Új vagyok, bemutatkozom.

Sziasztok! Nem rég regisztráltam viszont annál régebben olvasom az oldalt! Eddig nem éreztem magam méltónak hogy írjak, mert a mi kijövetelünk egy kicsit kalandosra sikeredett, lassan két éve hogy itt vagyunk, és most tudom elmondani hogy megtaláltuk a számításunkat itt Torontóban! Kedves Melitta, mivel elég sokat olvastam a fórum témáit, hsz-kat is, és volt olyan mikor a bicska nyílt a zsebembe a válaszaidtól, DE mostanra egy kicsit én is tapasztaltam milyen amikor segítesz másokon és mit kapsz avagy mit nem kapsz érte és így visszatekintve azt kell hogy mondjam TELJESEN megértelek, egyenlőre még bennem illetve bennünk van a segítség nyújtás honfitársaink iránt, viszont ha továbbra is csak a csalódás fog érni minket nem biztos hogy meg marad a lelkesedés! Remélem lesznek közös programok amin majd személyesen is találkozhatunk és jót beszélgethetünk! Addig is Üdv Mindenkinek :dr_31:
 

szocske42

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi torekszunk "karma" alapon barkin segiteni, es nem az adott illetotol varni a viszonzast.
Kb mint a kinott gyerekruhaknal: te sosem attol fogsz kapni, akinek a tieidnel kisebb gyerekei vannak, megis tovabbadod :)
 
Nem természetesen nem várunk cserébe semmit csak egyszerűen segítünk ahogy tudunk és lehetőségeink engedik! Ennél a megjegyzésemnél csupán csak arra utaltam amikor természetesnek veszik a segítséget, ami lehet hogy nem baj, csak a végéről marad le a köszönöm szó, ennyi se több se kevesebb, de lehet hogy csak én vagyok ezzel egyedül, mármint a köszönöm része, remélem ezzel nem várok túl sokat!
 
Utoljára módosítva:

Ribizlis

Állandó Tag
Állandó Tag
én is új vagyok, igaz nem mai :)

jelenleg egy "nyaralást" tervezek Kanadába, pontosabban Barrie-be. De jövő nyáron tervezem, hogy benyújtom a kivándorlási kérelmemet. Bármilyen építő jellegű tanácsot, segítséget szívesen fogadok, és esetleg ha én tudok nektek valamit segíteni valamiben, akkor állok rendelkezésre!
 

telaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Új vagyok; 57 éves, nőtlen, csökkent munkaképességű, ezért 4 órás munkahelyem van (Recycling asszisztens egy szupermarketben). Vagy 25-30 évvel ezelőtt számítógépes szakemberként dolgoztam -- akkor még a "legmodernebb" az MS-DOS 3.20 volt ... Közel tíz évig csináltam, voltam rendszergazda, rendszerfejlesztő, szoftverfejlesztő, PC adminisztrátor, hardware és software tesztelő -- úgyhogy sok mindent végigcsináltam. "Bedolgoztam" a Siemensnek, a Hannoveri Műszaki Egyetemnek, a Hewlett-Packardnak, Magyarországról a SZTAKI-nak, az Olajtervnek, a BME-nek ... Alapvégzettségem egyébként földmérő-mérnök, de foglalkoztam statikával, automatizálással, mérőrendszerekkel, vasúti és közúti szerkezetekkel, felújításokkal, mozgásvizsgálatokkal, építés-ellenőrzéssel és tervezői művezetéssel is ... Érdeklődöm a zene, az irodalom, a filmek, a sport iránt ... Talán elsőre ennyi elég is lesz ...
 

Mais

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is új vagyok!
Tetszik az oldal. Korábban is nézegettem már, de nem voltam igazán aktív...
Érdekelnek az irodalmi, kulturális témák.
M.
 

turulhun

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép napot mindenkinek.Relatíve nem vagyok új tag de nem volt rám jellemző a fórumokon való részvétel.Most igyekszem ezeket pótolni.42 éves vagyok egy gyönyörű kislány apukája.Szakmámat tekintve nyomdászként tengetem "üres hétköznapjaimat".
 
Oldal tetejére