunikáció akadozik, ez a retrográd energiák egyik jellemzője, hogy nehéz a rendszerrel való kommunikációt fenntartani, ami a meditációra is igaz. Viszont kárpótlásul, amikor eljöttök egy ilyen összejövetelre, ahol az energiák megsokszorozódnak, össze tudtok kapcsolódni a családdal, mert olyan energiák vannak jelen, amik ezt elősegítik. Amikor hazamentek, elgondolkodtok, hova tűnnek ezek az energiák? Ahogy említettem, egy állandó retrográd mozgásról van szó. Ezért nem tudtok aludni éjjelente, ezért nehezebb meditálnotok. Tudjátok milyen hatásai vannak ennek? Szeretném, ha körültekintőek maradnátok, ha mérsékelnétek dühötöket és gyakorolnátok a türelmet. Hallgass rám, fénymunkás, kérlek, hogy a következő hetekben fogd vissza dühödet és erősítsd a türelmet, használd azokat a módszereket, amelyeket az utóbbi években fejlesztettél ki és számodra leginkább megfelelőek. Az energiák most a legalacsonyabb szinten vannak, hogy később vissza tudjanak térni hozzád.
Az ünnepi időszak alatt a család összejön, ezért ilyenkor néha puskaporos a levegő. Ha sértő szavakkal illetnek, te szeretettel válaszolj! Itt az ideje használni mindazt amit tudsz, anélkül, hogy az angyalod melletted állna és fogná a kezed. Fogd vissza a dühödet, fogd vissza szavaid és válaszolj szeretettel. A kapcsolatok területén is lehetnek feszültségek, és az összekötő anyag elvékonyodhat, mielőtt a megerősödött energia visszatérne. Azért mondom el mindezt, hogy ne hozzatok meggondolatlan döntéseket. Válaszolj szeretettel és tarts ki. Négy hónapja vagytok ebben az energiában, a helyzet nem fog tovább romlani, de még egy ideig megmarad. Ezért mondjuk azt, hogy maradjatok ott, ahol vagytok, amíg vissza nem tér az energia.

Most pedig következzenek a jó hírek!

2008-ban egy új eszköztárat kaptok. Aki ismeri a társteremtés mechanizmusát, úgy találja majd, hogy az új eszköztár segítségével minden sokkal könnyebben megvalósul. Azok a dolgok és üzenetek, amikre vártatok, meg fognak jelenni életetekben. Itt az ideje, nemde? Tudom, ki van itt, tudom, ki hallgatja a felvételt és ki olvassa az üzenetet. Ez az üzenet néhány hónapra szól. De az üzenet időtlen része arra vonatkozik, hogyan valósítja meg a Szellem az energiák átalakítását olyan különleges időkben, mint most, az első ciklusváltás idején, 2012 előtt. Új társteremtői készségek várnak rátok, ami által nem kell gigászi erőfeszítéseket tennetek, ha valamit meg akartok valósítani.

A partnerem néhány általam adott tanácsot tolmácsolt nektek. Az egyike ezeknek az, hogy a társteremtéshez szinkronicitásra van szükség. A szinkronicitást ti mozdítjátok elő azzal, hogy mentek és végzitek a feladatot, hogy találkozhassatok azokkal, akik részt vesznek társteremtéseitekben. Isten csodái nem hullanak csak úgy az öletekbe! A mostani időkben a tanácsom a következő: ne haladj túl gyorsan, szeretettel válaszolj a kihívásokra, légy türelemmel és érezd isten szeretetét, ami soha nem hagy el. Lehet, hogy az eszközeid egy időre elhagynak, de utána visszatérnek hozzád. Isten és a család szeretete végtelen.

Ismerlek, drága lélek, és nemsokára újra találkozunk, függetlenül attól, hány éves vagy. Fiatal vagy? Téged is hamarosan viszontlátlak... Egy emberöltő számomra egy pillanat csupán. Egyre csak jöttök és mentek... Mesterek találhatók a teremben, akik maguk sem tudják, kik is ők valójában, és olyanok is vannak akik haszontalannak érzik magukat, de valójában igazi sámánok. Ez az üzenet, szeretetbe csomagolva, a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. Lehet, hogy nincs körülötte az a pátosz, amit elvárnál...

Az igazi kincs Isten szeretete. A szellem el akarja mondani, hogy felesleges hibáztatnod magad mindazért, ami az utóbbi négy hónapban történt és amit éreztél és szeretne segíteni abban, hogy túljuss a következő néhány héten, hogy elérkezz a következő évegységbe, az új kezdetek közé, 2008-ba.

A kíséret most távozik... vagy nem? (Kryon mosolyog) Hadd kérdezzük meg, hogy közületek azok, akik elhagyják ülőhelyüket, vagy eljutnak a felvétel végére, vagy leteszik a könyvet, szeretnének-e magunkkal vinni az energiából, ami most áramlik be? Mert hozzáférhető. Annak ellenére, hogy Kryon távozik, az energia egy része interdimenzionális értelemben készen áll arra, hogy a tudatosságoddal dolgozzon, drága fénymunkás, a földi körülmények megváltoztatója. Azok akik nem hisznek el semmit abból, ami itt történik: a lehetőség benned is adott, füvész barátom, és egész életedben érezted ezt. Higgy abban, amit választasz, de soha ne áldozd fel Isten szeretetét. (Kryon a teremben lévő egyik emberhez szólt.)

Menj békével és válaszd a szeretetet. A legközelebbi találkozásig: Kryon vagyok, a Család szerető tagja.... És ez így van...


Fordította: Eloel"
forrás: http://shaumbra.wire.hu/
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
MEGJELENT
A Tudás Könyve:
AZ Énok Kulcsai&reg; I. rész
Egy 21. századnak szóló spirituális - tudományos "kódkönyv".
Az Énok Kulcsai&reg; az egyik legbiztosabb vezérfonal a spirituális igazságokhoz. Evilági szerzője rangos természet- és társadalomtudós, aki igen magas hierarchikus szintről, fontos küldetéssel leszületett "Fénytanító". Könyvében az emberiség számára eddig kinyilatkoztatott legmagasabb szintű spirituális tanítás lényegének összefoglalása található, szintézisben a mai (és jövő) modern tudományágak 64 területével.
A mű mélységeit kitartóan és behatóan tanulmányozóolvasó szert tesz arra a képességre, hogy energiatesteinek valódi átalakulását előidéző mentális képekkel, szent nyelvvel és tudatkiterjesztéssel dolgozzon.
Nagyszerű felkészítésül szolgál a magasabb rendű teremtés tudati és spirituális birodalmaiba való közelgő, valódi felemelkedésre.

