Új vagyok, bemutatkozom.

Attidavand

Állandó Tag
Állandó Tag
Attidavand vagyok szia
A 11 éves fiam saját web oldal létrehozásával próbálkozik, kisebb nagyobb sikerekkel /már úgy ahogy működik/. Azt szeretném megkérdezni, hogy segítenél-e neki. Ha igen azt megköszönném /üzenj/. Az a helyzet, hogy a környezetünkben nem igazán van ilyen szaki.
Tisztelettel: Baranyai András
 

Bélabá

Új tag
Helló!

Bélabá néven futok, az őshazából bukkantam rá erre az oldalra. Nem rossz. Magamról annyit, hogy egyenlőre tanulok. Béke veletek!
 

szilvoria

Új tag
Hello mindenkinek!
Újonc vagyok, 23 éves végzős jog hallgató. Egyébként származásomat tekintve Nyíregyházáról való vagyok, de az egyetem miatt már öt éve Debrecenben élek...
 

Karcsi 72

Állandó Tag
Állandó Tag
főleg a fílm szerkesztés

Üdvözöllek Attidavand!
Elnézést, hogy így, ismeretlenül háborgatlak, de nem boldogulok. Nem nyerészkedés végett, hanem szívességből végeznék munkát a Pc-n. Örömmel olvastam, hogy jártas vagy a film szerkesztésben. Remélem a web szerkesztésben már kaptál segítséget. Én is kérnék egy kicsit. WMA fájlokat lehet-e AVI-vá konvertálni? Töltető-e le hozzá program? Sokat kínlódtam, kaptam is egy programot, ami DVD-vé alakít.
Én műszerész vagyok egy üzemben.
Tisztelettel: Karcsi
 

Brigicó

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Most be kellene mutatkoznom, de mi határoz meg egy személyiséget? A korom, a horoszkópom, a foglalkozásom, a hobbim...? Kinek mi a fontos.
Szóval 28 éves vagyok, nincs gyermekem. A horoszkópom szűz, oroszlán aszcendenssel. Nem értem, miért írják a szüzekről, hogy rendmániásak (nézzék meg az íróasztalom, lécci, mert nem fér el rajta a laptopom!!!!!!!!), meg hogy hideg fejűek a párválasztásban, de ez oltári hülyeség. Na mindegy. :))
odáig vagyok Müller Péterért meg Popper Péterért, a könyveik segítettek felfedezni önmagam. Ezer köszönet nekik mindezért!
Mesevilágban élek, Moomin a kedvencem.
Most ennyi volt a kapacitásom magamról.
Brigi
 

yvette

Állandó Tag
Állandó Tag
A Szűz jegy igazán harmonikus ember.vagy rendmániás,vagy....az ellentéte:)
Az Oroszlán asc. az már egy kicsit komplikáltabb....de nem rossz párosítás!
Isten hozott körünkben!
 

yvette

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Asc. a születésed órájában éppen felkelő jegy.Ezért fontos,hogy pontosan tudd az óra,percet,sőt a helyet is.
Az Asc. elárulja mit mutatsz kifelé,a napjegyed viszont a belső tulajdonságokat.
Bonyolult számítások kellenek ahhoz,hogy egy horoszkóp pontos legyen.
A kínai asztrológia Holdéveket vesz figyelembe(kínai újévtől a következő újévig)Szerintem ez tág kör....nem lehet mindenki egyforma,aki egy adott éven belül születik.Bár ezzel biztos vitatkoznak a jobban hozzáértők.
 

tomita

Új tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Magyarországról, Budapestről jelentkezem. 41 éves elvált férfi vagyok. Főállásban egy biztonsági cégnél dolgozom, műholdasjárműkövető- rendszerekkel foglalkozom. Emellett gépjárművezetőket oktatok motorral és személygépkocsival. Nem utolsó sorban gyermekeket is (4-10 éveskorosztály) gyermekmotorokkal. Ha valakit bővebben érdekel, a www.minimotorsuli.hu honlapon látogasson meg, köszönöm.

Szívesen dumcsizok bárkivel és bármiről, már ha hozzá tudok szólni.

Üdv Tamás
 

Adrianna

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv mindenkinek!
Adrianna vagyok Szerbiából, Vajdaságból. 20 éves egyetemista lány vagyok. Szeretek ismerkedni, bulizni, utazni,stb. Röviden ennyi! Ha érdekel valami kérdezz!
 

pity_13

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
FONTOS! Szeretnék minél több Koncz Zsuzsa rajongót összegyűjteni és a meglévő "állományt" gyarapítani, megosztani!
Ebben szeretnék segíteni és kérem a segítségeteket!
Köszi előre is!
 

agiflower

Állandó Tag
Állandó Tag
Vagyok Aki Vagyok

Egy fiu unokás, házas nő vagyok. 2 felnőtt gyermekem van. A második uncsi is utban van. Ontarióban élünk. Érdekes és jó a nagyi élet. Nagyon jó. Bár azért még elbánnék egy sajáttal is :rolleyes: :34:

11524oenyiy1pql.gif
 
Oldal tetejére