Új vagyok, bemutatkozom.

C

csocsike

Vendég
Karsay István írta:
Mit csinálsz TE a Niagaránál Csöcsike? Elköltöztél? Most olvasom visza topicot, és én még azt hittem, hogy Totontóban laksz...

Remélem nem "vízszerelö" vagy...... vagy "csónakos"? :DLatom en tobbet olvasok toled mint te tolem :cry: Onzo dog :shock:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Na, megyek "ájulni", az elöbb nagyok "sok" vért kellett adnom, így most azt hiszem "ma" csendben leszek... majdnem egy litert, ami elég sok azt hiszem..... és nem szokásos, de kellett egy mütéthez.... :wink:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Én véradás előtt mindig AIDS-al fertőzöm magam, megemelem a koleszterinszintemet és elszaporítom a fehérvértesteket. :shock:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
No ez is valakinek az anyósa:

Négyszer támadt fel a halottnak hitt asszony

A kolumbiai Sampués településen eddig már négyszer meghalt egy 97 éves néni, de amikor készült volna a ravatal, mindig feltámadt. Az orvosok értetlenül állnak az eset előtt, mivel többször is megállapították, hogy az asszony halott. Dońa Ramona azonban csak nevet és azt mondja: több mint száz évig fog élni. Az asszonynak kilenc gyermeke, és 35 unokája van, de egyelőre esze ágában sincs őket elhagyni. Legutóbb már úgy tűnt, hogy végleg eltávozik: a pulzusa nem vert, légzése is leállt, amikor kórházba szállították, de mindenki nagy megdöbbenésére egyszer csak újra kinyitotta a szemét. (Spicy Press)
:lol:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Pedig egyszerű ! Hasra fektetve kell elföldelni, hogy feltámadáskor lefelé kaparjon :twisted:
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
A honlapon olvastam, hogy a Magyar Ház egy stindarabot, ugy hírdet, hogy főszereplő Hofi Géza. Nekem a legnagyobb humorista volt a világon, minden mondata szállóige lett. Morbid.
Vagy nem tudok valamit?
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor nem a Magyar Ház támad fel, hanem a feltámadottak vannak a Házban. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! Kinek van kukaca?(Hofi)
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Na csak ne rohanj annyira. Nem a Latabárok lépnek föl, hanem Latabár Endre, a Kálmán és az Árpád apja. Az akasztottak balladája c. Villon verset fogja szavalni, korcsolyán kiséri Johann Straussz és a torontói rendőrök motorbiciklin. Utána Publius Ovidius Naso tart felolvasást. :idea:
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Endrevel en joba voltam meg amikor a '80-as evek vegen egyutt astunk sirokat Casablanka mellett a sivatagba.
Nem tuttam hogy szavalni is tud. :shock:
 
Oldal tetejére