Megrendelhető: [email protected] (: (06 1) 403 1656

Énok Kulcsai&reg; olvasókör:
A témára alapozottan önképzőkör jellegű tanulócsoport működik folyamatosan, ingyenes részvételi lehetőséggel. (Csatlakozás a fenti elérhetőségen.)
A foglalkozások célja: Dr. J. J. Hurtak "A Tudás Könyve: AZ ÉNOK KULCSAI"-nak valamint a mű köré épülő járulékos tanításoknak és a Jövő Tudományok Akadémiája által biztosított tanító anyagoknak a rendszeres és folyamatos tanulmányozása, "Fénycsalád" kialakítása.


Az Énok KulcsainakR áttekintése

A Tudás könyve: Az Énok Kulcsai&reg; egy szellemi témákkal foglalkozó szövegkönyv, amely költői módon fejezi ki a jövő kérdéseit. A Kulcsok megvizsgálja az élet rejtvényeit és egy szellemi magyarázatot ad arra, hogy miért ebben a valóságban létezünk.

Most, több mint három évtizeddel közzététele után, az emberek továbbra is tanulnak új dolgokat Az Énok Kulcsai&reg;-ból, amely lényegében tartalmazza a folyamatban lévő múlt/jelen/jövő kozmológia forgatókönyvét, valamint az em&shy;beriség egy magasabb tudatállapotba vezető, új irányú evolúciójának tervraj&shy;zát is. Az Énok Kulcsai&reg; azt tanítja nekünk, hogy a tudományos és spirituális utak között egy nagyobb egység következhet be, és be kell, hogy következ&shy;zen a Föld bajainak megoldása érdekében. Végső célja az emberiség ha-ladása, irányultságunk megváltoztatásának céljával úgy, hogy felkészültek legyünk egy magasabb spirituális behangolódásra és kvantumugrásra, amely evolúciónkban a következő lépcsőfokra fogja előremozdítani az emberiséget és a földet. Ebben a folyamatban egy végső kölcsönhatás előrejelzése törté&shy;nik, amint felfedezzük "az univerzumban lévő intelligencia nagyobb családjait, akik ugyanabban a Magasabb rendű Evolúciós Forrásban osztoznak".
Az Énok Kulcsai&reg; egy kihívó mű, amely kíváncsi böngészésnél többet követel meg annak érdekében, hogy felfogjuk, és megértésére elköteleződjünk. Egy többszintű tanítási folyamatot képező szöveg, miáltal az olvasó szert tesz arra a képességre, hogy mentális képekkel és tudatkiterjesztéssel dolgozzon, amelyen keresztül végbemegy az aktuális átalakulás annak felismerésében, hogy az élet a sokdimenziós világok megtapasztalásának folyamata.
A többet tudás vágyán keresztül a tanuló tudatában kialakul egy megvilágosított, földi vonatkozású és kozmikus következményekkel járó távlat; a spirituális és tudományos elvek egyedülálló keverésével időtlen és időleges kérdések szembeállítása és feloldása történik. Intenzív tanulmányozása révén, a Kulcsok ezért a spirituális tudat különböző szintjeire vonatkozó tervrajzként tekinthető, e különböző szintek "kódolásával".
Ha az alkalmi olvasó egy megrögzött kétkedő, el fogja utasítani a művet, mint egy másik tudományos fantasztikus beszámolót, amely ismeretlen birodalmakat fedez fel és tesz közhírré. Azonban ezt a művet nem a fantázia szülte. Arra késztet minket, hogy túllépjünk racionális intellektusunk normális háromdimenziós gondolkodásán, hogy az ésszerűség felett állónak fogadjuk el.
A megtett előrejelzései közül, különösen a tudományos felfedezések területén, azóta már sok beigazolódott. Valójában, gondolkodási folyamatunk számára nehéz igazolni az olyan misztikus tapasztalásokat, mint amik A Kulcsokban vannak leírva, azonban hacsak el nem utasítjuk azt az eszmét, hogy nem léteznek más dimenziók a sajátunkon túl (és a relativitás és a kvantumfizika megadja a bizonyítékot, hogy van legalább egy negyedik dimenzió a jól ismert hármon túl), abban a helyzetben vagyunk, hogy legalább a szándékunknak kell meglennie A Kulcsok tanításainak megfontolásához, hogy esetleg igazak-e, mielőtt el tudjuk kezdeni azok megértését. Ez az intellektuális dilemma a Kierkegaard-i "hitugráshoz" hasonlóan, a filozófus kereső számára távlatban helyezi el A Kulcsokat. Ez a mű 1973 óta van nyomtatásban, és eddig nem csak népszerű környezetben forgott, hanem jól ismert a tudományos és nemzetközi körökben is - kis iróniával, fontolóra véve egyaránt a mű szélességét és mélységét valamint azt a módot, ahogyan kihívást intéz az olvasó előítéletei ellen, legyenek azok akár tudományosak, akár filozófiaiak vagy valamely közbülsők.
Ennek a tanításnak a fontosságát csak az által érthetjük meg, ha fizikai világegyetemünket az őstípusi fraktálokon vagy a gondolatforma-teremtés "isteni betűin" keresztül működő teremtés több fenséges szintjének alszerkezeteként fogjuk fel. Ez a nagy felkészítés, nem csak az anyagi birodalom nagyszabású egyesítésére, hanem az anyagi és metaanyagi birodalmakból a magasabb rendű teremtés tudati és spirituális birodalmaiba való felemelkedés számára egyaránt szolgál.


Az Énok Kulcsai&reg;
Jövendölések


Amikor profetikus megállapításait fontolgatjuk, nem szabad elfelejteni, hogy Az Énok Kulcsai&reg;-telőször 1973-ban adták ki a szerzőnek az 1972-73-as Újévi időszak alatt történt magasabb rendű létezési állapotba való fizikai biolokációját követően, amely tapasztalás ennek a páratlan műnek a bevezetőjében teljes egészében le van írva.

A Kulcsokban foglalt temérdek tudományos előrejelzés közül eddig már sok érvénybe lépett. Például A Kulcsokban az az Énok általi megállapítás, amely elmondja nekünk, hogy "világegyetemünk inkább egy spirális folyamatban kezdődött, mintsem állandósult állapotban vagy Ősrobbanásban" az egyik döntő (1973-ban íródott) előfutára az önreprodukáló inflációs világegyetemre vonatkozó tudományos elméletnek, amellyel működő modellként az 1990-es években rukkoltak elő.
Az első három "kulcs" (1-0-1, 1-0-2, 1-0-3) valójában kifejezetten egy "nyílt végű világegyetemre" vonatkozik, és a legérdekesebb megjegyzendő, hogy úgy 11 évvel ezek közzététele után John Schwartz professzor a Kaliforniai Technológiai Intézettől vendég előadóként Izraelben előadást tartott a világegyetemről egy Téli Iskolai Fizikai szimpóziumon, mint "véges de határtalan"-ról, amelyet akkor ennek az új koncepciónak az egyik első előadásaként rögzített a sajtó.
A Kulcsok más előrejelzései olyan témákra vonatkoznak, mint termodinamika, asztrofizika, antropológia, biofizika, szubatomi fizika, mágnesség, szoláris és egyéb új erőforrások, nullaponti energia, pszichotronika, orvoslás és gyógyítás, földi kataklizmák, archeológia, és galaktikus események, beleértve azt a "tömör objektumot, amely 6 fényévnyi hosszúságú keskeny sugárban anyagot és energiát lövell ki", melynek helyzetét a Kaliforniai Technológiai Intézetnél lévő tudósok azonosították 1978-ban. (1-1-8 Kulcs).
A Tudás Könyve: Az Énok Kulcsai&reg; késztette ki azt az állásfoglalást is, hogy a kozmogonikus aktivitás egy sokkal későbbi időpontban hozta létre a "fizikai anyagot" és a fizikai világegyetemet, mint ahogy a kozmológusok feltételezték mindaddig, amíg a Hubble űrteleszkóptól hasonló adat nem érkezett vissza.
Most azt hiszik, hogy a világegyetem csak 10-14 milliárd éves, jócskán távol attól a 20 milliárd éves dátumozástól, amit a legtöbb asztrofizikus hosszú ideig kényelmesen elfogadott.
A Tudás Könyve széleskörűen foglalkozik Egyiptom földjével és főleg a Nagy Piramissal, amely a "szénatom felnagyított mása". Megerősítette ezt a jelentős svájci teoretikus Jules Muheim is. Muheim professzor egyetért az Az Énok Kulcsai&reg;-val, amikor az jelzi, hogy a Nagy Piramis az emberi test mágneses modellje is, és kőbe foglalva "tartalmazza az emberi szívverés matematikáját". Hasonló egyedül&shy;álló kristályos gúlaszerű alakzatok találhatók az emberi vérben a DNS-RNS teljes matematikáját magukban foglaló részecskékben, amely lehetővé teszi az életet ezen a bolygón.
<CENTER><CENTER class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"></CENTER><CENTER class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">
</CENTER></CENTER>
 

saman94

Új tag
Nos, én hiszek az átlépésben. 2005 óta keményen "kínoznak az energiák". Sokszor megjártam a mélységeket. Mára eljutottam arra a szintre, hogy legalább megkaptam a választ a kérdésemre, hogy "Miért?!".
Nem rég vettem egy könyvet. http://bookline.hu/control/producthome?id=65453&type=22
Ebben, az egyik fejezetben 22 pontban leírja a felemelkedéssel járó testi tüneteket. Amikor ezt elolvastam, nagyon meglepődtem, mert ezek mind jelentkeztek rajtam. Így már könnyebb elviselni őket.
Vannak más könyvek is, melyek úgyanezzel a témával kapcsolatosak. Ezek olvasása sokat segített az Élet nehézségeinek-, az emberi negatívitás elviselésében.

üdv.: Kálmán
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Sziasztok, kaptam egy levelet egy barátomtól, íme a levél:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p>
http://shaumbra.wire.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=350"

A linket olvassátok fenntartással-sok igazság van benne de szerintem sok hiba is de ez
magánvélemény. Azért küldöm, mert sok új infó is van benne! A tömörített mappa nagyon jó
szeretettel
************************************************
* A levél óriásfájlt tartalmaz. / This message contains huge file attachment.
* Fájlnév / File name: VillasBela_-_UfokAngyalokDemonok.rar (49.24 MB)
* Letöltés / Download:
http://webmail.t-online.hu/hugemail/download.php?id=6454a53ceff6ecba0f3d06ce780c8e62&lang=hu
<o:p></o:p>
Ezt írtam a barátomnak válaszként:<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Sajnos tudom, most nemcsak Villás Béla anyagára gondolok, hanem a Shaumbra cikkekre is!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Szia, tudod az a baj, ha már csak egy pici dolog sántít, akkor az egész olyan, hidd el!
Én már régóta tanulmányozom, és annyi hülyeséget, ellenmondást hordanak össze benne, hogy szinte hihetetlen!
<o:p></o:p>
Ez olyan, mint amikor van egy nagy terített asztal, tele finomságokkal, de tudod, hogy az asztal végén, letakarva agy ezüst tálcán van egy darabka szar. Milyen érzésekkel eszel?
Vagy eszel egyátalán?
<o:p></o:p>
A „sötét erőnek” a célja az, hogy egyes emberek szájába, akik már a hatása alatt vannak (hírnév, sok pénz, nők, ital, stb..) komoly igazságot is ad, de mondjuk a 80%-os igazságtartalom mellé teszi azt a 20%-os „megtévesztést”, ami alkalmas arra, hogy bevigye az emberek tudatába azokat az információkat, melyek károsak a fejlődésükhöz.
Ilyen volt például egy olyan közlés pár éve, ahol Michael Arkangyal felhívja a figyelmet a szent szexre! És ez nem vicc.
<o:p></o:p>
Én nem akarom megbántani azokat, akik ezeket a közléseket szinte majmolják, és ezeken nőnek fel, én innen van a tudásuk sok esetben, de sajnos komoly megtévesztés áldozatai.
<o:p></o:p>
Aki tanul és fejlődik, az már felismeri a téves, vagy megtévesztésre alkalmas szellemi közléseket.
<o:p></o:p>
Egy péld, egy idézet a cikk elejéről:

"100.000 évvel ezelőttre tehető az az időszak, amit a megvilágosodott emberi tudat kezdeteinek tekinthetünk.
Csak ennyi – százezer év. Persze, a humanoid lények fejlődése jóval korábbra vezethető vissza, de ezek az emberi lények nem voltak felszerelve spirituális eszközökkel, ami a DNS-üket illeti. Egyszerű biológiai lények voltak. Antropológusaitok különböző információkkal fognak majd szolgálni az emberiség korát illetően. Több csontvázat fognak találni, ami alapján előállnak majd azzal a történettel, hogy szerintük hány éves az emberiség. "<o:p></o:p>


4.5 milliárd évig tartott a Föld keletkezése, és 3 millió éve van szellemiség a földön, ekkor jelent meg az EMBER!



Az örök fejlődés kozmikus útja.
<o:p></o:p>
A Teremtés:<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
A nagy robbanás, a Kozmosz keletkezése 15 millárd évvel ezelőtt következett be.<o:p></o:p>
A csillagászok távcsöveikkel 9 milliárd fényévre látnak el, számítások alapján jött ki visszaszámolva a 15 milliárd év, ami egyezik a szellemi közlésekkel is.<o:p></o:p>
Az - Ősbukás - kiszakadás az Őstisztaságú világrendből, mely csak messziről látszik óriásnak.<o:p></o:p>
Isten szemében csak egy apró bárányfelhő – a Szentírás szerint „elveszett egy”, a 99 igaz között – a táguló Kozmosz.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
A Kozmosz egyik legmélyebbre zuhant pontja a Föld.<o:p></o:p>
A Föld 4.5 millárd éve fejlődik, és a fejlődés végső szakaszában járunk jelenleg, az utolsó percben, ha egy óra lapján nézzük a fejlődésünket.<o:p></o:p>
A földtörténet őskora 2.5 milliárd évig tartott.(ez volt a paleo archaikum kora)<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
A földtörténetnek több mint a fele, 2.5 milliárd év kellett ahhoz, hogy a földi szellemlégió bukásban holttá merevedett erői a Kegyelem hatására felébredjenek!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
További 1 milliárd év - életre ébredt erőink egysejtű fokozata az ős óceán mélyén. És további 400 millió év – erőink többsejtű fokozata az ős óceán mélyén! (prekambrium kora)<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
A képzeletbeli világóra számlapján, mely a 4.5 milliárd évet 24 óra alatt teszi meg a 24 órából már 21 eltelt , vagyis este 9 óra van, és még mindig csak az ős óceán mélyén, primitív többsejtű fokozatban fejlődnek erőink.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
További 150 millió év – az ős óceánban kibontakozó erőink gerinctelen fokozata (kambrium ás szilur) És további 100 millió év az ős óceánban kibontakozó erőink hal fokozata (szilur és devon). Ezután újabb 130 millió év – és az ős óceánból, a sűrű anyagból már felbukkanva – erőink kétéltű fokozata (karbon és perm)<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Majd még millió év – az ős óceánból részben kiemelkedve – erőink hüllő fokozata (triász, júra, kréta)<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
És ezután még 70 millió év – az ős óceánból már teljesen kiemelkedve, erőink kibontakozásának emlős fokozata (Harmadkor). Tehát a világtörténeti világnap órájából <o:p></o:p>
23 óra, 59 perc telt el!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Hátravan még a földtörténet utolsó perce!<o:p></o:p>
Ebben az utolsó percben– az utolsó 3 millió évben – végre megjelenik ezen kibontakozó erők tulajdonosa – maga a mélyrebukott szellem – az ember!<o:p></o:p>
Az utolsó percben megjelenik a mélyrebukott szellem, az ősember, a Kegyelem által – a szellem éjszakájából kibontva – hogy elindulhasson a fejlődés útján!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
A létünk legjobb példája az, hogy a vízben nehezen mozgunk, majd amikor kijövünk belőle, félig kiemelkedünk, akkor egyre könnyebb a mozgás a számunkra. Ha teljesen kijövünk, akkor megszűnik a víz visszatartó, korlátozó ereje, és ahogyan magasabbra emelkedünk egyre jobban érezzük magunkat. De erről még külön beszélek a szféráknál.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Íme egy örök Krisztusi kijelentés:<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
„Akinek van – annak adatik,<o:p></o:p>
és akinek nincs –<o:p></o:p>
attól az is elvétetik –amije lenni látszik!” <o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Aki csak önmagának él, annak szellemi fejlődése nagyon lassan indul el. Ha pedig az isteni elvekhez csatlakozva mindinkább másokért él, szellemi fejlődése hihetetlenül meggyorsul!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Az emberiség három millió éve.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Az evolúció első fázisa az őshordák időszaka – 2 millió 900 ezer év Tehát az emberiség 3 millió évéből 2 millió 900 ezer évig tartott az őshordák korszaka!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Második fázis – ős közösségek korszaka – 50 ezer év!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Harmadik fázis – ős kultúrák kora – 30 ezer év!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
  • Atlantiszi szellemrégió kultúrköre <o:p></o:p>
  • Lemúriai szellemrégió kultúrköre <o:p></o:p>
  • MÚ szellemrégió kultúrköre<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Negyedik fázis. Az isteni elvektől való eltérés miatt – az ős kultúrák katasztrofális lezárása. Atlantisz az Atlanti óceánba süllyedt. <o:p></o:p>
Lemúria az indiai óceánba süllyedt<o:p></o:p>
MÚ a Csendes óceánba süllyedt.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Ötödik fázis. Krisztus előtt 10 ezertől máig. Az aláhullott szellemrégiók újrafejlődése.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
  • Atlantiszi utód- mediterrán és európai szellemrégió kultúrköre <o:p></o:p>
  • Lemúria utód – ázsiai szellemrégió kultúrköre <o:p></o:p>
  • MÚ utód – ős amerikai és óceániai szellemrégió kultúrköre <o:p></o:p>
  • Ezután még van egy negyedik szellemrégió a földön. Az ősbukástól máig - a 20. századig –folyamatosan oldódó szellemrégió: az ausztrál és afrikai ős rasszok ős primitív kultúrköre. Az ős hordák és ősközösségek korszaka a 20. századig. <o:p></o:p>
  • És végül a szellemrégió keveredések. A dinamikus atlantiszi utód kirajzásai az összes kontinensre.<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Az Atlantiszi, Lemúriai, Mú utódoknak van még egy terhük a feketebőrű szellemrégióval szemben. Az őskultúrák bukásakor, a földrészek elsüllyedésekor aláhullottunk újra az anyag mélyszintjének szelleméjszakájába! Szerencsére nem olyan mélyre, mint az ős bukás volt, úgyhogy 10 ezer év után újra kiemelhetett minket a Kegyelem a fejlődés újraszületéseinek sorozatára!<o:p></o:p>
Az Atlantiszi utód rabszolgaként Amerikába hurcolta a néger faj millióit. Mit tesz a Kegyelem? Keveri a szellemcsoportokat, és reinkarnációkkal hol fehér – hol fekete bőrbe öltöztetve – a brutális ok és fájdalmas okozat átéléseinek eszméltető útját adja a Kegyelem!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Az Atlantiszi ember nem felemelte a színesbőrű szellemtársait, hanem kiölte belőle Krisztus hitét. Nagy felelősség és kötelesség most felemelni újra őket, segíteni nekik. <o:p></o:p>
Például az ausztrál ős rasszokat az angol és ír Atlantiszi utódok 98 %-ban kiirtották!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Atlantiszi utód: fehér bőrű, mediterrán és európai szellemrégió, földközi tengeri és <o:p></o:p>
észak – Afrika szellemrégió, Arab – török – balkáni szellemrégió<o:p></o:p>
Lemúriai utód: sárga, barna bőrű ember <o:p></o:p>
MÚ utód: vörös bőrű ember<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Íme egy másik idézet:<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
„A két új rétegre a földön zajló próba miatt volt szükség, mivel a Föld a szabad akarat bolygójává vált. Az egyik réteg az Akasha krónikát tartalmazta, ahol feljegyzésre került minden olyan angyali entitás, amelyik emberi formában megjelent a földön. Az emberek lassan, egy 50.000 évig tartó folyamat során spirituális lényekké váltak. Ekkor kezdtek az angyalok a földre inkarnálódni, felhasználva a fizikai testet, hogy a bolygón zajló próbában részt vegyenek. Ekkor kezdett az ember hasonlítani mostani önmagára. Ez azt jelenti, hogy a megvilágosodott ember kb. 50.000 éves – tehát nagyon fiatal!”<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Minden emberben lévő lélek egy spirituális lény (szellem), része”.<o:p></o:p>
Nemcsak a Föld, hanem az összes bolygón más dimenzióban élő lények szabad akarattal rendelkeznek, mert a Teremtő minden lényt felruházott szabad akarattal, és ezt meghagyta mindegyiknek, így nemcsak a bolygónk kivételezett ebből a szempontból…<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
A mi dolgunk kiválasztani a szellemi közlésekből, hogy melyik a jó, és melyik a nem megfelelő. Szerencsére vannak ártatlan, pontatlan közlések is, de vannak szándékos rossz közlések, amik ártani akarnak.<o:p></o:p>
Sok függ a médium személyétől, a legjobb médium is 50%-os tisztaságú, ezért is fontos a médium személye és a médium életvitele!<o:p></o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t75 stroked="f" filled="f" path=" m@4@5 l@4@11@9@11@9@5 xe" o:preferrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600"><v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0 "></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0 "></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1 "></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2 "></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth "></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight "></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1 "></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2 "></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth "></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0 "></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight "></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0 "></v:f></v:formulas><v:path o:connecttype="rect" gradientshapeok="t" o:extrusionok="f"></v:path><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_s1026 style="MARGIN-TOP: 0px; Z-INDEX: 1; LEFT: 0px; VISIBILITY: hidden; MARGIN-LEFT: 0px; WIDTH: 155pt; POSITION: absolute; HEIGHT: 349.6pt; TEXT-ALIGN: left; mso-position-horizontal: left; mso-position-vertical: top; mso-position-vertical-relative: line" coordsize="21600,21600" type="#_x0000_t75" o:allowoverlap="f"><v:imagedata src="Tobias_Budapesten_2008_files/image001.png" o:title=""></v:imagedata><?xml:namespace prefix = w ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" /><w:wrap type="square"></w:wrap></v:shape>Tóbiás Hétvége Budapesten<o:p></o:p>
- Két Workshop -<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
2008. május 24.<o:p></o:p>
Egy Rendkívüli nap Tóbiással<o:p></o:p>
Geoffrey és Linda Hoppe előadásában, Tóbiás élő csatornázásával<o:p></o:p>
Ár: 50 USD<o:p></o:p>
75 USD április 24. után<o:p></o:p>
Regisztráció: https://www.shaumbrashoppe.com<WBR>/p-444-a-special-day-with<WBR>-tobias-in-budapest-hungary<WBR>-may-24-2008-25-cancellation<WBR>-fee.aspx<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Program:<o:p></o:p>
Regisztráció és a helyek elfoglalása: 8:30-tól – 10:00 óráig<o:p></o:p>
Workshop: 10:00-től 17:00 óráig<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
2008. május 25.<o:p></o:p>
Egynapos intenzív esemény Shaumbráknak<o:p></o:p>
Geoffrey és Linda Hoppe előadásában<o:p></o:p>
Ár: 125 USD<o:p></o:p>
150 USD április 24. után<o:p></o:p>
Regisztráció: https://www.shaumbrashoppe.com<WBR>/p-445-an-intensive-day-with<WBR>-tobias-in-budapest-hungary<WBR>-may-25-2008-25-cancellation<WBR>-fee.aspx<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Program:<o:p></o:p>
Regisztráció és a helyek elfoglalása: 9:00-tól – 10:00 óráig<o:p></o:p>
Workshop: 10:00-tól 17:00 óráig<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Mindkét helyszín: Budapest, BARA Hotel<o:p></o:p>
Cím: 1118 Budapest, Hegyalja út 34-36.
Telefonszám: +36-1/209-49-05
Web: www.barahotel.hu
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
A Krisztus tudatháló

A bolygó körülvevő háló elmélete meglehetősen régi. Már Platón is úgy írta le a földet, hogy egy dodekaéder háló veszi körül.



A bolygó körülvevő háló elmélete meglehetősen régi. Már Platón is úgy írta le a földet, hogy egy dodekaéder háló veszi körül. Ön hogyan magyarázná az olyan időt álló háló elméleteket, mint amilyen ez is?

Ron: Az "Élet magja" elnevezésű műhelyben, mely az Élet Virága haladó kurzusát takarja, ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk. Saját kutatásaimat illetően arra a következtetésre jutottam, hogy a háló, vagy hálók az Ősrobbanás idején vagy még korábban keletkeztek, amikor az Üresség még csak készült a fizikai univerzum megszületésére. Ha szóba kerül a háló, sokunknak olyan kép jut eszébe, amilyet könyvekben láttunk: a föld és egy köré húzott, szögletes energia vonalakból álló mátrix. Ez természetesen helyes, bár a háló azért ennél sokkal több.



A hálók fraktálok és holografikusak. Körbeszőnek minden teremtést, beleértve annak multidimenzionális szintjeit. Nem csak a földön léteznek, csatlakoznak a fizikai univerzumhoz, mely nem létezne nélkülük. Azért van rájuk szükség, mert ők biztosítsák az életerő energia megfelelő elosztását, a fizikai teremtéshez szükséges mintákat és még sok mindent. A hálók nem csak ennyiből állnak: magának a teremtés szent kódjának fizikai kiterjedései. Nem élettelen "tárgyak" - magának a tudatnak a lenyomatai, harmónikus formában kifejezve.
Könnyű megérteni a hálók elméletét annak, aki jártas a szakrális geometriában. Ahhoz azonban, hogy mélyebbre áshassunk a tudathálók megértésében, először végeznünk kell egy kis előmunkát. Azoknak, akiknek újdonságot jelent a szakrális geometria, hadd kezdjem azzal, hogy a hálók az energia és a tudat kifejeződései, melyek a szakrális geometria törvényeinek megfelelően arányokat követnek. Ezek a hálók körbefonják az egész multidimenzionális univerzumot. Mi a szakrális geometria? Mindenki tudja mi a geometria, és bárki képes egy geometriai forma megrajzolására. Ha ezt összekapcsoljuk a Legfelsőbb Lélekkel, a tudattal vagy "Istennel", ha megnyitjuk szívünket a geometriának, akkor megteremtjük a szakrális geometriát.

A szakrális geometrián a geometria azon fajtáját étrjük, mely a tudat(osság), a test és a lélek fejlődését geometriai terminusokban ábrázolja. Az igaz szakrális geometria nem csak statikus szögletes formákból áll. Szervi eredetű, élő - állandó fejlődésben (transcendens) vagy visszafejlődésben (materializálódás) áll, felemelkedik vagy lefelé halad egyik formából a másikba.



Így a bolygót körülvevő háló nem más, mint a teremtés alapelveinek geometriai és energetikai kifejezése, mely hídként szolgálhat bolygónk fizikai és energetikai megnyilvánulása között. Ahhoz, hogy megértsük milyen óriási is a háló, vizsgáljuk meg először a bolygónkat! Bolygónkon ahhoz, hogy legkisebb részecske, elem vagy vegyület megszilárduljon és materializálódjon, szükség van egy tervezetre és egy mintára, valamint egy létcélra. Bolygónkhoz a tervezet és a minta maga a háló. A háló szolgál vezetőként, vagy tervezetként, körülötte szerveződnek a kvarkok, pozitronok, elektronok, atomok és végül a vegyületek. A háló biztosítja a szükséges elemek megfelelő elosztását és rendszerét, azon elemekét, melyek a teremtéshez felhasználható építő "kockák". A háló feladata továbbá, hogy biztosítsa az életerő energia és mindazoknak a frekvenciáknak a megfelelő elosztását, melyek ahhoz szükségesek, hogy fenntartsák a bolygók frekvencia spektrumának hatékony energetikai fáziskapcsolatát. (A fáziskapcsolat biztosítja a koherenciát, de ez olyan téma, ami túl nagy ahhoz, hogy ebben a cikkben részletezni tudjuk).
Így tulajdonképpen azok a háló minták, melyek az elemek kialakulásához szükségesek rétegződnek. Ez a rétegződés a lélekből ered és alakul éteri, elektromos, gázállapotú, folyékony és sűrűbb anyaggá. A tudat szerkezetileg a sűrűség különböző fokain halad keresztül, hogy hatással legyen minden szintre, az egészen légneműtől az egészen sűrűig.

Vizsgáljunk meg egy példát a hálóra, mely fizikai anyagot hoz létre! A periódusos rendszerben található összes elemnek (108) szüksége van a teremtő hálóra ahhoz, hogy atomi szerkezetében rendszer legyen és működőképes legyen. A háló minta nélkül gyorsan elveszítené a képességet, hogy önmagát létrehozhassa. Hasonlóképpen, ahhoz is szükség van a hálóra, hogy létrejöjjön bármilyen baktérium fajta, gomba, növény, rovar, állat vagy emlős. Nézzük meg az elektron diffrakció (elhajlás) ábráját olyan elemeknél mint pl. a berill és a só:


só kristály elektronja berill kristály elektronja

A fenti fényképeken láthatjuk, ahogy az atomok rendszerezett formában szétterjeszkednek a hálón. Ezek a kerek elektronok mandala alakzatban sorakoznak, pont mint egy plátói szilárd test, vagy plátói szilárd testek kombinációja.
Ha megnézzük Hans Jenney tanulmányát, melynek címe Cymatics (megj: hullámjelenségekről szó), találhatunk példákat arra, hogyan képes a kerek fém tányérra helyezett homok megtartani egy zenei hangszínt. Ütés hatására a homok részecskék geometriai alakzatokat vesznek fel minden egyes zenei hanghoz, s amint változik a hang, megváltozik a geometriai alakzat is. Ha Masaru Emoto munkáját vizsgáljuk meg, melynek címe "Üzenetek a víztől" (cikkhez klikk) láthatjuk, hogy még a víz is geometriai alakzatokat ölt atomi szintjein.

Ha a 3 dimenziós valóságunkat vizsgáljuk meg közelről, mindenben megtaláljuk a szakrális geometriát. Az ásványok szakrális geometriai arányokban szerveződnek, amit a legtöbb drágaköveket és ásványokat ábrázoló könyvben megfigyelhetünk, ha bemutatják geometriai lenyomatukat.
A bolygókat körülvevő háló ezek szerint olyan, mint egy kert "rácsozat". Ez a kert rácsozat irányítja a szőlőtőkéket és más növényeket, hogyan terjeszkedjenek, növekedjenek kifelé, felfelé, egy rácsmintát követve, egy bizonyos "formában". A háló két alapeleme a rácsminta és (anyag)szerkezet. Mindkettőnek vannak sajátságai vagy tulajdonságai. A rácsmintát hívhatjuk a férfi- és a (anyag)szerkezetet a női aspektusnak. Egymással harmónikusan működnek, hogy teljessé tegyék az élet változatosságát. Hasonlóan működik az esernyő a fém rudacskákkal (fém váz) és a vízálló anyaggal. A fémszerkezet teszi lehetővé, hogy a vízálló anyag kifeszüljön és így lesz lehet az esernyő hatékony.

Az emberi lényeknél is megtalálhatjuk ezt a párhuzamot. Fizikai testben lévő spirituális lényekként, spirituális voltunk egy holografikus, bennünket körülölelő rendszerből származik, mely összeköt minden életet és átfogja az egész teremtést. Hogy ennek hatalmasságát bele tudjuk helyezni egy fizikai testbe, össze kell tudnunk hajtogatni létünk nagyságát szimbolizáló esernyőt egyfajta lepkévé fejlődő gubóba és átmenetileg be kell csuknunk. Ki kell várnunk az időt, míg kifejlődünk és emlékezni kezdünk arra, kik vagyunk igazából. Ott van bennünk, mindnyájunkban a teremtéssel járó összekapcsolódások végtelen kiterjedésű fraktál és holográf mintázata.



A Krisztus tudatháló az esernyő hasonlatnak a bolygónkon megvalósított verziója - a teremtés teljesen nyitott mintázata, mely állandó kapcsolatban tart bennünket eredetünkkel és arra ösztönöz minket, hogy fejlődjünk az újraegyesülés irányába.
A tudathálók magukban foglalják a kozmikus egymásba kapcsolódás emlékét és így azokat, akik rájuk hangolódnak arra ösztönzik, hogy valósítsák meg önmagukat.
Hogyan jellemezné a Krisztus hálót azok számára, akik nincsenek tisztában ezzel az elmélettel? Tulajdonképpen mi az?

Ron: A Krisztus Háló a Föld körül létezik. Különféle kutatók jelezték már a létét különböző magasságokban a Föld felett. Úgy hiszem, hogy a háló fraktál és holográf minőségéből kifolyólag azért jelenik meg különféle szinteken, mert valójában ott van mindenhol. A Krisztus Hálóról azt tartják, hogy rögzítve van a tengelyénél, Kairónál és Moorea-nál (Polinéziai sziget), a többi rezgési csomópontja a Föld felszínén található. Ezek a rezgési csomópontok természetes, energia erőhelyek, melyeket több ókori kultúrákban is hajszálpontosan megjelöltek és használtak is.



Az emberi lényeknél is megtalálhatjuk ezt a párhuzamot. Fizikai testben lévő spirituális lényekként, spirituális voltunk egy holografikus, bennünket körülölelő rendszerből származik, mely összeköt minden életet és átfogja az egész teremtést. Hogy ennek hatalmasságát bele tudjuk helyezni egy fizikai testbe, össze kell tudnunk hajtogatni létünk nagyságát szimbolizáló esernyőt egyfajta lepkévé fejlődő gubóba és átmenetileg be kell csuknunk. Ki kell várnunk az időt, míg kifejlődünk és emlékezni kezdünk arra, kik vagyunk.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
<TABLE class=MsoNormalTable cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top bgColor=white 2.25pt="" 2.25pt'="">Részlet Susanna Thorpe-Clark cikkéből, címe 'The Bigger Picture'

<?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O:p></O:p>


Folyamatos fizikai változáson megyünk keresztül és karbonalapú, 2 szálú DNS-el rendelkező élőlényekből kristály lényekké alakulunk, akiknek 1,024 szálú DNS-ük van, mivel csakis kristály szerkezetek tudnak létezni a magasabb szintű dimenziókban.

Testünk Szíriuszi DNS szálakkal olvad össze, mivel ez a forma eléggé közel áll a miénkhez, így aránylag kevés mellékhatással sikerül az integrálódás.
Nem csak mi, emberek változunk, de a Földön minden élő forma kristályszerkezetté alakul. Minden hal a tengerben, minden virág és fa a kertben, a madarak és a háziállataink is.

Minden megváltozik. Semmi sem fog meghalni vagy elpusztulni, mivel mindannyian együtt változunk az új állapotba.

Ez az új állapot azonban megkívánja, hogy mind a fizikai, mentális és érzelmi síkon megszabaduljunk a 3 dimenziós felfogástól. Mint a halálban, az elengedés fontos része a változási folyamatnak, mivel nem vihetjük magunkkal a régi értékeket és életmódot egy teljesen más, halálutáni állapotba. Így a változásokkal járó haladás megköveteli tőlünk, hogy elengedjük jelenlegi kapcsolatainkat, munkánkat, karrierünket, vagyonunkat, stb. ha azok már nem képesek támogatni az új életformánkat.
Nem csoda hát, ha elhatalmasodott az aggodalom és félelem, hiszen ezek a változások már folyamatban vannak, még ha sok ember nem is kezeli őket tudatosan. Az érezelemvilágunkban is felgyorsultak ezek a változások és egyre több átmeneti fizikai tünet lép fel, hiszen az érzelmeink a változások következtében kihatással vannak a testünkre is.

Néhány ilyen tünet:
* Influenzaszerű tünetek: láz, izzadás, izületi fájdalmak, stb., melyek nem javulnak antibiotikumos kezelés hatására sem,
* Migrénes fejfájás: komoly fájdalmak, amik fáldalomcsillapító bevételével sem enyhülnek,
* Időnkénti hasmenés
* Időnkénti orrfolyás, tüsszögéssel, általában 24 órán át tart, de nem megfázás, és nem szénanátha
* Szédülés
* Fülzúgás
* Erős szívdobogás
* Érezhetjük, hogy remeg az egész testünk, főként éjjel, nyugalmi állapotban
* Erős izomfájdalmak, további fájdalmak a testben, gyakran a háton
* Zsibbadás a karokban, kezekben, lábakban
* Izomgyengeség főleg a kezekben, a vérkeringésben végbemenő változások miatt
* Időnkénti légzési nehézségek és/vagy hangos légzés, főleg nyugalmi állapotban
* Megváltozott immunrendszer
* Nyirokrendszerbeli változások
* Fáradság érzet, kimerültség kisebb erőkifejtéstől is
* A szokottnál nagyobb és gyakoribb alvásigény
* Körmök és haj szokottnál gyorsabb növekedése
* Indokolatlan depressziós állapotok
* Elrévedezés a múltban, kapcsolatok átértékelése, megvilágosodás személyes problémákban
* Hatalmas erkölcsi tisztaság érzete
* Feszültség, aggodalom és magas stressz szint, mivel érezzük hogy valami történik, de nem tudjuk mi az

A tünetek közül néhány egész nagy számban fordul elő. Sokan ijedtükben orvoshoz, kiropraktőrhöz, gyógynövényekkel foglalkozó szakemberhez stb. szaladnak, akiktől rendszerint azt hallják, hogy nincs semmi bajuk.
És ez meg is felel az igazságnak, mivel ezek a tünetek mind átmeneti jellegűek, a bennünk végbemenő lelki változást jelzik.

Néhány AJÁNLOTT KEZELÉSI MÓDSZER a fentiekre:
* Haladjunk az árral, ne szálljunk szembe.
* Ha elfáradunk és kimerülünk, pihenjünk és aludjunk sokat.
Igyunk sok vizet, mivel méregtelenítés megy végbe a szervezetünkben és a megszokottnál gyorsabban kiszáradhatunk
* Az érzelmi feszültség és stressz mérséklésére vegyünk be gyógynövénykivonatot, Macskagyökeret
* A Görögszéna csökkenti a stressz kihatását a nyirokrendszerre és segíti a méregtelenítés folyamatát
* Az izomgörcsök enyhítéséhez vegyünk Macsakagyökér kivonatot, próbáljuk ki az iszapfürdőket, vagy vegyünk forró fürdőt, amibe öntsünk bele egy kispohár epsomi sót (magnéziumszulfátot). Végezzük el naponta.


Ne feledjük, hogy ha ránk is jön a szívdobogás, vagy nehezen kapunk levegőt, az a szív és torok csakra tisztulását jelzi, és a tünetek csak átmeneti jellegűek. Nem fogunk meghalni, csak változáson megyünk keresztül! Ettől függetlenül nem kell rám hallgatni, nyugodtan keressenek fel egy szakrovost, ha aggódnak.
Ha nem tudják hol lehet beszerezni a Macskagyökeret (Valerian) vagy a Görögszénát (Fenugreek), próbálkozzanak valamelyik Herbáriában, vagy egyszerűen mondogasság magukban a nevüket, ha valamiben segítségük kellene. A gyógyító energiák a név hanggá alakítása által terjednek és ugyanolyan a hatékonyságuk akkor is, ha csak magunkban mondjuk ki a nevet, mintha fizikailag bevennénk. Ki kell próbálni!

Kérjék angyali vezetőiket, hogy enyhítsék a fájdalmukat. Csak arra várnak, hogy megkérjük őket!

A legtöbb tünet csak pár hétig tart, aztán elmúlik. Vannak olyan tünetek is, amik újból és újból előjönnek.

A változásokat nem feltétlenül egyidejűleg érzi meg mindenki A felnőtteknek csak igen kevés százalékánál fejeződött már be a kristályszerkezetté való átalakulás. Nekik 1,024 szálú DNS-ük van. Egy nőről jelentés készült, miszerint nőtt <?XML:NAMESPACE PREFIX = ST1 /><ST1:METRICCONVERTER productid="1 láb" w:st="on">1 láb</ST1:METRICCONVERTER> 3 inchet (kb. 38cm).

Az összes 7 év alatti gyermeknél befejeződött már a változás, vagy rövidesen be fog fejeződni. Az elmúlt 2 évben született gyermekek már mind teljes DNS szerkezettel születtek. Vannak, akik még csak most kezdtek el változni, és sokan mások még a változások előtt állnak. A változási folyamatot „Felébredésnek“ vagy Felemelkedési folyamatnak nevezzük.

Túl kell lépni a félelmeinken, meg kell tanulnunk szeretni, és ezt önmagunkkal kell kezdeni. Amíg nem vagyunk képesek önmagunkat szeretni, amíg nem bízunk önmagunkban, addig mást sem tudunk igazán szeretni, másban sem tudunk igazán bízni.


fordítás: will marquez
http://spiritofmaat.com
<O:p></O:p>
</TD></TR></TBODY></TABLE>​
 
Oldal tetejére